Kirli Çıkılar )))

bu akşam acuna bir stand-up yapan biri çıktı.

mutlaka izleyin. süper bir şey

çok keyifli

Son düzenleme:

Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiiii
kız bebişi sakın sıkıştırıp tıkıştırma
sal gitsin neyin belli olacaksa olsun

dikişsiz iç çamaşırlar var onlar belli olmuyor ondan alabilirsin

eşim 5.30 da kalkıyor her yer karanlık canım oğlum da 6 da kalkıyor mecburen bazen uyurken götürüyor babası kıyamıyoruz ama ne yapalım çalışan anne babaların çocukları

çok zor yahu allah kolaylık versin
ne kadar uzakta çalıisam da o kadar erken kalkmadım hiç
şükür
küçük yerleri seviyorum ben yaaa

canım ya çekse canım hiçüşenemem saat kaç olursa olsun girer yaparım ama şu ana kadar canımın çektiği tek şey yoğurtlu makarnaydı hemde hamile oldugumu öğrenmeden iki gün önce aslında düşünsem bi dünya şey bulurum am o makarnayı istediğim gibi hiç bişe istememiştim hemdee gece saat 12 de eşim kalktı yaptı hiç üşenmedi saolsun:)

tatlım ben etek yada elbise giyceksem çamaşır izim belli olmasın die boxwe giyerim baya iyi oluyo:) fakat ince çoraba diycek bişeyim yok onu bilemeicem ama bende hep korse giymeye çalışırım bende kumaş pantolonda çamaşır izinden nefret ediorum çok çirkin duruo....

karanfilcecim tahinli kurabiye tarifi

1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı tahin
1 yumurta
1 paket vanalin
yaklaşık 3 su bardağı un
varsa ceviz,fındık,tuzlu fıstık,badem....

önce sınıyağla pudra şekrini eritioruz yumurtayı kırıoruz içine tahini eklioruz sıvı bi karışım olcak varsa cevizi eklioruz sonra vanalini eklioruz en sona unu bırakıoruz kıvamı yumuşak olmalı sert bi hamur olcak ele yapışmıcak kıvamda ama olabilcek en yumuşak hamuru yapıoruz:) hamuru yoğurup top şeklinde şeil verip doğru fırına atıoruz kabartma tozu kullanmadığımız için kabarmıcak kurabiyeler neasıl koyduysak öle çıkcak fırını önceden ısıtıoruz 180 derece de
kurabiyeleri koydugumuz andan itibaren yaklaşık 15 dk da pişio gözümüz üstünde olmalı rengi çook hafif pembeleşince fırından çıkarıoruz yani kızarmasını beklemicez rengi sarımsı kalcak:)
en önemli püf noktası sıcakken asla tepsiden çıkarmaya kalkmayalım ufalanıo sogumasını beklemek zorundayız:) bide yağlı kağıt bence olmalı biraz hassas bi kurabiye:) hepsi bu:) yaklaşık herşeyiyile birlikte pişmesi hazırlması yarım saatte olmadı 40 dk hazır olcak pratik bi kurabiye:)

hepiciğinize günaydın
ben işe gidiyorum hepinize kolay gelsin bol birikimli bir gün olsun

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

loveli sana hayırlı işler bitanem

Son düzenleme:
Günaydın herkese; az sonra oğlumu okula bırakıp, eve geri dönüp, hazırlamış işe gideceğim. Aslında bu akşam 9'a kadar dersim vardı ama bu hafta öğrenci gelmez. İnşallah erkenden gelirim evime.

herkese günaydın.
hayırlı işler
yazamadım bayadır.
ama tüm sayfaları okudum.
herkesin hakkında hayırlı olsun içinde olduğu durum.

Günaydın kirli çıkılar

Aspirini ben de duymuştum ama kullanmak nasip olmadı. Eşinin süprizine bayıldım. Benim eşim süpriz yapma fakiri. Hiç gelmiyor içinden, beceremem diyor. Birinci evlilik yıldönümümüzde süpriz yaparak çiçek almıştı. Senin anlattıkların masal gibi geliyor bana. Allah bozmasın
canım aslında acilen altın alman gerekmiyorsa bekleyebilirsin zira altının 98 lere filan düşüşünü bekliyor çoğu kişi :)
Ben de o bekleyenlerdenim. Çok düşmüş altın. Elim kaşınıyor resmen, almak zamanı mı acaba?
Buharika ya da alf diyecektim sana almışsın. Hayırlı olsun. Deneyimlerini de yazarsan sevinirim. Ben de bir aralar alma hevesine düşmüştüm.
Hamile halinle çok yormuşsun kendini. Menünü gördüm de

