Kirli Çıkılar )))

40 fırın ekmek yesem ben bunu anlamam

benim sormak istediğim şuydu: işbankasında altın alış ve satış arasındaki fiyat farkı nsıl? Mutlaka bir fark vardır makas olmaması imkansız

ben bu gün bakmıştım, yanlış hatırlamıyorsam fark 0,70 yada 71 idi benimde iş bankasında altın hesabım var daha doğrusu kızımın, ama ben hiç alsat yapmadım zaten sanırım alsat yapmak için yüklü miktarlar olması lazım, bide yazıda okuduğuma göre iş bankasında arbitaj yokmuş

teşekkür ederim banka fikirleriniz için kuveyt türkten hafta içi hesabımı açmak istiyorum hayırlısı artık
niyet hayır akıbet hayır
canım takıntılı tipler heryerde var boşver gitsinnnn ama bu sarkmış fikri mantıklı geldi bana
umursama denise bile umursanmadan olmuyor

40 fırın ekmek yesem ben bunu anlamam

al benden de o kadar baktım şöyle anlamayacağımı anladıgıma hiç uğraşmadım okumaya
benim mantıgımca aldıgın gram altınların tl karşılığı münkün oldugunca biröncekine yakın olmalı en düşüğü yakalayınca almalı
satma kısmına gelince ne yapacaksın da satacaksın altın altını çeker beklet değer kazanır
zaten ne kadar altınımız var ne at ne de deve olduki ev araba alacaksın mobilya yenileyeceksin (tabi bana göre ) hiç düşünme saaat gitsin birikim ne için bunları almak için
ayyyyy kendimi babaanne gibi konuşuyor sandımmmmmm

selam kızlar ben geldim:) bugün mutfagımı cillop gibi yaptım 10 gün ev hanımı oldum nede olsa:) keşke param olsada bende arbitaj falan bşeyler yapsam yapmadan önce bilmek gerekiyo hoş ama olunca zaten öğrenirim o yüzden param yokken kasmıyorum kendimi
amma rahat hatunum yahu:)
kızlar kredi kartımız bu ay 450 geldi ocakta 400 gelcek şubattada 150 ve son:) tabi üstüne harcama yapmazsak ama kk yla pek bişe almıoruz dikkat edioruz onun için şubatta bitcek gibi görünüo:) çok sevindiriğim buraya ilk başladığım ay kk 1250 tl ödemiştik hiç unutmuorum temmuz ayıydı aradan 4 ay geçmiş nerdeyse 1/3 ine düşmüş saolun kızlar bide birkime geçebilsek allaha şükür 200-300 birikio ama kazancımıza göre çok az bebiş dogmadan en az 7-8 bin kenara koymamız lazım zaten benim kasım ayında başlayanbi günüm vardı haziranda bitcek nasipse 800 tl onu sadece bebiş için ayırdım beişiğidir mobilyasıdır diye:) zaten diğer ihtiyaçlarınıda zman içinde hallederim o kadar büyük bi masraf olmaz yavrum:)
bu ara beni mahvediyo ama aramız pek iyi diil dün kusmaktan midem dışarı çıkıodu az daha bugünde yanıyo ikinci maden suyumu içmek üzereyim:)

canım mesajını yeni gördüm. kusura bakma. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Allah yar ve yardımcın olsun inş...

günaydın hayırlı sabahlar uykucu kirli çıkılar

günaydın hayırlı sabahlar uykucu kirli çıkılar

günaydın canım,sana da hayırlı sabahlar.... :)
ne uykucusu yaa,gece saat 3;30 dan beri ayaktayım...
önce benim ufaklık öksürükle uyandırdı beni,bi daha yatamadım.... :)
eve misafirler gelecek ve ben anca evi falan toparlayıp az önce ofise gelebildim... :)

