teşekkürler lifeandi hoşbuldum sizleri çok sevdimbunu anlamayanlardan biri de benim :) çok aydınlatıcı olmuş.en azından dolar ile alımının nedeni iyi anladım ama ben alıp kenara koyanlardanım(kuyumculardan).netten hesabım var ama hiç alım yapmadım.15 ine kadar param ne kadar kalırsa euro alacam.bu aralar euro biriktirmeyi hedefliyorum.bu güzel bilgiler için sana çok teşekkür ederim ve aramıza hoşgeldin
bu arada günaydın arkadaşlar, ohhh meyra hanım ne şanslısın senfarmasi yaptıklarından buraya da gönderirsin dimi
bi de arkadşlar vestel bulaşık makinası ve buzdolabı kullanan var mı aranızda?
farmasi fotoğrafın altında sormuşsun 48 kilomusun diye.yok ablam 55im ve 168 boyum
bu arada günaydın arkadaşlar, ohhh meyra hanım ne şanslısın senfarmasi yaptıklarından buraya da gönderirsin dimi
bi de arkadşlar vestel bulaşık makinası ve buzdolabı kullanan var mı aranızda?
farmasi fotoğrafın altında sormuşsun 48 kilomusun diye.yok ablam 55im ve 168 boyum
lifeandicim ben vestelin herşeyini herşeyini ama erşeyi kullanıorum şuanda yani mikrodaldadan ekmek kızartma mak. kahve mak ç.makinasına buzdolabından bulaşık makinasına:)
memnun almadığım iki şey var biri bulaşık makinası diğeride demir dökm ocağı:) bulaşık makinası ne yaptıysam ne ettiysem istediğim gibi güzel yıkamıo üstünde hep tortular kalıo buda bana hiç hijyenik gelmio üstelik hep en sıcak en uzun programında yıkıyorum ama yok banamısın demiyo bence vestelden bulaşık makinası alma demir dökm ocak tava hiçbiyerden alma insana sinir krizi geçirtir... diyelimki üstüne bişe döküldü o leke asla geçmio bugüne kadar neler yaptım porçözlerde bi gece yatımadımmı, çamaşır suyuyla tellemedimmi,aspine boğmadım mı yok banamısın demio......
demir döküm temizliği hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardım etsinsirkeyle ocakta düdüklüde bile kaynattım o yuvarlak yuva yerlerini
geçmiş olsun canım..
Allah şifa versin kuzuna..
canım sana bişey sorcaktım.
kuveytte ons ne kadar oynayınca kara geçiyor?
ONS da 7 dolar kar için eşik değeridir diye biliyorum
ben çamaşır makinesi arçelikte pek memnun değilim.selincm modelini yazabilirmisn?bulşk ve buzdolabı.annem için alacam.çamaşır mak. arçelik onu 2008 yada 2009da aldık.ama buzdolabı 87den beri kullanıyor ve hacmi küçük.bulaşık makinası almışken buzdolabı da alayım diyorum
sağol canım,Allah razı olsun....
en son 12 dolardı,yanlış hatırlamıyorsam....
bankasya da 20 dolar....
lifeandi bende arçeliğin NFİ 5278 modeli var diğerlerine göre farkı derinlik olarak biraz daha geniş o yüzden arkalı önlü iki tencere rahat sığıyor eğer yeriniz uygunsa derin bir dolap almanızı öneririm.
Bende kirli çıkı olmak istiyorum
Bende ya
Ben niye kirli çıkı değilim:44:
lifeandi bende arçeliğin NFİ 5278 modeli var diğerlerine göre farkı derinlik olarak biraz daha geniş o yüzden arkalı önlü iki tencere rahat sığıyor eğer yeriniz uygunsa derin bir dolap almanızı öneririm.
benimki de derin komşularım soğan patatesi bile dolaba koyduğuma şaşıyor.
benimki de bu :
Arçelik 5275 NMBE Fiyatı | En Ucuz Arçelik 5275 NMBE
karanfilce dolaplarımız aynı benimkisi sadece inox olanı ondan kodu farklı sanırım ben dolabımdan çok memnunum ben de soğanımı patatesimi bakliyatlarımı hep buzdolabında saklıyorumyalnız bir şey keşfettim annemin dolabı da arçelik onunkisi de en fazla 6-7 yıllık bir dolaptır ben bir sebze aldığımda benim dolabımın taze tutma süresi anneminkine daha uzun hani özelliklerde yazıyor ya mavi ışık gümüş iyon teknolojisi filan diye; sanrım onlarla ilgili bir durum...
gel.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?