çok şükür diyelimvealeykümselam bacımmmmmmmmmmmm
nasılsın ?
gönlün nerden yanaysa onu yaptırkızlarrrrr bende 3 yıl oldu evleneli ev almıştık dolayısıyla ailem çeyizmi ankastre aldı... vel hasıl 6 ayda yaza yaptırırz dedik ve sorun çıktı evi sattıkkkk şimdi kiradayızzzzzzzzz... oturduğm ev 85 metre kare bir küçük odada anksterelerim duruyorrrrrrrrrr...derken ev almaya karar verdik eşim 120.000 ancak verebileceğmiz bir ev olsun diyor şimdi oturduğmuz bu evi ev sahibi bu fiyata satyor bunu alsak mutfak yapılacak..... ama başka bir ev daha buldum daha güzelll ama duvarları kartonpiyeri ve banyosu ii değil.... bunları yaptırmak gerek vede anksterelerimi yaptırmam gerek ve bu evde 120.000 tl ama daha büyük 95 metre karecik.....
şimdi kızlar sizce bu oturduğum evi alıp sadece mutfağna para harcasammı daha karlı olurum yoksa
diğerini alıp mutfak duvarlar ve banyoyamı.....
yani banyo ve duvarlar çokkk tutarmıııı fiyat olarakkkkkkkkkk
memnun kalırsan bize de yazMerhaba kızlar;
bu hafta gündüz ders ücretim yattı. Gecenin yatmasını bekliyorum. Ancak o zaman ödemelere başlayabilirim.
Bugün 50 liraya saç maşası aldım, umarım kullanabilirim.
Sizler nasılsınız...
dondurucu kısmı baya büyük.karanfilce yazmışsın sonradan farkettim bakayım buna da
karanfilce dolaplarımız aynı benimkisi sadece inox olanı ondan kodu farklı sanırım ben dolabımdan çok memnunum ben de soğanımı patatesimi bakliyatlarımı hep buzdolabında saklıyorumyalnız bir şey keşfettim annemin dolabı da arçelik onunkisi de en fazla 6-7 yıllık bir dolaptır ben bir sebze aldığımda benim dolabımın taze tutma süresi anneminkine oranla daha uzun hani özelliklerde yazıyor ya mavi ışık gümüş iyon teknolojisi filan diye; sanrım onlarla ilgili bir durum...
kızlarrrrr bende 3 yıl oldu evleneli ev almıştık dolayısıyla ailem çeyizmi ankastre aldı... vel hasıl 6 ayda yaza yaptırırz dedik ve sorun çıktı evi sattıkkkk şimdi kiradayızzzzzzzzz... oturduğm ev 85 metre kare bir küçük odada anksterelerim duruyorrrrrrrrrr...derken ev almaya karar verdik eşim 120.000 ancak verebileceğmiz bir ev olsun diyor şimdi oturduğmuz bu evi ev sahibi bu fiyata satyor bunu alsak mutfak yapılacak..... ama başka bir ev daha buldum daha güzelll ama duvarları kartonpiyeri ve banyosu ii değil.... bunları yaptırmak gerek vede anksterelerimi yaptırmam gerek ve bu evde 120.000 tl ama daha büyük 95 metre karecik.....
şimdi kızlar sizce bu oturduğum evi alıp sadece mutfağna para harcasammı daha karlı olurum yoksa
kızlarrrrr bende 3 yıl oldu evleneli ev almıştık dolayısıyla ailem çeyizmi ankastre aldı... vel hasıl 6 ayda yaza yaptırırz dedik ve sorun çıktı evi sattıkkkk şimdi kiradayızzzzzzzzz... oturduğm ev 85 metre kare bir küçük odada anksterelerim duruyorrrrrrrrrr...derken ev almaya karar verdik eşim 120.000 ancak verebileceğmiz bir ev olsun diyor şimdi oturduğmuz bu evi ev sahibi bu fiyata satyor bunu alsak mutfak yapılacak..... ama başka bir ev daha buldum daha güzelll ama duvarları kartonpiyeri ve banyosu ii değil.... bunları yaptırmak gerek vede anksterelerimi yaptırmam gerek ve bu evde 120.000 tl ama daha büyük 95 metre karecik.....
