Kirli Çıkılar )))

herkese günaydın...ama neden hiç kimse benim soruma yanıt vermedi.250 tl'lik günümü gelecek aydan itibaren 125'e indirdik. ben kalan 125'le altın alayım diyorum. netten küsüratlı altın alınabilir mi? bilginiz varmı.

ben listede ismimi göremedim canım
benim bu ay ki biriktirmek istediğim miktar 400 tl

benim hayalim araba almak onun için çaba sarfedicem

farmasi ben bana 1 cumhuriyet altını alması için 750 tl verdim bir tanıdığıma onuda dahil et istersen bunun dışında 400 tl yi hedefledim kendime

canım bildiğim kadarıyla bazı bankalar küsuratlı altın alımına izin veriyor bankasya garanti bankası gibi
bazıları vermiyor işbankası gibi
diğer bankaları bilmiyorum

ben listede ismimi göremedim canım
benim bu ay ki biriktirmek istediğim miktar 400 tl

benim hayalim araba almak onun için çaba sarfedicem

canım bilgisayarımdaki listeye kaydediyorum
her değişiklik için tablo eklemeye kalksam benim her işi bırakıp bütün gün sadece pc başında olmam gerekir herhalde
listeyi nasip olursa 1 aralıkta görürsün inşaallah
[/B]

benim kuzucukların şansına altın da düştü
bayramda 200 er tl leri olmuş altın alalım diyorlar
bugün nasipleri baya açık sabah babaanneleri ekmek simit poğaca almaları için 10 tl vermiş cingözlere üste kalan parayı 4 er tl paylaştırmış
minik oğlan çöp atmaya gitmişti elinde 20 tl ile eve geldi kayınpederin bir arkadaşı var iş yaptığı abinle paylaşın demiş sabah sabah kumbaralarına 14 er tl attılar Allah bereket versin

anladım canım tabi haklısın
bugün cumartesi ve kendimi nasıl frenliyorum anlatamam gezmeğe gitmemek yada misafir çağırmamak için çünkü hepsi masraff

bugün cumartesi ve kendimi nasıl frenliyorum anlatamam gezmeğe gitmemek yada misafir çağırmamak için çünkü hepsi masraff
ben geçen seneki günlerim bitince bu yıl güne filan girmedim zaten zamanım da yok oldukça yoğunum anca yetiştiriyorum herşeyi

ben geçen seneki günlerim bitince bu yıl güne filan girmedim zaten zamanım da yok oldukça yoğunum anca yetiştiriyorum herşeyi

dün akşam yaşadıgım bir olayı anlatmak istiyorum bana tuhaf geldi biraz
ev sahibimiz gelini üst katımda kızı alt katımda ev sahibimizde hepimizin üstünde oturuyor gelini hepimizi bir kaç gün öncesinden akşam oturmasına davet etti 1 yaşında oğlu var sınıf öğretmeni ve öğlenleri gidiyor okula. çocuguna bakıcısı bakıyor dün dolabın üstünde bakıcısı için yaptıgı iş listesi vardı onun hakkında konuşurken gösterdi liste şöyle çocuk uyurken temizlik yapılacak haftada 2 defa dip köşe, ütü yapılacak kıyafetler dolap düzenlecek akşam yemeği yapılacak ve ekstralar.. çocuk uyanıkken başka hiç birşeyle ilgilenilmeyecek bunun gibi birsürü başlıklar vardı sonra bize ikram olarak hazır market keki ekler tatlısı pastaneden alınmış ve bim de satılan yağlı gevrekler var ya onlardan ikram etti canı sağ olsun ne ikram ettiği dert değil ama bütün bunları anlatırken öyle bir anlatıyor ki sanırsınız bütün işleri kendisi yapmış tüm gün yorulmuş evdede kaç saat ikramlar için uğraşmış gibi anlatıyor o sırada çocugun altını değişitrcekti eşinden yardım istedi adam makine mühendisi iş yerine gidip gelmek için hergün toplam 3 saat yol çekiyor sırf eşi okula yakın bir yerde yorulmasın diye bayan işe kendi arabasıyla gidiyor adam servisle gittiği için yol uzuyormuş arabayla gitse yol an fazla 1,5 saat tutarmış toplamda bayanın okulu ise eve çok yakın istese yürüyebilir yada kısa mesafede dolmuşa binebilir ama durum öyle bir hal ki adam daha mahçup hissediyor eşim yoruluyor birde üstüne araba kullanıyor evde çocukla zaman geçirecek enerjisi kalmadıgına adam değiştiryormuş bebeğim altını bunun gibi bir sürü açıklamalar.......
bayan 35 yaşında ama ben onu en fazla 23-25 yaşında sanmıştım işin sırrınıda dün akşam anladım....
bizse misafirdi ikramdı temizlikti ütü çamaşır kışlık yazlık diye çabalar sarf ediyor birde istediğimiz gibi olunca nasıl büyük zevkler alıyoruz....

eeee sonuç neye bağlayacaksın bunu diyecekseniz bilmiyrum değişik geldi bağlayamadım bişeye

seni çok iyi anlıyorum akıllıbıdık

bazı tipler vardır öyle eşine çevresine nazlanır da nazlanır
ağzı açıldı mı da mangalda kül bırakmaz
yorulur ölür biter herşey onun sayesinde yürüyordur çünkü .......

