Kirli Çıkılar )))

yorumlarınız için teşekkür ederim insan kendi doğrularıyla çelişiyor burada artık hayırlsıı diyorum heryerde bu tarz öğretmenelr var
vicadan işi gibi görünsede duygusal olarak olarak yaklaşmamalı mantık çerçevesinde bakarak en doğru olan yapılmalı ama ailelerde bir bıkkınlık bezginlik var
idarede hamile bahanesi ve problemli okul bahanesi direk hazırda bekliyor birşeyler yolunda gitmiyor gidecek gibi de değil ama zamanla da düzelmez ben şimdiden kendim için iyi bir okul araştırmaya başlıyorum 3 yıl sonra il içi tayin isteme hakkım var o zaman bunu iyi değerlendirmek istiyorum

5.yılım ama çok yoruldum iş bilmez öğretmenlerden
süslü püslü giyinip iki lafı biraraya getiremeyen idareden
hep ben hep ben diye düşünen velilerden
sürekli öncekilere yüklenilerek mazeret üretilerek malzeme materyal eksikliğinden ne farkı var şimdi okulun doğudaki okuldan

bir de derler ki 'öğretmen olsana, mis gibi iş, tatilin belli gittiğin günler belli, yazın çalışmasan da maaşın yatar' vs vs... sizde biliyorsunuz neler dendiğini...
tabi insanlar bu yönlerini bilmedikleri için,
insanların neler çektiğini bilmedikleri için,
dışarıdan bakıldığında çok rahat gibi gelebiliyor işte...
her işin bir çilesi var, her iş kendisine göre zordur.

akıllıbıdıkcığım yaşadıkların hiç de kolay şeyler Allah kolaylık versin canım

idare ile görüş diğer şubeye geçirsinler otistik çocuğun birini
normal öğrencilerine de sana da otistik yavrulara da hepinize yazık

452 tl aracımın kaskosu
182 tl de zorunlu trafik sigortasını
eşim kredi kartından geçmiş
artık bana olan 1000 tl lik borcundan düşerim

geri kalan ve her ay otomatik ödemeden kesilen bana vereceklerini vs hesapladım
ocak ayı mtv vereceğimden düşer böylece ne alacak kalır ne verecek

kasım aralık ve de ocak ayına uzanan eşimin borçlarını tahsil etme planımı yaptım

:)))) çok yaşa emi.

bugün arkadaşlarla gün işini de konuştuk.
bana çıka çıka haziran ayı çıktı
benim hedefimde ilk babamın borcunu ödemek var tabi
bi arkadaşla değiştik.
kasım ayı bendeeee

bu arada ben hariç 900 gelecek

Son düzenleme:

hayırlı olsun canımmmmmmmm

akıllıbıdık burdaki arkadaşların tavsiyelerine uy bence, yoksa kullanıldığını düşünüp iyice üzüleceksin, sağlam öğrencilerinin de sana ihtiyacı var, sadece hasta olanları düşünme. tamam, aileleri de onlar da böyle bi hastalığa sahip olmak istemezlerdi, ama hepsiyle sen ilgileneceksin gibi bi zorunluluk yok. hamilelik bahane değil bence. ben de hamileyim, tamam çok ağır geçirmiyorum, ama çok da iyi değilim, ona rağmen 30 saat derse gıkımı çıkaramadım, bazen okulun merdivenlerini çıkmak bile eziyet gibi geliyor biliyor musun, bacaklarım çok ağrıyor bazen, ama napim verilen görevi yapmam gerekiyor, sonuçta diğer öğretmenden farkım yok, aynı maaşı alıyorum, karşılığını da vermek zorundayım.

sanırım yusum bahsetmiş öğrencilerinin yaramazlığından. benim de o kadar problemli öğrencilerim var ki, napacağımı şaşırdım, dinlemiyor beni, yüzüme sırıtıyor, arsız yüzsüz bi sürü öğrenci. bazen okuldan çıkınca ağlamaklı oluyorum, şaşırdım kaldım valla. Rabbim onları ıslah etsin inşallah, ama öyle öğrencilerim var ki, beni bu halimle strese sokup mahveden, onlara asla hakkımı helal etmiycem, çünkü yaş grubu çok küçük değil, her şeyi anlayıp bilecek kapasitedeler, gıcıklığına yapıyorlar işte.

