Kirli Çıkılar )))

bskn tebrik ederim mutluluklar dilerim

evlendiğinde ilk aylar para nereye gidiyor pek anlayamıyorsun borç olmasa bile ummadığın masraflar çıkabiliyor. Ne demişler borç yiğidin kamçısıdır Allah ödeme kolaylığı versin.

mutlu haftalar sevgili kirli çıkılar bol bereketli bir hafta olsun herkese
bskn evli olarak dönüş yaptın ömür boyu mutluluklar dilerim

mutlu, mesut sağlıklı bir ömür geçirin, bir yastıkta kocayınnn
allah ödeme kolaylığı versin biter borçlarda

aa bak bben hiç bakmıyorum, hesap özetlerine, cuma günü para trensferei yapmıştım, paktım cumartesi hesapta para yok inceledim hesap numarasında hata ypmışım neysemüşteri hjizmetlerini aradım hafta sonu merkez bankası açık değil düzeltemeyiz dediler biraz önce aradım düzelttim, müşteri hizmetşerini arayınca sordum dedim altın hesabında para alıyormusunu yok dedi ama yatırım hesabından 3 ayda bir alınıyor dedi hesapta bulunan paraya göre dei, bide dedim krdi kardımın otomatik ödemesi var niye işletim ücreti aldınız dedim, alınmaması lazım dedi inceledi ekimde almışoz dei ve 40 tl iade ediyorum dedi ama bir dahaki, aya yansır dedi

bende arada likit fon alıyorum, 2000 liram vardı ama tapu parası olarak verdim onu, şimdi bakalım eyer yapabilirsem alırım alırım yine arada çünkü kredi bizi bayağı zorlıyacak gibi, birikim yapamıya biliriz

Günaydın kirli çıkılar
Altın biraz artmış. Son anda aldığım altınlar karda şu an
Allah bir ömür boyu mesut etsin canım

günaydın hanımlarr
nasılsınız görüşmeyeli?
tatilimi yaptım geldim
dinlendim diyemeyeceğim kaplıca suyu beni iyice yordu
uykumu alamaz oldum
ama bugün işbaşı yaptım çok iyiyim
yazdıklarınız epey olmuş okuyacağım fırsat buldukça

meyra
eva
sirkencubin
hawar
acemiperi

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Rabbim kararımızda pişman etmez bizi inşallah.

Borcumuz var ama çok şükür takılarla kapatabileceğimiz kadar borcumuz var.

ben de aradım çok sinir olduğumm bir şey var online yardım alıyorum hesabınıza bakamayız 444 lü numarayı arayın diyorlar e o numara da ücretli ama allahtan intenet üzerinden kullandığım bir sistem var yurt dışı aramalarını daha hesaplı yapabildiğim; onun ücretsiz aramasıyla aradım bulunduğum kurumun anlaşması yokmuş şirketimin bankayla iletişime geçmesi gerekiyormuş; nolur nolmaz diye düşündüm benden şu ana kadar yaptıkları bütün kesintilerin dekont detaylarını bilgisayarıma kaydettim. Umarım geçmişe dönük kesintilerimi de alabilirim :26:

kredi kartında hangisini kullanıyorsunuz? bizde tek kart vardı world ondan hep alıyolar almamak için 3 ay şu kadar harcama yapacağız diye taahhüt istiyorlar biz de çok kızdık halkbankın yeni kk na başvurduk ücretsizmiş; o olunca world ü kapattıracağız. Worldde ne maaş müşterisi ne 2 fatura talimatı hiç bir şeyi saymıyorlar yine alıyorlar ücreti.
kredi ödemeleriniz aylık ne kadara geliyor?
evet altında biraz hareketlilik var ama esas hareket 12 aralık fed toplantısı sonrasında olacağa benziyor

kredi kartları, depozito, elden borçlarımız ile birlikte 12bin borrcumuz var. kiii bu ay 2500 lirasını ödemeliyiz.

ben bir miktar altın bozup (en azından küçük altınları) yarısını ödeyelim diyorum. altın düştükçe zarar edeceğiz ve bir iki ay sonra altın bozdurmak bize zor gelecek. teker teker nereye harcandığı ne kadar harcandığını anlayamayız. diyorum :44:

bir yandan da Allah büyük, hiç altınları bozmayalım, öderiz bir şekilde diye düşünüyorum.
hesap yapıyorum, kredi kartı taksitlerimiz (şuan için) aylık 1400 civarı. eve giren 2000 lira.bunun doğalgazı, elektriği suyu var. kalan para bize yetmeyecek. gene altına başvuracağız.

sizce de başta altınları bozmak mantıklı değil mi? gelirimiz taksitlerimizi kapatabilse ve bizi geçindirebilse neyse:44:

kızlar mini fırın için tavsiyelerinizi almak istiyorum. şu an ankastre tam boy bir fırınım var. balkonda kullanmak için fırın almak istiyorum.şöyle kirli çıkılara yakışır ucuz ama kaliteli önerebileceğiniz bir ürün var mı?

gerçekten zor bir karar.bana borçları temizlemek mantıklı geldi ama eğer kendini sıkarak geçinebilirsen zorunlu tasarruf yapmış olursun altınların da yanına kar kalır. en iyisini siz bilirsiniz tabi.

Son düzenleme:
ben mini fırın kullanmıyorum ama simfer fena değilmiş az iyi bir şey olsun diyorsan arçelik MF35 ve 48 yi de öneriyorlar. Evde ankastre vrken neden mini fırın düşünüyorsun?

Allah mesut bahtiyar etsin
bir yastıkta kocatsın sizi inşallah..

ne güzel iki kişilik telaş çok tatlıdır
siz de başlamışsınız yuvanızın borçlarını ödemeye
ben olsam baştan rahat rahat bozdurmam
sıkışana kadar beklerim
çünkü altını yapmak zor bozdurmak ise çok kolaydır
evlilikte bereket vardır
kimbilir belki de gerek duymazsınız
sadece biraz zorlanmış olursunuz

bskn yerinde olsam altınları bozdurup birikmişimi bitirmem yada azaltmam;en son ana kadar sıkışana kadar bekletirim borçlarımı da kazandıklarımdan ödemeye çalışırım altın şu aralar durgun ama ocaktan sonra ataga geçebilir. Allah yuva kurana yardımcı olur iki elden kazanıyorsunuz bir şekilde üstesinden gelirsiniz inşallah.

bskn hayırlı olsun
allah mutlu mesut etsin inşallah

borç ödenir bence de iyice sıkışmadan bozmayın altınları

bskancımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı huzurlu mutlu mesut güzel bir ömür dileğiyle bitanemmmmmmm

teşekkür ederimmmmmm
artık bende geçim derdine veeeee ev idaresine girdim
dün bizimki tülleri inceliyor, bunlar peteklerin önünü kapatıyor, kısaltalım, suları soğuk tarafta tut sürekli su ısınmasın, senin üstün sanki ince bir hırka giy, kaloriferi kısalım gibi cümlelere başladık bile
ama haklı
bu ay içinde ödememimiz gereken tutar, 2500 lira :26: ve cebimizde 200lira var :26:
benim maaşım yatmadı, ne zaman yatacak da belli değil
bozdurmuşken, hepsini bozdursam mı diyorum işte kafam karıştı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…