Kirli Çıkılar )))

bu derse erken başlama fikri sabahları baya itici oluyor.
ama 10.30 da 5 saat derse girmiş olup da, 11 de çoktan evde olmak biraz güzel gelmeye başladı

altın kabul gününde gidersen bozmuyorlar canım.
senin 22 ayar olan altınını hasa çeviriyorlar haliyle gr da düşüyor.
ama sıfır karla mı çeviriyorlar?
bence değil bir miktar onlar da alıyorlar kuyumcular kadar olmasa da..
geçen molped 40 lı 5 tl idi incecik olanı yeni çıkmış sanırım.
ama kokulu diye almadım.
bence hassas bölgelere kullandığımız şeylerde ne kadar az kimyasal o kadar iyi!
geçmiş olsun canım.
Allah acil şifalar versin.
evet canım tatilden döndün ama aramaıza bi türlü dönemedin.
Allah kolaylıklar versin dört gözle bekliyoruz
bim deki tuvalet kağıdı ile familya tuvalet kağıdı kullanan varmı hangisini önersisniz
familya 32li 12,5 ve bimdeki 12li 3,95 normalde familya kullanıyoruz bi ara solo almıştık ama farklı gelmişti
ben solo kullanıyorum ve hayranım. familia ile yakın fiyatlarda oluyor ama solo daha dayanıklı.
çok kalınları ekonomik açıdan almıyorum. inceyi kalınlaştırma şansın var ama kalını yeri gelirse inceltemezsin.
bimin öncekini beğenmedim. ama şimdiki daha kalın sanırım 3 katlı ama bana pahalı geliyor.
genelde familia ve solo indirime girince 12,90 yada 13,90 oluyor. 1. öncelikli solo olarak ikisini de kullanıyorum.

dediğim gibi ben adeseden alıyorum bazı şeyleri ve biraz pahalı bi market ama yakın ve arada indirimler oluyor.
konya sadece genel yüz ölçümüyle değil kent merkezi ölçümüyle de çok büyük bi yer ama ulaşım bence ucuz. ve ulaşım ağı o kadar güzel ki. ben evimden tek otobüsle kampüse kadar giderim ama gözden 1,5 saati çıkarmam lazım :)) çok uzak.
istanbulda insanlar o kadar yürürler kaç tane de taşıt değiştirmelerine rağmen. ama burda belediye çok uç noktalara bile geniş otobüs ağıyla hizzmet veriyor.
bence konyanın en büyük ulaşım sıkıntısı ömür törpüsü antika tramvaylar.
başkanım size sesleniyorum şu yumurta diksen 50 km öteden görünen konyamıza metroyu getirmek zor olmasa gerek lütfen!
ulaşım ucuz.
belediye otobüsleri ve tramvaylar. öğretmen ve öğrenciler 85 krş. 1 saat içinde ikinci biniş 51 krş
sivil ise 120 krş.

bizim kaloriferler 1 haftaya yakındır yanıyor.
gerek yok bence ama kuzey cephelerde geceleri bebeleri üşüyenler varmış kıyamam onlara varsın yaksınlar napimm

karanfilce cevabın için teşekkür ederim canım peki bu altın kabul gününü hangi bankalar yapıyor acaba ? Allah'ın izni ile yatırımımı uzun vadeli düşünüyorum o yüzden altın zarar ettirmez diye düşünüyorum , siz ne dersiniz kızlar en karlı yatırım altınmı yoksa dövizmi ?

hayırlı cumalar kızlar, Allahım hayırlı olan tüm dualarınızı kabul etsin inşallahhhh

sabahtan beri indirim mesajları geliyor, maşallah mağazaların indirimleri hiç bitmiyor. nasılda kandırıyorlar insanları. eskiden olsa hemen gidip ne var ne yok diye yoklardım ama artık bitti. onların oyunlarına gelmek yok. artık yeni sezon kıyafetler değil evler arsalar ilgimi çekiyor

farmasi ellerine sağlık listeyi oluşturmuşsun, ay sonunda bakalım hedeflerimizi ne kadar gerçekleştirebileceğiz.

cuma gerçekten mübarek bir gün çünkü son çalışma günü haftasonu bol bol dinlenmek ve kitaplarımı okumak istiyorum. aklımda birkaç film de var, onlarıda izledim mi değmeyin keyfime
şimdiden mutlu hafsonları kızlar...

hemen hemen bütün bankaların var sanırım sitelerinden takip edebilirsin.
kuveytin kesin var.
ben kuveyt kullanıyorum hiç bi ücrret yok.
ayrıca dinen banka sen istediğinde altınını altın olarak da vermesi gerektiği için bu konuda en uygun kuveyt.

