Kirli Çıkılar )))

sağolasın canım güzel dileklerin için

ben de tosta bayılırım
hele sucuklu olursa ama kantininkine de güvenemiyorum işte.
bazen vakıftan aldığım sucuğu götürsem karışık tost yaptırsam ayıp olur mu diye de düşünüyorum o kadar yani

benim tost makinem yok.
profesyonel makinenin yaptığı tostlara bayılıyorum.
arada kahvaltı yapmıyorum okulda tost yiyorum.
e malum 7.15 de ders başlıyor.
bu yıl eşim 8 de çıkıyor evden.
yazık garibim evde iyi kötü yiyip çıkıyor.
çayını içmeyi ihmal etmiyor ama

oooo sen çok bile daynamışsın be bir iki tavrına bakıyorum baktım ki bahsettiğin tip aradıgında açmıyorum
sorarsa neden açmadın diye müsait değilidim telefona evde bakmıyorum diyorum
sinsice gülerek eee müsait olunca arasaydın dediğinde de önemli oldugunu düşünmedim önemli olsaydı bir daha aradın
hemmm neymiş bu kadar uzattıgın konu diyip ne anlatırsa anlatsın geçitirmeli önemsemezce cevap veriyorum
amaç umrumda değilsin ve seni idare etmek avutmak zorunda değilim imajı vermek
çok ukalalarla dolu etraf

evet fazla dayandım.
ama ne biliyim büyüğüm dedim, apartmanlarımız dipdibe birbirimizin arkadaşı oluruz dedim, benim niyetim iyi arkadaşlar olabilmekti.
ama olmadı.
kendi kaybetti dermişim

ben onu bunu bilemem. iyi dostlar edinmek istiyorsan karşındakinin her zaman verici olmasını istemeyeceksin.. dengeyi kurcaksın..

Ankarayı çok iyi bilmiyorum ama aşağı yukarı eryamanı nasıl bir yer olduğunu bilirim.bana ordan ev almak daha mantıklı geldi.nasıl olsa taşınma ihtimali var yani bi şekilde sıkıntılara katlanman gerekecek.ayrıca o çevrede her şey bulunuyor bnce.en azından AVM var.zamanla alışırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun cnm

merhaba kızlar;
insanlarla olan ilişkilerimden ben de muzdaribim bu aralar. nasıl davransam bilmiyorum. ama öğrendiğim 2 şey var.1. kimseyi tepene çıkarmıcaksın, kesinlikle iyilikten maraz doğuyor. 2. hiç kimseye hassas noktanı göstermeyeceksin. hep oradan vuruyorlar.
selincim sanırım seni kullanmaya çalışmış. bundan sonra biraz mesafe koyarsın. karanfilce anlattığına benzer şeyler bende yaşadım. kendilerinin sıkıntıları olduğunda dünya duruyor sanki, öldüm bittim. ama senin sıkıntın varsa kimse sallamıyor.
benimde işyerim çok problemli. kıskanbçık hat safhada. ve bu beni çok rahatsız ediyor.

merhaba hayırlı sabahlar kızlar

selincim sabah sabah yazdıklarını okuyunca inan içim şişti

seni baya baya kullanmış ve hala da kullanmaya niyeti var bence
bazen merhametten maraz doğuyor maalesef
bir defa hamile bir insanı niye yollarda koşturuyor ki hiç mi akıl fikir merhamet sağduyu yok bu arkadaşta Allah korusun hamile kişinin ne yapacağı yani başına ne geleceği belli mi hiçbirimizin belli değil ama sonuçta hamile insan hassastır kırılgandır dikkati dağınık olabilir , vücudu duyguları halden hale girebilir , hormonların nasıl çalıştığı belirsiz bebişin nasıl bir sıkıntı vereceği belli mi olur yahu
Allah hamilelğimi tüm dost ve dost niyetlilerin başına versin ama gene de ne olur olmaz öyle değil mi canım
Allah esirgesin hehangibir aksilik olsa hiç mi vicdanı sızlamayacak bu bencil arkadaşın , insan ömrü boyunca unutamaz ölür ya vallaha kederden

bak selincim benim haddime değil belki ama yazmadan da edemiyeceğim sen buna bugünden sonrası için mesafe koymaktan bahsediyorsun ben olsam bugünden koyarım o mesafeyi nasıl mı ?

