hoşgeldin canım
sıkma canını kaç tlden almıştın altını
arabam 2 yaşında henüz herşeyinden memnunum ama gene de nasip bu işler
sevgili arkadaşım lame seni eleştirmek yada tenkit etmek için yazmıyorum ama seni bir kardeşim olarak uyarmak istedim
işten çıkmayıpta çıkmış gibi gösterileceğinden bahsetmişsin eğer gerçekten işten ayrılmayıp devletin verdiği işsizlik maaşı alacaksan
böyle yapma kardeşim derim niçin çünkü bu para gerçekten işten ayrılmadığın için sana helal olmaz inanki haram parada insana hayır getirmez
Allah bir yerden mutlaka çıkarır sonradan pişman olmayasın bunu söyleme gereği hissettim çünkü ben diyanet görevlisiyim hıı unutmadan peygamberimiz (s.a.v) 'aldatan bizden değildir 'buyuruyor dilerim sen hiç aldatmaz ve aldatılmazsın ve umarım Rabbim sana ve bize helalinden hayırlı rızıklar versin...
Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiiii
kız bebişi sakın sıkıştırıp tıkıştırma
sal gitsin neyin belli olacaksa olsun
aslında çamaşırlarım senin dediğin cinsten, ama kastettiğim kısım belime ve karnıma gelen kısım, çorap ve çamaşır için aynı bölge yani :26:tatlım ben etek yada elbise giyceksem çamaşır izim belli olmasın die boxwe giyerim baya iyi oluyo:) fakat ince çoraba diycek bişeyim yok onu bilemeicem ama bende hep korse giymeye çalışırım bende kumaş pantolonda çamaşır izinden nefret ediorum çok çirkin duruo....
Hamile halinle çok yormuşsun kendini. Menünü gördüm de
aslında çamaşırlarım senin dediğin cinsten, ama kastettiğim kısım belime ve karnıma gelen kısım, çorap ve çamaşır için aynı bölge yani :26:
menüm sadece bana ait değildizeytinyağlı ile mercimek köfteyi annem, poğaçaları da kayınvalidem yaptı
keteyi de kız kardeşimle oturup açtık iki gün önceden, biraz o yordu.
diğerleri de bana ait.
aslında beni asıl yoran şu oldu: misafir gelcek diye haftasonu temizliğimi cuma yaptım okuldan geldikten sonra, ee malum haftanın son günü, toplamda 30 saat derse girmişim, üstüne nöbet tutmuşum, öğleden sonra gelip bi saat kadar uyudum hiçdeğilse, sonra kalktım tuvalet, banyo, lavabo temizliği,sonra vakıf işim vardı, oraya koşturdum, bi saat falan orda geçti zamanım, eve geldim yemek yaptım, yemek yedik, evi süpürdüm, annemlere geçtim, tatlımı orda yaptım. cumartesi sabah da kek ve böreğimi yaptım, toz aldım.
sonra da diyorlar sen niye kilo almıyorsun, benim kadar siz de koşuşturun, yemeye bile zor vakit ayırıyorum bazen, ama hamilelikten sonra dikkat ediyorum yememe içmemezaten şu son bi haftada pek bi dolgunlaşmış görüyorum kendimi, sanırım kilo alma aylarım geldi :18:
abisi var
lakin evli
kaç gündür kuruş atmadım güzel kumbarama
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar günümüz aydınlık ve de bereketli olsun
sağlık, mutluluk ve huzr içerisinde yaşayalım canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızçeler hayırlı sabahlar bol birikimli günler:)
:118::118::118::118::118:
Günaydın herkese...
Allah hepinizden razı olsun,
eğer ben geçtiğimiz aylarda paralarımı har vurup harman savurmaya devam etseydim, şuan evlenirken bir miktarcık da olsa param olmayacktı,
şuan aklımda sürekli benim biraz param var modundayım
çok güzel bir duygu. düğün tarihimizi erkene almasydık daha çok para birikirdi ama şimdi en azından çift olarak biriktiriceğiz
teşekkür etmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?