Kirli Çıkılar )))

bugün kendime yeni ayakkabılar aldım

siyah ,lacivert , taba rengi toplamda 65+65 + 130 olmak üzere bana 260 tl fiyat çıkardılar ben de peşin ödeme yapacağım diye 240 tl ye alabildim

güle güle kullan canım. çok güzeller.
benim de taba rengi olana benzer bi ayakkabım vardı gri renkli.
o kadar hoşlanıyordum ki ne yazık ki tabanları çatladı. içine su filan almaya başladı.
fişini de kaybettiğim için umudumu kesmiştim. değilse geri verecektim.
bi anda aklıma kunduracılar geldi.
10 tl ye taban çaktılar. çok güzel oldu yeniden almış gibi sevindim.
ben bu mevsimde o şekil ayakkabıları çk seviyorum.
pantolonun altına kalın çorap ardına da onu giyebiliyorum mesela.

Allah razı olsun canım
ayakkabıların için çözüm bulabilmene çok sevindim , sen de güzel günlerde huzurla giy canım

hepsini iyi günlerde kullan farmasi, özellikle taba olanına bayıldım tam benlikmiş bayram da maaşlı halimle utanmadan babamdan harçlık ister dönünce alırım bundan bayadır bu model ayakkabılar aklımda:)

çok teşekkür ederim canım
ben de taba , fındık renklerini çok seviyorum

herkesin mübarek kurban bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim canlarrrrrrrrrrrrrrrr

Allah razı olsun canım
ayakkabıların için çözüm bulabilmene çok sevindim , sen de güzel günlerde huzurla giy canım

sağolasın canım.
ama bana ders olsun bi daha fişleri saklıycam.
daha bi kaç ay kullandım tabanları gitti ayakkabının.
üstü sağlam.

ayy ben de heveslendim ben de geçen aldıklarımı ekleyeyim.
sen ayakkabı ekleyene kadar da altına nasıl bi ayakkabı giyeceğimi hiç düşünmedim:26:

ayakabılarını gule gule gıy farmasıcımm hepsı guzell

bende tum topikin bayramını kutluyorummmm eşim kurban satıyor antalyada ben evde yalızım bu bayramda kıızmla ıkımz varız sadece kımsemız yok ilk kez bır bayramda yalnıızm annemler cagırdı ama gıtmedım hersene gıdıyorum zaten.
gorumcem cagırdı buraya gel dıye bekar kendısı kv ıkısı olcaklar onlarda yalnız gıtmedım aman

"bayram gelmiş neyıme anm anam garıbemmm...." turkusunu söyluyorum ıste

senin de bayramın mutlu, huzurlu geçer dilerim farmasi, bayram sabahına ankarada uyanacak olsam da öğlen ailemin yanına uçuyorum neyseki:)
herkeslere keyif dolu bir bayram diliyorum ben de, ağız tadıyla geçer inşaAllah herkesin bayramı...
tatil dönüşü görüşmek üzere

karanfilce uşak'ta her zaman ürünlerini çok severek kullandığım bir ayakkabı mağazası var
adamlardan aldığım özellikle venüsün deri ürünlerinden çok memnunum
kaç tane çizme , yarım botu varsa hiç eskitemedim
5 ya da 6 yıl önce 220 tl ye aldığım botlarını hala eskitemedim , eskimeyince de olmuyor ama ben her yıl 2- 3 kışlık 2-3 üç mevsimlik ya da yazlık alarak çeşit çeşit giymeyi seviyorum .
arada da almak için bahanem de olsun diye yeni filan demiyorum gönderiyorum evden

canım insan zamanla alışıyor biliyor musun.
bizim çocukluğumuzda köye giderdik. babannemin içten merdivenli 3 katlı yarı toprak yarı ahşap evinde evi birbirine katar nerdeyse başlarına yıkardık.
az büyüyünce bütün kuzenler toplanır sırlarımızdan yok teklif edenler görücü gelenlerden konuşurduk
evlendim evleneli bayram günleri gayet resmi kayınvalideme gideriz 3-5 kişioluruz. bayramın diğer günleri ise evde yanlız tv izleriz.
ilk başlarda nasıl koyuyordu ama şimdi alıştım.
bu arada bu güzel eğlenceli günler benim beyşehirimde geçerdi

canım hiç üzülme sağlıkla eşine kavuş dua et işleri açık olsun ,borçlarınız bir an önce bitsin
miniği öpüver canım

evet ınsanların alıskanlıkları degısıyor bızdede bayramlar hep bırlık beraberlıktı. eşimin ailesinde bayram daha farklı ne gelen var ne gıden şimdide yalnıızm

canım hiç üzülme sağlıkla eşine kavuş dua et işleri açık olsun ,borçlarınız bir an önce bitsin
miniği öpüver canım
inşallah canım sende dua et . hayırlısıyla bıtsın su ısler

ne güzel canım ne diyeyim çok anlamıyorum ayakkabılardan.
aslında hep deri arıyorum ama biliyorsun deride çok çeşit renk ve model seçenekleri olmuyor.
böyle görünce de aldanıveriyorum.
aslına bakarsan ben 220 tl vereyim ama senelerce giyeyim hiç gocunmam yeter ki eskimesin her şeye uysun ve en önemlisi rahat oslun.

fotoğraf bi garip çıktı eteğimin güzelliği de hiç belli olmadı ayol

neyse gece gece bu kadar

hayırlı bayramlar canım
güle güle giy bitanem bence hepsi çok güzeller

kızlar herkes yeni cicilerini eklemiş ben bu bayram ne ayakkabı ne bişe iğne almadım kendime:) ama bayramdan sonra iyi bi alışveriş yapmam lazım kışlık hiç bişeyim kalmamış çünkü ta ünide giydiğim kıyafetleri giyyodum artık yenilemenin vakti geldi didim:) heveslendim ayol:))

büyüklerimin küçüklerimin bayramını kutlarım
biz de annemlere geldik ama kızım biraz üşütmüş gibi balgamlı öksürüğü var biraz canım sıkkın
bu arada kıyaferler ayakkabılar şahane..
güzel günlerde kullanın
sizleri seviyorum
hepinizi öpüyorum
tekrar iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…