hem de kişinin tepkilerini de ölçmüş olursun
hem sanırım aşermelerin bulantıların filan da başlamıştır
ben olsam açarım telefonu canım malum hamileyim bebişin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
bugün mevlüte gelebilirsem kendimi şanslı hissedeceğim inşaallah gelebilirim filan filan derdim

kusura bakma teyzenleri bu halde almam mümkün değil hem benim ve bebeğin hem de onların selameti açısından derdim , hiç çekinmeden ilk postayı kibarca koyar tepkisini bugün ve sonrası için ölçerdim
yani dedi olunca iyi olmayınca mesafe mi koymaya kalkıyor yoksa sana hak verip kusura bakma zaten benim düşüncesizliğim deyip bazı şeyleri itiraf etme erdeminde bulunabilecek mi ?

selincim umarım geç olmadan bu yazdıklarımı okursun bence sakın gitme nasıl gelecekler gibi ah vah edebiyatı yapacak olursa taksici fikrini kibarca söyle bitanem

sunny66 abla enişteye aynen katılıyorum ve de aklıma bu güzel sözü yazıyorum

farmasicim aradım şimdi:) doğru sölüyosun ben kimsenin enayisi diilim dün gece iyce canım sıkıldı sabah kalktım yok dedim olmıcak böle senin sölediğin gibi söleyemedim bende başka kendimce bi yol bu buldum..... eşim benim hafta sonuda çalışıyo yane buünde çalışıyo:) genelde ekip arabsı alır evden bugünde ekip arabası aldı''ama ben tatlım erkan işe giderken arkadaşları almamış kaza varmış ekip aracı yokmuş erkanda yağmur yağıyo diye arabayı almış gitmiş bende şu an araba yok mevlüt kaçtaydı senin benide o getircek sana söledim ikidemiydi dedim:) oda yok canım birde dedi. ya arayımda bir diyim bari dedim.kusura bakma canım ya dün sölemedim aklıma gelmemiş dedim:) yok önemli diil falan dedi ama sesi bozuldu!!!!!!
zaten dün eşimde çok kızdı hayır dedi seni kullanıyo sen içinden geldiği için ona yardım ediosun dedi.... yani gittin hastanede kimsesi yokken yanında kaldın tabiki kal ama hiçmi başka arkadaşı yoktu demekki kocalları izin vermedi yada bilerek gelmediler dedi yani o senin her şartta geldiğini biliyo bide hamilesin!!!! ben bişe demedim zaten deme hakkını kendimde görmüyorum ama diyedebilirdim hayatım sen hamilesin gidemezsin derdim ama demedim ya yorgunluktan bebğimize bişe olsaydı dedi artık kendini diil bebeğimizide düşünceksin ama bu sefer kendini kullandırıoyosun ve gitmeni istemiorum dedi:) bende gelcem dedim ayıp olmasın dedim oda bunu kullanıyo işte dedi bende haklısın dedim şimdi arayımda sölim eminim sevincek:)

selin gerçekten kaza varmıymış yoksa sen mi uydurdun ?
yani kibarca hayır derken yalan söylemeyelim
mesela açık ve net eşim hamile olduğum için izin vermiyor bile deyip doğruyu söyleyebilirsin ki
eşinle arandaki diyaloğa hiç kimse karışamaz hesap vermek zorunda değilsin yani

var yani şu anda kazada zaten eşim trafik polisi oldugu için günde en az 20 kazayla ugraşıyo kaza derken onu kesdetmiştim açıklama yapmamışım pardon:)
haklısın farmasicim aslında kimseye hesap vermek zorunda diilim ama daha yeni hayır demeyi öğrenebildim zaman içindede hesap vermeden hayır demeyi öğrencem:)

arkadaşlar bugün 1 Aralık...
yanlış hatırlamıyorsam,bskn arkadaşımızın bugün düğünü vardı.... :)
Rabbim hayırlı,huzurlu,sağlıklı bir birliktelik nasip etsin.... :)
arkadaşımıza da, bizlere de, inşallah... :)
hemen kendime bir pay çıkarmasam,olmaz... :))

