Kirli Çıkılar )))

kızlarrrrr bende 3 yıl oldu evleneli ev almıştık dolayısıyla ailem çeyizmi ankastre aldı... vel hasıl 6 ayda yaza yaptırırz dedik ve sorun çıktı evi sattıkkkk şimdi kiradayızzzzzzzzz... oturduğm ev 85 metre kare bir küçük odada anksterelerim duruyorrrrrrrrrr... derken ev almaya karar verdik eşim 120.000 ancak verebileceğmiz bir ev olsun diyor şimdi oturduğmuz bu evi ev sahibi bu fiyata satyor bunu alsak mutfak yapılacak..... ama başka bir ev daha buldum daha güzelll ama duvarları kartonpiyeri ve banyosu ii değil.... bunları yaptırmak gerek vede anksterelerimi yaptırmam gerek ve bu evde 120.000 tl ama daha büyük 95 metre karecik.....

şimdi kızlar sizce bu oturduğum evi alıp sadece mutfağna para harcasammı daha karlı olurum yoksa

diğerini alıp mutfak duvarlar ve banyoyamı.....
yani banyo ve duvarlar çokkk tutarmıııı fiyat olarakkkkkkkkkk

Merhaba kızlar;
bu hafta gündüz ders ücretim yattı. Gecenin yatmasını bekliyorum. Ancak o zaman ödemelere başlayabilirim.
Bugün 50 liraya saç maşası aldım, umarım kullanabilirim.
Sizler nasılsınız...

vealeykümselam bacımmmmmmmmmmmm

nasılsın ?
çok şükür diyelim
sizi gördüm daha iyi oldum
ama gene pek bi sessissiniz
iyi bi atrksiyon lazım
düşüneyim size bi konu bulayım
gönlün nerden yanaysa onu yaptır
güle güle otur
memnun kalırsan bize de yaz

karanfilce yazmışsın sonradan farkettim bakayım buna da
dondurucu kısmı baya büyük.

ya elektronik malzeme şans işi.
annemler de boch buzdolabı aldılar benden 1 yıl önce.
ve sürekli arıza çıkartıyor.
bi anıdığın arçelik vardı çok pis koku yapıyordu.
ama ben buzdolabımdan gerçekten memnunum.

kızlar
bugün Kuran okuyan kalemi aldık.
fonksiyon olarak harika bi şey. muhteşemmm...
ama yaşam süresini bilemiycem.
piyasaya sürüleli 6 ay olmuş.
yani daha yaşam süresini bilen yok.
garantisi de 1 yıl..
ama inşallah uzun yıllar kullanabilirim.

tatlım şimdi iki evdede mutfak yapılcak yanlış anlamadıysam ben olsam daha büyük ve güzel evi alırdım banyosunu kartonpiyerini hemen yaptırmak zorunda diilsin
sizi çok zorlamıcaksa ve hemen yaptırmak istiyosanız alın ama duvar mutfak abnyo yaptırmak zevke ürüne göre değişir ama bence 15 bin civarında tutar çünkü kendi eviniz en güzelini yaptırmak isticeksiniz...... hatta daha fazla bile tutabilir 15 bini gözden çıkarın ama şu anki evinizede harcıcaksınız:) aslında evin büyüklüğünden çok kullanım alanıda önemli eger büyük olan evin büyüklüğü koridora balkona gitmeyip odalara mutfağa gittiyse ve ev alırken en önemli şey evkisidri yani zman içinde değerlenebilmesidir ve binanın yaşıdır bunları kafanızda ölçüp tartın hangi bina zman içinde daha çok değerlenir hangisinin yaşı daha genç hangisinin kullanım alanı daha çok eger büyük ev diğerine göre daha iyiyse bence masrafı göze alarak o evi alın derim sonuçta zman içindede yaptırırsınız banyoyu kartonpiyeri hemen yaptıramıcaksanız eğer.....

