Kirli Çıkılar )))

:)) teşekkür ederim karanfilce ve farmasi, yemiş kadar oldum Allah razı olsun:)
Ankaradayım, çalışıyorum:)
Eve gidince anneme yaparım ama verdiğiniz bu tarifleri hepsini kaydettim:)

:)) teşekkür ederim karanfilce ve farmasi, yemiş kadar oldum Allah razı olsun:)
Ankaradayım, çalışıyorum:)
Eve gidince anneme yaparım ama verdiğiniz bu tarifleri hepsini kaydettim:)

ne demek depresifpolicim

kızlar hem sizi takip ettim hem ütümü yaptım
şimdi akşam yemeği vakti geldi

ne demek depresifpolicim

kızlar hem sizi takip ettim hem ütümü yaptım
şimdi akşam yemeği vakti geldi

ben de öyle yapıyorum değilse iş yaparken vakit geçmiyor.
dün günletip kabarttığım yastıkları doldurup diktim.
ve yatak odamı topladım tüm çamaşırlar filan. bi poşet delik çorap çıktı varya çok güldüm baya ihmal etmişim iç çamaşır çorap bölümünü

benim de akşama büyük bi misafir grubu gelip gelmeme ihtimali var bi leğen nohut ıslattım. gelmezlerse haşlayıp dolaba atcam

merhaba arkadaşlar bir haftadır yoktum.batman a gittim, ordan da diyarbakıra.çok iyi oldu benim için.tatile ihtiyacm vardı.gezdim gördüm geldim ne zaman tatile çıkarsam ekstra harcamam olur.olsun o kadarcık :)
selincm gözün aydın.tebrik ederim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
araba değiştirmeyi düşünüyorsun anlaşılan.hoşuma gitti.hayırlısıyla alırsın İnşallah farmasicim
ah altın ya canımı sıkıyor düşüşte olması

canım bizimki kraft e-bebekten aldık 300 civarı bişey eşim memnun ben değilim kilitlemekte zorlanıyoeum halbuki kolay eşim tık diye yapıyor ben yapamıyorum ama rahat kolayca senin açabileceğin ama çocuğunun açamayacağı olsun 25 kiloya kadar taşır almışken böyle bişey al 5 emniyet kemeri var 5 taraftan sarıyor iyi yani resmini ekleyim sana

oğlumu babaanneye bırakıyor mecburen arabayı kullanıyor 7 de dersi başlıyor 6.15te evden çıkıyorlar tek olsa yine bir yol bulurdu ama çocuk için araba şart onun dışında gideceği yerlerde metro otobüs dolmuşa biniyor

loveli, çocuk varsa mecbur canım yapacak bişey yok. en azından babanne bakıyormş.ona şükür.
bizim de haftaya okul 6.50 de başlayacakmış şaka gibi eşim bu iş yeriyle birlikte geç gitmeye başladı ben giderek erken gidiyorum.
bu şekilde artık okuldan en geç 12.10 da çıkcam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

hoşgeldin canım
sıkma canını kaç tlden almıştın altını
arabam 2 yaşında henüz herşeyinden memnunum ama gene de nasip bu işler

canım bende alıcam kısmetse bı bakıyım arastırıcam yenı evıme gecerken alırım nasıpse
bende a101den kırmıısı fıs fıs olanını almıstım pek bı degısıklık farketmedım zaten pek kullanmadım dırek mı sıkıyorsun camasıra falan yer sılerken suyuna mı koyuryorsun cam sılerken ocak vs sılerken sulandırıyormuusn yoksa dırek fıs fıs mı

hayırlı olsun bende dusunuyorum ama anasınıfcı arkads aldı hepsıbuaradadn 130 almıs h2o mu ne 200 den ındırıme gırmıs ne zmandır takıpteymıs bakalım o memnun olursa bende dusunuyorum

karanfılce canım bende konyadayım ilçesinde beysehırde annemler merkezde ama dedemanın otafarda oturyorlar sen

bu arada bende bırıımımden bahsededyım 4000 tl su an bırıktı.

