bende marmaris , bodrum, demre ve selçuğu gördüm tabiki gezdik geldik hepsi turistik yerler
marmariste daha bir şehir havası var sanki,
tabi yaşam konusunda pek bişey söyliyemieceğim, ama şunu belirteyim, turuistik yerler hep pahalıdır, ev kirası, giyim, pazarı, yani kısaca yaşam pahalı olıyor, bide kışın in cin top atıyor,
bizde turistik bir yerde yaşıyoruz, dün çok bunalınca bide spor olsun diye yürüyüşe çıktım , oteller hep kapanmış dünkanlar kapatmış, incin top atıyordu sahil yolunda
saol arkadaşım çeşmeyi ben de seviyorum ama bodrumun müzesi de daha güzel işte =))
400 lira elektrik faturası da korku filmi gibibana kurban bayramı arası 62 gelmişti son ay 48 e düşmüş yine
ben de elektrik süpürgemi değiştirmeyi düşünüyorum içinizde dyson kullanan var mı?
günaydın herkese oyacım canım siz daha yeni evlisiniz canım hayırlısıyla evlendnz borç diye üzme kendini hallolur herşey valla bişi diymmi en iyisini yapotın evlenerek çok ani oldu daha 2 3 ay önceyi hatılıyorum tarihimiz yok derken pat die hepimizden önce 2012 sonunda evlendin ve varya çok çok mutlu olucan
maddi sıkıntınıda takılardan minik altınları bozdurursan bir nebze atlatabilirsiniz canım
şimdi seni görüncede evlenmeninin kolay bişi olmadğnı görüyorum ve eçyizi bırakmıştım azar azar alayımda son zamanlar fırlamasınlar demi ama :)
valla haklısın canım, birlikteyken sürekli dışarıda yiyorduk,tamamını yiyemediğimiz porsiyonlara bir sürü masraf ediyorduk. sırf bu yüzden bile evlilik hayırlı oldu bizim için
insan sıkıntı etmeye yer arıyor canımbir şunu atlatayım rahatlıyacam, bir de bunu atlatırsam rahatlıycam derken rahatlanılmıyor
hep söylüyorum çeyize çok fazla bir şey doldrmaya çalışmainan koymaya yer bulamıyor insan.bir bazamın altı mutfak eşyası dolu zaten
biliyorsun çok fazla birşeyim de yoktu
~~
sanırım haklısınız altın zor alınıyor. hazıra dağlar dayanmaz.ne kadar bozdursak o kadar harcama yaparız.
bu ayki borçlarımızı bir kaç altın bozdurup ödeyeceğiz.maaşımın yatmasını bekleriz sonrasında.
diğer aylardaki borçları da yavaş yavaş kapatırız inşallahaltınları son ana kadar bozdurmayayım.. hem şu iki ay çok taksitlerimiz var sonraki aylarda bizi sıkıştıran borcumuz yok çok şükür
fakirin hangi modelini kullanıyorsun ki? Almışken iyi bir şey almak istiyorum şimdiki süpürgemle ilk süpürdüğüm gün temiz oluyor ama ikinci günden itibaren etrafta tozlar uçuşmaya başlıyor aslında 2 yıllık bir süpürge ama aklıma koydum değiştireceğimfakiri tek geçerim
fakirin hangi modelini kullanıyorsun ki? Almışken iyi bir şey almak istiyorum şimdiki süpürgemle ilk süpürdüğüm gün temiz oluyor ama ikinci günden itibaren etrafta tozlar uçuşmaya başlıyor aslında 2 yıllık bir süpürge ama aklıma koydum değiştireceğim
hahahha
korku filmi gibi
sen nerdesin
oya canım ikinizinde ailesinden borç alma gibi bir imkanınız avrmı canım ya siz birden yüklendiniz ani bir şekilde oldu mesela benim hedefim o paralarla ev almak olur bunu biliyorsun yoksa çeyiz felan şimdiden yapmazdım yani sırf sıkıntı çekmemek için
benm arkadaşım evlenmeden az bir kredi çekti düğün masrafı için kira ve krediyi bir şekilde halledip 8 9 ay sıktılar kendilerini sonra düze çıkıp altınların üstüne birikim yapıp şimdide ev alıcaklar canım
sende bozdurma burdaki arkadaşlar doğru diyor altın kolay bulunmuyor bu kalmalı ve sen kesinlikle 1 2 sene sonr ayatırım yapmalısın canım yaza kadarda düze çıkarsınız yazında güzel güzel gezersiniz
valla haklısın canım, birlikteyken sürekli dışarıda yiyorduk,tamamını yiyemediğimiz porsiyonlara bir sürü masraf ediyorduk. sırf bu yüzden bile evlilik hayırlı oldu bizim için
insan sıkıntı etmeye yer arıyor canımbir şunu atlatayım rahatlıyacam, bir de bunu atlatırsam rahatlıycam derken rahatlanılmıyor
hep söylüyorum çeyize çok fazla bir şey doldrmaya çalışmainan koymaya yer bulamıyor insan.bir bazamın altı mutfak eşyası dolu zaten
biliyorsun çok fazla birşeyim de yoktu
~~
sanırım haklısınız altın zor alınıyor. hazıra dağlar dayanmaz.ne kadar bozdursak o kadar harcama yaparız.
