kızlar ya, bir şey sorcam size. en çok bu topikten birilerini tanıyorum, o yüzden aklıma bir şey takılsa hemen buraya yazıyorum
şimdi benim bi elbisem var, bayrama giycem inşallah. iki yıl önce yengemin kına gecesi için almıştım, kapalı olduğum için kollu ve kapri boyda bi elbise.
şık bi elbise bana göre, kaşe olduğu için bu sene kurban bayramında giyerim diye düşünüyordum, taa aylar önce... sonra hamile kaldım, ama öyle bi modeli var ki, hamilelik gibi. göğüs altından oturtmalı, aşağıya doğru minik pilelerle iniyor. o zaman giydiğimde 45 kilo falandım, önüm arkam düzdü tabişimdi hafiften karnım çıktı, bu elbiseyi giyince daha bi belli oluyor karnım
şimdi gel gelelim asıl konuya. ben elbise giyince korse de giyerim, kilodan dolayı değil, zaten beni çok sıkan bi korse değil benimki. amacım şu, korseyi giyince elbisenin altından iç çamaşırım ve çorabımın lastiği falan belli olmuyor elbiseden. şimdi korsesiz giyince onların izi hep belli oluyor, sizin bi öneriniz var mı, uyguladığınız bi yöntem? şu dizilerdekiler falan, onlar daracık elbise giyseler bile öyle izler falan görmüyorum pek, acaba onlar ne kullanıyor
bu akşam acuna bir stand-up yapan biri çıktı.
mutlaka izleyin. süper bir şey
çok keyifli
kızlar ya, bir şey sorcam size. en çok bu topikten birilerini tanıyorum, o yüzden aklıma bir şey takılsa hemen buraya yazıyorum
şimdi benim bi elbisem var, bayrama giycem inşallah. iki yıl önce yengemin kına gecesi için almıştım, kapalı olduğum için kollu ve kapri boyda bi elbise.
şık bi elbise bana göre, kaşe olduğu için bu sene kurban bayramında giyerim diye düşünüyordum, taa aylar önce... sonra hamile kaldım, ama öyle bi modeli var ki, hamilelik gibi. göğüs altından oturtmalı, aşağıya doğru minik pilelerle iniyor. o zaman giydiğimde 45 kilo falandım, önüm arkam düzdü tabişimdi hafiften karnım çıktı, bu elbiseyi giyince daha bi belli oluyor karnım
şimdi gel gelelim asıl konuya. ben elbise giyince korse de giyerim, kilodan dolayı değil, zaten beni çok sıkan bi korse değil benimki. amacım şu, korseyi giyince elbisenin altından iç çamaşırım ve çorabımın lastiği falan belli olmuyor elbiseden. şimdi korsesiz giyince onların izi hep belli oluyor, sizin bi öneriniz var mı, uyguladığınız bi yöntem? şu dizilerdekiler falan, onlar daracık elbise giyseler bile öyle izler falan görmüyorum pek, acaba onlar ne kullanıyor
eşim 5.30 da kalkıyor her yer karanlık canım oğlum da 6 da kalkıyor mecburen bazen uyurken götürüyor babası kıyamıyoruz ama ne yapalım çalışan anne babaların çocukları
haklısınız
harama dikkat etmeye özellikle çalışırken her kuruşunu hak etmeye uğraşıyorum
konuya komşuya karşı hiç sorunum olmaz saolsunlar onlar da öledir
ne yapsalar etseler getiriler ben de öle ,özellikle köyden gelen şeyler paylaşırım sevinirler
evimde hiç bişey atmam zaten az yaparım artanı da işe yarayacak olanı hemen dolaba çok azsa hayvanlara
çok bişey almama gerek kalmaz zaten hemen herşey köyden taze ve doğal gelir
pekmez bal reçel vs dahil aklınıza köye dair ne geliyorsa
sarma bile annem sarar gönderir
kızıma ailem kardeşlerim çok alışveriş yapar nerdeyse bana kalmaz alacak bişey
evime çok gelen giden olmaz o açıdan pek masraf yok dışarda buluşuruz o da çay kahvedir ona da çok para vermem
üstüme iki yıldır birşey almıyorum desem yeridir 30 kilo aldım hamilelelikte şiştiğimdeki kıyafetlerle idare ediyorum güya vericem o yüzden kendimi kasıp almıyorum hoş almaya kalksam da içine sığacak bişey bulamıyorum aahahhaha
kitaba oyuncağa dekorasyona çok para veririm ama aylardır eve bişey almadım oyuncağı sizden sonra kıstım ama kitaba hayır diyemiyorum
bakınca faturalar ve kirayla yaşıyorum gibi görünüyor ama geçen ay 3000 lira harcamışım
ve seramik malzemeleri buna dahil değil
inanın anlamıyorum nereye gidiyor
ama şu var kredi kartı kullanıyorum zamanında da kredi çektim ama başka türlü zor belki onun acısını çekiyorum
ve tabi bir de en büyük israfım tabi sigaram bir ev kirası kadar sigaraya veriyorum önce bundan kurtulmam lazım ama nasıl
