- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
günaydın kirli çıkılar
şu an eve usta geldi
malum biz kiradayız, evde de klozet yoktu
karnım büyüdükçe ihtiyaç duymaya başladım
üstelik doğumdan sonra da çok gerekli
şu an bakacaklar ki banyoda klozet için uygun gider var mı
şu an delme işlemiyle uğraşıyorlar
inşallah vardır da daha büyük işlerle uğraşmak zorunda kalmayız
zaten zor eğilip kalkıyorum
bu arada her yerde söylüyorum, burda da söyliyeyim
cuma günü sağlık ocağına gittim
geçen ay 4 kilo almıştım
bu ay 1 kilo almışım
küsuratlarla 1 buçuk kilo yapıyor, evdeki tartıya göre
kendime yaş pasta sözü vermiştim, nerdeyse 1 buçuk aydır dişimi sıkıyorum bu pasta için
şunu söyliyim, pasta dışında her türlü tatlıyı yemişimdir bu süre zarfında
yani pasta biraz da simgesel bir şey oldu.
beni motive etti
haa öyle kendimi çok çok sıkmadım
farmasinin zayıflama topiğinde şunu öğrendim
her şeyden yiyeceksin ama ölçülü olucaksın
mesela bana verseler bir tepsi revaniyi bir gün içinde bitiririm
ama ne gereği var, iki dilim de yetiyor yani.
veee tabi ki evin koridorunda her gün yaklaşık 35-40 dk yürüdüm, onun da faydası oldu tabi.
bir de şu var, mide yanmalarımdan dolayı artık öyle ekmeği, böreği, özellikle mayalı şeyleri çokça yiyemiyorum.
merhaba kızlar
annem dün koli yolladı, içinden
2-3 kilo civarı kavurma, 2-3 kilo civarı domates salçası,
badem, ceviz kabuklu ikiside birer poşet, iki ayrı marmalet, biri kuşburnuda diğerini adını bilmiyorum, birer kilo
bir kilo çökelek, 5 lt süt, kızıma bir öğrü patik, bir paket yufka ekmek, peynir ve yağ olacaktı birazda onlarda bu gün gelecek, eşim almaya gitti
bende farmasi gibi yapayım batri hesaplayıp kumbaraya para atayım, gerçi atacak pğara yok ama bulmak lazım ,
bide kızıma 60tl ayakkabı, 55 tl yede mont aldım dün ikiside indirimdeydi, ayakkabı yarı fiyatına geldi diyebilirim ya bu çocuk kıyafetleri çok ama çok pahalı
bu arada, evin tapusunu perşembe günü aldık, kredi ödememiz, ocak ayındqa başlayacak, o yüzden bu ay elimden geldiğince çok para koymaya çalışacağım kenera
kuzucuk güle güle giysin cicilerini
eviniz de hayırlı uğurlu olsun canım
tatlım bu mid e yanması artı kusmalarım arada sıradada olsa ki ne zman çok ağır şeyler yesem hemen çıkarıorum onunmu etkisidir bilinmez şu an 12. haftamın içindeyim ve allahıma şükürler olsun hiç kilo almadım sıfır yani aşağıda yanlış yazıo benim hesabıma göre ama 12. haftam oldu:) daha ne bir gram almışım nede bir gram vermişim biliorum daha çok erken ama en azından ilk3 ayda hiçbişe yok görünürde:) buda benim su içsem yarayan bünyem için artıdır çünkü artık yemediğim herşeyden yiyorum günde bir ceviz günde bir incir hergün bir bardak süt yani ne bulursam vitamini yemeye çalışıorum ama yok şimdilik bişe:)
mide yanmalarımda başladıki sorma akşam çok hafif yiyorum mesela dün gece yemekte misafir vardı tavuklu şehriye çorbası,nohut yemeği ve et sote yapmıştım ağırdı yani yemek ben sadece çorbadan bi kaşık içtim kendimede patates haşladım oturdum onu yedim üstünede zeytinyağı limon tuz gezdirdim hiç problem yaşamadım zorunlu olrak bi nevi diyete giriosun ister istemez:) başka zaman olsa et sote olcak nohut olcak ben patates yiycem var mı öle bişe ama bi gece önce mide yanmalarım yüzünden ağlıyodum nerdeyse ondan sonra oturdum yedim patatesimi paşa paşa:)
ha bide mide yanman oldugunda bi su bardağı sıcak süt iç 15 dk. kesiyo:) ama süt ılık olmasın kaynar olsun dün gece keşfettim annanem bize hep karnımız ağrıdında sıcak kaynar süt içiririddi bişeyimiz kalmazdı bende dedim deneyim nolcak en fazla kusarım yani içtim 10 dk sonra hiçbişe yoktu
bide neten okudum muzda kesiyomuş ama denemedim muzu kustuktan sonra yiyorum boğazdaki yanmayı alıyo
hamilelik kimbilir daha neler keşfettircek bana:)
hayırlı uğurlu olsun eviniz hawar güle güle güzel günlerde oturun; borcunu da Allah ödeme kolaylığı versin. Evi nerden kaça almış oldunuz? Ne kadarlık kredi çektiniz? çok uygun bir zamanda krediye girmişsiniz.
saol, teşekkür ederim, evi imara yeni açılan bir bölgede aldık , 85m 2+1 küçük, birinci kat zemin üstü güney batı cepheli, 85 tl ye aldık biraz altın vardı birazda kredi çektik, krediyi 0,77 den aldık 52 tl kredi çektik
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkı bacılar hayırlı sabahlar cümleten :))))))))))))
bilmukabele efendim.... :)
Dolar bu kurda yüksek sayılır...1,60 lardan geldi bu seviyeye...
Allah razı olsun bacım
ben seni sabah sabah bi öpeyim pozitif enerji ile dolayım
Allah mesut etsin bskncımgünaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
tabi ben bildirim yapamadım veeee listeden adım silinmiş
zaten yeni bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. bu ay birikim yapamayız sanırım ama en azından borçları kapatmalıyızçok borç var
günaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
tabi ben bildirim yapamadım veeee listeden adım silinmiş
zaten yeni bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. bu ay birikim yapamayız sanırım ama en azından borçları kapatmalıyızçok borç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?