Kirli Çıkılar )))

ne kadar da doğru bir tespit maalesef ben bunu çok geç öğrendim
hayatımdaki bazı insanlara fazlasıyla değer verdim fakat kaybeden ben oldum hep
ama artık akıllandım çoğu kişiyle arama mesafe koydum şimdi çok rahatım

Ne guzel hermeslekten var burada.sahsen ben ekonomi disi konusmalarida cok faydali goruyorum.bende sosyolog adayiyim bakalim bitirebilirsem ins.2 cocukla..

Bende bu dedigini yapmaya basladigimdan beri daha huzurluyum.ne kadar fazla verici olursan okadar cok yipraniyor yanlis anlasiliyorsun.bir sorz varya deger verdik yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar aynen bunu uyguluyorum hayatimda..

kalinkaselin ve farmasi,

revani ve tahinli kurabiyeyi maksimum kaç gün önceden hazır edip koyabilirim?

Loveli beden ogrtm.yazmistin canim ben kizimi bir spora yonlendirmek istiyorum bunun icin hangi yasi uygun goruyorsun?ben 4 yasinda yani seneye yuzme kursuna yazdirmayi dusunuyordum dogrumu yaparim?ve hangi spor dali olabilir?

karanfilce revaniyi 1 gün önceden yapsan olur
ve de hayırlı yolculuklar canım

merhaba arkadaşlar...
ofise yeni geldim, 17 gibi de çıkacağım....
sözde çalışıyorum... :)
sizler de iyisiniz maşallah,gördüğüm kadarıyla... :)

merhaba arkadaşlar...
ofise yeni geldim, 17 gibi de çıkacağım....
sözde çalışıyorum... :)
sizler de iyisiniz maşallah,gördüğüm kadarıyla... :)

merhaba meyraacım , hoşgeldin
Allah kolaylık versin canım işlerinde

merhaba meyraacım , hoşgeldin
Allah kolaylık versin canım işlerinde

sağol canım,cümlemize inşallah... :)
kadınların işi,görevi,sorumlulugu,erkeklerinkiyle kıyaslanmayacak kadar çok...
hele de hem kariyer,hem çocuk yaparım,hem de 4-4 lük ev hanımından iyi ev hanımı olurum diyorsa kişi...
yandığının,hiçbirini tam manasıyla yapamayacağının resmidir... :)))

ne yapalım olduğu kadar artık
Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin bizleri canım , işlerimizde kolaylık ve de zamanımıza bereket versin ki herşeyimize gönlümüzün istediği gibi yetişebilelim hayırlısıyla :))

arkadaşlar selamm ben de burdayım
benim en yoğun günüm cumartesi:))
hasta aralarında ara öğünlerimi yaparken (farmasinin günlüğündekiler gibi uygulamaya çalışıyorum) sizleri de okudum
şimdi hastalara mola
yemeğimi yiyorum bir yandan da size yazıyorum
hepiniz iyisiniz hep okudum herşey yolunda
benim kızın konuşması gecikmişti
dün psikolog hem de konuşma terapistliği yapan bir hastama gösterdik
hal ve durumu gayet iyi konuşmada biraz gecikme var dedi taktikler anlattı şöyle yapın böyle yapın diye
ben çok dert etmiyordum ama annemle babam çok takmışlardı çok üzülüyorlardı
biraz ferahladılar..

yürekten katılıyorum
herşeyi 4-4lük yapacam diye panik atak olan arkadaşım var
hem çalışıp hem çoluk çocuk
iç çamaşırına kadar da ütü yapar
herşeyi 4-4lük isteyen bi kocası var
gece1 den 2 den aşağı yatmaz elinde bez
nooldu taş gibi hatun çöp gibi kurudu kaldı hastalığı da hediye oldu

twigy ev botu - Google'da Ara

resim ekleyemedim nedese ben de sayfayı ekledim
çok şekerler benim de alasım var ama oğluma çorabı durduramıyorum ayağında giydirdikten maksimum 20 dk sonra çorapyok atmış bir yere dünkü çorabı koltuk arkasında çıktı keratanın
Loveli beden ogrtm.yazmistin canim ben kizimi bir spora yonlendirmek istiyorum bunun icin hangi yasi uygun goruyorsun?ben 4 yasinda yani seneye yuzme kursuna yazdirmayi dusunuyordum dogrumu yaparim?ve hangi spor dali olabilir?