ve ben farkındayım da yok yetmiyor bir yerde bir uğursuzluk var kesin bereketli olmadığını hissediyorum
var ya ben bunları birini yapsam birini beceremem
Yakında selinin canı çekmeye başlayacak böle bol bol paylaşamayacaksınız ama
Aspirini ben de duymuştum ama kullanmak nasip olmadı. Eşinin süprizine bayıldım. Benim eşim süpriz yapma fakiri. Hiç gelmiyor içinden, beceremem diyor. Birinci evlilik yıldönümümüzde süpriz yaparak çiçek almıştı. Senin anlattıkların masal gibi geliyor bana. Allah bozmasınkızlaaaaaaaar insanlık için küçük ama benim için acayip bişe keşfettim bi temizlik ürünü reklam gibi olmasın ama zaten marka adıda vermicem geçen markete gittim:) vee aspirin diye bişey keşfettim aman yarabbi o kadar ucuzki 2.95 tl fiyatı fakat yağlı bulaşıkta ,metal yüzeyde,inoxta,koltuk silmede,halı silmede,toz almada,fırın temizlinde,banyo wc temizliğinde özellikle özellikle musluk başlıklarını ilk günkü gibi yapıo felaket bişe yane:) bundan sonra ne camsil alırım ne yağ çöz alırım ne inox temizleyici ahşap parlatıcı ,yer temizleme losyonu,hatta cife bile hiiiiiiiiç gerek yok çamaşır suyu ,yumuşatıcı,deterjan,bulaşık deterjanı,bide aspirin çamaşıra bile kullanılıo lekeleri anında geçirio dün gece kuşburnu içiodum oralet beyaz koltuguma döküldü iki pıs pıs yaptım leke gözümün önünde kayboldu ne koymuşlarda böle bişe çıkmışlar anlamadım:)
hem ucuz hemde hiç vakit kaybettirmio bayada işlevsel her yerdede kullanılıo :) tavsiye ederim:)
bide bugün işten eve geldim kapıyı bi açtım ne görim koridor gül yapraklarıyla kaplı kenarlarda mumlar dizilmiş noluyo falan dedim bi gittim yatagın üstündede bolnlaar gül yaprakları:) yemek odasındada masanın üstünde mumlardan kalp yapılmış içindede ne görim kaplumbağa evet gözlerime inanamadım:) geçen sene evli diildik ben sobalı evde kalıodum ben nöbeteyken kaplumbağam soğuktan donarak ölmüştü ben çok üzülmüştüm aşkımda bana süpriz hazırlmaış çok hoşuma gitti::) paylaşım didim:)
Ben de o bekleyenlerdenim. Çok düşmüş altın. Elim kaşınıyor resmen, almak zamanı mı acaba?canım aslında acilen altın alman gerekmiyorsa bekleyebilirsin zira altının 98 lere filan düşüşünü bekliyor çoğu kişi :)
Buharika ya da alf diyecektim sana almışsın. Hayırlı olsun. Deneyimlerini de yazarsan sevinirim. Ben de bir aralar alma hevesine düşmüştüm.ben de güleç firmasının aspirinini almıştım
normal bir ürün öyle aman aman bir yanını görmedim
ben bu aralar ev temizliği için buharlı temizlik makinası araştırıyorum kızlar kendiniz ya da çevrenizde kullanan var mı ?
araştıran oldu mu ?
fikri olan varsa ve de yazarsa sevinirim
Hamile halinle çok yormuşsun kendini. Menünü gördüm dedün günüm vardı, o kadar yoruldum ki, saatlerce ayaktaydım. üstelik kız kardeşim ve görümcem vardı, sağolsunlar çay servisinde falan çok yardımcı oldular.
neyse elime 1100 lira geçti, komşulardan biri memleketine gitmiş apar topar, dedesi vefat etmiş çünkü,biri de bugün vercekmiş parasını, yani iki kişiden almadım henüz, 200 lira eksik geldi anlayacağınız.
parayı zaten dün hemen anneme verdim.
geçen ay babama olan borcumuzdan 800 lira kalmıştı, onu verdik, annemin borcu için de 700 lira verdik. ekim maaşında da 1500 verdik, 1100 de gün parasını verdik. 5000 liralık borcumuzdan geriye 1700 kaldı, onu da kasım maaşında verip bitircez inşallah.
kasım ayından itibaren borcumuz kalmıyor kimseye inşallah, biz de artık birikime geçicez
aranızda oto koltuğu kullananlar marka yazabilir mi acaba?
Bizim taşıma koltuklarından vardı. Yenilememiz lazım artık. Maxi cosi markasını beğeniyorum,çok kaliteli duruyor ama biraz pahalı. Ben hem sağlam hem de biraz hesaplı olsun istiyorum =))
1 ay önce arkadaşlar umre ziyareti için bana geldiklerinde sağolsunlar pasta böreklerini de getirmişler. elmalı kurabiye getirmişlerdi.
onu eledim.
ama revani güzel fikir. ben hiç yemediğim için aklıma gelmedi.
ama şu haşhaşlı bi revani var üstü krem şantili o baya hafif oluyor sanırım dimi.
ondan yapsam çok güzel olur sağolasın canım
orda burda sürünen bi tarif geçen temizlik yaparken elime geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?