bskn tebrik ederim mutluluklar dilerimgünaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
tabi ben bildirim yapamadım veeee listeden adım silinmiş
zaten yeni bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. bu ay birikim yapamayız sanırım ama en azından borçları kapatmalıyızçok borç var
günaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
zaten yeni bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. bu ay birikim yapamayız sanırım ama en azından borçları kapatmalıyızçok borç var
listedeki bildirimler nasıl oluyor? Bu arada sabah farkettim dünkü harcamalarıma bakarken maaş hesabımdan hesap işletim ücreti almışlar 50 lirasonra oturdum işe girdiğimden beri nolmuş diye geriye dönük baktım şimdiye kadar tam 380 liramı yemişler işyerim şu an bankayla görüşüyor bu durumu şimidye kadar pek farkedemiyordum maaşımı harcamaym diye habire b tipi likit fon alırdım onların getirisi stopaj kesintisi nasıl oluyorsa pek bilemezdim arada kaynamış hep
Allah bir ömür boyu mesut etsin canımgünaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
aa bak bben hiç bakmıyorum, hesap özetlerine, cuma günü para trensferei yapmıştım, paktım cumartesi hesapta para yok inceledim hesap numarasında hata ypmışım neysemüşteri hjizmetlerini aradım hafta sonu merkez bankası açık değil düzeltemeyiz dediler biraz önce aradım düzelttim, müşteri hizmetşerini arayınca sordum dedim altın hesabında para alıyormusunu yok dedi ama yatırım hesabından 3 ayda bir alınıyor dedi hesapta bulunan paraya göre dei, bide dedim krdi kardımın otomatik ödemesi var niye işletim ücreti aldınız dedim, alınmaması lazım dedi inceledi ekimde almışoz dei ve 40 tl iade ediyorum dedi ama bir dahaki, aya yansır dedi
bende arada likit fon alıyorum, 2000 liram vardı ama tapu parası olarak verdim onu, şimdi bakalım eyer yapabilirsem alırım alırım yine arada çünkü kredi bizi bayağı zorlıyacak gibi, birikim yapamıya biliriz
gerçekten zor bir karar.bana borçları temizlemek mantıklı geldi ama eğer kendini sıkarak geçinebilirsen zorunlu tasarruf yapmış olursun altınların da yanına kar kalır. en iyisini siz bilirsiniz tabi.kredi kartları, depozito, elden borçlarımız ile birlikte 12bin borrcumuz var. kiii bu ay 2500 lirasını ödemeliyiz.
ben bir miktar altın bozup (en azından küçük altınları) yarısını ödeyelim diyorum. altın düştükçe zarar edeceğiz ve bir iki ay sonra altın bozdurmak bize zor gelecek. teker teker nereye harcandığı ne kadar harcandığını anlayamayız. diyorum :44:
bir yandan da Allah büyük, hiç altınları bozmayalım, öderiz bir şekilde diye düşünüyorum.
hesap yapıyorum, kredi kartı taksitlerimiz (şuan için) aylık 1400 civarı. eve giren 2000 lira.bunun doğalgazı, elektriği suyu var. kalan para bize yetmeyecek. gene altına başvuracağız.
sizce de başta altınları bozmak mantıklı değil mi? gelirimiz taksitlerimizi kapatabilse ve bizi geçindirebilse neyse:44:
ben mini fırın kullanmıyorum ama simfer fena değilmiş az iyi bir şey olsun diyorsan arçelik MF35 ve 48 yi de öneriyorlar. Evde ankastre vrken neden mini fırın düşünüyorsun?kızlar mini fırın için tavsiyelerinizi almak istiyorum. şu an ankastre tam boy bir fırınım var. balkonda kullanmak için fırın almak istiyorum.şöyle kirli çıkılara yakışır ucuz ama kaliteli önerebileceğiniz bir ürün var mı?
kredi kartları, depozito, elden borçlarımız ile birlikte 12bin borrcumuz var. kiii bu ay 2500 lirasını ödemeliyiz.
ben bir miktar altın bozup (en azından küçük altınları) yarısını ödeyelim diyorum. altın düştükçe zarar edeceğiz ve bir iki ay sonra altın bozdurmak bize zor gelecek. teker teker nereye harcandığı ne kadar harcandığını anlayamayız. diyorum :44:
bir yandan da Allah büyük, hiç altınları bozmayalım, öderiz bir şekilde diye düşünüyorum.
hesap yapıyorum, kredi kartı taksitlerimiz (şuan için) aylık 1400 civarı. eve giren 2000 lira.bunun doğalgazı, elektriği suyu var. kalan para bize yetmeyecek. gene altına başvuracağız.
sizce de başta altınları bozmak mantıklı değil mi? gelirimiz taksitlerimizi kapatabilse ve bizi geçindirebilse neyse:44:
ben mini fırın kullanmıyorum ama simfer fena değilmiş az iyi bir şey olsun diyorsan arçelik MF35 ve 48 yi de öneriyorlar. Evde ankastre vrken neden mini fırın düşünüyorsun?
günaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?