yüzme çok güzel bir spor ama cimnastiğe yollasan hem esneklik için daha iyi yeğenimi 4 yaşında cimnastiğe gönderdi abimler ben de istiyorum oğlum 4 -5 yaşına geldiğinde ilk cimnastiğe ardından yüzmeye yollayacağım ben
temeli cimnastiktir hepsinin

kıyamam o arkadaşına ya gerçekten üzüldüm bir insan bir kadın olarak pc başında
çok yüz vermesin eşine olmadı kadın tutsun yaptırsın
insan ne eşini ne çocuğunu ne atasını ne arkadaşını ne konu komşusunu tepesine çıkarmayacak yoksa sonu gelmez sadece kişinin kendisinin sonu gelir

Son düzenleme:
kalinkaselin ve farmasi,

revani ve tahinli kurabiyeyi maksimum kaç gün önceden hazır edip koyabilirim?

tatlım tahinli kurabiye bayatlamaz tıpkı un kurabiyesi gibi en az 2 gün önceden yapabilirsin :) fakat misafirlerin gelmeden 2 -3saat önce fırında şöle 15-20 dakşka 150 derece ısıtırsan ilk yaptıgından dahda güzel olur:)

kızlar bi kaç gün yazamadım size sürekli okuorum ama bulantılarımla baş etmeye çalışıorum bide allahım saat başı tuvalete gidiorum yoruldum artık tuvalet bana gelsin:)

2-3 saat önce annemle konuştum anneme arkadaşı gelmiş içli köfte yapılarmış ya hamile insana öle şeyler sölenirmi dışardayım bile eve geldim soyundum girdim mutfağa şimdi içli köfte yapıorum ilk yapışım güzel olursa tarif veririm:) bu hamilelik beni nasıl bi insan yaptı ya hiç üşenmiorumda ha yapmaya allah beni napsan emi:) o kadar uğraşıp yapıorum midemde kalsa bari

kıyamam annenin de aklına gelmemiştir bir an neyse yapıyorsun şimdi
bak ellossa nın mutfağı var ordaki tarfilerden yapabilirsin canım

kızlar hepinize iyi pazarlar
ben kaçıyorum işim bitti yarın tatilim
kendinize iyi bakınnnnn pazartesi görüşürüzz

kızlar merhaba
dün ve bugün sizi telefondan takip ettim. oğlumun durumuyla ilgi çok şey yazıldı. herkese çok teşekkür ederim. dün eşim oğlumu başka bir psikoloğa götürdü. ben işten çıkamadığım için gidemedim. sonradan psikologla telefonda görüştüm. hiperaktivite teşhisini doğruladı. normalde ilaca karşı çıkmama rağmen sizde şissetle öneriyorum dedi. ileri de oğlunuz sosyal ortyamlara giremez dedi. ebnim oğlum çok başarılı bir çocuk değil. zeki olmasına rağmen başarılı olamaması hiperaktiviteden kaynaklanıyormuş. O da Iq testi yapmış ama oğlum son sorulara adapte olup cevaplayamamış. buna rağmen yüksek çıkmış. aslına daha da yülksek dedi. dün ilaca başladık. ayda bir hem psikiyatra hem de psikolğa götüreceğiz. spor olarak ta ya yüzme yada buz patenine göndereceğim. bir arkadaş takım sporlarının daha uygun olacağını yazmış ama şu anda böyle bir imkanımız yok. yaza ayarlayacağım inşallah. herkese tekrar teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…