Kirli Çıkılar )))

selin belki arkadaşının seni kullanmak gibi bir düşüncesi yoktur ama anladığım kadarıyla oldukça rahat bir insan. ben düşünüyorum da böyle bir şeyi değil 3 aydır tanıdığım birinden çok samimi olduğum arkadaşımdan bile isteyemem helede hamileyse. dediğin gibi taksiyle de gelebilirler. canını sıkmış olsa da bu durum bazı şeyleri erken görmüş oldun böylece. bundan sonra ona göre hareket edersin...

hımm tmm cnm önerilerini dikkate alıcam

bekarsın ve uzun süre evlenmeyi düşünmyorsun sanırım araba ve arkasından ev kredisine girmek sanki bana evliliğe engelmiş gibi geliyor

evlenmekde ayrı bir masraf çnkü..

evliyim canım ben :) eşimle yapıorum bu birikimi:) bu benim yaptıgım birikim şekli:) ama gram altın biriktirip alıp satmakta çok karlı ama ben ondan pek anlamıorum açıkçası o yüzden riskede girmiorum:):)

bende evlenmeden çeyiz parası biriktireyim diyorumda

allah herkese bol birikimler versn inşllh

kolay gelsn

canım benimde anlamadıgım hani hastalık olur acil bişe olur okey ama benimi kendine daha yakın görüo yoksa teyzesinimi? yani benmi daha yakınım teyzesimi? benden istiyebelecği bu şeyi teyzesindende isteyebilirdi adres verip teyze taksiyle gelebilirmisin eşim gelcekti ama çalıştıgı için gelemedi diyebilirdi ne bilim ben ya........ ben olsam ya teyzeme sölerdim hadi teyzemi illa almak istiosam taksiyi arayıp gidip otogardan almasını sölerdim gelincede ücretini ben öderdim en kötü ihtimal yani başkasını bunun için asla aramazdım benim düşüncem bu.....

canım kullanıldığını anladığın an noktayı koyarsın bu iş de orda biter
bu işler hep böyledir.
yarın da arabayla alırsın ondan sonraki istekleri bi şekilde reddedersin. o da anlar zaten.
bu arada kendi maaşını kazanıp da bi ayakkabıya sözü geçmeyen kadınlara sinir oluyor, bazen bunu kullandıklarını da düşünmeden geçemiyorum
bende öyle biliyorum
dinimizde altın da para hükmünde sanırım.
ve taksitle alındığında normal fiyatı değişiyor ya..
neyse nedenini çok bilmesek de bu konunun uzamanı fıkıhçılar.
İyice araştır işine nasıl geliyorsa öyle yap canım

tam altın 645 tl bu arada canım

Ayy ama kimse bana yorum yapmadııı
İşyerine yakın pahalı ev mi yoksa; uzak ama güzel içime sinen daha ucuz ev mi

sevgili prenses, yol insanı gerçekten yoruyor ben evimin iş yerimi yakın olmasını isterdim açıkçası ama oturacağım evi ve çevresini de sevmem lazım. sizin bu konuyu geniş çerçevede düşünüp ona göre karar vermeniz gerekiyor. sonuçta evler arasında epey fiyat farkı var. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Ayy ama kimse bana yorum yapmadııı
İşyerine yakın pahalı ev mi yoksa; uzak ama güzel içime sinen daha ucuz ev mi

çok zor bi soru da o yüzden kimse yorum yapamıyor.
ben evimin güzel ve muntazam olmasını çok isterim.
ama onca insan var ki köhne olmasına rağmen merkezlerde oturuyor onlar da haksız değiller.
benim dayım çankayada kutu gibi eve dünyanın parasını veriyor.
neden işine yakın diye..

aslında çocuklar için kimisi de iyi olan muhiti tercih ediyor.

biz ev kiralarken de alırken de bana yakın olmasına baktık. :))
eşim ilk iş yerinde nerdeyse 1 saat yol gidiyordu.

