fotoğraf ekleme konusunda acemiyim profilimdekialbüm ekle ye tıklayıp deneme amaçlı bir resim ekledim ama silemiyorum kızımın resmini ekleyecektim ama deneme amaçlı başka bir resim ekledim şimdide silemiyorum yardım et lütfen nasıl resim ekleyip silebilirim
sanırım sen bilgisayar öğretmeniydin yanlışmı hatırlıyorum acaba
canım korkma silebilirsin. albümlerine yeniden tıklarsın orda albümü düzenle ya da resmi düzenle oluyor orayarda bi yerde resmi sil kutucuğu altında da uygula butonu var.
herkese selam
Oğlum için geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlar
Oğlumun hastalığı su çiçeğine benziyor. İştahsızlıkla başladı ve önce ağzının içinde ufak yaralar çıktı. Sonra bütün ağzını sardı bu yaralar, pamukçuk ya da aft deniliyor galiba bunlara. Sonra ağzının çevresinde çıkmaya başladı. Daha ileri boyutunda tıpkı su çiçeği gibi bütün vücuda yayılıyormuş. BUlaşıcı bir hastalıkmış. Kimden geçtiğini bilmiyorum oğluma ama yaşadığım yerde birkaç çocukta daha var. Bir virüs neden oluyormuş ve bahar aylarında çok görülürmüş. Tedavisi yok ve 1 haftada geçermiş, doktor böyle anlattı. Böyle işte el temizliğe çok çok dikkat etmemiz gerekiyormuş. Bugün de ben hastalandım.
Birkaç arkadaşın fotosunu gördüm.
Eva; tam tahmin ettiğim gibisin =) Maşallah diyorum sana, çok güzelsin
Selin; gözlerin çok güzel ilk gördüğümde lens zannettim ama değilmiş
Farmasiyi zaten görmüştüm, güzel arkadaşım benim
Ben de ekledim profilime 1 resim. Siz baktıktan sonra silerim artık.
Hiç kendini üzme akıllıbıdık, ben inanıyorum ki siizin her işiniz sırasıyla düzelecek. Bak van'dan kurtuldun, eşinin yanına gelme ihtimali biraz zordu ama o da oldu...çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu aralar hepimiz çocuk konusunda sınava çekiliyoruz gibi kimisi sağlık yönünden kimisde sahip olma olamama konusunda(
fotografını gördüm çok güzelmişsin ben çok farklı canlandırmıştım ama fıstıııık gibi çıktın karşımıza yeni halinide merak ediyorum
ALLRIGHT seni de görelim.
(pazartesi günü göreceksin nasılsa bu yazıyı)
sen ekledinmi?seni göremedim.becerebilsem bn de yükleyecem artık yarına kaldı.herkese iyi geceler...
fotoları attım. siz bakın sileyim sonra
facede bile fotom yok, 1 profil resmi dışında (ne kadar kıymetlisiniz anlayın artık)
bu yıl hep oğlanı çekmişim ve hiç birinde ben yokum. çocuk hep tek
değişik saçlarımla ekleyim dedim, siyah saçlı falan da vardı yanımda arkadasımla kesemedim fotoyu
bakalım tahmininiz gibi miyim
evayla aynı fikirdeyim senfat
fotogralarını çok beğendim özelliklede arkaqdaşlarınla birlikte çekindiğin ve apartmanın önündeki fotografların çok güzel geldi
galiba ben gözümde gruptaki kişileri hem yaş hemde görüntü olarak çok daha ileri yaşlardaki bireyler olarak canlandırmakla çok yanılmışım hepiniz çok gençsiniz
tasarruf demek genelde annelerimiz yaptıkları olarak gelir ya aklımıza belkide ondan ileri yaşlarda bekledim size ama hepimizede maşallahhh
hem genç hem güzel hem akıllı hem ekonomik hem tasarruflu hem hem hem hem
canım korkma silebilirsin. albümlerine yeniden tıklarsın orda albümü düzenle ya da resmi düzenle oluyor orayarda bi yerde resmi sil kutucuğu altında da uygula butonu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?