Kirli Çıkılar )))

herkese hayırlı bayramlar canlarrrr
farmasi ayakkabılarını sağlıkla giyesin karanfilce sende bayramlıklarını sağlıkla giy
kızlar kurban bir nevi şükür ibadetidir Allah (c.c.) şükredenlere nimetimi artırırım buyuruyor. Allah kurbanlarınızı kabul etsin
nimetlerini ve kazancımızı artırsın inşallah

iyi bayramlaaaaaaaarrrrrrr
sağlıklı mutlu huzurlu bereketli hayırlı keyifli bol tatlılı harçlıklı bayramlar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim bayram geldi tatlılar hazırlıklar heyecan tatli bir telaş sardı sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür canım oğlum uyuyo bende ev işi yapıyorum eşim işe gitti bende annemlere gideceğim işte bize pe bayram yok eşimin hiç izni yok doğal olarak bende hep evde oluyorum ramazan bayramındada aynısı olmuştu hatta ilk gün oğlumun ateşi çok yükselmişti sabah uyanır uyanmaz acile drlarla bayramlaşmaya gitmiştik.

akıılıbıdık hoşgeldiniz, seni yeniden görmek çok güzel.
herkese hayırlı bayramlar kızlar. çok şükür kurbanımızı kestik. 7 kişi büyükbaş kestik. 800 lira tuttuş. ama henüz gelmedi etlerimiz. tam olarak bilmiyorum kaç kilo. yarısını kıyma yaptırayım diyorum. kıyma çok tüketiliyor bizim evde. bugün oğluma da 20 lira harçlık verdim . o da hemen koydu cüzdanına. Ipad almak için para biriktiriyor. okul harçlığını bile harcamadan atıyor kumbaraya. birikince de marketten bütünlettiriyor.
gelecek ay altın ve euro dışında birikim yapmadan kapatmayı palnlıyorum. aralıkta ise tam olarak başlıyorum. kasımda pazar parasını da ayırayım diyorum. sizce ne kadar ayırmalı aylık. biz hep el harçlıklarımızdan aldığımız için ne kadar harcıyoruz pek farkında değiliz.
farmasi ayakkabılarına bayıldım. özllikle taba olan çok şık..

herkese iyi bayramlar diliyorum
eşim sabah kurban için ortakların yanına gitti hala yok. herhalde mangal keyfi yapıyorlar. ben oğlum üşümesin oralarda diye evde kalmıştım açım kavurma yapacağım diye de yemekte yapmadım öylesine makarnayla geçiştirdim etler gelsin hemen kayınvalidemlere geçeceğiz onlarla ortak kesiyoruz onlarda benim gibi evlerinde kurban eti bekliyorlar . önce onlara bir kavurma yaparım. sonra etlerini pay ederim. akşam çayımı içince de geri eve gelip kendi kurban etlerimi onaracağım. yarın da anneme kısmetse sonra görümcemlere gideriz.

şimdilik böyle bizden haberler ..

merhaba canım senin de bayramın mübarek olsun

miniğe Rabbim acil şifalar versin

Günaydın herkese

Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize
canım benim sana da sevdiklerinle nice bayramlarrrrrrrrrr
Allah razı olsun canımmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim hepimizin her türlü ibadetini makbul ve kabul buyursun inşaallah

herkese iyi bayramlar dilerimmm
sana da hayırlı huzurlu bayramlar bitanemmmmmmmmm
iyi bayramlaaaaaaaarrrrrrr
sağlıklı mutlu huzurlu bereketli hayırlı keyifli bol tatlılı harçlıklı bayramlar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum
kaçak nerelerdesin yahu
hoşgeldin ve de hayırlı bayramlar canımmmmmmmmmmmm

merhaba canım hayırlı bayramlarrrrrrrrr

aferin oğluşuna
papatyacım sen en azından ayda 1000 tl ayır bakalım ve de dene bakalım ne olacak
ayakkabılar için yorumuna teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun canlar

hiç almamıssın bravooo o zamnda öle bırakmıstın sanırım

canım ben bir ara 50.5 kg oldum ama mahsus 2 kg aldım süper oluyor öyle olunca insanın eli yüzü toparlanıyor sanki kilo almış gibi

herkese merhabalar,
bayramınız kutlu olsun.Allah kestiğiniz kurbanlarınız kabul etsin.
farmasicm bn de taba renginde olan ayakkabıyı sevdim ve modeli çok güzel.iyi günlerde giy.
karanfilce sen de aldıklarının iyi günlerde giy.çok şık eteğin.
akıllıbıdık sen de hoşgeldin.seni tekrar görmek çok güzel
yusum çok geçmiş olsun.haklı tarafın var ama bi anlık öfkeyle yanlış şeyler yapmazsın umarım.İnşallah arabayı iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız

merhaba kızlaar..
bayramınız mübarek olsun
Allah kesilen kurbanları kabul etsin,
kesemeyenlere de kesmek nasip etsin.
bizlerin şükrünü bereketini merhametini artırsın inşallah

bugün kahvaltıdan hemen sonra kayınvalidemlere gittik biz de.
bizimkiler işi çabuk bitiriyor.
çok şükür getirdiler afiyetle yedik kurbanlarımızdan.
Allah kesemeyenlere de nasip etsin.
bizleri de şükrünü hakkıyla yerine getirenlerden eylesin.

bugün kayınpederim 20 tl verdi harçlık onu da sayıyım bari birikimden.

canım ben bir ara 50.5 kg oldum ama mahsus 2 kg aldım süper oluyor öyle olunca insanın eli yüzü toparlanıyor sanki kilo almış gibi

farmasicim bana ne oluyor anlamıyorum senelerdir kilo alamayan ben 1 yıldır ortalama iyi kilo alıyorum.
benim kilom öyle sabitti ki virgülden sonrası bile aynı çıkardı.
hep 46-47 lerdeydim.
geçen yıl 48 ve bugün de kv lerde tartı var yemekten önce 49,9 ardından ise 50,3 çıktım.
ve istediğim rakam olan 50 ye dayandım.
artık durmam lazım dimi
ne biliyim senelerce kilo almaya çalışan biri olarak bi anda kilo almaya başlayınca korktum:26:
ama böyle iyi ya giydiğim etek filan yakışıyo
senin dediğin gibi insanın orası burası eli yüzü toplanıyor. gerçi benim yüzüm zayıflığımı göstermez ama benim daha çok oram buram toplandı

Son düzenleme:
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar
Dün eşimle karar verdik her ay maaşla bankadan gram altın alıcaz...
Umarım iyi bi yöntemdir birikim için..
Eaşim de çalıştığı yerde güne girecek..
Ben de bulsam ben de girerim ama daha hiç çevre edinmedim ki:26:
Bi kavanoz oluşturdum bozukluk buldukça atıyorum işte...

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılarrrrrrrrrrrrr

Hayirli bayramlar kizlar.pazartesi oglumun mevludu var cok yogunum.butik kurabiye vs yaptim.baklava actim.temizlik vs derken cok yoruldum.bu ayki birikimim simdilik 250 lira birde gune girdim yda 100 lira 12 kisi iyi olur diye dusundum mecbur olunca biriktirmek daha kolayima geldi bir nevi borcum varmis gibi hissetme:)

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün akşam çanakkale 1915 filmine gittim , çok duygulu anlar yaşadım Allah şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun ,onlara sonsuz rahmet ve merhamet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…