Ayrıca bu ay 300 tl tasarruf yaptım hemen bebek için hesap açtım. Artık tasarruf etme vakti

selam arkadaşlar.
geçen yıl eylül ayından beri sizi takip ediyorum. bende bu süre içinde ufak birikimler yaptım fakat eşimin işinden dolayı ev değiştirmemiz gerekti. ama 10 yıllık evlilik hayatımda bu 11. evim olduğu için eşyalarımız çok kötü duruma gelmişti. yani 1 kez daha asla taşınmazdı. bizde mecburen taşınırken bütün ev eşyalarını değiştirdik. çok para gitti ama inanın çok mutlu oldum.
tabi şimdi birikime sil baştan başlıyorum. bir kısmı kendimi borçlandırmak suretiyle toplam 40 grlık 2 bilezik siparişi verdim cmt günü. az sonra da almaya gidicem. bu ay bayram olduğu için alışverişim çok oldu. kendime eşime oğluma alışveriş yaptım. çarşamba günüde annemlere yani izmire gidiyoruz. haliyle masrafımız çok bu ay. pek bişey kalmaz sanırım ev harçlıklarından diye düşünüyorum.
farmasi arkadaşım listeye beni de eklerse çok sevinirim. hem banada gaz verir bu liste olayı.

ayrıca eklemek istediğim bir husus var.ttnet kullanıcısıydım. taşınınca uydu nete geçtim. kablolu yayınlar + sınırsız intenet sadace 48 tl veriyorum artık. 2 yıl taahhüt verdim. diğer türlü sadece sınırsız internet için ttnet e 79 tl veriyordum. ihtiyacı olan araştırsın derim arkadaşlar.tasarruf tasarruftur. damlaya damlaya misali.

herkese bol birikimler..

merhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum ama yazamıyordum nette bi sorun vardı yazdıklarım gitmiyordu ben bu aralar çok biriktiremiyorum ay sonu malum bi iş buldum bakalım olursa başlıycam ve eşim kendi maaşını biriktir dedi bayağı birikim yaparım öyle olursa.

bizimkisi Kraft. ilk sene chicco kullanmıştık sonra tabi büyüyünce değiştirek zorunda kaldık. ben memnunum. hiç hatırlamıyorum ama kaça aldığımızı..maxi daha pahalı sanırım çok pahalı bişeye gerek yok bence çocuk büyüdükçe koltuğu da yeniliyorsun çünkü

vallahi bende çok heveslendim şimdi...
evlilik, ev, araba derken ha bire borç ödedik... sonrasında da mucizemiz dünyaya geldi.. hamilelik doğum masrafları.. şimdiye kadar kenara para koyamadık...
bende doğum iznim bitince işe döndüm, bir aydır çalışıyorum ama ayrılmaya karar verdim çünkü devam ettiremiyorum..
doğum paramın bir kısmıyla bilezik yapmayı düşünüyorum.. kalanı bayram vs. derken gidecek zaten.. önümüzdeki aydan itibaren bende sizlere katılıp birikim yapmayı düşünüyorum.. hatta biraz önce dışarda olan eşimi arayıp kumbara almasını söyledim.. bozukluklar için... netten de bakınıyorum çalıştığım bankanın altın hesabı varmı diye... ayrıca sağolsun işyerim işten çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almamı sağlayacak, her ay onuda kenara atıcam...
giyime çok ama çok harcar oldum... elimin altında alışveriş siteleri oluncaa((
onlardan da vazgeçmeye karar verdim.. inş. bende güzel birikimler yaparım.. feci gaza gelmiş bulunmaktayım(

biliyorsunuz 25 gün önce yeni araba aldık ve 20.000 tl borçlandık
1000 er olmak üzere 20 ayda ödeyeceğiz
kısmetse kurbanımızı da keseceğiz bu ay onun parasını ayırdım.
onun haricinde 100 tl biriktirdim şimdilik
birikim olarak farmasi bunu yazabilirsin bana.
bayramda çocuklara harçlık da gelir bunları da bana veriyorlar o parayı da birikime ekleyeceğim.onlara anlattım
ilerisi için yaptığıumızı ve ihtiyacımız olan ve istedikleri bişey varsa o paradan kullanabileceğimizi biliyorlar.
geçen bayram 1 yarım altın parası birikmişti ve onu bozdurduk araba alırken.
sonuçta bu para ailemizin.
ben onlara ayrıca hesap açmadım ortak yatırım hesabımız var ve bu aydan başlamak üzere sadece orada biriktireceğiz.vadesiz tl hesabı .altın düştükçe altın alacağım.
bakalım hayırlısı olsun inşallah.

şimdiden iyi bayramlar dilerim herkese.
sağlık mutluluk dilerim.herşeyin başı sağlık. gerisi oluyor.

benim eşim de revaniyi çok sever. ben kolaya kaçıyorum dr.otkenin revani karışımı var. ama sağlıksız bişey değil yumurtasını sütünü sen taze koyuyorsun kutudan sadece un karışımı çıkıyor. 1 tepsi oluyor çok lezzetli valla. ama 1-2 limon kabuğu rendele içine. 2 haftada 1 yapıyorum nerdeyse. bana pratik geliyor tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…