slm larr şu an yazıştığını konunun dışında olucak ama konu başlığı ve farmasiye özellikle teşekkür etmek için yazıyorum , şimdilik listeye beni de ekleyin demiyorum ama son bir haftadır nerdeyse her gün bu topicte yazılanları takip ettikçe, daha fazla bilgilenip kendimi daha tutarlı buluyorum kaldıki öyle çok harcama hevesliside değilim ama , bazen akıl akıldan üstündür kelimesinin karşılığını buldukça çok keyif alıyorum , en koza sürede inşallahh beni de listeye ekleyin diye yazarım , hepinize teşekkür etmek istedim , sizi hep takip edeceğim,
sizi takip ederkenkıyafetler ile ilgili aklıma bir şey geldi, temizliğine inandığınız bir kaç arkadaş ile grup oluşturup , herken kendince yıpranmamış ama eskimeyen kıyafetleri bir araya toplasa , sonrada bunları değiş tokuş edilse ,:26::26::26: gibi ne biliyim olurmu acaba ,
bu arada eşine kızan arkadaşa herkes çok sakinleştirici yazmış, bu da çok hoş hani bir kavga oldu diye kimse ateşe körükle gider gibi gitmemiş,
Moralim çok bozuk arkadaşlar =(
Geçmişi okumadan (özür dilerim) hemen nedenini anlatıp az da olsa rahatlamak istiyorum.
Biliyorsunuz araba arıyorduk. temiz, kazasız bir araba bulmak zordur ama bulduğunuz zaman da onu satması kolaydır.Bu yüzden de çok irdeledik ilanları, günlerce tlf görüşmesi vs yaptık. en son eşim konyadan bir araba buldu. fiyatı hem modeline göre iyiydi hem de kazasızdı, bir tek bagaj kapağında çok çok az bir boya vardı.
evden çıkmadan önce eşime arabayı alırsan hiçbir yere uğramadan evine gel demiştim, o da tamam deyip çıkmıştı evden. arabayı aldı, 33.5 bine! Araba sahibi notere geç kalınca işler uzadı falan derken en sonunda çıktı yola. akşam 9 gibi evde olurum demişti. ben de pencereden bakıp duruyordum ha geldi ha gelecek diye. Özlemiştim çünkü onu. Neyse saat 22'de ben bunu aradım sesi kötüydü. nerdesin dedim. kaza yaptım dedi. nerde nasıl diye sordum. annemlerin evinin önünde motorsikletli biri çarptı elim ayağım titriyor dedi. İnanın nevrim döndü! Sen dedim 2 gündür yoksun evde, bu çocuk baba diye seni sayıklıyor, ben sana hiçbir yere uğramadan eve gel demişim.... çook güzel olmuş sana deyip kapattım. Gözlerimden yaşlar nasıl aktı anlatamam size. Arabaya mı üzüleyim eşimin beni oğlunu umursamamasına mı? Bu adam perşembe günü ailesini zaten görecekti üstelik 2 gün ailesinin yanında kalacaktık! BU neyin özlemi de benden ve oğlundan önce onları görmek istiyor.
Moralim altüst oldu. 1 saat sonra tekrar aradım, sen neden uğradın oraya dedim. ee diyor eve gelmeden ailemi görmek istedim! Arabanın ön tamponu dağılmış. Bir de diyor ki işte olacağı varmış, daha büyük bir kazayı engelledi belki bu! mantığa bakar mısınız ya? Ben de bu kaza eşinin sözünü dinlemediğin için oldu dedim. Bir de ben yarın gelirim artık demez mi! Nevrim döndü ve sen yarın gelirsin ama bizi bulamazsın dedim.
Kızlar özür dilerim çok uzun oldu ama öfkem çok büyük.... tek derdim araba değil, beni oğlunu nasıl da geri plana attığının göstergesi bu yaptığı. Beni gerçekten özlemiş olsaydı uçar gelirdi evine değil mi? Artık bizim evde birçok şey değişecek bu kazayla.
Yarın sabah oğlumu da alıp ailemin yanına gidiyorum, minibüsle! cebimde de sadece 100tl var. Bütün bu olanlar bana ders oldu. BUndan sonra maaş kartımı da alıyorum elinden. Bütün hesapları da ayırıyorum. BU işin sonu nereye varır bilinmez ama içimden birşeyler koptu gitti, geri de gelmez artık.
