yorumlarınız için teşekkür ederim insan kendi doğrularıyla çelişiyor burada artık hayırlsıı diyorum heryerde bu tarz öğretmenelr var
vicadan işi gibi görünsede duygusal olarak olarak yaklaşmamalı mantık çerçevesinde bakarak en doğru olan yapılmalı ama ailelerde bir bıkkınlık bezginlik var
idarede hamile bahanesi ve problemli okul bahanesi direk hazırda bekliyor birşeyler yolunda gitmiyor gidecek gibi de değil ama zamanla da düzelmez ben şimdiden kendim için iyi bir okul araştırmaya başlıyorum 3 yıl sonra il içi tayin isteme hakkım var o zaman bunu iyi değerlendirmek istiyorum
5.yılım ama çok yoruldum iş bilmez öğretmenlerden
süslü püslü giyinip iki lafı biraraya getiremeyen idareden
hep ben hep ben diye düşünen velilerden
sürekli öncekilere yüklenilerek mazeret üretilerek malzeme materyal eksikliğinden ne farkı var şimdi okulun doğudaki okuldan
452 tl aracımın kaskosu
182 tl de zorunlu trafik sigortasını
eşim kredi kartından geçmiş
artık bana olan 1000 tl lik borcundan düşerim
geri kalan ve her ay otomatik ödemeden kesilen bana vereceklerini vs hesapladım
ocak ayı mtv vereceğimden düşer böylece ne alacak kalır ne verecek
kasım aralık ve de ocak ayına uzanan eşimin borçlarını tahsil etme planımı yaptım
:)))) çok yaşa emi.
bugün arkadaşlarla gün işini de konuştuk.
bana çıka çıka haziran ayı çıktı
benim hedefimde ilk babamın borcunu ödemek var tabi
bi arkadaşla değiştik.
kasım ayı bendeeee
bu arada ben hariç 900 gelecek
sizleri tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim kadınlar kulübüne girmeme kararı aldım çok üzüldüğüm bazı durumlar oldu yanlış anlaşılmalar üst üste yorumlar üzdü beni sonuçta sanal bir ortam sözlerin duyguları yoktur ifadeler karışık bir ruh haliyle yazılmışsa noktalamalara çokta dikkat edilmediyse heryöne çekilebiliyor yüklenildikçe yülenilebiliyor çok ağladım kaç saattir her yöne çekilebiliyor halbuki ..................................................
kirli çıkılar grubunu çok seviyorum umarım hepiniz hayallerinize bol birikimlerinize kavuşursunuz
yahu neden ağlıyorsun sen?sizleri tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim kadınlar kulübüne girmeme kararı aldım çok üzüldüğüm bazı durumlar oldu yanlış anlaşılmalar üst üste yorumlar üzdü beni sonuçta sanal bir ortam sözlerin duyguları yoktur ifadeler karışık bir ruh haliyle yazılmışsa noktalamalara çokta dikkat edilmediyse heryöne çekilebiliyor yüklenildikçe yülenilebiliyor çok ağladım kaç saattir her yöne çekilebiliyor halbuki ..................................................
kirli çıkılar grubunu çok seviyorum umarım hepiniz hayallerinize bol birikimlerinize kavuşursunuz
sizleri tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim kadınlar kulübüne girmeme kararı aldım çok üzüldüğüm bazı durumlar oldu yanlış anlaşılmalar üst üste yorumlar üzdü beni sonuçta sanal bir ortam sözlerin duyguları yoktur ifadeler karışık bir ruh haliyle yazılmışsa noktalamalara çokta dikkat edilmediyse heryöne çekilebiliyor yüklenildikçe yülenilebiliyor çok ağladım kaç saattir her yöne çekilebiliyor halbuki ..................................................
ya noldu sınıfıyla ilgili yazdıklarımızamı kızdı ama kötü bişe demekki sana yüklenilmiş dedik sen yaparsın başarırsın dedik iyi bi kalbin var dedik hay allah bileydim demezdim ne bilimüzüldüm şimdi hakkını yemişler gibi gelmişti bana yanlış geldi demekki kusura bakma akıllıbıdıkçım sınıfın hakkında sölediklerim için yane ne bilm kırcak bişede demedim gbi gelio ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?