meyraacım hamdolsun ben de iyiyim

perşembe günü bir miktar altın almıştım cuma günü nasipse satayım diye
ama dağınık ders programım nedeniyle öğleden sonra takip edemedim eve geldiğimde beklediğim düşüş gerçekleşmiş o nedenle altını da satamamış oldum...
herşeyin hayırlısı artık

bu aralar canımı acıtmaya çalışanları zaten Allah'a havale ederim ama bu aralar gecenin yarısında dahi vakit ayırıp hacet namazı ve eşliğinde tesbihler zikirler eşliğinde daha bir yoğun olarak Yüceler Yücesi Allah'ıma havale ediyorum

meyra hakkaten hafızn çok güçlü:) yagmurlu bi günde gelin oldu bereketiye evlenir inşallah:) yagmurlu günde evlenenmek ugurludur bereket getirir derler:)

amin amin bacım dualarda kendimizi de araya sıkıştıralım ki belli mi olu dua vaktine gelir de hayırlısıyla inşaallah bizler de sebepleniriz ettiğimiz duadan

hımmm,kim kızdırmış bakayım, benim arkadaşımı,bu kadar?
o müdürüne söyle, karşımıza çıkmasın! :)

altına gelince,ben çarşamba günü, daha da düşükken almıştım,altın...
cuma bozmadım,çünkü çok az kar vardı...
bekleyelim bakalım,elbet çıkacak,elbet düşecek... :)
nasipten öteye yol yok....

Allah hepimize sabır huzur mutluluk sağlık verir inşallah
insanın bazen rest çekmesi gerkiyor ama sinek küçük olsada mide bulandırıyor
birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var
özellikle farmasinin yazdıgı yorumları hayranlıkla okuyorum hep mi doğru olanı olması gerekeni yazar
bu kadar kontorllü davranmayı nasıl yapıyorsun merak ediyorum
aileye yönelik cümlelerin çok düzenli seviyeli saygılı
maddi birikime yönelik olanlar tartışılmaz bile maşallah
manevi dünyamıza göre ise en hassas en can alıcı yerlerden girebiliyorsun çok hassas bir teraziyle cevap yazıyorsun mesela selinin konusunda kaza varmıydı yokmuydu diye dikkat ettirmen bana göre bir örnek
tabi bütün bunlar kendi düşüncem ama sana hayranım diyebilirim insan merak ediyor onun hiç mi derdi yok yolunda gitmeyen bir durumu yok yada bizlerle paylaşmıyo olablir

işin sırrını bizlerle paylaşırmısın

canım kadın iyi niyetini kullanmış hamile halinle kalmışsın hiç gerek yok kocası var çocuk yapmayı biliyor da doğuma mı gelmiyor görümcesi falan yok mu sen iyi niyetinle kalmışsın ben hamile halimle kalmazdım açıkçası ben çok samimi arkadaşımdan birşey istemedim 3 aydır tanıdığı birinden ayakkabı istemek çok çıkarcı geldi bana ayakkabın yoksa terlik giy ne olacak dimi haaaa ayakkabılarını da al çıkmadan eşin çok doğru konuşmuş kızlar da öyle kısa sürede olanları görmek iyi olmuş
ben de sen gibi iyi niyetliydim ama baktım iyice üstüme gelindi eşim de söyleniyordu yapma o kadar diye artık bişey olunca eşim hoşlanmıyor kusura bakma diyorum

geçen başımıza gelen bir olayı anlatayım eşimin bir akrabası aradı hadi gelin oturalım çoktandır görüşmedik diye eşim de tam tamam demek üzereyken gelirken bilgisayara format için cd getirir misin bilgisayarımız da sıkıntı var deyince eşim işimiz var demiş yani bizi sadece işi için çağırıyor bu iki oldu öncesinde kayınvalidemde oturuyorduk konu süs eşyasına geldi süs eşyası yırtılmış ne yapsam dedi ben de bende silikon tabancası var dedim yapıştırır dedim konu öyle kaldı aradan 2 gün geçti aradı davet etti bize gel oturalım dedi tamam dedim gelirken silikon tabancasını da getir dedi götürdüm yapıştırdık tabi anladık ki işi olunca davet ediliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…