anlamişem
buharlıdan memnunsun değil mi
ben de yer kaplamasın diye kurutucu yıkama beraber olandan alıcam bakalım
çamaşırlarda yıpranma falan oldu mu
memnun musun
eee, ne anladım ben bu işten....
dün zaten veri meri yokken, 1686 yı görmüştü,bugün de en düşük 1686 yı gördü....
demekki neymiş ons veri meri deği,l abd yi dinliyormuş.... :))
bakalım abd açılınca alışlar devam edip,ons bir miktar düşecek mi?
bekleyip göreceğiz.... :)
buharlı çok elzem birşey değilmiş bence ehhhhh yani
ama kurutmayı niye önceden almadım ki
çok memnunum keratadan
bankasya dan altın hesabı açmayı düşünüyorum ama 0,01 katlarında gr altın alış satışı yapabiliyormuyum
yada bank asyayı önerirmisiniz herhangi hesap ücreti filan var mı
emin evimin havale ücreti olmadan para yatırılan bankları bunlar
bann asya kuyet türk albaraka türk
hangisinde hesap açayım mesela hem hesap açıp hemde altın biriktireyim istiyorum aynı bankada
bir sürü bankayla karışıyor kafam
hiç muhatap olma bitanem Allah nasıl biliyorsa öyle yapsınçamaşır makinem o kadar az çalışıyor ki..
uzun zamandır çamaşır yıkamadığımı farkettim..
arada erkek kardeşim de çamaşır getirmese tamam
eşim üniforma giyiyor.
ben de okulda önlük, onun da etkisi var sanırım..
ama ben de çoluk çocuklanırsam aklımda var canım.. tavsiyelerini dikkate alarak yazıyorum bi kenara
ayy sormayın önlük demişken aklıma ne geldi. önlük giydiğim için çok şık giydiğim söylenemez.
bazen pantolon giyiyorum uzunca diktirdim onla rahat ediyorum.
okulda bi bayan var samimi olduğum biri değildir fikirlerimizin uyuştuğu da söylenemez. hatta yıllar evvel ufak bi tartışmamız da olmuştu.
35 yaşlarında ama bir zayıfladı bir zayıfladı sormayın.
zayıfladıkça kıyafetler de değişti. saçlar başlar parfümler..
geçen bana diyor ki kilo almaktan bahsediyorduk "yaş ilerleyince ister istemez alınıyor kilo.sen kaç yaşındaydın? 30 u geçmiş miydin?"
30 da bir yaş 40 da Allah ömür verirse hepsini yaşıyacaz Allah ağız tadı versin ama benim yaşımın kaç olduğunu adından bile iyi biliyordur kadın. o yüzden sinir oldum.
geçen de aynanın karşısında giyiniyoruz "ayy belim çok ağrıdı" diyor incelmiş ya gösterecek artık
çok hain planlarım vara ama kendimi tutuyorum
farmsi buharlı temizleyici ne almıştın? Ben de uzun süre araştırdım evimize demo filan aldım hatta sonra dayanamadım gitti a..marka aldım sonra denedim memnun kalmayınca götürdüm geri iade ettim çamaşır kurutmayı her alan çok övüyor neden daha önce almadım ki diye yerim uygun olsa hemen ben de almak istiyorum ama yerim yok malesef
karanfilce; kilosuna bu kadar takan bir bayana ben olsam arada bakar sen biraz kilo mu aldın ki derim yoo şu kadarım verdim derse de sarktın o zaman spora başlamalısın derim
karanfilce; kilosuna bu kadar takan bir bayana ben olsam arada bakar sen biraz kilo mu aldın ki derim yoo şu kadarım verdim derse de sarktın o zaman spora başlamalısın derim
karanfilce demek kadının zaafı YAŞ anlaşıldımadem kilosuna ve zayıflığına takmış durumda şu aralar ben olsam en kısa zamanda tenhada işini görürdüm
konu dışına çıkıyorum diye ban lenmek istemiyorumh sonları altın alış satışı olabiliyor mu hesaplardan?
konu süpermiş bundan sonra ben de aranızdayımbu ay itibariyle taşıt kredim bitti ocaktan itibaren de her ay düzenli olarak bir yatırıma başlamak istiyordum
sizinle fikir alışverişi yaparım
uzun zamandır altın hesaplarını araştırıyorum farklı forumlarda okudum filan
şu an garantide mevcut vadesiz hesabım var krediden kalma onu kapattırmadım 2 tane de otomatik ödeme talimatım var o yüzden hesap işletim ücreti almıyorlar
şimdiye kadar okuduklarımdan anladığıma göre en mantıklısı makas farklarından en az etkilenmek için arbitraj yapmak yanisi altını TL ile değil USD ile almak ve direk ons fiyatlarına bakmak. O yüzden garantiden bir döviz hesabı açtıracağım (6 ayda 9 dolar işletim ücreti alınıyor yılda 18 dolara tekabül ediyor) bir de altın hesabım olacak işlerimin yoğunluğuna göre al sat yada al yat yapacağım
karanfilce demek kadının zaafı YAŞ anlaşıldımadem kilosuna ve zayıflığına takmış durumda şu aralar ben olsam en kısa zamanda tenhada işini görürdüm
konu dışına çıkıyorum diye ban lenmek istemiyorumh sonları altın alış satışı olabiliyor mu hesaplardan?
her banka altında arbitraja izin vermiyor diye biliyorum:26::26::26: altını usd ile mi almak en iyisi ?
farmasi beni bilgilendirir misin ?
işbankasında vadesiz hesabm var ve vadesiz altın hesabı yaptırdım.
henüz 2 altınım var
dolar hesabı mı acayım. ben tl ile alıs yaptım bunları :44::44:
beni bilgilendirir misin ? baska bankada hesap acayım diyorum
rica ederim benim bu yazdığm daha çok al sat yapanlar için sen al yat yapacağın için işbankası uygun tabi makas farkı ne kadar oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?