şimdi o aradı ağzıma geleni saydım.
Teyzesinin oğlu konya şekeri almış bunu annene verirsin demiş.
Bu da annesine bu şekeri vermek için uğramış köye. Verdin mi annene şekeri, yesin yedikçe de beni ansın dedim =)
Arabanın tamponu göçmüş bayramdan sonra yaptırırm diyor. Git dedim tamponu göçmüş arabayla annenle mutlu mesut yaşa =) Güldüğüme bakma bunu ona çok sert bir dille söyledim ve çat kapattım telefonu.
Ben neye sinirliyim biliyor musun karanfilce, bizim bakıcı işi bıraktı ben ortada kaldım öyle, annemi aradım hemen otobüse atladı geldi. Kv gelmedi ama... Ben bu kadın için neden 2. sıraya itileyim ki! Beni bir kenara koy, kadın torununu bile umursamıyor. Eşime de o gün demiştim annen değerini iyice yitirdi gözümde diye. İşte bu yüzden ilk önce o kadının yanına gitmesini hazmedemiyorum.
Senin başına geln bizde olsa emin ol aynı tepkiyi verirdim çünkü yazılı sorusu hazırlamanın nasıl bir işkence olduğunu çok ii biliyorum.
yusucum gerçekten öncelikler geçmiş olsun eşinin sağlığıne bişe olmamış
fakat biliorumki sorun ciddi anlamda araba şu bu diil gerçekten çok can sıkıcı bi durum ama bi sakin ol önce sinirle sakın hareket etme allah arabanızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kazancınız birikiminiz kat kat artsın ama açıkçası maaş kartının eşinde ne işi var bea güzelim? ben çok karşıym olmamsı gerekio bence evet güven çok öenmli bişe ama o senin adına bişe yane tüm paranı eşine vercek olsan bişle bankadan kazancını çekmenin mutluluğu bi bşkadır bence yada kartı geç netten havale etmek bile insanın kendisinin yapması gerekn bişe kartını evet al ama kazancı ayırmak aynı evde olmaz yapamazsınki ev arkadaşlığına döner iş evet hesaplar aynı olsu ama kartın sende olsun kendinize ayırdığın harçlığın haricinde kartında her ay 200 vs. rtık para dursun o senin sigortan olur kötü durumlar için eşinin önce annesine gitmesinede hakkaten anlam veremedim yani bi erkeğe hadi seni geçtim çocugundan önce annesini görmesini gerektiren özlem nasıl bi özlemdir yahu?
hem aile görcem ne demek? eğer ilesini görmesi gerekiosa onun ailesi sizsiniz direk sizin yanınıza gelmesi lazımdı
sana dese hayatım annemlere gösterelim arabamızı hadi iki dk gidelim dese zaten giderdiniz ama bu yaptığı hiç hoş olmamış eğer bu durumu ben yaşasaydım aynı tepkiyi verirdim hemde hiç düşünmeden haklısın arkadaşım yaptığında anlayana güzel bi tepki bence olması gerekn arkasında dur yaptığının.... umarım en kısa zamanda düzelir herşey...
geçmiş olsun canım cana gelceğine mala gelsin kayınvaliden yol üstündeyse uğraması normal ama değilse sorun çıkarmakta haklısınMoralim çok bozuk arkadaşlar =(
Geçmişi okumadan (özür dilerim) hemen nedenini anlatıp az da olsa rahatlamak istiyorum.
Biliyorsunuz araba arıyorduk. temiz, kazasız bir araba bulmak zordur ama bulduğunuz zaman da onu satması kolaydır.Bu yüzden de çok irdeledik ilanları, günlerce tlf görüşmesi vs yaptık. en son eşim konyadan bir araba buldu. fiyatı hem modeline göre iyiydi hem de kazasızdı, bir tek bagaj kapağında çok çok az bir boya vardı.
