günaydın kirli çıkılar
evlendim geldim ben
tabi ben bildirim yapamadım veeee listeden adım silinmiş
zaten yeni bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. bu ay birikim yapamayız sanırım ama en azından borçları kapatmalıyızçok borç var
çok önemli bir karar aşamasındayım
her şey tam tersine de dönebilir ama
nerde yaşanır sizce
çeşme,bodrum,marmaris,fethiye,selçuk,demre,cunda
havası suyu denizi doğası iklimi insanı şartları (hastane ,okul)yaşanırlığı hakkında bilgisi olan var mı
fikir verir misiniz
benim için çok önemli
çok önemli bir karar aşamasındayım
her şey tam tersine de dönebilir ama
nerde yaşanır sizce
çeşme,bodrum,marmaris,fethiye,selçuk,demre,cunda
havası suyu denizi doğası iklimi insanı şartları (hastane ,okul)yaşanırlığı hakkında bilgisi olan var mı
fikir verir misiniz
benim için çok önemli
bilgim yok malesef canım
günaydın canlarrrr
bize elektrik 477 lira geldi niye mi ev yeni aboneliğimiz yeni oldu kullandığımızı inşaat elektiğinden kullanıyorduk
marketten alacağım bir peynirim kaldı onualınca bir süre gitmeyeceğiz inş. bu ay ki kredi kartı 1800lira
daha gelcek su var oy anam oyyyyyyyyyyyyyy
günaydın,
iyi dileklerini sunan arkadaşlar teşekkür ederim
altınlar aslında bende değil, babamlarda kasada. bankaya koymuş olsaydık çoktan borçlarımı kapatırdım
çünkü her akşam (kiii daha 10 günlük evliyiz,) borç muhabbeti yapmak beni geriyor.
birde üstüne maaşım da yatmayınca ben iyiden iyiye stres oluyorum. sanki borçları ben yapmışım gibi hissediyorum
canım buralardan bodrum marmaris selçuk gittiğim yerler yazın lay lay lom lom vakitte gittik geldik ama hiç alıcı gözüyle bakmadım
güzeller hem de çokkkkkkkkkkkkkkk güzeller özellikle de bodrum ve marmaris ama hayat şartları bakımından nasıldır yorum yapamayacağım tatlım
gunaydın kirli çıkılar :)) bu başlığa bayılıyorum kim bulduysa çok yaratcı
seyyahalemi bu dediğin yerlerin hepsi de çook çok güzel yerler ama hep tatil sezonunda gidilmiştir normal yaşam için nasıl olur bilmiyorum :44: daha çok oralarda yerleşik olanlarla konuşsan onların fikirlerini alsan daha doğru olur
bakalım biz nasıl etkileneceğiz doğalgaz faturasından? Gerçi merkezi sistem 12 ay da veriyoruz ama yüklü zamlar da bize anında artış olarak yansımıştı.
ben de bodrum ve çeşmeyi gördüm sadece kışın
diğerleri yazın cıvıl cıvılken
izmirli kimdi burda bi el atın bana hele =((
sanki bodrum daha mı kalabalık ne:26:
bilgim yok malesef canım
günaydın canlarrrr
bize elektrik 477 lira geldi niye mi ev yeni aboneliğimiz yeni oldu kullandığımızı inşaat elektiğinden kullanıyorduk
marketten alacağım bir peynirim kaldı onualınca bir süre gitmeyeceğiz inş. bu ay ki kredi kartı 1800lira
daha gelcek su var oy anam oyyyyyyyyyyyyyy
ben izmirliyim
bodrum turistlerin hala vazgecemediği bir yer.
bana kalırsa cesme oradan daha güzel ama tercih ve zevk meselesi tabii
izmir kışında yazında kalabalık canım eğer yaşama planının varsa yaşanabilicek bir şehir ben istanbulluyum ama inan zoraki yaşıyorum
ayvalık cunda oralarda çok güzel çok iyi bir yaşam için yazında kışında ideal yerler ama yazlık yerler genelde kışın sesiz oluyor yani huzurlu oluyor bana göre
eğer yaşama planının varsa tercihen bu şehirler özellikle ege ve akdenizde yaşayabilirsin ben deniz olamayan yerde yaşayamam mesela 7 günden fazla deniz göremezsem isyan moduna geçiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?