Gerçekten zor soru ama cvp verdiğiniz için sağolun arkadaşlar...,
Ankaralılara sorayım : Aydınlık, Hasköy Güneşevler mi yoksa Eryaman mı???
Kısacası kararsızlığım bu..
Eryamanda aşık oldum istediğim ev tipine karar verdim
Ama evler iki katı kadar pahalı yakın yerde:26:
Eryamanı bilen bilir feraah güneş evlerin içinde huzurlu bi semt ama uzak işte

Ankara'yı bilmiyorum ama ev alırken dikkat etmeniz gereken bir konuda değer kazanacak bir yerden olması, yanlış anlamadıysam giderken satacaksınız çünkü.

kızlar benimde bir sorum olacak, biz sabah çıkıp akşam eve geliyorz. kombiyi gündüz kapatıp akşam mı açmalıyız yoksa gündüz çok düşük derecede tutup evin ısısını düşürmemeli miyiz? hangisi daha tasarruflu oluyor, evim büyük, alt kat boş o yüzden geçen sene doğalgaza çok para verdik.

ev almak isteyen arkadaş
bende bankadan kredi çekmeye cesaret edemeyip emin evime girip ev almaya karar verdim netten araştır istersen faize bulaşmadan almak için beim mantıgıma yattı ama bu bir tavsiye sen bilirsin
eryamanda birkaç ay kalıp dersaneye gitmiştim inan hergün kızılay git geri gel o kadar yol mahvediyor insanı madem ki kalıcı değil geçici bir hayat kalıcı değil geçici rahatlıkları ve satarken kar etme durumunu göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz ne zaman ki yerleşik hayata geçersiniz o zaman daha detaylı karar verme açısından bol bol zamanınız olur
bankadan gr altın almayı düşünen arkadaşa bu işten pek anlamayan biri olarak ancak şöyle bir tavsiyem olur ben gr altını aldığım andaki fiyatıyla satmayı düşündüğüm zamanki kar durumuna bakıp kar etmişsem seviniyorum bir kaç ay içinde ne olur bilinmez ama bir kaç yıl olarak düşününce altında ciddi kayıplar olacağını sanmam aksine altın uzun vadade hep kazandırır düşüncesindeyim
banka olarakta hangi bankayı internet bankacılıgında kullanıyorsam ondan alıyorum çünkü ordan oraya havale et orda para var mı yok biraz karışık geliyor
selincim senin durumuna gelince de walla ""tencere dibin kara seninki bende kara"" sanırım ara ara hepimiz böyle bir sallanıyoruz iç dünyamızda ve bazen herkesten herşeyden uzak olmak istiyor insan bi okadar yakın olmak isterken sanırım hayat böyle birşey biir kubbeleşiyor bir çukurlaşıyor

canım ya asıl üzüldüğüm 3-5 kuruş için arkadaşlığımdan olmayı göze alması ve beni enayi yerine koyması olmadı bu
ama şimdi daha bilinçliyim kullanıldığımı erken farkediorum eskiden iş işten geçtikten sonra farkediodum:) buda ii bişe

walla bu işe bir çare bulan varmı bilmiyorum ama iyilikten maraz doğuyor önce iyi niyetinden yapıyorsun sonra mecbumuşsun moduna sokuluyorsun ve yapmadıgında suçluluk hissine sokuyorlar iş işten geçmeden farketmen güzel ama
her gördüğünden ya sinir olursun yada ağzına bir kaşık bal sürülür bu devran böyle devam eder
bende hep böyle oluyor bu durumdanda hiç mutlu değilim

bu arada 3 aylık zamanda az değil paylaşımın kalitesine sıcaklığına samyetine bakar 3 ayda canım dediğimde olmuştur adın neydi hatırlayamadım dediğimde
ama mevlüde başka şehirden gelecek kadar yakın olan bir teyze var neden araba konusunda çekinmişki laf eder diye mi çekinmiş acaba
ama sende hamilesin ve haftasonu adı üstünde tatil üstelik o günü zaten ona ayıracaksın birde sabahını ayırmanı beklemesi biraz fazla seninde kendine göre yemeğin temziliğin eşin ve dinlenme hakın var
acaba yeni arkadaşlıklar kurarken hayatımza çok mu dahil ediyoruz yada hayatımızdan çok mu açıklamalar yapıyoruz ki heran kendilerine zaman ayırabileceğimizi düşencek kadar sıradanlaşıyoruz offff ne bileyimmmm kendimde bu aralar karmakarışığım

