Kirli Çıkılar )))

tatlım bu mid e yanması artı kusmalarım arada sıradada olsa ki ne zman çok ağır şeyler yesem hemen çıkarıorum onunmu etkisidir bilinmez şu an 12. haftamın içindeyim ve allahıma şükürler olsun hiç kilo almadım sıfır yani aşağıda yanlış yazıo benim hesabıma göre ama 12. haftam oldu:) daha ne bir gram almışım nede bir gram vermişim biliorum daha çok erken ama en azından ilk3 ayda hiçbişe yok görünürde:) buda benim su içsem yarayan bünyem için artıdır çünkü artık yemediğim herşeyden yiyorum günde bir ceviz günde bir incir hergün bir bardak süt yani ne bulursam vitamini yemeye çalışıorum ama yok şimdilik bişe:)
mide yanmalarımda başladıki sorma akşam çok hafif yiyorum mesela dün gece yemekte misafir vardı tavuklu şehriye çorbası,nohut yemeği ve et sote yapmıştım ağırdı yani yemek ben sadece çorbadan bi kaşık içtim kendimede patates haşladım oturdum onu yedim üstünede zeytinyağı limon tuz gezdirdim hiç problem yaşamadım zorunlu olrak bi nevi diyete giriosun ister istemez:) başka zaman olsa et sote olcak nohut olcak ben patates yiycem var mı öle bişe ama bi gece önce mide yanmalarım yüzünden ağlıyodum nerdeyse ondan sonra oturdum yedim patatesimi paşa paşa:)
ha bide mide yanman oldugunda bi su bardağı sıcak süt iç 15 dk. kesiyo:) ama süt ılık olmasın kaynar olsun dün gece keşfettim annanem bize hep karnımız ağrıdında sıcak kaynar süt içiririddi bişeyimiz kalmazdı bende dedim deneyim nolcak en fazla kusarım yani içtim 10 dk sonra hiçbişe yoktu
bide neten okudum muzda kesiyomuş ama denemedim muzu kustuktan sonra yiyorum boğazdaki yanmayı alıyo
hamilelik kimbilir daha neler keşfettircek bana:)

merhaba kızlar
annem dün koli yolladı, içinden
2-3 kilo civarı kavurma, 2-3 kilo civarı domates salçası,
badem, ceviz kabuklu ikiside birer poşet, iki ayrı marmalet, biri kuşburnuda diğerini adını bilmiyorum, birer kilo
bir kilo çökelek, 5 lt süt, kızıma bir öğrü patik, bir paket yufka ekmek, peynir ve yağ olacaktı birazda onlarda bu gün gelecek, eşim almaya gitti

bende farmasi gibi yapayım batri hesaplayıp kumbaraya para atayım, gerçi atacak pğara yok ama bulmak lazım ,

bide kızıma 60tl ayakkabı, 55 tl yede mont aldım dün ikiside indirimdeydi, ayakkabı yarı fiyatına geldi diyebilirim ya bu çocuk kıyafetleri çok ama çok pahalı

bu arada, evin tapusunu perşembe günü aldık, kredi ödememiz, ocak ayındqa başlayacak, o yüzden bu ay elimden geldiğince çok para koymaya çalışacağım kenera

kuzucuk güle güle giysin cicilerini
eviniz de hayırlı uğurlu olsun canım

senin erken başlamış mide yanmaların :18:
Allah yardım etsin
benim mide bulantım çok olmadı
toplamda 5 ya da 6 kere çıkarmışımdır şu ana kadar
ilk aylarda kilo almaman güzel
kilo hakkını sonraki aylara aktarmış olursun
benim ilk aylarım ramazana da denk geldiği için kilo vermiştim hatta
sonra onları aldım tabi, üstüne de 6 kilo daha aldım.
milletin gazına gelmemeye çalışıyorum
"aman ye gitsin, doğumdan sonra verirsin" gibi
normalde abur cuburu çok severdim
şimdi de canım istiyor ama diyorum ki onun yerine ceviz, badem, kuru kayısı, kuru incir falan yiyeyim
hem daha faydalı, hem de eminim cipsten, çikolatadan daha az kalorili bunlar.
mesela kızartma da yapmıyorum fazla, hem zararlı, hem de kalorili
patatesi çok severim ben de, haşlıyorum, tuz bile katmıyorum, yanında peynirle falan yiyince güzel oluyor
zaten tuzu epey azalttım, henüz şişme falan olmadı elimde ayağımda ama tedbir önemli tabi.
ha bu arada miden çok rahasızlanmıyorsa meyveleri açken ye, doğru olan bu çünkü
mide yanması için de muzu ben de duymuştum, bu topikte de yanlış hatırlamıyorsam meyra elmanın da iyi geldiğini söylemişti
süt konusuna gelince, sütü sevmiyorum ben,
kokusu hoşuma gitmiyor, midem bulanıyor
çocukluğumdan beri böyleyim yani.
babam sırf ben içeyim diye, bardak başına para veriyordu
ağlayarak içtiğimi hatırlarım
sonra benim aklım başıma geldi
burnumu tutarak içmeye başladım
şimdi de oda sıcaklığındaki sütü burnumu tutarak birkaç saniyede içiveriyorum
yani kaynatınca içemem çabucak

hayırlı uğurlu olsun eviniz hawar güle güle güzel günlerde oturun; borcunu da Allah ödeme kolaylığı versin. Evi nerden kaça almış oldunuz? Ne kadarlık kredi çektiniz? çok uygun bir zamanda krediye girmişsiniz.

ben de bugün alışverişe çıktım ama alabilecek bir şey bulamadım; ofisim için bir filtre kahve makinesi aldım

saol, teşekkür ederim, evi imara yeni açılan bir bölgede aldık , 85m 2+1 küçük, birinci kat zemin üstü güney batı cepheli, 85 tl ye aldık biraz altın vardı birazda kredi çektik, krediyi 0,77 den aldık 52 tl kredi çektik

ev her zaman iyi yatırımdır hem değer kazanır hem de kira getirisi olur hayırlı olsun ben de olsam varoş ya da yeni yerleşim yerlerinden alırdım merkez ilçeler zaten değerli ve eski binalardan oluşuyor.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkı bacılar hayırlı sabahlar cümleten :))))))))))))

günaydın kirli çıkılar

evlendim geldim ben
tabi ben bildirim yapamadım veeee listeden adım silinmiş
zaten yeni bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. bu ay birikim yapamayız sanırım ama en azından borçları kapatmalıyız çok borç var

listedeki bildirimler nasıl oluyor? Bu arada sabah farkettim dünkü harcamalarıma bakarken maaş hesabımdan hesap işletim ücreti almışlar 50 lira sonra oturdum işe girdiğimden beri nolmuş diye geriye dönük baktım şimdiye kadar tam 380 liramı yemişler işyerim şu an bankayla görüşüyor bu durumu şimidye kadar pek farkedemiyordum maaşımı harcamaym diye habire b tipi likit fon alırdım onların getirisi stopaj kesintisi nasıl oluyorsa pek bilemezdim arada kaynamış hep

Allah mesut etsin bskncım

hoşgeldin canım... :)
Rabbim hayırlı,huzurlu,sağlıklı,bebişli, :) ömür boyu sürecek bir birliktelik nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…