hafta sonu yapacağım işleri liste yaptım

ev süpürülüp silenecek
tuvalet banyo temizlenecek
yemek
çamaşır
ütü

geçen yıl 15 günde bir eve temizlikçi kadın alıyordum küçük oğluma annem baktığı için de kadın 15 günde bir de anneme gidiyor eşim veriyordu parasını ayda 120- 150 tl gibi tutuyordu (haftada 30 tl idi)

bu yıl iki çocuk da okula gidince hafta bir kez evi temizleyip ihtiyaç gördükçe de gelinip geçilen yerleri ve mutfağı süpürüyorum
tuvaleti banyoyu aklım estikçe sürekli yıkarım
eşim eve kadın al , temizliğini ütünü yaptır, yorulma diyor sağolsun ama ben şu sebeplerden dolayı kadın almak istemiyorum

özellikle kadına iş yaptırınca kendi içime sinecek bir temizlik yöntemi göremiyorum çoğu zaman
tamam ortalık temiz görünebilir ama en basit örnek kadın temizlik malzemesi kullanmak için lavabolarımı sert bulaşık teli olur ya onunla ovma kalkmış pesssssssssss dedim
anneminkileri de aynen öyle yapıp çizmiş kafam attı
ben süngere kireç çözücü döküp de lavaboyu silince o kadar parlak ve güzel duruyor ki günlerce

kadın yıllardır temizliğe gidip kimyasal kullanmaktan usanmış anlaşılan ama eşyama zarar verdikten sonra ne yapayım böyle temizlikçiyi

koltukları ayağını kaldırmadan çekerler alttaki tahtanın cilası ne olursa olsun umurunda değil
ööfffffff öffff neyse aklıma getirip sinirlerimi tepeme çıkartmayayım da
işin başına geçeyim

çok haklısın farmasi ben de hamileyken yeni taşınacağım evi boya yaptırdıktan sonra temizlikçi almıştım boş eve ama en sonunda eşime parası verde bizi bari oyalamasın demiştim..... işin tuhafı gelen kısmı dolabınıda düzenlemesine ona bırakması sonuçta yatak odası insanın mahremiyse kıyafet dolabı daha da özel gelir bana ütülenecek kıyafet ayrı dolabın tamamına hakim olması ayrı geldi bana kadına aylık 600 tl veriyormuş

böyleleri daha kıymetli oluyor işte. zavallı adam iyi niyetinin bedelini ödüyor, gerçi kendisi rahatsız değilse sorun yok demektir. alan memnun satan memnun!!!

aslında iyi bir kadın bulsan sende çok rahat edersin. daha önceki yerimizde aldığım kadın işini çok iyi biliyordu, içim çok rahattı. burdada birkaç kötü deneyimden sonra iyi birini buldum, en azından güvenilir birisi. sonuçta evi bırakıp çıkıyoruz gerisi onun vicdanına kalmış birşey. normalde haftada yarım gün alıyorum 50 tl ye. tüm evi silip süpürüyor, ayrıca cam koltuk silme gibi ağır işlerden birini yapıyor. bazen de özellikle yatılı misafirlerden sonra tam gün alıyorum. ütü, dolap içleri gibi şeyleri kendim yapıyorum. ama kızlar büyük rahatlık, sonuçta çalışan insanlarız haftasonumuzuda temizlikle geçirince ne kendimize nede ailemize zamanımız kalır. ben özellikla pazartesi günü alıyorum. haftasonunun keyfini çıkarıyorum, haftaiçi ertelediklerimi yapıyorum. pazarteside kadın gelip temizliyor akşam geldiğimde tertemiz birevle karşılaşıyorum.kızlar siz kendi kıymetinizi bilmezseniz inanın kimse bilmez.

farmasicim bu ayki hedefime 100 tl yazarmısın salı günü oğlumun doğumgünü biraz masraf yaptık o yüzden bu ay az belirlemek istedim

bilgim yok diye yazmadım canım inşallah bu yay ben de hesap açıcam gr altın almaya başlıcam allahın izniyle
valla canım ben işe gidiyorum öğretmenim her işimi yapıyorum boş dersimde eve gelip temizlik yapıyorum misafirim gelecek diye her yere dikkat ediyoeum ikramlıklarımı kendim yapıyorum becerebildiklerimi şimdi evi temizledim valla ben hizmetçi martayım anacım hafta içi sonu hep ev okul çocuk eşim dağıtmıyor sağolsun ben böyle yapamıyorum ama bana da temizlikçi şart ya okuldayım ya evde temizlikteyim çok yoruluyorum camları halıları yapacak biri lazım arıyorum inşallah iyi birini bulabilirim

çok güzel dedin valla hiç kendimize vakit ayıramıyoruz aman ev temiz kalsın ayağına asosyal olup çıkıcam haa şimdi yapıyorum 2 saat sonra durum aynı :44::44::44:

valla doğru ömür biter iş bitmez alırsam ben sen gibi pazatrtesi alayım mantıklıııı
ne güzel birbirimizden neler faydalanıyoruz

ya ben yazdığımdan anlamadım inşallah siz anlarsınız özetle her işimi yapıyorum kadının temziliği içime sinmiyor belki iyisi denkgelmedi ama çok yoruldum camlarımı halılarımı silecek birini istiyorum

canım şöyle de yapılabilir 15 günde ya da ayda bir perdeleri yıkayıp camları halıları yaptıracak şekilde alınıp
diğer haftalar kendin de yapabilirsin böylece rutin haftalık almamış olabilirsin( daha ekonomik olması açısından )

akıl akıldan üstündür aslında öyle yapılabilir doğru diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…