seline katılıyorum
evin büyük ya da küçüklüğü önemli değil işlevli mi kullanışlı mı
güneş alıyor mu cephesi nasıl
yeri iyi mi
yaşı kaç
odalar nasıl ferah mı
mesela ilk evim 130 metre kareydi ama odalar kutudan beterdi hiçbişey sığmazdı kuzeydi her yere uzaktı
bir sonraki evim 120 metrekareydi ama odalar genişti cephesi güneydi merkezi bir yerdeydi

bakalım kullanmayı başarabilecek miyim. bazı sabahlar işe gitmeden kırık fön çektiriyordum saçıma. eee her seferinde 10 lira veriyorum. maşa da hemen hemen aynı işi yapıyor. aldım ama inşallah işe yarar da aldığıma pişman olmam. görüşlerimi de bildiririm size...

ben de aldım markası neydi unuttum kampanya vardı maşa ile şu saçı kıvırcık yapan alet 25 lira iş görüyor her gün kullanmıyorum nasılsa deyip

ben de aldım markası neydi unuttum kampanya vardı maşa ile şu saçı kıvırcık yapan alet 25 lira iş görüyor her gün kullanmıyorum nasılsa deyip

benim maşam yok düzleşticimle saçımı kahkülümü kıvırcık yapabiliorum:) iyi bi düzleştirici hayat kurtarır hatırlıorum ben liseye giderken bu düzleştiriciler yeni çıkmıştı bizimkilere alın dememiştim masraf olur diye aileme masraf çıkarmaktan nefret ederdim:) saçlarımı ütülerdim sizde yaptınızmı bilmem ama düzleştiriciden daha çok dayanırdı:) hoş saça verdiği zararı saymıorum tabi o günlerim geldi aklıma azmı yakmamıştım kafamı kulağımı:)
şimdi düzleştiricmsiz hiçbi yere gitmiorum valizime çantama ilk o girer:) yani saçımı yapmıosam bile en azından kahkülümü yapıorum saçımda at kuyrugu gün kurtuldu:)

kuzey güneyi unutmuşum :) çok çok çok önemli arkadaşım bak bizim stede iki ev kuzeye iki ev güneye bakar ben ve karşımdaki daha devamlı dogal gaz yakmaya başlamadık ev kesinlikle soguk olmuyo mesela doğal gazım açık diil ama şu an evde şort ve penyeyle geziorum o kadar yani:) üstelik karşıdakinin çocuklarıda var ama yakmadık çünkü gerek yok ben sadece 2 kere yaktım çünkü gerçekten soguktu ama karşı daireler buz gibi onlar 1 aydır yakıolarmış ben evlerine gittiğimde içim üşüo üstelik yakmalarına karşı düşün yani:)
ha yazın ev cehennem gibi sıcak oluyomu evet oluyo ama geçen yaz erimedik:) bu yazda erimeyiz yazın sıcağını çekiosun onların ev serin oluyo uyuması falan rahat ama kışında sıcak oluosun arkadaşım buna özellikle dikkat et:)

şimdi onları inceliyordum nasıl yapılıyor diye düzleştirebiliyorum da maşa ile lüleli yapamıyorum ya
kuzenlerim yapardı benim saç dümdüzdü o zamanlar şimdi kat verdiğim için dalgalı gibi
dur yarın dalga yapayım saçlara kocama güzel görüneyim
yeniyıla hazırlık olsun bu sene nedense özel olsun istiyorum ben hazırlık yapayım istiyorum
pasta yapayım diyorum şeker hamurundan marsllmellovdan şeker hamurj yapılıyor onu denemek istiyorum
oğluma hediye alayım kocama alayım heyecan olsun dimi yeniyıl ağacı alayım istiyorum oğlum süslesin onu heyecanlansın eğlensin falan
ay konu nerden nereye geldiiii

