iyi bayramlaaaaaaaarrrrrrr
sağlıklı mutlu huzurlu bereketli hayırlı keyifli bol tatlılı harçlıklı bayramlar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum
iyi bayramlar akıllıbıdıkcım hoşgeldin nasılsın?
teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim bayram geldi tatlılar hazırlıklar heyecan tatli bir telaş sardı sen nasılsın
merhaba canım senin de bayramın mübarek olsunbüyüklerimin küçüklerimin bayramını kutlarım
biz de annemlere geldik ama kızım biraz üşütmüş gibi balgamlı öksürüğü var biraz canım sıkkın
bu arada kıyaferler ayakkabılar şahane..
güzel günlerde kullanın
sizleri seviyorum
hepinizi öpüyorum
tekrar iyi bayramlar
canım benim sana da sevdiklerinle nice bayramlarrrrrrrrrrGünaydın herkese
Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize
Allah razı olsun canımmmmherkese hayırlı bayramlar canlarrrr
farmasi ayakkabılarını sağlıkla giyesin karanfilce sende bayramlıklarını sağlıkla giy
kızlar kurban bir nevi şükür ibadetidir Allah (c.c.) şükredenlere nimetimi artırırım buyuruyor. Allah kurbanlarınızı kabul etsin
nimetlerini ve kazancımızı artırsın inşallah
sana da hayırlı huzurlu bayramlar bitanemmmmmmmmmherkese iyi bayramlar dilerimmm
kaçak nerelerdesin yahuiyi bayramlaaaaaaaarrrrrrr
sağlıklı mutlu huzurlu bereketli hayırlı keyifli bol tatlılı harçlıklı bayramlar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum
akıılıbıdık hoşgeldiniz, seni yeniden görmek çok güzel.
herkese hayırlı bayramlar kızlar. çok şükür kurbanımızı kestik. 7 kişi büyükbaş kestik. 800 lira tuttuş. ama henüz gelmedi etlerimiz. tam olarak bilmiyorum kaç kilo. yarısını kıyma yaptırayım diyorum. kıyma çok tüketiliyor bizim evde. bugün oğluma da 20 lira harçlık verdim . o da hemen koydu cüzdanına. Ipad almak için para biriktiriyor. okul harçlığını bile harcamadan atıyor kumbaraya. birikince de marketten bütünlettiriyor.
gelecek ay altın ve euro dışında birikim yapmadan kapatmayı palnlıyorum. aralıkta ise tam olarak başlıyorum. kasımda pazar parasını da ayırayım diyorum. sizce ne kadar ayırmalı aylık. biz hep el harçlıklarımızdan aldığımız için ne kadar harcıyoruz pek farkında değiliz.
farmasi ayakkabılarına bayıldım. özllikle taba olan çok şık..
şu an 52- 52.5 kiloyum
hiç almamıssın bravooo o zamnda öle bırakmıstın sanırım
canım ben bir ara 50.5 kg oldum ama mahsus 2 kg aldım süper oluyor öyle olunca insanın eli yüzü toparlanıyor sanki kilo almış gibi
Hayirli bayramlar kizlar.pazartesi oglumun mevludu var cok yogunum.butik kurabiye vs yaptim.baklava actim.temizlik vs derken cok yoruldum.bu ayki birikimim simdilik 250 lira birde gune girdim yda 100 lira 12 kisi iyi olur diye dusundum mecbur olunca biriktirmek daha kolayima geldi bir nevi borcum varmis gibi hissetme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?