Kirli Çıkılar )))

hoşgeldin canım
sıkma canını kaç tlden almıştın altını
arabam 2 yaşında henüz herşeyinden memnunum ama gene de nasip bu işler

hoşbuldum ablacm.taaa geçen sene Ağustosta almıştım 175ten.bunun üstüne çıksın ki bozayım.artık almıyorum.nakit olarak biriktirecem bir süre
ayrıca iyi günlerde giy.en baştaki çok güzel.o rengi çok seviyorum

kusura bakma lame arkadaşım ben senin msj yanlış okumuşum ayrılacağım dediğini yeni gördüm ne olur kusura bakma işten az önce döndüm
yorgunluktan heralde ayrılacağım dediğini gözden kaçırmışım

Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiiii
kız bebişi sakın sıkıştırıp tıkıştırma
sal gitsin neyin belli olacaksa olsun

aslında çamaşırlarım senin dediğin cinsten, ama kastettiğim kısım belime ve karnıma gelen kısım, çorap ve çamaşır için aynı bölge yani :26:
Hamile halinle çok yormuşsun kendini. Menünü gördüm de

menüm sadece bana ait değildi zeytinyağlı ile mercimek köfteyi annem, poğaçaları da kayınvalidem yaptı
keteyi de kız kardeşimle oturup açtık iki gün önceden, biraz o yordu.
diğerleri de bana ait.
aslında beni asıl yoran şu oldu: misafir gelcek diye haftasonu temizliğimi cuma yaptım okuldan geldikten sonra, ee malum haftanın son günü, toplamda 30 saat derse girmişim, üstüne nöbet tutmuşum, öğleden sonra gelip bi saat kadar uyudum hiçdeğilse, sonra kalktım tuvalet, banyo, lavabo temizliği,sonra vakıf işim vardı, oraya koşturdum, bi saat falan orda geçti zamanım, eve geldim yemek yaptım, yemek yedik, evi süpürdüm, annemlere geçtim, tatlımı orda yaptım. cumartesi sabah da kek ve böreğimi yaptım, toz aldım.
sonra da diyorlar sen niye kilo almıyorsun, benim kadar siz de koşuşturun, yemeye bile zor vakit ayırıyorum bazen, ama hamilelikten sonra dikkat ediyorum yememe içmeme zaten şu son bi haftada pek bi dolgunlaşmış görüyorum kendimi, sanırım kilo alma aylarım geldi :18:

çok yormuşsun kendini dinlen biraz bebiş de yorulmuştur annesi

Merhaba kirli çıkılar

Sizleri bir süredir takip etmeye, öğrenmeye çalışıyorum. Henüz bir işim yok ama ufaktan biriktirme hazırlığına girmek istiyorum. Yatırım işlerini az da olsa öğrenmek istiyorum, önerdiğiniz kitap-yayın-dergi türü şeyler var mı acaba?
Sizleri okudukça tasarruf etme damarım kabarıyor, ah bir de işim olsa bir kenara adam gibi birşeyler koyabilsem keşke.
Hepinize bereketli günler diliyorum.

abisi var
lakin evli

cık bekar modelinden lazım
olsun kızlar tekliflere açığım aklınızda bulunsun
şöle malk mülk sahabısı selvi boylu al mendilli
iş güç sahibi
katı yatı jeti olan tanıdığınız varsa aklınızda bulunsun

farmasi burası ekonomi falan değil
bildiğin hayat topiği arkadaşım
yiyecekler giyecekler arabalar püf noktalar
hatta seramikler ahahahaha
iyi ki açmışsın burayı
ne güzel bir yer olmuş

aldıklarını güle güle kullan

akıllıbıdık nerde yahu okuyodur umarım
sohbetini arıyoruz gelse o da

bugün 2 şişe su almak için 20 lira bozdurdum. sonra çay parası verdim 2,5 lira. geriye kalan 6,5 liralık bozukluk kumbaraya gitti.

kaç gündür kuruş atmadım güzel kumbarama

bazen benim de öyle oluyor. hatta bazen oğluma harçlık vermek için kumbaraya elimi daldırdığım da oluyor. bunu engellemek için de biriken her 10 lirayı başka bir yer kaldırıyorum. markete inerken de yanımda götürüp bütünlettiriyorum sonra da cüzdanımın en ücra köşelerine atıyorum....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar günümüz aydınlık ve de bereketli olsun
sağlık, mutluluk ve huzr içerisinde yaşayalım canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın arkadaşlarrrrr
ben bugün ilk defa tabii sizlerin sayesinde bankada hesap açtırıp
2gr altın alacağım şişşşt kimse duymasın kocişimin haberi yokta

Günaydın herkese...

Allah hepinizden razı olsun,
eğer ben geçtiğimiz aylarda paralarımı har vurup harman savurmaya devam etseydim, şuan evlenirken bir miktarcık da olsa param olmayacktı,
şuan aklımda sürekli benim biraz param var modundayım
çok güzel bir duygu. düğün tarihimizi erkene almasydık daha çok para birikirdi ama şimdi en azından çift olarak biriktiriceğiz

teşekkür etmek istedim

evlilikte bereket vardır canım daha çok biriktirirsiniz deneyimle sabittir:))))))))))

selam kızlar. bende dün ismimin listeye yazılmasını istemiştim. sonra aldı beni bir sıkıntı ya birikim yapamayıp mahçup olursam diye :) ama ne yararlı hismiş bu böyle. bayram için ayırdığım harçlığın bir kısmıyla hemen 50 dolar aldım bende. ne olur ne olmaz. harcarım falan diye :)
böylelikle 40 gr bileziğim ve 50 dolarım oldu dün itibariyle.. allah bereket versin inşallah. eşimde gülüyo tabi haliyle. sen bu gidişle 5 kuruş harcamazsın dedi :)

dün yazmıştım bileziklerimi almaya gideceğim diye. oğlumu alıp gittim. yolda tutturdu oyuncak diye. 10 tl oyuncak. hayatta pazarlık yapamam ben. ama birikim yapıcam ya şimdi zor bir pazarlıkla 7 tl ye aldım oyuncağı. 3 tl de kumbaraya gitti böylelikle. nasıl ama??
tasarruf moduna girdim sanırım :)

farmasi arkadaşım lütfen unutma benim ismimi listeye yazmayı. hızım kesilmesin dimi ama

herkese hayırlı günler. bol bol ve bereketli birikimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…