Kirli Çıkılar )))

offf çıldıracam ya.bir foto yükleyeyim dedim beceremedim "albüm ekle"den sonra "foto ekle"yi tıkladığım zaman bir pencere açılıyor.ordan da "dosya yükle"yi tıklayıp resmimi seçtim ama yüklenmiyor.ben mi yanlış yapıyorum :44: ya da netten kaynaklı olabilir.biraz yavaş hızı.şimdi çarşıya çıkacam sonra tekrar denerim

herkese selam
Oğlum için geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlar
Oğlumun hastalığı su çiçeğine benziyor. İştahsızlıkla başladı ve önce ağzının içinde ufak yaralar çıktı. Sonra bütün ağzını sardı bu yaralar, pamukçuk ya da aft deniliyor galiba bunlara. Sonra ağzının çevresinde çıkmaya başladı. Daha ileri boyutunda tıpkı su çiçeği gibi bütün vücuda yayılıyormuş. BUlaşıcı bir hastalıkmış. Kimden geçtiğini bilmiyorum oğluma ama yaşadığım yerde birkaç çocukta daha var. Bir virüs neden oluyormuş ve bahar aylarında çok görülürmüş. Tedavisi yok ve 1 haftada geçermiş, doktor böyle anlattı. Böyle işte el temizliğe çok çok dikkat etmemiz gerekiyormuş. Bugün de ben hastalandım.

Birkaç arkadaşın fotosunu gördüm.
Eva; tam tahmin ettiğim gibisin =) Maşallah diyorum sana, çok güzelsin
Selin; gözlerin çok güzel ilk gördüğümde lens zannettim ama değilmiş
Farmasiyi zaten görmüştüm, güzel arkadaşım benim

Ben de ekledim profilime 1 resim. Siz baktıktan sonra silerim artık.

hafta sonu misafirlerim vardı. fotolar falan eklenmiş. bende eklemek isterdim. yarın fırsat bulursam bakacağım fotolara. ama eminim hepiniz harikasınızdır. görüşmek üzere...

canım korkma silebilirsin. albümlerine yeniden tıklarsın orda albümü düzenle ya da resmi düzenle oluyor orayarda bi yerde resmi sil kutucuğu altında da uygula butonu var.

canım korkma silebilirsin. albümlerine yeniden tıklarsın orda albümü düzenle ya da resmi düzenle oluyor orayarda bi yerde resmi sil kutucuğu altında da uygula butonu var.

Peki karanfilce ben öğlenleyin foto yüklemeye çalıştım ama olmadı.albüm ekleden foto ekle dedim.ordan da fotomu seçip yüklenmesini bekledim ama olmadı.sence ben nerde hata yapıyorum?

kızlar yaa, bi baktım dünden beri o kadar çok ilerlemiş ki sayfalar.
ilk sayfadan beri bu konuyu hep takip ediyorum.
tabi ki yine baktım, dünden bugüne neler olmuş diye.
fotoğraf falan eklemişsiniz.
farmasiyi görmüştüm zaten önceden.
akıllıbıdık, selin ve yusumu görebildim sadece
maşallah kızlar

çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu aralar hepimiz çocuk konusunda sınava çekiliyoruz gibi kimisi sağlık yönünden kimisde sahip olma olamama konusunda (

fotografını gördüm çok güzelmişsin ben çok farklı canlandırmıştım ama fıstıııık gibi çıktın karşımıza yeni halinide merak ediyorum

Hiç kendini üzme akıllıbıdık, ben inanıyorum ki siizin her işiniz sırasıyla düzelecek. Bak van'dan kurtuldun, eşinin yanına gelme ihtimali biraz zordu ama o da oldu...

