Kirli Çıkılar )))

bskncm hoşgeldin aramıza çok şükür her şeyini atlattınız.bi şekilde borçlar ödenir, altına dokunmayın derim.yine de senin kararın.Allah kolaylık versin en kısa zamanda ödersiniz İnşallah.bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
bskın hayırlı uğurlu mutlu olursunuz inşallah
altınlarına gelince bozdurma derim hatta elinin altında oldukça sürekli acaba bozdursam diyeceksin heleki sıkıştıkça daha da ısararla bozdurmak isteyeceksin
sanırım bu düşüncelere kapılmışsın
o yüden bir an önce bankaların altın kabul gününe denk getirip altını bankaya koymanı öneririm
ben 2 yıldır düğün borcu ödüyorum düğün için çekilen krediyle altın alındı falan filan borç kasım ayında bitti ama sonuç olarak sıfıra sıfır elde var sıfır
ne altın var nede o kadar alınan maaş
fiziki altın olunca harcanma ihtimali yüksek
borçları yeniden yapılandırmayı deneseniz yada asgari ödemelri seçerek artırdıgınız kadarı ödemeye çalışsanız
ben çok duygusal davrandım mantıgım çok geç girdi devreye o yüzden biraz duyguları canımları cicimleri kıyamamazlıkları bir kenara koyup mantıgınla hareket etmen sana yeter sen herşeyin üstesinden gelirsin sen zeki bir hatunsun

bugün pazara gittim yine harcadm birsürü para ama bakıyorum aldıklarımda az değil ve mutluyum sonuçtan
4kg mandalina 4tl
1kg portakal 1 tl
2kg elma 2tl
1 brokoli 1 tl
2 marul 1tl
2file limon 3tl
yarım ıspanak 1tl
1 lahana 1tl
2kg kestane 10tl
1,5 kg çarliston 1 tl
beyaz leblebi kuru kayısı leblebi şekeri normal leblebi üzüm soslu fıstık tuzlu fıstık çekirdek hepsinden 250-400gr arasında aldık=25tl

bskn'cim hayirli ugurlu olsun:81:bir omur boyu mutluluklar dilerim.. kredi kartlarinin asgarisini odesen aylik giderin azalir,altinlarini bozdurmak zorunda kalmazsin isallah..

çok önemli bir karar aşamasındayım
her şey tam tersine de dönebilir ama
nerde yaşanır sizce

çeşme,bodrum,marmaris,fethiye,selçuk,demre,cunda
havası suyu denizi doğası iklimi insanı şartları (hastane ,okul)yaşanırlığı hakkında bilgisi olan var mı
fikir verir misiniz
benim için çok önemli

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar canlarrrrrrrrrrrrr

bilgim yok malesef canım

günaydın canlarrrr
bize elektrik 477 lira geldi niye mi ev yeni aboneliğimiz yeni oldu kullandığımızı inşaat elektiğinden kullanıyorduk

marketten alacağım bir peynirim kaldı onualınca bir süre gitmeyeceğiz inş. bu ay ki kredi kartı 1800lira
daha gelcek su var oy anam oyyyyyyyyyyyyyy

asıl fatura doğalgazda bu ay yakında millet feryat edecek hele ocka ayında 3/1 artacak yani ortalama 250 tl gelir tahminim bu ay 108 bizim maaşlara verilen zam 70 doğalgazdan aldılar bunu zaten

canım buralardan bodrum marmaris selçuk gittiğim yerler yazın lay lay lom lom vakitte gittik geldik ama hiç alıcı gözüyle bakmadım

güzeller hem de çokkkkkkkkkkkkkkk güzeller özellikle de bodrum ve marmaris ama hayat şartları bakımından nasıldır yorum yapamayacağım tatlım

Allah ödeme kolaylığı versin bitanem

gunaydın kirli çıkılar :)) bu başlığa bayılıyorum kim bulduysa çok yaratcı

seyyahalemi bu dediğin yerlerin hepsi de çook çok güzel yerler ama hep tatil sezonunda gidilmiştir normal yaşam için nasıl olur bilmiyorum :44: daha çok oralarda yerleşik olanlarla konuşsan onların fikirlerini alsan daha doğru olur

bakalım biz nasıl etkileneceğiz doğalgaz faturasından? Gerçi merkezi sistem 12 ay da veriyoruz ama yüklü zamlar da bize anında artış olarak yansımıştı.

