merhaba canlar
dün kotondan 1 pantalon ve de 1 etek aldım 140 tl verdim.
bugün de afyon'daki afiuma gezmeye gittik
eşim 2 hırka ve de ev içerisinde giymek için 1 penye bluz alıverdi 58 tl
ben kendime taba rengi aldığım ayakkabıların renginde 400 tl ye deri ceket aldım
etiket fiyatına 1000 tl yazmışlar bazı esnaflar o kadar üçkağıtçı ki anlatamam
biz derinin memleketindeyiz deyince , uygun birşey yapacağız dedi satıcı çocuk
turistlere yönelik adamlar ne deli fiyat basıyorlar üzerine deri eşyanın
kısacası bu hafta ayakkabı ve giysiye toplamda 880 tl verdim ,hayırlısı olsun
doğru söylüyorsun senfat. Onlara birşey olsa kesin o vicdan azabından kurtulamazdık =(akıllıbıdık hoşgeldin.
yusum gercekten verilmiş sadakanız varmış. adamlara birşey olsaydı sarhoştu demezler. vicdan azabı ve mahkemeler uğraş dur.
kızlar hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın. arada bir şımartmak lazım kendimizi.
bugün eşim alışveriş yapınca ne kadar mutlu olduğumu bildiğinden hadi alışverişe gidelim kendine birşeylar al dediben kesin bir dille HAYIR dedim. alışveriş canavarı ne kadar dürtsede yılbaşına kadar bişey almak yok.
merhaba canlar
dün kotondan 1 pantalon ve de 1 etek aldım 140 tl verdim.
bugün de afyon'daki afiuma gezmeye gittik
eşim 2 hırka ve de ev içerisinde giymek için 1 penye bluz alıverdi 58 tl
ben kendime taba rengi aldığım ayakkabıların renginde 400 tl ye deri ceket aldım
etiket fiyatına 1000 tl yazmışlar bazı esnaflar o kadar üçkağıtçı ki anlatamam
biz derinin memleketindeyiz deyince , uygun birşey yapacağız dedi satıcı çocuk
turistlere yönelik adamlar ne deli fiyat basıyorlar üzerine deri eşyanın
kısacası bu hafta ayakkabı ve giysiye toplamda 880 tl verdim ,hayırlısı olsun
Geç oldu ama bayramınızı kutlarım
O gün ve ertesi sabah ablamla sürekli telefonda konuştuk. Sizin gibi o da beni sakinleştirdi. Hatta ailemin yanına gideceğim sabah "eğer tek gidersen sana hakkımı helal etmem" bile dedi =( Sonra ben bizim bu başlığa gelip sizin yazdıklarınızı okudum. Haklı olduğumu ama haksız duruma düşmeden bu işin üstesinden gelmem gerektiğini düşündüm. Ve eşimin eve gelmesini bekledim.
Geldi ama halini görmeliydiniz. Resmen çökmüştü. ben biraz sesimi yükseltip sitemkar konuşmaya başlayınca çok çok daha kötü oldu. Annesinin evine gitmekle hata yaptığını falan söyledi. bir kaç saat boyunca konuştum onunla. Sonra baktım oğlum olumsuz anlamda etkileniyor bu durumdan ikimiz de sustuk.
Nasıl kaza yaptığını da anlattı. Annesinin evinin önüne geliyor. Dış kapıya doğru tam dönerken sol taraftan motorsiklet çarpıyor. O sırada eşimin hızı neyse ki çok yavaşmış, duracakmış çünkü. İki genç varmış motorsiklette ve ahhh diye bağırarak uçmuşlar havaya. Eşim arabadan iniyor bağırmaya başlıyor bunlara ama bir bakıyor ki birisinin kafası kanıyor. sonra ambulans ve jandarma geliyor. Meğer gençler hem ehliyetsiz hem de sarhoşlarmış. İkisinin de sağlık durumu iyi. Aileleri falan gelmişler şikayetçi olma maddi durumumuz kötü demişler ama eşim alkole para buluyorsa buna da bulurlar diyerek şikayetçi olmuş. Arabanın sol tarafında çamurluk denilen yerde yamulma var. Onu iyi bir usta yapacak inşallah 2-3 güne kadar. Parasını da kaza yapanlar karşılıyor.
Bu araba mevzusu açıldığı günden beri ikimiz de hayırlı ise olsun dedik sürekli. Eşimin hep istediği bir arabaydı. Aslında eski arabamızı da seviyorduk ama hem ben kullanabileyim diye hem de eşim heves etti diye bu işe kalkıştık fakat şuanda ikimiz de çok mutsuzuz. Birkaç ay sonra biz arabayı sattık diyebilirim çünkü gerçekten huzursuzuz.
Bayramda yağmur eşliğinde kendi aileimin evinde kurbanımızı kestik, Allah herkesinkini kabul etsin.