Oradaki fotoda 56 kiloydum galiba, şuanda 53 kiloyum =) Ben çoğu insana kiloyu yakıştırırım, kendimi de 56 kiloyken daha çok beğeniyordum. Boyum 1.58 olmasına rağmen 56 kilo olmak istemem de garip ama En yakın zamanda eklerim yeni halimi de inşallah.

sen ekledinmi?seni göremedim.becerebilsem bn de yükleyecem artık yarına kaldı.herkese iyi geceler...

fotoları attım. siz bakın sileyim sonra
facede bile fotom yok, 1 profil resmi dışında (ne kadar kıymetlisiniz anlayın artık)
bu yıl hep oğlanı çekmişim ve hiç birinde ben yokum. çocuk hep tek
değişik saçlarımla ekleyim dedim, siyah saçlı falan da vardı yanımda arkadasımla kesemedim fotoyu
bakalım tahmininiz gibi miyim

pijamalarımı giydim yatmadan önce bi bakayım demiştim sürpriz oldu.
sana çok samimi bişey sölicem kesinlikle yıllar geçtikçe daha güzel olmuşsun.çok beğendim seni.maşallah diyeyim.hiç öyle 30 küsür görünmüyosun.en çok da düğünde çekilen bi foto var onu ve apartman önündekini beğendim.
bir de saç renginden mi bilmem bazı fotolar 2 ayrı insanmış gibi farklı.

merhaba arkadaşlar
hafta sonu ne kadar çok ilerlemiş sayfalar birazını okudum ama tamamlıyamadım yarın bakarım artık, ev alıyoruz, çok anlık gelişti ama yarın bankaların kredi oranlarına falan bakacağız bir kaç güne alırız sanırım evi, cumartesi arkadaşlar gelmişti, öyle konuşurken aa biz ev aldık dediler, nerde nasıl kaça falan derken bizede bakın dedik biz ilçedeyiz her zaman gelemiyoruz falan derken emlakçı aradı bir ev var dedi o arkadaşın en aldığından haberi yokmuş, hadi gidip baklım dediler , öyle apar topar gittik, neyse o ev biraz konumuna göre pahalı geldi, gece oprda arkadaşlarda kaldık öğlen gibip bir kaç tane daha ev baktık, ve bir tanesi mantıklı geld, bize, küçük bir ev ama yatırım amaçlı alıyoruz yani 2 yıl boyunca gidip oturamayız zaten, neyse konuştuk anlaştık, işte hafta içi para işini halledip alacağız kısmetse

yani böyle bir planımız vardı ama, birden bire oldu herşey hem sevinçli, hem endişeli, hemde şaşkınım, bir tuhafım yani

neyse herkese iyi geceleerrr

birkaç gündür giremiyordum, bir de baktım ki herkes foto paylaşmış:)) sadece akıllıbıdık ve farmasiyi görebildim
diğer kızlara arkadaşlık talebi gönderdim kabul edenleri de görebilirim hepinizi çok merak ediyorum kızlar
sanırım yaşça en büyüğünüz benim yarın becerebilirsem ben de eklerim inşallah

hayırlı sabahlar kirli çıkılar güzel bir hafta olması dileğiyle…

Biriktirebilenlere çok imreniyorum, bereketiniz bol olsun inşallah.
Ben de heves edip ucundan kıyısından uğraşıyorum biriksin diye ama düzenli bir gelir olmayınca çok zor. :26: Kıyafet ihtiyacıydı, hediye almaktı derken işler zora giriyor. Hediye almadan da olmuyor, insanları mutlu edebilmek istiyorum...
Kirli çıkılık zor iş vesselam, bir şeylerden hep feragat etmek gerekiyor.

evayla aynı fikirdeyim senfat
fotogralarını çok beğendim özelliklede arkaqdaşlarınla birlikte çekindiğin ve apartmanın önündeki fotografların çok güzel geldi
galiba ben gözümde gruptaki kişileri hem yaş hemde görüntü olarak çok daha ileri yaşlardaki bireyler olarak canlandırmakla çok yanılmışım hepiniz çok gençsiniz
tasarruf demek genelde annelerimiz yaptıkları olarak gelir ya aklımıza belkide ondan ileri yaşlarda bekledim size ama hepimizede maşallahhh
hem genç hem güzel hem akıllı hem ekonomik hem tasarruflu hem hem hem hem

günaydınlar herkese kızlar akıllıbıdık seni de gördüm daha önce söylemiştim sen benim kızımla yaşıtsın
benim canlandırdığım gibisin aynı, yani çok tatlı bir kızsın allah hayırlısıyla sana da bir bebiş nasip eder inşallah canım:))

papatya seni online görünce sormak istedim. senin branşın ne yani hangi fakültedesin tıp müh fen edebiyat vs anlamında sordum. geçenlerde yayın yapma falan muhabbetleri vardı da merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…