arbitraj ile 55.02 den aldıklarımı 2 gün önce 55.20 den sattım
bugün tekrar 54.97 den geri aldım :)))

kızlar sizler sütü kaça alıyorsunuz?
bizim artmış uzun süredir almıyordum köyden gelen süzme yoğurtlarla idare ediyordum.
150 krş olmuş bizim.
dolabımda paket süt bulundururum pasta börek için ama bu ondan bile pahalı.

sütü burda 1500e alıyoruz ama yoğurdu çok duru oldu ben kaşık kaşık yoğurdu seviyorum bim evime yakın olduguna yogurt ve sütü bimden alıyorum beğeniyorum tadını ama ev yoğurdunda iyi bir süt bulsam hiç kaçırmam

benim evimin tam karsısında ineği olan bi komsum var. gecen yıl 1 tlden alıyorduk eylülde 1.25 oldu sütün fiyatı. ama ben cok memnunum sütü daha ılıkken alıyorum yeni sagılmış. yogurdu da mükemmel oluyor. kıvamı hazır yogurtlar gibi koyu oluyo. su katılmadıgı belli yani:))) ben ilçede yasıyorum, ilçede yasamayı sevmiyorum ama böyle de avantajları var yani

kızlar bişey sorucam tabiki bunu evli olanlar için yazıyorum. buraya eşinizle olan birikimlerinizi mi yazıyorsunuz yoksa kendinize ait olan birikimleri mi. benim kafam biraz karıştı da?

kızlar bişey sorucam tabiki bunu evli olanlar için yazıyorum. buraya eşinizle olan birikimlerinizi mi yazıyorsunuz yoksa kendinize ait olan birikimleri mi. benim kafam biraz karıştı da?

canım ben maaşımdan bin lirasını eşime veriyorum geri kalanıylada birşeyler biriktirmeye çalışıyorum. kredi kartımın ödemesini de kalandan yaptığım için şimdilik az oluyor birikimim. alışverişi azalttığım için kredi kartı ödemelerim her ay biraz daha düşüyor. sonrasında birikime daha fazla ayırabileceğim. ödemeleri ve ihtiyaçlarımızı eşim gördüğü ve tabi para kalmadığı için onun maaşından birikime ayıramıyoruz. inşallah ödemeler bittikçe önce maaşımdan hiç vermeyeceğim, sonrasında onun maaşınada el koyacağım. toplam ne kadar olursa onu söyleyeceğim. eşimle birikimde de ödemede de ayrımız gayrımız yok anlayacağın

açıkçası ben hem kendim koyyorum ama eşim koydugumu bilio ama ne kadar koydugumu bilmio ayıreten bide birlikte yapıoruz:) şimdi diyelim ben bu ay kendim 180 koydum ikimizde birlikte 1000 lira koyduk biz ortak parayı grama çevirioruz bildirmdede şöle diorum 10 gram altın + 180 tl biriktikçe gram eşimle ortak birikim tl ise benim kendi birikimim ordan anlıorum ne kadar biriktirdimizi:) ben hepsini toplayıp sölüorum sonuçta hepsi bizim birikimimiz:)

ne güzel herkes birikimler yapmış allah arttırsın bu sayfaya katılınca bende heveslendim eylül ayı için 1 çeyrek attım her ay 1 çeyrek atmayı düşünüyorum elimden bu kadarı geliyor, benimkileride allah arttırsın. bu arada tablo gördüm kasım ayı için 1 çeyrek benide eklermisiniz ozaman insan dahada bi azimleniyor sanki

sadece kendi yaptığım birikimleri yazıyorum

bizim burada 1 tl
kayınvalide sağolsun her hafta en az 5 lt alır
bazen 10 lt alıveriyor :)))

sadece kendi yaptığım birikimleri yazıyorum

peki farmasi sakıncası yoksa eğer, eşinin birikimlerine yada harcamalarına beraber mi karar veriyorsunuz? çünkü yanlış anlamadıysam eğer eşin sana karışmıyor sanırım. gerçi senin gibi aklı başında bir hatuna karışmaya gerekte yok zaten

canım eşimin ortağıyla tekstil fabrikası var
onlar ticaret ehli paralarını işlerini büyütmek ve de mal alım satımı için kullanıyorlar

8-9 yılda boyama işletmesiyken şimdi ip üreten firma haline geldiler kazandıklarını işletmeye gömüyorlar bakalım

ben hiç hazır yoğurt almıyorum yaaa

ben birlikte olanı yazıyorum ama şöyle de bi durum var eşiminkini yiyoruz benimkini biriktiriyoruzz
bizim burada 1 tl
kayınvalide sağolsun her hafta en az 5 lt alır
bazen 10 lt alıveriyor :)))

oh oh ne güzell

bugün çok fazla işlem yaptım özeti şu ki ;

altın aldım dolarla
dolar aldım tl ile haydi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…