Bayramın 2.günü kv'ye gittik. Bana karşı o da çok mahçuptu. İşte kaç gündür yerde miyim gökte mi belli değil dedi. Hemen bir keçi keseyim arabanız için dedi, kabul etmedim. Bize tarhana, bulgur, erişte ve salça verdi. Salçayı biz parayla aldık istemem dedim ama yine de verdi. Bir de kv'de sürekli eşime bakıcı bulamadık hala ne yapacağız dedim ama kadının umrunda bile değildi. Gerçekten de şuan bakıcımız yok. Yarın da bulamazsak rapor almak zorunda kalacağım =(
Son olarak maaş kartları ve kredi kartı artık bende
kızlar öncellikle bayramınız kutlu olsun ben tatildemiyim tatil bendemi bilememdim öyle yorgunumki gözlerim kapanıyo resmen arife günü temizlikle eçti bayramın il günü sabah beşte kalktık düştük yollara kurbanın kesilceği yere eşimin halasına gittik sabah nazmazı kılındı bayram namazı kahvaltı kavura bulaşık hepsi bendeydi ayak işlerinin yaptım çünkü eltimin çocugu vardı ellemedim ona ama canım çıktı etleri attık arabaya çıktık ordan öğleden sonra ziyaretler ikeaya gittik kitaplık aldım çooook güzel eve bi geldik saat gece 1 etleri koydum tezgaha yattık dün sabah gözümü bi açtım saat 11 olmuş akşam misafir gelcek eşim gözünü açar açmaz almış eline matkap kitaplık yapıo zırrrrrr zırrrrrrr matkap sesi yemekleri ocağa koydum etler duruyo ev süpürülcek silincek paylar dağıtılcak markete gidilcek offfffffff..... eşimin yardımıyla 6 saatte hepsini hallettik ama varya benim üstümden tır geçmiş gibiydi misafirler geldi hizmet yemek derken benim öldüm çay kuru yemiş tatlı meyve kahve neskafe gece 12 de herkesin karnı acıktı terkrar yemek sonrsa tekrar çay tekrar kuruyemiş tekrar neskafe gelenle tam 9 kişiydi gece saat 3.5 du iş bitti allahtan çok yardım ettiler ama işin ağırı benim üstümdeydi yerleri yap yatır bazanın altı darmaduman sabh kalktık kahvaltı yerleri topla baznın altını düzenle terkrar çay neskafe duş alan çocuklar derken akşam bi kısmın yolcu ettim kalan kısmıyla yemeğe davetliydik yemeğe gittik orda dinlendim biraz eve daha yeni geldik:)
bayramınızı kutlamak isterdim önceden ama inanın popomu yere koymaya vaktim yoktu yani :)ama şükürler olsun bitti artık tatil zamanı en sevdiğim zaman veeeeeeeeee misafir olayına noktayı koydum bitti artık:)
ben dünyada misafirim zaten gelende kimmiş:)
son uyarımıda yapim hepinizi öpüp kaçıorum saatlerini geri almayı unutmayın:)
çok teşekkürlerrrrrfarmasi deriyi uşaktan mı aldın?? ben de 2 yıl önce derimoddan ceket almıştım 450 liraya. epey ince bir şey. ama dediğin gibi etikette fiyat cok yazıp hemen % 5o yapıyorlar sezon sonu olmadan
izmire gitmek için uşaktan geçerken hep dericilere ve battaniyecilere uğramayı planlıyorum ama olmuyor. uşakta derinin ucuz oldugunu düşünürüm hep. daha mont tarzı kalın bir şey düşünüyorum. sen bu fiyata oradan aldıysan eğer ucuz değilmiş yani deriden ve derimod gibi
iyi günlerde eskit kıyafetlerini.
canım çok şükür kaza ucuz atlatılmışGeç oldu ama bayramınızı kutlarım
O gün ve ertesi sabah ablamla sürekli telefonda konuştuk. Sizin gibi o da beni sakinleştirdi. Hatta ailemin yanına gideceğim sabah "eğer tek gidersen sana hakkımı helal etmem" bile dedi =( Sonra ben bizim bu başlığa gelip sizin yazdıklarınızı okudum. Haklı olduğumu ama haksız duruma düşmeden bu işin üstesinden gelmem gerektiğini düşündüm. Ve eşimin eve gelmesini bekledim.
Geldi ama halini görmeliydiniz. Resmen çökmüştü. ben biraz sesimi yükseltip sitemkar konuşmaya başlayınca çok çok daha kötü oldu. Annesinin evine gitmekle hata yaptığını falan söyledi. bir kaç saat boyunca konuştum onunla. Sonra baktım oğlum olumsuz anlamda etkileniyor bu durumdan ikimiz de sustuk.