evden çıkmadan önce eşime arabayı alırsan hiçbir yere uğramadan evine gel demiştim, o da tamam deyip çıkmıştı evden. arabayı aldı, 33.5 bine! Araba sahibi notere geç kalınca işler uzadı falan derken en sonunda çıktı yola. akşam 9 gibi evde olurum demişti. ben de pencereden bakıp duruyordum ha geldi ha gelecek diye. Özlemiştim çünkü onu. Neyse saat 22'de ben bunu aradım sesi kötüydü. nerdesin dedim. kaza yaptım dedi. nerde nasıl diye sordum. annemlerin evinin önünde motorsikletli biri çarptı elim ayağım titriyor dedi. İnanın nevrim döndü! Sen dedim 2 gündür yoksun evde, bu çocuk baba diye seni sayıklıyor, ben sana hiçbir yere uğramadan eve gel demişim.... çook güzel olmuş sana deyip kapattım. Gözlerimden yaşlar nasıl aktı anlatamam size. Arabaya mı üzüleyim eşimin beni oğlunu umursamamasına mı? Bu adam perşembe günü ailesini zaten görecekti üstelik 2 gün ailesinin yanında kalacaktık! BU neyin özlemi de benden ve oğlundan önce onları görmek istiyor.
Moralim altüst oldu. 1 saat sonra tekrar aradım, sen neden uğradın oraya dedim. ee diyor eve gelmeden ailemi görmek istedim! Arabanın ön tamponu dağılmış. Bir de diyor ki işte olacağı varmış, daha büyük bir kazayı engelledi belki bu! mantığa bakar mısınız ya? Ben de bu kaza eşinin sözünü dinlemediğin için oldu dedim. Bir de ben yarın gelirim artık demez mi! Nevrim döndü ve sen yarın gelirsin ama bizi bulamazsın dedim.
Kızlar özür dilerim çok uzun oldu ama öfkem çok büyük.... tek derdim araba değil, beni oğlunu nasıl da geri plana attığının göstergesi bu yaptığı. Beni gerçekten özlemiş olsaydı uçar gelirdi evine değil mi? Artık bizim evde birçok şey değişecek bu kazayla.
Yarın sabah oğlumu da alıp ailemin yanına gidiyorum, minibüsle! cebimde de sadece 100tl var. Bütün bu olanlar bana ders oldu. BUndan sonra maaş kartımı da alıyorum elinden. Bütün hesapları da ayırıyorum. BU işin sonu nereye varır bilinmez ama içimden birşeyler koptu gitti, geri de gelmez artık.
evet kızlar şimdi pazara gideceğim, sonrada gelip yemeğe başlayacağım, akşama doğru misafirlerim gelecek. artık birkaç gün tabiri caizse yarış atı gibi koştururum
kızlar bayram için neler yapıyorsunuz. hazırlıklarımızdan bahsedelim mi fikir olsun
geçmiş olsun canım cana gelceğine mala gelsin kayınvaliden yol üstündeyse uğraması normal ama değilse sorun çıkarmakta haklısın
neyseki eşine bişey olmamış ama birikim yapalım derken masraf çıkmış kötü olmuş
kartını al ama onu evde bekle hem sinirin geçsin ailene gergin ve üzgün gitme annen baban da üzülmesin senin sinirin geçse de annen seni üzdüğü için ona hep kırgın olacak o yüzden
çok halısın loveli olaya hiç bu yönden bakmamıştım ben :) yane ben olsam bende ailemin yanına gideridm ama beni öle gördükleri için onlar bunu hiç unutmazlar ama ben belki 1 sene sonra htırlamıcam bile:) kendi derdim gibi sahiplendim sorunu yanlız:)
evet kızlar şimdi pazara gideceğim, sonrada gelip yemeğe başlayacağım, akşama doğru misafirlerim gelecek. artık birkaç gün tabiri caizse yarış atı gibi koştururum
kızlar bayram için neler yapıyorsunuz. hazırlıklarımızdan bahsedelim mi fikir olsun
yarın kahvaltı için börek yaptım. bugünde pazardan yufka aldım sigara böreği sarmak için, sonrasında pratik olur, çayın yanına yada kahvaltıya kızartırım. akşam fırında kabak tatlısı yapacağım üzerine kaymakla süper oluyor, yarınada kalır biraz. yarında kahvaltıdan sonra sütlaç, revani ve pasta yaparım, baklavayı çok sevmiyorum birde sürekli yapmaktan bıkkınlık geldi. bu bayramda biraz farklı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?