benim evim güney batı tüm gün güneş içerde soğuk olmuyor oğlumun odasında ısıtıcı kullanmıyorum klimayı da 1 saat bile yakmıyoruz bir sabahları 10dk falan bi de akşamları bir saat falan bi de kapılar açık bir nevi kalorifer yapıyoruz ve evin ısısı dağılıyor sıcak değil ama soğuk olmuyor malum oğlan koşturuyor evde bari evin havası ılık olsun çok da sıcağa alışmasın değil mi
ilk evim kuzeydi sobanın dibinden ayrılmazdım yine ısınamazdım yaaaa hem küçüktü odaları mkaresi fazla ama kullanışı yoktu

kaynanacığım sağolsun
dün baya birşeyler getirmiş

5 lt süt
5 adet alabalık
limon kestane ekmek
2.5 lt pekmez

eşim de dün manavdan bazı ihtiyaçları ve de sarı haşhaş filan getirmiş

ben bunları kabataslak hesap etttim nereden baksam 100 tl vardır bütün eve girenlerin
100 tl yi kumbişime attım :))))))

Günaydın hanımlar iyi pazarlar iyi haftasonlar diliyorum hepinize.
Ben gece çok uyuyamadım eşim biraz rahatsızlandı soğuk almış doğal olarak benide uyutmadı 3-4 saat kadar uyuyabildim eşimde erken gideceği için kahvaltı hazırladım yaptık,eşim gitti yatarsam uyuyacağım kalktım işlerimi yaptım evi toparladım,mutfağı hallettim wc,banyo yıkadım,evi süpürdüm annemi aradım akşam börek yapmıştım kahvaltıya geliyor bana şimdi kalkıp çay koycam kayınvalidemler gelecekti pizza yapacaktım onlara gelmiyorlarmış bende annemle yerim artık

enişteye Allah şifalar versin

anneciğinle de afiyet olsun bitanem ohhhhhhhhhh sefanız olsun

günaydın kirli çıkılar
şu an eve usta geldi
malum biz kiradayız, evde de klozet yoktu
karnım büyüdükçe ihtiyaç duymaya başladım
üstelik doğumdan sonra da çok gerekli
şu an bakacaklar ki banyoda klozet için uygun gider var mı
şu an delme işlemiyle uğraşıyorlar
inşallah vardır da daha büyük işlerle uğraşmak zorunda kalmayız
zaten zor eğilip kalkıyorum

bu arada her yerde söylüyorum, burda da söyliyeyim
cuma günü sağlık ocağına gittim
geçen ay 4 kilo almıştım
bu ay 1 kilo almışım
küsuratlarla 1 buçuk kilo yapıyor, evdeki tartıya göre
kendime yaş pasta sözü vermiştim, nerdeyse 1 buçuk aydır dişimi sıkıyorum bu pasta için
şunu söyliyim, pasta dışında her türlü tatlıyı yemişimdir bu süre zarfında
yani pasta biraz da simgesel bir şey oldu.
beni motive etti
haa öyle kendimi çok çok sıkmadım
farmasinin zayıflama topiğinde şunu öğrendim
her şeyden yiyeceksin ama ölçülü olucaksın
mesela bana verseler bir tepsi revaniyi bir gün içinde bitiririm
ama ne gereği var, iki dilim de yetiyor yani.
veee tabi ki evin koridorunda her gün yaklaşık 35-40 dk yürüdüm, onun da faydası oldu tabi.
bir de şu var, mide yanmalarımdan dolayı artık öyle ekmeği, böreği, özellikle mayalı şeyleri çokça yiyemiyorum.

maşallah ne güzel fikir dışardan gelen malzemenin parasını kumbaraya atmak süper tuttum yapıcam bunu da
bem de pazara gittim 20 liralık alışveriş yaptım bir hafta yetecek kadar aldım

merhaba arkadaşlar, farmasi afiyetle yiyiniz.
papatya markası ve modelini yazabilirmisin?kendime almam lazım.saçlarım düz zaten arada bi maşayla yaparım, değişiklik olur bnm için bi ara remington ci18 i düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…