Nasıl kaza yaptığını da anlattı. Annesinin evinin önüne geliyor. Dış kapıya doğru tam dönerken sol taraftan motorsiklet çarpıyor. O sırada eşimin hızı neyse ki çok yavaşmış, duracakmış çünkü. İki genç varmış motorsiklette ve ahhh diye bağırarak uçmuşlar havaya. Eşim arabadan iniyor bağırmaya başlıyor bunlara ama bir bakıyor ki birisinin kafası kanıyor. sonra ambulans ve jandarma geliyor. Meğer gençler hem ehliyetsiz hem de sarhoşlarmış. İkisinin de sağlık durumu iyi. Aileleri falan gelmişler şikayetçi olma maddi durumumuz kötü demişler ama eşim alkole para buluyorsa buna da bulurlar diyerek şikayetçi olmuş. Arabanın sol tarafında çamurluk denilen yerde yamulma var. Onu iyi bir usta yapacak inşallah 2-3 güne kadar. Parasını da kaza yapanlar karşılıyor.
Bu araba mevzusu açıldığı günden beri ikimiz de hayırlı ise olsun dedik sürekli. Eşimin hep istediği bir arabaydı. Aslında eski arabamızı da seviyorduk ama hem ben kullanabileyim diye hem de eşim heves etti diye bu işe kalkıştık fakat şuanda ikimiz de çok mutsuzuz. Birkaç ay sonra biz arabayı sattık diyebilirim çünkü gerçekten huzursuzuz.
Bayramda yağmur eşliğinde kendi aileimin evinde kurbanımızı kestik, Allah herkesinkini kabul etsin.
Bayramın 2.günü kv'ye gittik. Bana karşı o da çok mahçuptu. İşte kaç gündür yerde miyim gökte mi belli değil dedi. Hemen bir keçi keseyim arabanız için dedi, kabul etmedim. Bize tarhana, bulgur, erişte ve salça verdi. Salçayı biz parayla aldık istemem dedim ama yine de verdi. Bir de kv'de sürekli eşime bakıcı bulamadık hala ne yapacağız dedim ama kadının umrunda bile değildi. Gerçekten de şuan bakıcımız yok. Yarın da bulamazsak rapor almak zorunda kalacağım =(
Son olarak maaş kartları ve kredi kartı artık bende
kuzucuk güle güle kullansın cicileriniannemler oğlana ev içinde kullanmak üzere salıncak almış (ben aslında ev içinde fazlalık görürüm böyle şeyleri)
oyuncaklar, giysiler, şapkalar, mama önlükleri
alma dememe rağmen yine de alıyorlar.
giysisi çok var. genelde küçük alıyorlar, diyorum büyük alın küçük çok var. hemen giyinsin görmek istiyorlar. sonra yine alırız diyorlar.
oyuncaklardan ziyade evde gereksiz şeylerle oynayıp, farklı uyaranlara yöneliyor.
kirada oturunca alınan her şey fazlalık gibi geliyor gözüme. 2-3 kere bekarken, 2 kere evliyken taşınınca, artık eşya görmek şstemiyorum
ama farmasi buhar makinesi hakkında görüşlerini merak ediyorum, acaba alsam mı?
evde elektrik süpürgemi çıkar topla zor oluyor diye kullanmıyorum, şu fantomun süpürgeleri var, basit tipli ve hafif
elim kolum oldu, sürekli onunla süpürüyorum
sağolasın canımfarmasi ayakkabılarını çok beğendim.. lacivert olan çok güzelmiş benim de ona benzer siyah bir ayakkabım vardı. Taba da çok güzel.
Kotondan aldıklarını da iyi günlerde kullan.
Karanfilce kombinine bayıldım. Bir tane dizi var huzur sokağı diye. Orada türbanlı bir kız var onun tarzına benzemiş. çok hoşuma gitti valla. Güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Bu bayram ben bir tek bot aldım. 2 tane aldım. ama bir tanesini a101'den aldım19.95 tl'ye. Fazla dışarı çıkamıyorum kışın çocukla gittiğimiz yerde market oluyor sadece bu yüzden topuksuz ucuz birşey arıyordum ki a101'den buldum. İyi oldu valla. Diğeri de pahalı değil gerçi 55tl'ye aldım,dolgu topuk.
Eşime 2 kazak aldık, oğluma da birkaç eşofman kazak falan aldık onlar da 160tl tuttu.
Birkaç ay hiçbir şey almamayı planlıyorum çünkü bu aydan oluşan açığı kapatmam lazım. Zaten kıyafete ihtiyaç kalmadı sadece eşime ve bana kaban almak lazım.
farmasi, o filmi ben de izledim.içeriği güzeldidevamı gelmiş alışverişin.iyi günlerde giy.kotondan ben de geçenlerde bir kazak aldım, %30 indirim vardı o gün.50den 35e aldım
yusum, çok şükür ki çarpanlara da bişey olmamış.verilmiş sadakanız varmış.Rabbim arabanızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.ya da satarsanız belki bunu başka araba alırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun
kalınkaselin, kendini çok yormuşsun anlaşılan.hepsi geçti bitti.artık kendine dikkat et.bol bol dinlenevet ya aklım karıştı şimdi benim saat şuan 1 mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?