- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
altın kabul gününde gidersen bozmuyorlar canım.hepinize hayırlı cumalar olsun
ya ben bişey sorucam size .. ben yeni birikim yapmaya başladım ve bir miktar çeyrek ve yarım altınım var ama biriktikçe korkar oldum çalınır filan diyebankadan gram hesabı açsam bu elimdeki altınları bozdurmak zorundamı kalıcam :26:
geçen molped 40 lı 5 tl idi incecik olanı yeni çıkmış sanırım.selpak ve maylo güzel ama çok kalınlar, ben kalın tuvalet kağıdını sevmem, çünkü elimin ayarı yok, kalında olsa yine aynı yaprak koparıyorum alışkanlık.
en son migrostan viva marka 32 li aldım, havluyu da familya aldım iyiler.
bimdeki ürünlere gelince tereddütte kaldıgım şeyleri alıyorum ve deniyorum, sonuçta pahalı şeyler değil ordakiler. deneme için aldıgım için zarar saymıyorum. beğenirsem hep ucuzu olanı alırım diyorum. bazı ürünlerini gerçekten beğendim, almaya devam ediyorum. bazılarını almıyorum. tuvalet kagıdını da dene. hoşuna gidebilir. kimi kalın kimi ince sever.
geçende migrosta sabun kokulu tuvalet kagıdı gördüm, kokusu çok güzel geliyordu. evde stokta var oldjugu için alamadım.
geçmiş olsun canım.Rabbim bereket versin canım.... :)
5,5 deyip geçme,5, 5 zamanla olur 55555555555555555555.... :))
iyiyim elhamdülillah, da bu aralar baya yoğunum....
çocukların toplantıları,ödevleri,yoğun bir iş temposu derken,eşimi de bayramda ailesinin yanında bıraktık geldik,biraz rahatsızdı kayınbabam,hastanede yatıyor,toparlanmadan bırakamadık öyle....
bütün yük bende,haftasonu dönüyor inşallah...
meğer ne büyük bir alan dolduruyormuş hayatımızda,boş kalınca anladık... :)))
bu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim hiçbir insanı eşsiz,hiçbir çocuğu annesiz babasız,hiçbir anne babayı da evlatsız bırakmasın...
bıraktıklarına da katından bol bol sabır,dayanma gücü versin......Amin....
ben solo kullanıyorum ve hayranım. familia ile yakın fiyatlarda oluyor ama solo daha dayanıklı.bim deki tuvalet kağıdı ile familya tuvalet kağıdı kullanan varmı hangisini önersisniz
familya 32li 12,5 ve bimdeki 12li 3,95 normalde familya kullanıyoruz bi ara solo almıştık ama farklı gelmişti
toz şeker ve un bursada "hadim market" a4 kağıt ise bursa "şaypa market"
şekerin şimdiki fiyatı 5kg 13,5... un 10 kg şimdiki fiyatı 12,5.... a4 kağıdın fiyatı ise 6,75tl daha önce yaşadıgım şehirlere oranlara bursada fiyatlar daha uygun sadece kiralar ve ulaşım pahalı şehir içi mesafeler değişiyor normal kart fiyatı 1800 ama bundada rahatlık var öğretmen için indirimli kart var 1200fiyatı üstelik evim okula yakın oldugu için otobüs fiyatları başka yerlere gezmeye gittiğimizde veriyoruz o da haftada 2-3 gün kışın haftada 1 e iner bu....
canım 13tl den indirmişler fiyatı 10 tl olmuş kaşarın bimde bu aralar belli ürünlerde fiyat düşürüyorlar ilk defa denk geliyorum
bulundugunuz yerlerde kış için hava nasıl kaloriferler yanmaya başladı mı çok şükür buraya daha kış pek gelmedi henüz yakmadık gündüzleri balkon kapısı hep açık duruyor van da olsaydık 25gün olmuştu kaloriferler yanmaya başlayalı.....
ev ilanlarına bakanlardan biride benim bu ay 850lik banka kredimizin son taksidini ödeyeceğiz eeee bir borç bittiğine göre yeni bir borca girebiliriz diye ev ilanlarına bakıyoruz alamasak bile en azından birikim yapmak için motive oluyoruz banka kredisine girmeden ev almak sanırım imkansız hale gelmiş ülke şartlarında ama vardır bir yolu diye arıyoruz öyle bulamasakta en azından ne kadar çok biriktirirsek bankadan parayı az çekmiş oluruz
karanfilce cevabın için teşekkür ederim canımpeki bu altın kabul gününü hangi bankalar yapıyor acaba ? Allah'ın izni ile yatırımımı uzun vadeli düşünüyorum o yüzden altın zarar ettirmez diye düşünüyorum , siz ne dersiniz kızlar en karlı yatırım altınmı yoksa dövizmi ?
kızlar bişey sorucam tabiki bunu evli olanlar için yazıyorum. buraya eşinizle olan birikimlerinizi mi yazıyorsunuz yoksa kendinize ait olan birikimleri mi. benim kafam biraz karıştı da?
kızlar bişey sorucam tabiki bunu evli olanlar için yazıyorum. buraya eşinizle olan birikimlerinizi mi yazıyorsunuz yoksa kendinize ait olan birikimleri mi. benim kafam biraz karıştı da?
kızlar sizler sütü kaça alıyorsunuz?
bizim artmış uzun süredir almıyordum köyden gelen süzme yoğurtlarla idare ediyordum.
150 krş olmuş bizim.
dolabımda paket süt bulundururum pasta börek için ama bu ondan bile pahalı.
sadece kendi yaptığım birikimleri yazıyorum
peki farmasi sakıncası yoksa eğer, eşinin birikimlerine yada harcamalarına beraber mi karar veriyorsunuz? çünkü yanlış anlamadıysam eğer eşin sana karışmıyor sanırım. gerçi senin gibi aklı başında bir hatuna karışmaya gerekte yok zaten
ben hiç hazır yoğurt almıyorum yaaasütü burda 1500e alıyoruz ama yoğurdu çok duru oldu ben kaşık kaşık yoğurdu seviyorum bim evime yakın olduguna yogurt ve sütü bimden alıyorum beğeniyorum tadını ama ev yoğurdunda iyi bir süt bulsam hiç kaçırmam
ben birlikte olanı yazıyorum ama şöyle de bi durum var eşiminkini yiyoruz benimkini biriktiriyoruzzkızlar bişey sorucam tabiki bunu evli olanlar için yazıyorum. buraya eşinizle olan birikimlerinizi mi yazıyorsunuz yoksa kendinize ait olan birikimleri mi. benim kafam biraz karıştı da?
bizim burada 1 tl
kayınvalide sağolsun her hafta en az 5 lt alır
bazen 10 lt alıveriyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?