evet kantimiz yok malesef
hiç değilse su alabileceğimiz bi kantimiz olsaydı.
bir de ben tostu çok severim, arada alırdım kantimiz olsaydı
gerçi artık öyle büyük parça ekmek ya da hamur işi yiyemiyorum, midemden yukarı doğru acayip bir yanma, sızı oluyor

akıllıbıdık ben sana hayırlı olsun demeyi unuttum sanırım
inşallah tez zamanda evinizi alır ve de taksitlerini bitirirsiniz.

bir de karanfilce ve sana hayırlı, sağlıklı, salih bebişler diliyorum

Canım zaten ben de emin evimden alma konusunda kararlıyım eşim de öyle düşünüyor bakalım inşallah karar verebiliriz:26:
Kredi alırsak bi sürü faiz ödemek zorundayızz istemiyoruz bulaşmak

canım benim dile getirmesen bile benim adıma sevinmiş oldugunu hissedebiliyorum
ne istiyorum biliyormusun şöyle waaaaw diyebileceiğim bir evimin olması ve boy boy fotografını çekip sizlerle mutlulugumu paylaşmak istiyorum

yok canım o iş öyle devam etmez. bi nokta koymak gerek.
bizim okulda yaşı büyük bi bayan var.
kendisi erzurumlu ve konyadan ev alıp buraya yerleşmişler.
sürekli ama sürekli konyalıları kötüler(böyle tiplere de sinir olurum git beğenmiyosan memleketinde yaşa, yemiyo tabi, tertemiz şehir her imkan ayaklarında)
bu yıl günde o da var olmasını hiç istemedim aslna bakarsan.
ben hürmetimden ona hep hizmette bulunurdum.
hiç de gocunmam.
ama mesela ne der biliyor musun.
"ayy şuna bi çay doldurur musun, normalde hiç sevmem birine iş buyurmayı ama şu an rahatsızım" ne hikmetse her zaman hasta, insan bu lafı 3 yıldır her oturmada her çay isterken kullanır mı? yaşın büyük veririz zaten. demogoji yapmana gerek yok ki.
neyse bununla apartmanlarımız yakın.
haftasonu sınav görevleri çıkardı.
geceden beni arardı karanfil yarın beraber gidelim.
eşim götürürdü bizi.
sonra arabamızı sattık.
hanfendi bi kere bile aramıyor karanfil nerde girceksin diye.

hep beni çaldırır kapatırdı ben de arardım.
en son eşim kızdı aramıyacaksın diye.
sonra ertesi gün ben seni aradım niye açmıyorsun diyor.
oysa çaldırıp kapatıyor.
bu yıl gün parasını 10 kişinin içinden en son veren o.

lafım yok nolcak ki 10 gün sonra verilmiş.
ama kendini her şeyi düşünen,ince düşünceli göstermeye çalışması yok mu.
evvelki yıl başka bi arkadaştaydı gün onun parasını bana verdi kendisi okula gelmiyecekti görürsen ver dedi.
ben de aldım tamam dedim.
ama arkadaşı göremedim rapor almış tatile gitmiş.
sonra beni arayıp iban numarasını verdi.
ben de gün paramı zamanında vermiştim.
bir de milletin parasını mı göndereyim nolur nolmaz gider gitmez yanlış gider.
gittim evine hem parasını hem de iban numarasını verdim.
hanfendi o gün bana bir küstü tam 1 yıl konuşmadı.
ben selamımı verdim günaha girmek istemem.
ama o konuşmadı küsmüş.
parasını gönderiversem nolcakmış.
hayatımın en rahat 1 yılı oldu.
ama noldu hem küsmedim hem de kendimi kullandırtmadım. şu an aramızda çok da seviyeli bi mesafe var. bana nasıl yaklaşması gerektiğini öğrendi.
küs değilim ve de mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…