tatlım şimdi iki evdede mutfak yapılcak yanlış anlamadıysam ben olsam daha büyük ve güzel evi alırdım banyosunu kartonpiyerini hemen yaptırmak zorunda diilsin
sizi çok zorlamıcaksa ve hemen yaptırmak istiyosanız alın ama duvar mutfak abnyo yaptırmak zevke ürüne göre değişir ama bence 15 bin civarında tutar çünkü kendi eviniz en güzelini yaptırmak isticeksiniz...... hatta daha fazla bile tutabilir 15 bini gözden çıkarın ama şu anki evinizede harcıcaksınız:) aslında evin büyüklüğünden çok kullanım alanıda önemli eger büyük olan evin büyüklüğü koridora balkona gitmeyip odalara mutfağa gittiyse ve ev alırken en önemli şey evkisidri yani zman içinde değerlenebilmesidir ve binanın yaşıdır bunları kafanızda ölçüp tartın hangi bina zman içinde daha çok değerlenir hangisinin yaşı daha genç hangisinin kullanım alanı daha çok eger büyük ev diğerine göre daha iyiyse bence masrafı göze alarak o evi alın derim sonuçta zman içindede yaptırırsınız banyoyu kartonpiyeri hemen yaptıramıcaksanız eğer.....
bakalım kullanmayı başarabilecek miyim. bazı sabahlar işe gitmeden kırık fön çektiriyordum saçıma. eee her seferinde 10 lira veriyorum. maşa da hemen hemen aynı işi yapıyor. aldım ama inşallah işe yarar da aldığıma pişman olmam. görüşlerimi de bildiririm size...çok şükür diyelim
sizi gördüm daha iyi oldum
ama gene pek bi sessissiniz
iyi bi atrksiyon lazım
düşüneyim size bi konu bulayım
gönlün nerden yanaysa onu yaptır
güle güle otur
memnun kalırsan bize de yaz
bakalım kullanmayı başarabilecek miyim. bazı sabahlar işe gitmeden kırık fön çektiriyordum saçıma. eee her seferinde 10 lira veriyorum. maşa da hemen hemen aynı işi yapıyor. aldım ama inşallah işe yarar da aldığıma pişman olmam. görüşlerimi de bildiririm size...
ben de aldım markası neydi unuttum kampanya vardı maşa ile şu saçı kıvırcık yapan alet 25 lira iş görüyor her gün kullanmıyorum nasılsa deyip
seline katılıyorum
evin büyük ya da küçüklüğü önemli değil işlevli mi kullanışlı mı
güneş alıyor mu cephesi nasıl
yeri iyi mi
yaşı kaç
odalar nasıl ferah mı
mesela ilk evim 130 metre kareydi ama odalar kutudan beterdi hiçbişey sığmazdı kuzeydi her yere uzaktı
bir sonraki evim 120 metrekareydi ama odalar genişti cephesi güneydi merkezi bir yerdeydi
benim maşam yok düzleşticimle saçımı kahkülümü kıvırcık yapabiliorum:) iyi bi düzleştirici hayat kurtarır hatırlıorum ben liseye giderken bu düzleştiriciler yeni çıkmıştı bizimkilere alın dememiştim masraf olur diye aileme masraf çıkarmaktan nefret ederdim:) saçlarımı ütülerdim sizde yaptınızmı bilmem ama düzleştiriciden daha çok dayanırdı:) hoş saça verdiği zararı saymıorum tabi o günlerim geldi aklıma azmı yakmamıştım kafamı kulağımı:)
şimdi düzleştiricmsiz hiçbi yere gitmiorum valizime çantama ilk o girer:) yani saçımı yapmıosam bile en azından kahkülümü yapıorum saçımda at kuyrugu gün kurtuldu:)
Günaydın hanımlar iyi pazarlar iyi haftasonlar diliyorum hepinize.
Ben gece çok uyuyamadım eşim biraz rahatsızlandı soğuk almış doğal olarak benide uyutmadı 3-4 saat kadar uyuyabildim eşimde erken gideceği için kahvaltı hazırladım yaptık,eşim gitti yatarsam uyuyacağım kalktım işlerimi yaptım evi toparladım,mutfağı hallettim wc,banyo yıkadım,evi süpürdüm annemi aradım akşam börek yapmıştım kahvaltıya geliyor bana şimdi kalkıp çay koycam kayınvalidemler gelecekti pizza yapacaktım onlara gelmiyorlarmış bende annemle yerim artık
enişteye Allah şifalar versin
anneciğinle de afiyet olsun bitanem ohhhhhhhhhh sefanız olsun
kaynanacığım sağolsun
dün baya birşeyler getirmiş
5 lt süt
5 adet alabalık
limon kestane ekmek
2.5 lt pekmez
eşim de dün manavdan bazı ihtiyaçları ve de sarı haşhaş filan getirmiş
ben bunları kabataslak hesap etttim nereden baksam 100 tl vardır bütün eve girenlerin
100 tl yi kumbişime attım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?