peki siz bir öğretmen gözüyle altın alınsa yardım amaçlı alınmış falan gibi bir düşünceye kapılırmıydınız.bizim öğrtemenimiz erkek,daha 1.sınıf okutuyo yeni tanıyoruz pek bilmiyoruz nelerden hoşlanır bekar genç bir öğretmen kılık kıyafeti düzgün giyimli, kolunda marka saati var..bekar erkek öğretmene ne alınabilirki..
Karanfilce ekdersin yatmışBen de yarın bakacağım fakat benim fazla yatmaz herhalde bayramdan dolayı.
allright kıyafetlerini iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Sevimsiz kilo almaktan korkuyorsan abur cuburdan uzak dur canım. Felaket kalorili şeyler çünkü =))
bskn kış gelini oluyorsun demek. Çok az kalmış, inşallah herşey çok güzel olur sizin için. Düğünde selinin de dediği gibi bahşişçilere dikkat et. Kuaföre ben bir tek ablamı götürmüştüm kuzenlerimi götürmedim. Gereksiz gelen her tür harcamadan kaçının ki düğün sonrası altınlar size kalsın =))
peki siz bir öğretmen gözüyle altın alınsa yardım amaçlı alınmış falan gibi bir düşünceye kapılırmıydınız.bizim öğrtemenimiz erkek,daha 1.sınıf okutuyo yeni tanıyoruz pek bilmiyoruz nelerden hoşlanır bekar genç bir öğretmen kılık kıyafeti düzgün giyimli, kolunda marka saati var..bekar erkek öğretmene ne alınabilirki..
waaaaaoooooooooowwwwwwwwwwwww
öğretmenler günü için ne kadar büyük rakamlar konuşuluyor burada hediyeler ise bi o kadar yüksek sizler benim velim olsanıza hemen bir ihtiyaç listesi çıkarırdımyok yok benim derdi ev almak ben en iyisi ali ağaoğlunun ailesinin öğretmeni olayım o adam en bol şey ev belki hediye eder
şaka bir yana arkadaşlar hediye alamamanın ne demek oldugunu istenilen parayı verememin ne demek oldugunu o hediyeleşme anının bir an önce bitmesi için öğrenciyken heleki ilkokulda ne zorlandığımı bilirim waybe nerden nereye bende bir gün öncesinden öğrencilere resim gönderip bana hediye olarak resim yapmalarını isteyeceğim öğrencimin ağzından (anne ve babasının yazıya döktüğü) bir mektupta olabilir ama özellikle hediye alınmamasını rica edeceğim ara ara kulağıma geliyor öğretmenler günü için hediye sözleri ama durumu çok kötü olanlarda var onlar mahçup olsun istemiyorum.....
ben de hediyenin ihtiyaç giderenlerinden yanayım bence en mantıklısı altın hem ihtiyacı varsa bozdurur hem de istediği bişey varsa onunla alabiliröğretmenin sizin çocugunuza haksızlık ettiğini düşündüğünüz için böyle davranmışsınız
ama çocuklara çok emeği geçen sınıfçılar var
bir hediyeyi de hak ediyorlar yani.
herkes 10 liraya milyonculardan gereksiz hediyeler alacagına
toplu alınan bir hediye daha iyi olur.
ama bazıları abartıyor tüm sınıf birleşip lap top falan alıyor.
500 liralık bir hediye makul
altın uygun olur bence.
ya da o değerde bir ihtiyaç olan ev eşyası olabilir, eşi de memnun olur.
ben hediyelerin daha çok ihtiyaç olan şeylerin alınmasından yanayım. ihtiyaçlarını bilmiyorsanız altın güzel olur.
kızlar dün altın 96 bugün 98 sizce devam eder mi bu çıkış?????????
[/SUP]
ay yükselmiş mi
Günaydın kirli çıkılar
Dün altını 96,15 ten yakalamıştım ama iş çıktı almadım. Sonra da yükseldi düşer diye almadım. Bugün 98 olmuşKaçana üzülmemek lazı değil mi Dolar düşmüş. Biraz daha düşerse dolara gireceğim ben de :26:
Obamanın kazanacağı belliydi de bunun altını yükselteceğinin göremedim ben. Borsa yükselir onsa durulur diye düşünmüştümabd başkanlık seçimleri sonuçlandı obama kazandı veeeeeeeeeee altın uçuşa geçtiiiiii 98.4tl
birkaç gün önceki alınan altının bir kısmını bugün 42 dolar kar ile arbitrajla sattım Allah bereket versin
yükseldikçe kademeli satarım nasipse
doları da kademeli alıyorum
bende durumlar böyle
ons düşünce dolarları kademeli altına geçerim
ons yükseldikçe de dolara :)))
Dolar alacağım ben de ama param katılım hesabında. GÜnü de yarın doluyor. Bir güncük beklesem mi yoksa 20 lira için beklemeye değmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?