ya farmasi eşim iki yıldır başımın etini diyor, kurutma makinası alalım,kışın çok sağlıksız kurutuyoruz çamaşırları diye...
ama ben bi türlü güvenemedim....
ne bileyim,yumuşatıcı,deterjan kokusu tam olarak çıkmaz,sağlıksız olur diye ama artık farz oldu...:)
sen kullanıyorsun...
hangi marka,kaç kg lık,kurutmayı ve makinayı ayrı ayrı mı almak lazım....
tek makina daha mı iyi?
benim çamaşır makinam bosh,bunu da bosh almak istiyorum,doğal olarak ama,en iyisi hangisidir...
vs. vs.
yardım arkadaşım... :))

canım benim eşinin hakkı var çamaşırlara is kokusu bulaşmıyor mis gibi yumuşatıcı kokusu dahası var mı ya

vakitten ve de işçilikten tasarruf
as topla aman yağmur mu yağdı kar mı derdi yok :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...kurutma-makinasi-kulanan-varmiiiiiiiii-4.html

geçen yıl kadınlar kulübünde ilgili bölümde paylaşmıştım canım
görüntüsü ve özellikleri
ben beyaz eşyada bosch ve siemensi tek geçerim
çamaşır makinam bosch kurutmam siemens canım

kurutma makinesi alasım var ama şimdi değil burda çok gerek değil aslında ama is kokusundan dolayı hep nemli olarak içeri alıyorum gündüz sobalar pek yanmaz buralarda ama oğlan için lazım oluyor

selincim ben şimdiden öğreneyim ie hakim olayım diye öğreniyorum param olunca hemencik iş yapabileyim hehehehhe

peki şimdi alacak olsan siemens mi alırsın bosch mu? :))

canım öncelikle kuzucuğa Allah şifalar versin

alacak olsam hiç farketmez gözüm kapalı ikisiniden birini alırım çünkü arçelikle beko gibi ikisinin işlevi aynı

şimdi temizlik zamanııııııııııııııııııı

aynen canım
haftasonuna yapacaklarımın listesini yaptım

evi süpür + sil
tuvalet -banyo temizliği
çamaşır yıka +katla ( nevresimler , banyo havluları filan yıkanacak )
ütü
yemek
alışveriş
çocuklar yıkanacak
cam sil
balkon yıka
öğrencilere bu ay sonu yapacağım sınavlar için soru hazırlamaya başla
mümkünse çocuklara hamurişi yap, tatlı yap

meyraa kurutma o kadar büyük kolaylık ki anlatamam hafta içi bile çocukların okuldan gelince montlarını o yağışlı havada yıkadım ve kuruttum giydirdim bile
böylesi rahatlığı varken şimdiye kadar almadığıma pişmanım

pazartesi ben de alıyorum inşallah... :)
bosch alıcam,takımı bozmayalım... :))

temizliğe gelince,
ben sabah, temizliği bitirdim,evimi toparladım,çünkü misafirler büyük bir ihtimalle benden önce gidecekler eve... :)
kayınvalidemler iki haftadır bendeler....
ikram işi de gelenler kazak,kendilerine özgü mantıları ve pilavları var...
hazır pişmiş getirecekler.... :)
ne ballıyım di mi... :))))
gelen teyze beni çok sever,benim mantıyı sevdiğimi de,arada yapar çağırır,arada gelir bende yapar...
bana sadece tatlılar ve içecekler kalıyor,onlar da birşey değil zaten.... :)))

bunu anlamayanlardan biri de benim :) çok aydınlatıcı olmuş.en azından dolar ile alımının nedeni iyi anladım ama ben alıp kenara koyanlardanım(kuyumculardan).netten hesabım var ama hiç alım yapmadım.15 ine kadar param ne kadar kalırsa euro alacam.bu aralar euro biriktirmeyi hedefliyorum.bu güzel bilgiler için sana çok teşekkür ederim ve aramıza hoşgeldin

canım şimdiden hayırlı olsun :))

misafirlerin de dost başına )))))))))))) afiyet olsun

bu arada günaydın arkadaşlar, ohhh meyra hanım ne şanslısın sen farmasi yaptıklarından buraya da gönderirsin dimi
bi de arkadşlar vestel bulaşık makinası ve buzdolabı kullanan var mı aranızda?
farmasi fotoğrafın altında sormuşsun 48 kilomusun diye.yok ablam 55im ve 168 boyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…