bu ay bırazdaha kısacagım haracamalrı

ben butun alısverıslerımı kredı kartıyla yapıyorum kıyafet market petrol toplam 1.400 tl tuttu

100 tl bıreysel emeklılık yatırıyorum
150 tl ünv okuyan kardesıme zekatımı verdm
arada nakıtte baya harcadım

ama ALLAHIM bereketıni fazlasıyla verdı şükürler olsun

su an kredı kartım kesılmesıne 15 gun var ve borc 500 oldu bundan sonra dıkkat etmem gerekecekkı 800 gecmeyım

evımde prınc bulgur kıyma tavuk herseyım var . kıslık yemeyede baslıycam artık pazardan mandalın elma yesıllık alırm o kadar dolapta palamuta kadar var .1 lıra bıle harcamasam yasayabılırz

fındık fıstıgımda var daha ne olsun dımı.

malum ev aldık su an 80 mılyar borc var net olarak

o yuzden kurban kesmecegız Allhım Affetsın ınsallh seneye.

merhaba pepeti ortalama 500- 600 tl kurbanlık için para vermiş olsanız bütçeniz gerçekten bundan olumsuz etkilenir mi ?
burada yanlış anlama sakın sorgulamak haddime asla değil ama sadece inanan kardeşler olarak bu tarafa bu kadar metanet veriyorken gideceğimizi bile bile ebediyyen kalacağımız yer için daha çok çabalamamız gerekmez mi diye düşündüğümden

haklısınız
harama dikkat etmeye özellikle çalışırken her kuruşunu hak etmeye uğraşıyorum
konuya komşuya karşı hiç sorunum olmaz saolsunlar onlar da öledir
ne yapsalar etseler getiriler ben de öle ,özellikle köyden gelen şeyler paylaşırım sevinirler
evimde hiç bişey atmam zaten az yaparım artanı da işe yarayacak olanı hemen dolaba çok azsa hayvanlara
çok bişey almama gerek kalmaz zaten hemen herşey köyden taze ve doğal gelir
pekmez bal reçel vs dahil aklınıza köye dair ne geliyorsa
sarma bile annem sarar gönderir
kızıma ailem kardeşlerim çok alışveriş yapar nerdeyse bana kalmaz alacak bişey
evime çok gelen giden olmaz o açıdan pek masraf yok dışarda buluşuruz o da çay kahvedir ona da çok para vermem
üstüme iki yıldır birşey almıyorum desem yeridir 30 kilo aldım hamilelelikte şiştiğimdeki kıyafetlerle idare ediyorum güya vericem o yüzden kendimi kasıp almıyorum hoş almaya kalksam da içine sığacak bişey bulamıyorum aahahhaha
kitaba oyuncağa dekorasyona çok para veririm ama aylardır eve bişey almadım oyuncağı sizden sonra kıstım ama kitaba hayır diyemiyorum
bakınca faturalar ve kirayla yaşıyorum gibi görünüyor ama geçen ay 3000 lira harcamışım
ve seramik malzemeleri buna dahil değil
inanın anlamıyorum nereye gidiyor

ama şu var kredi kartı kullanıyorum zamanında da kredi çektim ama başka türlü zor belki onun acısını çekiyorum
ve tabi bir de en büyük israfım tabi sigaram bir ev kirası kadar sigaraya veriyorum önce bundan kurtulmam lazım ama nasıl
ve ben farkındayım da yok yetmiyor bir yerde bir uğursuzluk var kesin bereketli olmadığını hissediyorum

karafilce bugün yaptığım cevizli sütlü irmik tatlım

Eki Görüntüle 537308 Eki Görüntüle 537309

sen becerikli hatunsun yaparsın

var ya ben bunları birini yapsam birini beceremem
Yakında selinin canı çekmeye başlayacak böle bol bol paylaşamayacaksınız ama

aslında canım dusunduk ama suan hesabımıza göre aylık 3 mılyar kenara koysak 12*3 =36 taş çatlasa 40 mılyar bırıktırecegız (eşimde mudur bende öğr.)

hıc bır yerden 1 lıra gelmez bıze. gıyecek yıyecek de dahıl . sıkayet etmıyorum Allhım kazancımıza bereketını verıyor. fazlamız var eksıgımz yok. bılıyosun bıde kaybettıgmz paramız var kaynım yuzunden