öğretmenliğin güzel tarafları var tabi ki, ben çok da pişman değilim, ama hafife alınıyor artık mesleğimiz, bu da beni çileden çıkarıyor

akıllıbıdık, arkadaşlara katılıyorum.yaşları da küçük senin için zor olur.Allah yardımcın olsun

farmasi beni de listeye ekler misin. ben de hiç değilse yazayım. kaç zamandır takip ediyorum. tecrübelerinizden bende faydalanabilirim inşallah....

sizleri tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim kadınlar kulübüne girmeme kararı aldım çok üzüldüğüm bazı durumlar oldu yanlış anlaşılmalar üst üste yorumlar üzdü beni sonuçta sanal bir ortam sözlerin duyguları yoktur ifadeler karışık bir ruh haliyle yazılmışsa noktalamalara çokta dikkat edilmediyse heryöne çekilebiliyor yüklenildikçe yülenilebiliyor çok ağladım kaç saattir her yöne çekilebiliyor halbuki ..................................................
kirli çıkılar grubunu çok seviyorum umarım hepiniz hayallerinize bol birikimlerinize kavuşursunuz

hoooooooooooooooppppppppppppppppppppp gidemezsin nereye böyle bırakıp gitmek o ortama girmezsin olur biter burada kal buraya bak yeter gitme yaaa akıllıbıdıkkkkkk

konu hakkında kendi yorumumu ve arkadaslarınkini tekrar okudum. herkes sen odaklı yazmış. yazdıgın gibi yanlış anlamış olabilirsin ve alınganlık yapmış olabilirsin.

yine de hakkını helal et.

yahu neden ağlıyorsun sen?
Orada yazanları neden bu kadar ciddiye aldın ki!
Seni tanımaz etmezler, iki satır yazdığın şey hakkında seni bir kılıfa sokar, pat diye de cevap yazarlar. Bazen belki biz de yapıyoruzdur bunu.
Düşünmene bile değmez inan bana!

keşke bize yazsaydın derdini bize açsaydın çok daha iyi olurdu oradakiler bu tasarruf yapan uğraşan kadını bilmiyorlar ki biz biliyoruz ama derdini dinler yardımcı olurduk gelmeni bekliyorum ben kendi açımdan

ya noldu sınıfıyla ilgili yazdıklarımızamı kızdı ama kötü bişe demekki sana yüklenilmiş dedik sen yaparsın başarırsın dedik iyi bi kalbin var dedik hay allah bileydim demezdim ne bilim üzüldüm şimdi hakkını yemişler gibi gelmişti bana yanlış geldi demekki kusura bakma akıllıbıdıkçım sınıfın hakkında sölediklerim için yane ne bilm kırcak bişede demedim gbi gelio ama....

kızlar anladım yeni açtığı bi konuyla ilgili akıllıbıdık kapatmış konuyu burda konuşsaydık az çok tanıoruz artık birbirimizi yane sanıorum daha yardımcı olabilirdik en azında direk baştan yargılamadan yada söleyebileceğimiz bişe varsa kırıp dağıtıp incitmeden güzel güzel söleyebilirdik sağlık olsun ne diyelim en kısa zmanda döner inşallah

herkese günaydın
hayırlı bir gün olsun inşallah
sayfaları henüz okumadım ama son sayfa hareketli geldi yanlış anlaşmalar mı olmuş?

ben akşam süpper bişey yaptım ve hemen paylaşmak istiyorum.
saçımda röfle var ve baya açık çok sıkılmıştım boya yaptırmak istiyordum kuaför 40 tl ye boyarım dedi.

çok geldi bana gittim marketten 6,5 tl ye saç boyası aldım açık karamel rengi 3 tl ye de saç kremi
boyanın 4/1 ini oksidanın 4/1 ini 1 çay bardağı suyu 1/2 çay bardağı zeytinyağını karıştırdım.saçıma şampuan sürer gibi sürdüm yarım saat beklettim.sonuç süper oldu.artık saçımda karamel rengi gölgeler var zaten saçım kumral çok güzel oldu.kendim yaptığım için ve ekonomik olduğu için çok mutlu oldum.ayrıca bu boya ile 3 kez daha saçımı boyayabilirim
hemen hesaplayalım maliyet 9.5 tl
4 kez saç boyatmak 160 tl
karım 150,50 tl nasıl ama.
bu parayı aşamalı olarak kumbarama atacağım .her boya istediğimde yani.

Son düzenleme:

akıllı bıdıkkk bir gün bu yazdığımı okursun diye yazıyorum. çok üzüldüm, ara ara yazdıklarını takip ediyordum.
şuaralar zaten canın okula sıkkındı, zor bir sınavdasın canım. diye düşünüyorum.
birde gerçekten bdv bölümüne konu açmak bir dertten ikinci bir derde geçiş amaçlı olmalı,
bazen insanları yargılamadan, bilmeden, sadece anlatılanlarla, kiii anlattıklarımızı da çoğu zaman kısa tutuyoruz. özet olarak yazıyor, böyle olunca hiç bir şey anlaşılmıyor.
umarım kafanı toparlar ve yakında geri dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…