Son düzenleme:
günaydın,
iyi dileklerini sunan arkadaşlar teşekkür ederim

altınlar aslında bende değil, babamlarda kasada. bankaya koymuş olsaydık çoktan borçlarımı kapatırdım
çünkü her akşam (kiii daha 10 günlük evliyiz,) borç muhabbeti yapmak beni geriyor.
birde üstüne maaşım da yatmayınca ben iyiden iyiye stres oluyorum. sanki borçları ben yapmışım gibi hissediyorum

günaydın herkese oyacım canım siz daha yeni evlisiniz canım hayırlısıyla evlendnz borç diye üzme kendini hallolur herşey valla bişi diymmi en iyisini yapotın evlenerek çok ani oldu daha 2 3 ay önceyi hatılıyorum tarihimiz yok derken pat die hepimizden önce 2012 sonunda evlendin ve varya çok çok mutlu olucan

maddi sıkıntınıda takılardan minik altınları bozdurursan bir nebze atlatabilirsiniz canım

şimdi seni görüncede evlenmeninin kolay bişi olmadğnı görüyorum ve eçyizi bırakmıştım azar azar alayımda son zamanlar fırlamasınlar demi ama :)

ben de bodrum ve çeşmeyi gördüm sadece kışın
diğerleri yazın cıvıl cıvılken
izmirli kimdi burda bi el atın bana hele =((
sanki bodrum daha mı kalabalık ne:26:

Son düzenleme:

izmir kışında yazında kalabalık canım eğer yaşama planının varsa yaşanabilicek bir şehir ben istanbulluyum ama inan zoraki yaşıyorum

ayvalık cunda oralarda çok güzel çok iyi bir yaşam için yazında kışında ideal yerler ama yazlık yerler genelde kışın sesiz oluyor yani huzurlu oluyor bana göre

eğer yaşama planının varsa tercihen bu şehirler özellikle ege ve akdenizde yaşayabilirsin ben deniz olamayan yerde yaşayamam mesela 7 günden fazla deniz göremezsem isyan moduna geçiyorum :)

ben izmirliyim

bodrum turistlerin hala vazgecemediği bir yer.
bana kalırsa cesme oradan daha güzel ama tercih ve zevk meselesi tabii

sanyai tipi elektirk öyle ev elektiriğinden daha pahalı bide yasnlış hatırlamıyorsam klimayla ısınıyordunuz, bende greçen kış iki kere 400 üzeri fatura ödedim ama bizim burda elektiriği düzenli okumuyorlar çoğunlukla birbuçuk yada 2 ayda bir fatura geliyor

ödeme kolaylığı dilerimm

bende marmaris , bodrum, demre ve selçuğu gördüm tabiki gezdik geldik hepsi turistik yerler
marmariste daha bir şehir havası var sanki,

tabi yaşam konusunda pek bişey söyliyemieceğim, ama şunu belirteyim, turuistik yerler hep pahalıdır, ev kirası, giyim, pazarı, yani kısaca yaşam pahalı olıyor, bide kışın in cin top atıyor,
bizde turistik bir yerde yaşıyoruz, dün çok bunalınca bide spor olsun diye yürüyüşe çıktım , oteller hep kapanmış dünkanlar kapatmış, incin top atıyordu sahil yolunda

izmir de pek büyük şöle küçük bi yer olsa rahat sakin denizi güneşi yazın da potansiyel eğlencesi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…