Sevindim buna. Farmasiciğim beni de artık listeye birikim hanesine yazabilirsin. Bebek için biriktirdiklerimi yazacağım buraya. Geçen ay 1300 tl koydum. Toplamda 4000 tl var. Ama bunların 3000'i kredi olarak hazır çekilen para.acemipericim rahatlıkla bekleyebilirsin dolar düşüş trendinde endişe etmene gerek yok
eva
nerelerdesin uzun zamandır yoktun
Eki Görüntüle 547332 Eki Görüntüle 547333 Eki Görüntüle 547334 Eki Görüntüle 547335 Eki Görüntüle 547336
bunlar da benim dün aldıklarım
resimlerini yüklerim demiştim
ilk kez resim yüklüyorum inşallah yapabilmişimdir??
Eki Görüntüle 547332 Eki Görüntüle 547333 Eki Görüntüle 547334 Eki Görüntüle 547335 Eki Görüntüle 547336
bunlar da benim dün aldıklarım
resimlerini yüklerim demiştim
ilk kez resim yüklüyorum inşallah yapabilmişimdir??
Ben de hiç işlem yapmadım. Oysa kabak gibi ortadaydı ne olacağı. Doları düşürecekler ben de dolar alacağım. Sonra ons düşecek altına geçeceğimmerhaba arkadaşlar...
dün aslında abd seçimlerini obama nın kazanacağı ve bunun da altını kısa süreli de olsa yükselteceği bekleniyordu...
yani çarşambanın gelişi,salı dan belliydi... :))
ben ne yaptım,yükseliş beklediğim için tl. ve dolarla altın aldım,bugün kardayım...
ters köşe olmaya alıştırılmış olmamızdan dolayı,her ihtimali göze alarak,bir miktar da altınla dolar almıştım,bugün zarardayım... :)
neyseki karım zararımdan fazla.... :))
diş çektirmem diş yaptırmam gerek ve ben dişçiden çok korkuyorum aslında dişçiden değilde verdikleri o kocaman kocaman haplardan çok korkuyorum çünkü hap yutamayıp kusan biriyim
merhaba arkadaşlar...
dün aslında abd seçimlerini obama nın kazanacağı ve bunun da altını kısa süreli de olsa yükselteceği bekleniyordu...
yani çarşambanın gelişi,salı dan belliydi... :))
ben ne yaptım,yükseliş beklediğim için tl. ve dolarla altın aldım,bugün kardayım...
ters köşe olmaya alıştırılmış olmamızdan dolayı,her ihtimali göze alarak,bir miktar da altınla dolar almıştım,bugün zarardayım... :)
neyseki karım zararımdan fazla.... :))
farmasi,meyra valla süpersiniz
ben taa 1.81 den aldığım dolarlarımın
ve 99.5 dan aldığım altınlarımın
yükselmelerini bekliyorum
siz ne güzel hemen kar etmişsiniz
ben yüksekten almışım demek kiii
yok canım,tl. ile dolar,altın alır,çıkmasını beklersen öyle hemen kar edemezsin...
ben 102 den aldığım altınlarla bile işlem yapıyorum ...
mesela ons çıkınca altından dolara geçiyorum,ons düşünce tekrar altına geçip kar ediyorum...
veya...
ons düşükken dolardan altına geçiyorum,ons yükselince tekrar altından dolara geçip kar ediyorum...
yani arbitraj işlemiyle kar ediyorum...
yoksa 102 den aldığım altının çıkmasını bekleseydim bir yıldır "0" karla bekliyor olurdum...
hatta zararla.... :))
yok canım,tl. ile dolar,altın alır,çıkmasını beklersen öyle hemen kar edemezsin...
ben 102 den aldığım altınlarla bile işlem yapıyorum ...
mesela ons çıkınca altından dolara geçiyorum,ons düşünce tekrar altına geçip kar ediyorum...
veya...
ons düşükken dolardan altına geçiyorum,ons yükselince tekrar altından dolara geçip kar ediyorum...
yani arbitraj işlemiyle kar ediyorum...
yoksa 102 den aldığım altının çıkmasını bekleseydim bir yıldır "0" karla bekliyor olurdum...
hatta zararla.... :))
bu nasıl oluyor bana da ögretir misin meyra?
yani kar elde etmek icin ons düsünce ne yapacagız ?
cahilligime ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?