Kirli Çıkılar )))

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar
sağlık , mutluluk ,huzur dolu bereketli bir gün dileğiyle canlar...

acemipericim ben bundan 10 yıl kadar önce sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım
hiç memnun kalmadım zira temizliği çok zordu.
benim kullanacağım alet basit temizliği kolay kullanışlı olacak en azından attığim zaman makinaya yıkanıverecek ama 1 bardak meyve suyu için o işkenceye değmezdi ben de tuttum verdim birisine
inşaallah aradan bunca yıl geçmiş tekneolojik gelişmelerle yeni sistemler geliştirmişlerdir ama her gördüğümün tipi aynı değişen birşey yok gibi ...

seyyahalemicim buharlı makina fayans aralarını vs temizliyor
en azından benim iistediğim taş yüzeyler ve ıslanmasında sakınca olmayacak yerler için iyi

tahta yüzeyler için önermem
ilk başta biraz su akıtıyor bunu nette yorumlarda da okumuştum ama tamamen taş ve ıslanmasında sakınca olmayan yüzeylere ( fırın ,tuvalet, banyo vs gibi )uygulamayı düşündüğüm ve de uyguladığım için sıkıntı yok benim açımdan
su doldurduğum haznesiyle temizlik yarıdan kalmadan en az 30 dk temizlik yapılabiliyor nu yönünü sevdim

benim de var katı meyve sıkacağım sinbonun kocaman bişey tüm parçaları makinede yıkanabiliyor ama bir iki meyve için pratik değil ama malum kış geldi oğlana sıkacam artık grip de oldu yavrum

Herkese günaydın
2013 yılı için motorlu taşıtlar vergisine zam geldi mi biliyor musunuz. 2011 model arabam var. Ocak ayında aynı zamanda evimim yuvam ve dask sigortaları oluyor. çok zorlanıyoruz. Bu aydan biraz koyalım dedik ki ocakta sıkışmayalım. Temmuzda 381 ödemiştim. 400 falan olur diye tahmin ediyorum. Sizce????

benim arabamda 2011 model 1.4 motor ben de 400 tl civarı bekliyorum vergisini

ekim ayında 646 tl zorunlu trafik sigortası ile kaskosunu yaptırmıştım

gunaydınlar
akşam uygun olursa sorularını yanıtlar eşim.
ancak benim sana tavsiyem:
bu terimlerin hepsinin ne anlama geldiğini öğren. sürekli karşına çıkacak. sana hsg çekelim diyecekler mesela. infertile (kısırlık) tedavisi gören arkadaslarım bir pratisyenden daha çok biliyorlar nerdeyse. insanlar hangi rahatsızlığı varsa o konunun uzmanı oluyor. ha bu dr.un işi karış anlamına gelmiyor ancak kafanda birşeyler oluşur.
istatiskleri yazdırdı eşim çünkü tamamen umutsuz değilsin. yani hiç hamile kalamayan insanlar var ama seni bekleyen tabloyu gör, beklentileri çok yüksek tutma ama umutsuz değilsin. (benim yazıdan anladıgım o )
sana ameliyat diyen ya da demeyen dr.ların tanıda tereddütte kaldıkları için ol ya da olma dediklerini ve ameliyattan sonra bebeğin yaşama yüzdelerini yazdı. terimler için netten bakarsın. uygulama dediği operasyon oluyor.
o iki yazıdan anladıgım seninki çift rahim değil gibi, yani didelfis değil ama en son açıklamanı da okutacagım akşama. diğer türlerde ise başarı şansı daha yüksek. ayrınntılı bakarsan yazıda didelfisde çift rahim ağzı, diğerleri kalp şeklide yazıyordu (ilkine bakarsan). dünkü dr.un da net tanı yazmamış. ultrasona karalamış. kalp şeklinin de türleri var ve bazılarında yaşama ihtimali daha yüksek yüzde olarak. Her şey Allah'tan.
net tanı için üniversite hastanesine gitmelisin bence. zorlu ve seni yoracak bir süreç. hazırlıklı olmalısın. Allah şifa versin. bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

bizim de her yıl ocak ve temmuzda arabanın masrafları çok oluyor. bakımı, kaskosu ve mtv si aynı zamana denk geliyor. izne çıkarken ve izinde bakım yaptırıyoruz, aynı ay mtv falan oluyor.
şimdiden ayırmanız mantıklı.

ben de anladım ki (bunca yıl sonra) elektrikli alet alırken mutlaka kullananlara danışacaksın. alıp hiç kullanmadıgım ürünler var.
meyve sıkacagı hakkında seni gbii düşünüyorum.
buharlı makine için ben cam, tahta yüzeyler için yani evin her yeri için düşünmüştüm ama uzun süre kullanımlarda tahtaları kabartabiliyormuş. kiracıyım ve başkasının evine zarar verip vebal almak istemiyorum (ev sıfırdı girdiğimizde)

Günaydın kirli çıkılar

Çok üzüldüm senin adına. Hayatın zor gerçekten, imtihanın ağır. İnşallah hepsini atlatcaksın, duacınım
merhaba katı meyva sıkacaklarını temizlemek çok zor
Biliyorum temizlik zahmetli. Ama havuç ya da elmanın suyunu başka türlü içemiyorsun. Hamileyim ve meyve suyunu taze içmem gerekiyor. Bebeğime de kullanmak istiyorum. Sipariş verdiğim modelde posa kabına buzdolabı poşeti geçiriyorsun, işin bitince poşeti alıp atıyorsun. Diğer parçalar makinede yıkanabiliyor. Bazen suyla durulamak bile kafi geliyormuş.

camlara da kullanılıyor mu yani iyiymiş
deterjansız silmesiz sürtmesiz sadece buharı mı tutuyorsun şimdi bunda
bi anlatın tam olarak

yoook ben okumadım canım
ilk bulduğum yerden başladım katılıma

bu arada benden yine geç de olsa
kocamaaaan biiir
günayddııııııııııınnnnnnnnn

Allah yardımcınız olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. eczanem ankara da. siz nerde düşünüyorsunuz. yaşımız yakınmış. nere mezunusunuz. özel değilse tabi.

ben istanbuldayım eczaneyi de istanbulda düşünüyorum. istanbul üniversitesi mezunuyum.sizz nerden mezunsunuz.hacettepe diye doğuyor içime :)
Allah cümlemizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı olana yöneltsin bizleri.
size de bol ve bereketli kazançlar versin. sizin epey bir oturmuştur heralde 1 yıl olmuş. bende bişe sorsam özel olmazsa eczanenizin mevkisi nasıl var mı karşısında yakınında herhangi bir sağlık kurumu?

merhabalar bayanlar
nasılsınız
bugün elektrikfaturası geldibende şook
43 tl
2 kişiyiz akşamdan akşama evdeyiz nasıl böle geldi anlamadım
sizlere ne kadar gelio

ben de baktım
eylülde 45, ekimde 50 tl ödemişim elektriğe
3 kişiyiz
bu ay daha fazla gelir çünkü evimiz merkezi sistem
ve havalar soğudu hemen yakmadılar elektrikli soba kullandık 1 hafta neredeyse hiç kapanmadı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…