bu ayki borçlarımızı bir kaç altın bozdurup ödeyeceğiz.maaşımın yatmasını bekleriz sonrasında.
diğer aylardaki borçları da yavaş yavaş kapatırız inşallahaltınları son ana kadar bozdurmayayım.. hem şu iki ay çok taksitlerimiz var sonraki aylarda bizi sıkıştıran borcumuz yok çok şükür
yok canım nerden borç alalımdün görümcem borç istedi bizden, bir de böyle bir sıkıntımız var. şimdi paramızın olduğunu bildikleri için borç istemleri başlamış bulunuyor
insanlara borcumuz var dediğimizde o kadar borç nereye yaptınız diye tepki veriyor, sadece uzaktan izlemekle yetindikleri için en basitinden ampül almanın bile para tuttuğunu fark edemiyorlar... :26:
eşim (hala nişanlım ciyesim geliyor) faizsiz kredi çekelim sağa sola borçları kapatalım tek yere borcumuz olsun dedi. bakarız dedim.
bizimki taksiti borcu hiç sevmiyor. bense 20 lirayı 6 ya böldürebilirimçok değil ama dağınık ya onları takip edeyiz de atlarız diye düşünüyor.
benden kaçar mı halbuki
yok canım nerden borç alalımdün görümcem borç istedi bizden, bir de böyle bir sıkıntımız var. şimdi paramızın olduğunu bildikleri için borç istemleri başlamış bulunuyor
insanlara borcumuz var dediğimizde o kadar borç nereye yaptınız diye tepki veriyor, sadece uzaktan izlemekle yetindikleri için en basitinden ampül almanın bile para tuttuğunu fark edemiyorlar... :26:
eşim (hala nişanlım ciyesim geliyor) faizsiz kredi çekelim sağa sola borçları kapatalım tek yere borcumuz olsun dedi. bakarız dedim.
bizimki taksiti borcu hiç sevmiyor. bense 20 lirayı 6 ya böldürebilirimçok değil ama dağınık ya onları takip edeyiz de atlarız diye düşünüyor.
benden kaçar mı halbuki
ah farmasicim son cümlene çook katılıyorumm asla yaranamazsın insan oğlunabsk cım görümcene pessssssssssssssssssssssssssss diyorum
sana nacizane tavsiye asla ama asla para mara verme ne halleri varsa görsünler sana güvenipte mi borç yapmış
ayrıca utanmıyormuymuş yeni gelinden borç istemeye bu ne hadsizliktir yahu
daha sen baskın çık ve biz de sizden istemeyi düşünüyorduk de
hatta deme hiç muhatap olma
başına yağan karı nasıl eritiyorsa eritsin
çok kızdım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasıl alıştırırsan sonuna kadar aynen öyle olur
bu topikte örnekleri çok tatlım akıllı ol bitanemmmmmmm
sonuçta asla yaranamazsın insanoğluna ( tabi herkes için aynı şey geçerli değil )
günaydınlarrrr
uzun zamandır muayenehaneyi taşımak üzere bakındığımız bir daire vardı yeri mevkisii süper tam köşe başı 1.kat
eşim ikide bir biraz daha para biriktirelim, gidip sahibiyle konuşacağım bana satsın deyip duruyordu
dün satılık ilanını gördük
heyecandan elimiz ayağımız dolaştı
kısmatse bugün gidip bakacağız
içi harabe gibi resimlerden gördüğüm kadarıyla ama öylesi daha iyi çünkü kendi zevkimize göre dizayn edebilirz..
parası da ofis yeri için uygun geldi bize 140bin
elimizde avucumuzda ne varsa peşinat veririz
tabi hayal kurmuyorum henüz ev sahibiyle anlaşırsak var yaaaa
bizden iyisi yoooook
mayısta da kira sözleşmem bitiyor ne de olsa 1300 kira ödüyorum
o vakte kadar da içini hazırlarız
biraz sıkışacağız çünkü henüz süren borçlarımız var
ama olsun yaaa borçsuz da birşey olmuyor
çooook heyecanlıyım dua edin de anlaşabilelim
gelişmeleri yazacağım
bsk cım görümcene pessssssssssssssssssssssssssss diyorum
sana nacizane tavsiye asla ama asla para mara verme ne halleri varsa görsünler sana güvenipte mi borç yapmış
ayrıca utanmıyormuymuş yeni gelinden borç istemeye bu ne hadsizliktir yahu
daha sen baskın çık ve biz de sizden istemeyi düşünüyorduk de
hatta deme hiç muhatap olma
başına yağan karı nasıl eritiyorsa eritsin
çok kızdım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasıl alıştırırsan sonuna kadar aynen öyle olur
bu topikte örnekleri çok tatlım akıllı ol bitanemmmmmmm
sonuçta asla yaranamazsın insanoğluna ( tabi herkes için aynı şey geçerli değil )
sonuna kadar katılıyorum.sizde işlerin güllük gülistanlık olmadığını , borcunuz olduğunu herşeyi tek başınıza yaptığınızı biliyorlardır sonuçta bu insanlar. o yüzden çok ayıp etmiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?