Kirli Çıkılar )))

teşekkürler lifeandi hoşbuldum sizleri çok sevdim okuduklarıma göre söylüyorum her zaman FİZİKSEL altından daha çok altın hesaplarındaki altın değerleri daha iyi kazandırıyormuş fiziksel altında aldığın kuyumcu da kar payı koyduğu için MAKAS DAHA FAZLA oluyormuş. Fiziksel altında da gram mı çeyrek mi külçe mi atalira mı daha mantıklı diye bir makale okumuştım onda da kulpsuz ata liranın ve külçenin diğerlerine göre daha istikrarlı olduğunu okumuştum işçilik payı olmadğı için bir de ata da eski tarih yeni tarih gibi bir kavram da yok. Bir de şu aralar gg gibi sitelerde 10 luk 5 lik paketler halinde bonusa 10 taksit altın satışı yapanlar var alımlarda %10 bonus koydukları için altın piyasanın biraz daha aşağısına geliyor; böyle yerlerden de fiziksel altınını alanlar var.

çok güzel

keşke pc ekranından uzatabilsem yaptıklarımdan :)))

lifeandicim ben vestelin herşeyini herşeyini ama erşeyi kullanıorum şuanda yani mikrodaldadan ekmek kızartma mak. kahve mak ç.makinasına buzdolabından bulaşık makinasına:)
memnun almadığım iki şey var biri bulaşık makinası diğeride demir dökm ocağı:) bulaşık makinası ne yaptıysam ne ettiysem istediğim gibi güzel yıkamıo üstünde hep tortular kalıo buda bana hiç hijyenik gelmio üstelik hep en sıcak en uzun programında yıkıyorum ama yok banamısın demiyo bence vestelden bulaşık makinası alma demir dökm ocak tava hiçbiyerden alma insana sinir krizi geçirtir... diyelimki üstüne bişe döküldü o leke asla geçmio bugüne kadar neler yaptım porçözlerde bi gece yatımadımmı, çamaşır suyuyla tellemedimmi,aspine boğmadım mı yok banamısın demio......
demir döküm temizliği hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardım etsin sirkeyle ocakta düdüklüde bile kaynattım o yuvarlak yuva yerlerini

geçmiş olsun canım..
Allah şifa versin kuzuna..

canım sana bişey sorcaktım.
kuveytte ons ne kadar oynayınca kara geçiyor?

selincm modelini yazabilirmisn?bulşk ve buzdolabı.annem için alacam.çamaşır mak. arçelik onu 2008 yada 2009da aldık.ama buzdolabı 87den beri kullanıyor ve hacmi küçük.bulaşık makinası almışken buzdolabı da alayım diyorum

ben çamaşır makinesi arçelikte pek memnun değilim.
ama buzdolabım çook güzel
sağol canım,Allah razı olsun....

en son 12 dolardı,yanlış hatırlamıyorsam....
bankasya da 20 dolar....

iyiymiş ben daha yüksek sanıyordum.
şimdiye ben de siz gibi alım satımda anlıyor olcaktım işlemlerden ama ev sağolsun..

gerçi bizimle ortaklığı dört gözle bekleyen kayınpederimin arkadaşı vardı emlakçı.
tüm parayı eve yatırdık. yatırmasak 1 ayda %10 kar yapmıştık bide yılda dünyanın parası yapardı ama geçti tabi artık

bana düşen sadece üstüme alma oluyordu
adam herşeyi ayarlıyordu
fifti fifti

Son düzenleme:
lifeandi bende arçeliğin NFİ 5278 modeli var diğerlerine göre farkı derinlik olarak biraz daha geniş o yüzden arkalı önlü iki tencere rahat sığıyor eğer yeriniz uygunsa derin bir dolap almanızı öneririm.

arçelik sitesinde yok sanırım.

Karanfilce bzm çamaşır makinası 7103 sj.biz memnunuz.ama bazen deterjan kalıntısı oluyor çamaşırlarda(toz deterjan kullanırken).sıvı detarjan kullandığımızdan bu yana şimdilik iyi.buzdolabının modelini yazabilirmisn?

benimki de derin komşularım soğan patatesi bile dolaba koyduğuma şaşıyor.

benimki de bu :
Arçelik 5275 NMBE Fiyatı | En Ucuz Arçelik 5275 NMBE

karanfilce dolaplarımız aynı benimkisi sadece inox olanı ondan kodu farklı sanırım ben dolabımdan çok memnunum ben de soğanımı patatesimi bakliyatlarımı hep buzdolabında saklıyorum yalnız bir şey keşfettim annemin dolabı da arçelik onunkisi de en fazla 6-7 yıllık bir dolaptır ben bir sebze aldığımda benim dolabımın taze tutma süresi anneminkine oranla daha uzun hani özelliklerde yazıyor ya mavi ışık gümüş iyon teknolojisi filan diye; sanrım onlarla ilgili bir durum...

Son düzenleme:

karanfilce yazmışsın sonradan farkettim bakayım buna da

Ben mesela dünkü kura bakıyorum farklı
Şimdi USD hesabımı aktif ettim, ordan bakıyorum orda ise alış ve satış tamamen farklı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…