Kirli Çıkılar )))

Günaydın farmasi :)
ellerine, emeğine sağlık..
benim bu ay için hedefim 6 gr altın ve 130 dolar (küsüratları toparlıyorum :)

merhaba kızlar bende döndüm burdayım artık aslında hep buralardaydım
hergün düzenli girip geçmişi okuyordum daha bitiremedim ama okudukça birikim konusunda
gaza geliyorum
farmasi canım listeye benide eklermisin kasım ayı hedefim 500tl
arkadaşlar birde şu sarı suratları nasıl ekliyorsunuz ben bulamadımda

Günaydın herkese; farmasi ellerine sağlık. Teşekkürler. Kızlar sayenizde kendimi toparlayacağım inşallah. Özellikle ihtiyaç dışında kıyafet alışverişimi minimum düzeye indireceğim hatta sıfırlayacağım. Acayip para veriyorum giysiye. Nefsime hakim olabilirim umarım. Herkese bol bereketli günler...

habersi< almasını hiç bişe telafi edemez ama niçin harcamış oda önemli sağlıkmı acil bişemi?

kredılerı odemıs
odelerımız acık suanda bırıkımın kalanını harclık yapmayı dusunuyor
cok morelım bozuldu ya baska turlu nasıl basımızın caresını bakacaksak oyle baksaydık bırıkımın gıtmesı hevesımıde kacırdı :26:

günaydın kirli çıkılar
sabah sabah 1 gr altın aldım
garantide 99,04 tü:)
ben aldım 99.12 ye çıktı:)

çok mutluyum.5 gr oldu.bu ayki hedefime 3 gr kaldı hadi hayırlısı.

günaydın arkadaşlar....
umarım feyifler yerindedir.....
bu arada Cumanız mübarek olsun.... :)

birikim hedefleri yazılmaya başlanmış :) ben de normal birikim değil de, kumbara birikimi için hedef koyayım bari... :)
gerçi kumbaraya demir bozukluklar dışında para atmıyorum,o nedenle kumbara bozuk para hedefim, kasım ayı için 2 gr altın olsun... :))

hayırlı cumalar canımmmmmmmmm

nasılsın ? keyifler yerindedir inşaallah

dolar bizim piyasalar açılana kadar 1.78 küsur seviyelerini dilerim korur da bugün dolar alabilirim

2 gün önce arbitrajla 5 dolar kar ettim :)))))))))

Günaydın kirli çıkılar :)
'' Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizi de o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle'' diyerek hayırlı cumalar diliyorum hepimize.
Geçen sene Kasım ayı itibariyle 35.000 borcumuz vardı. Düğün- öğrenim kredisi borçları vesaire :) Bir yıl sonra yani şu an 10.000 tl borcumuz kaldı :) Son 10.000 için bu ayki birikim hedefim 2500 tl.
İnşallah gerçekleştirebiliriz.
Herkese mutlu-sağlıklı günler, çalışanlara kolaylıklar :)

farmasicim beni gözden mi kaçırdın.
kasım sonu toplam 8 gr hedefliyorum
yani 4 gram birikim kasım için.
beni de eklermisin 2 gündür yazıyorum.
teşekkürler canım.

97,9810

98,8260 garantibank altın gr tl fiyatı

yani daha da düşmüş ve zarar ettim öyle mi:18:
neyse alınmış alınmıştır.
zaten uzun vade düşünyorum.hayırlısı buymuş.
nasılsa daha alacağım 3 gr var kasım için.
fırsat çıkınca kaçırmayacağım:)

farmasi beni ekle canım unutma:)
kasım hedef 4 gr.

Rabbim bereket versin canım.... :)
5,5 deyip geçme,5, 5 zamanla olur 55555555555555555555.... :))

iyiyim elhamdülillah, da bu aralar baya yoğunum....
çocukların toplantıları,ödevleri,yoğun bir iş temposu derken,eşimi de bayramda ailesinin yanında bıraktık geldik,biraz rahatsızdı kayınbabam,hastanede yatıyor,toparlanmadan bırakamadık öyle....
bütün yük bende,haftasonu dönüyor inşallah...
meğer ne büyük bir alan dolduruyormuş hayatımızda,boş kalınca anladık... :)))
bu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim hiçbir insanı eşsiz,hiçbir çocuğu annesiz babasız,hiçbir anne babayı da evlatsız bırakmasın...
bıraktıklarına da katından bol bol sabır,dayanma gücü versin......Amin....

amin bitanem

Allah amcaya şifalar versin
sana da kolaylıklar canımmmmmmmmmmmmmmm

bim deki tuvalet kağıdı ile familya tuvalet kağıdı kullanan varmı hangisini önersisniz
familya 32li 12,5 ve bimdeki 12li 3,95 normalde familya kullanıyoruz bi ara solo almıştık ama farklı gelmişti

selpak ve maylo güzel ama çok kalınlar, ben kalın tuvalet kağıdını sevmem, çünkü elimin ayarı yok, kalında olsa yine aynı yaprak koparıyorum alışkanlık.

en son migrostan viva marka 32 li aldım, havluyu da familya aldım iyiler.

bimdeki ürünlere gelince tereddütte kaldıgım şeyleri alıyorum ve deniyorum, sonuçta pahalı şeyler değil ordakiler. deneme için aldıgım için zarar saymıyorum. beğenirsem hep ucuzu olanı alırım diyorum. bazı ürünlerini gerçekten beğendim, almaya devam ediyorum. bazılarını almıyorum. tuvalet kagıdını da dene. hoşuna gidebilir. kimi kalın kimi ince sever.

geçende migrosta sabun kokulu tuvalet kagıdı gördüm, kokusu çok güzel geliyordu. evde stokta var oldjugu için alamadım.

hepinize hayırlı cumalar olsun

ya ben bişey sorucam size .. ben yeni birikim yapmaya başladım ve bir miktar çeyrek ve yarım altınım var ama biriktikçe korkar oldum çalınır filan diye bankadan gram hesabı açsam bu elimdeki altınları bozdurmak zorundamı kalıcam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…