50 verdık +40 da bırıkınce teslımde verecegız gerıye 40 mılyar borcumz kalacak her halukardaınsalh kredı olmadan kapatacagız . bıde exktra tapu su ıvır zıvır 6-8 mılyar bılemdın 10 mıyar gıdıyormus herkes öle dıyor . oyuzden dedık 1 lıra bır lıra bızım ıcın .

kurbanda sonucta vacıp olan bır ıbadet borcun yoksa Aallhu tealada borcu olana kolaylık tanımıs . o yuzden kesmıycez bu sene .

Son düzenleme:

Şubat annesiyim senfat ben de pahalı birşey almak istemiyorum ama kemerine ve yan korumalıklara dikkatli bakıyorum. Kraft iyi gibi geldi bana. Alırsanız yakın zamanda bana da yazarsan markasını sevinirim.

yusumcum oto koltuğu kullanmadım canım o nedenle bir fikrim yok
benim oğlan tam bir afacan, kucakta falan durmuyor,tutamıyorum onu. Allah korusun bir kaza falan olsa elimden fırlar gider. En azından koltukta biraz daha güvenli olur.

Papatya söylediğin markayı arattım ama hep ana kucağı çıktı karşıma. İnşallah yarın tekrar bakarım netten crespo'ya.

benim de aklıma yattı kraft, loveli. benim için görüntüsü falan önemli değil zaten , dediğin gibi emniyet kemeri önemli. Galiba kraft alırız. Sağol yorumun için.
Bir de loveli yatış özelliği nasıl kraft'ın, rahat birşekilde uyuyabilir mi ?

evet en azından bakıcıda değil senye kreşe yollayalım diyorum sıkılıyor çünkü yani yeni bir masraf kapısı oğluma değer
bizimki de öyle olacak eşimin okulu 7 de ders başlıyor bizim okuda 7.30

kafası öne düşüyor yatış pozisyonunda hani çok yatmıyor güya 5 kademeli ama istediğim gibi değil ama hepsi aynı be canım

Maxi cosi ve kraft çok iyi ben maxi cosi kullanmıştım memnundum

Bu arda 6.50 7 de hava aydınlanmıyor yahu daha nasıl gidiyorsunuz
abooov

Bu arda 6.50 7 de hava aydınlanmıyor yahu daha nasıl gidiyorsunuz
abooov

eşim 5.30 da kalkıyor her yer karanlık canım oğlum da 6 da kalkıyor mecburen bazen uyurken götürüyor babası kıyamıyoruz ama ne yapalım çalışan anne babaların çocukları

kızlar ya, bir şey sorcam size. en çok bu topikten birilerini tanıyorum, o yüzden aklıma bir şey takılsa hemen buraya yazıyorum
şimdi benim bi elbisem var, bayrama giycem inşallah. iki yıl önce yengemin kına gecesi için almıştım, kapalı olduğum için kollu ve kapri boyda bi elbise.
şık bi elbise bana göre, kaşe olduğu için bu sene kurban bayramında giyerim diye düşünüyordum, taa aylar önce... sonra hamile kaldım, ama öyle bi modeli var ki, hamilelik gibi. göğüs altından oturtmalı, aşağıya doğru minik pilelerle iniyor. o zaman giydiğimde 45 kilo falandım, önüm arkam düzdü tabi şimdi hafiften karnım çıktı, bu elbiseyi giyince daha bi belli oluyor karnım
şimdi gel gelelim asıl konuya. ben elbise giyince korse de giyerim, kilodan dolayı değil, zaten beni çok sıkan bi korse değil benimki. amacım şu, korseyi giyince elbisenin altından iç çamaşırım ve çorabımın lastiği falan belli olmuyor elbiseden. şimdi korsesiz giyince onların izi hep belli oluyor, sizin bi öneriniz var mı, uyguladığınız bi yöntem? şu dizilerdekiler falan, onlar daracık elbise giyseler bile öyle izler falan görmüyorum pek, acaba onlar ne kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…