seyyahalemi büyük kararlar vermek üzeresin sanırm. hayırlısı olur inşallah. selçuk,bodrum ve çeşmeyi yazın cıvcıvlı zamanlarında gördüm.3 ü arasından bodrum derim gibi geliyor ama kışın görmek lazım yaz kış orada olacaksın sonuçta.
izmirli olan senfat idi. o gelirse bi sorarsın.selçuk ve çeşme için bir yorumu olur mutlaka.
yok canım nerden borç alalımdün görümcem borç istedi bizden, bir de böyle bir sıkıntımız var. şimdi paramızın olduğunu bildikleri için borç istemleri başlamış bulunuyor
insanlara borcumuz var dediğimizde o kadar borç nereye yaptınız diye tepki veriyor, sadece uzaktan izlemekle yetindikleri için en basitinden ampül almanın bile para tuttuğunu fark edemiyorlar... :26:
eşim (hala nişanlım ciyesim geliyor) faizsiz kredi çekelim sağa sola borçları kapatalım tek yere borcumuz olsun dedi. bakarız dedim.
bizimki taksiti borcu hiç sevmiyor. bense 20 lirayı 6 ya böldürebilirimçok değil ama dağınık ya onları takip edeyiz de atlarız diye düşünüyor.
benden kaçar mı halbuki
seyyahalemi neden çeşme bodrum? Ben olsam çocuklarım da varsa ve küçüklerse İzmir i tercih ederim hem kıyı şehri denizi var hem de büyükşehir gibi yaşanılası bir şehir. Ailem her bir şeyim Ankarada ama ilerde eşimle biz de düşünüyoruz İzmire yerleşmeyi.
faizsiz kredi nasıl oluyor bskn
kendini sıkma düzenli maaş geldkten sonra borç ödenir
bu günlerin tadını çıkar
bir kaç bankanın faizsiz kredi adı altında para veriyor, dosya masrafı alıyor sadece, oradan peşin peşin bindiriyorlarfaizsiz oluyor
inceledim bir kaç tanesini faizsiz gibi durmuyorlar zatenadı öyle sadece.
bir tanesinde çok düşük %0,37 faiz. 5000 alsan dasya masrafıyla birlikte 5450 ödüyorsun.
çok heyecanlı bir bekleyişmiş gerçekten.gittik baktık daireye çöp ev gibi resmen..erkek öğrenciler oturuyor içinde
dedim ya işimize bile gelir baştan duvarı yeri yıkılıp yaptırılacak çünkü
ev sahibinin 2 tane dairesi varmış burda ama kendisi oğluna istanbuldan ev alıyormuş kredi çekmek yerine ikisini de satılığa vermiş.
bizim beğendiğimiz daire de 2.sırada yani adamın öncelikli satmak istediği daire diğeri..
o satılmaz ise bunu biz alacağız inşalllah
bakalım nasip olursa 36 aylık kredi çekmeyi düşünüyoruz
inşallah olur yaaa
ev sahibinden haber bekliyoruz
kalbim güm güm gözlerim dürbün:18::18::18::18:
hayat
para
borçlar
altınlar
birikimler
dertler
beklentiler
sömürülmek
kandırılmak
faturalar
tasarruflar
veeee yeniden başlamak hayat böyle sürüp gidiyor gibi geliyor bazen
tebrik ederim,Allah hayirli isler,berketli kazanclar versinkızlaaaarrr evin sahibi kabul ettiiiiiiii 135000 tl ye..
5000tl kaporasını verdik satılık ilanını kaldırttık
nasıl mutluyumm anlatamam
muayenehane mevkii çok güzel tam tramvay durağında inince kafayı kaldır yani tam isabet
1.kat çok ünlü bir kuruyemişçinin tam üzeri
biz tabi işlemleri hızlandırdık
hemen 16.30 gibi bankaya gittik kredi işlemleri için
annemlere telefon ettim, ortak kasamızda altınlarımız var bozdurulacak
biriktirdiğim bir kısım param var
30 aylığına kredi çekebilmek için ön başvuru yaptık
ön başvurumuz kabul oldu (tabi eşim memur olduğu için kredi onun üzerine çıkacak)
bu kadar hızlı almayı beklemiyorduk hiç.. biraz peşinat biriktirelim diyorduk
ama çok beğendiğimiz bir daire hem de çok acilinden satılık..
seyyahaleminin dediği gibi söyleye söyleye çağırdık o da geldi
acaba bende buraya birgün ev aldık diye yazabilecekmiyim allah isterse neden olmasın dimi
kızlaaaarrr evin sahibi kabul ettiiiiiiii 135000 tl ye..
5000tl kaporasını verdik satılık ilanını kaldırttık
nasıl mutluyumm anlatamam
muayenehane mevkii çok güzel tam tramvay durağında inince kafayı kaldır yani tam isabet
1.kat çok ünlü bir kuruyemişçinin tam üzeri
biz tabi işlemleri hızlandırdık
hemen 16.30 gibi bankaya gittik kredi işlemleri için
annemlere telefon ettim, ortak kasamızda altınlarımız var bozdurulacak
biriktirdiğim bir kısım param var
30 aylığına kredi çekebilmek için ön başvuru yaptık
ön başvurumuz kabul oldu (tabi eşim memur olduğu için kredi onun üzerine çıkacak)
bu kadar hızlı almayı beklemiyorduk hiç.. biraz peşinat biriktirelim diyorduk
ama çok beğendiğimiz bir daire hem de çok acilinden satılık..
seyyahaleminin dediği gibi söyleye söyleye çağırdık o da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?