bimde 1 kg kaşar hangisi ki? 3 tl çok ucuz değil mi? gidip bakiyim
ben de kışlık soğan patates aldım 10'ar kilo
kurufasülye nohut depoladım bakıcımızın köyünden aldım hepsini sağolsun tanıdıklarının ekip biçtiklerinden bize de satıyor
kayınvalidem 4 kg pekmez yaptırmış
biraz sitem etmiştim de bu bayram hazırlamış güzel güzel
1 poşet dolusu patlıcan kurutmuş
1 koca poşet dolusu da bulgur da koydu.
eşimin memletekinde çok güzel bağ bahçeleri var ellerimle 2 kasa elma topladım
domates kabak biber pancar maydonoz da kalmış az az 1 'er kilo ama olsun lezzetliydi. hem de çok zevkliydi toplamak
ha bir de 3 tane hırka ördürmüş kızıma en çok onlara sevindim
toz şeker ve un bursada "hadim market" a4 kağıt ise bursa "şaypa market"bana da 3000yaz canım.
ne kadar uygun fiyatlar bizim burda daha pahalı.
hangi market bu.
özellikle toz şeker un ve a4 kağıt. ben hepsine 1 er, 2 şer tl en aşağı fazla veriyorum hem de indirime girmiş haliyle.
bimde 1 kg kaşar hangisi ki? 3 tl çok ucuz değil mi? gidip bakiyim
ben de kışlık soğan patates aldım 10'ar kilo
kurufasülye nohut depoladım bakıcımızın köyünden aldım hepsini sağolsun tanıdıklarının ekip biçtiklerinden bize de satıyor
kayınvalidem 4 kg pekmez yaptırmış
biraz sitem etmiştim de bu bayram hazırlamış güzel güzel
1 poşet dolusu patlıcan kurutmuş
1 koca poşet dolusu da bulgur da koydu.
eşimin memletekinde çok güzel bağ bahçeleri var ellerimle 2 kasa elma topladım
domates kabak biber pancar maydonoz da kalmış az az 1 'er kilo ama olsun lezzetliydi. hem de çok zevkliydi toplamak
ha bir de 3 tane hırka ördürmüş kızıma en çok onlara sevindim
benide yazdın mı farmasicim ? ben göremedim de .. inşallah uzun zamanlar birikim yapıcam sizinle beraberöyle geçici heves değil benimki :)
bim deki tuvalet kağıdı ile familya tuvalet kağıdı kullanan varmı hangisini önersisniz
familya 32li 12,5 ve bimdeki 12li 3,95 normalde familya kullanıyoruz bi ara solo almıştık ama farklı gelmişti
Farmasicim benim hedefimede 300 TL eklermisin?
Daha fazlası şuan için zor malesef
canım çoktan yazdım asıl listemizdeki kişilerin hedeflerini bildirmelerini bekliyorum yayınlamak içinfarmasi ben de hedef yazmıştım. sanırım gözden kaçmış.
1 gr, 100 euro, 100 lira
inşallah başarabilirim...
farmasi listeye benide dahil edebilirmisin. bu ay eşimin çıkış parasının bir kısmını ben aldım onun bana borcundan düştümtoplam bende 3000 tl biriktirebilirim inşallah eşimin desteğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?