kızlar yeni yıla girmeden kendime ilk yarı ve iikinci yarı planları yaptım
öncelikle ilk altı aylık planım:1.500 tl biriktirmek (eşimden ayrı),eşimlede(50 gram altın almak).....
ikinci altı aylık planım:1.500 tl biriktirmek(eşimden ayrı),eşimlede (90 gram altın almak)
yıl sonunda 3.000 tl para ve 140 gram altın hedefliorum:) ( minimum tutarları hesapladım)..............:) allah çalışma kolaylığı versin:)
dün gece canım çok sıkıldı aslında saçma sapan bişey yüzünden.........
ben interneti 52 tl sınırsız net aldım ben aldıgımda telefonsuz internet yoktu sonrada çıktı ve tabi telefon hattıda almak zorunda kaldım 17 tl de bu benim canımı bu telefon çok sıkıyo o parayı her ay boştan yere vermek istemiorum gıcık oluyorum ben geçen nisan ayında tahaddütüm 12 aylık sanıodum imza atarken hiç dikkat etmemişim o zmanlar birikim tasarruf hak getire neyse dün gece aradım telefonu iptal ettircem tahaddütüm ne zaman bitio diye adam 2014 nisan ayı demezmi gıcık oldum iyce...
peki dedim şimdi telefonu iptal ettirisem telefonsuz internete geçersem ne fark etcek dediki ''52 liralık faturanıza ek 15 lira daha fark bedeli ödiceksiniz''
hobaaaaaa ne farketti o zman
peki dedim tahaddütü iptal edersem nolur? o zmanda dedi'' 160 lira ödeyip kapatırsınız ''yahu o kadar parayı niye sokağa dökim''
dedim ki adama varya hiç yaş tahtaya basmıosunuz:) güldü iyi akşamlar dedi....
ben ev telefonuna gıcık olduğum için telefonu iptal ettirip tümünü faturayla ödim diorum siz ne diosunuz:)?
bide evde internet paketiniz nedir?
arkadaşlar benim gibi öğrenim kredisi ödeyen var mı?
ben ve eşiminkini ödüyoruz 3 ayda bir 1100 tl
merhaba hayırlı sabahlar canlar
bu sabah uyumuş kalmışım soğuk algınlığım var boğazlar kulaklar çok fena
sen bebek için izin kullanmayacak mısın
izin kullanırsan hedefin tutmaz.
diikkat ettiysen bir allrightın bir de seyyahaleminin kızı var, onun haricinde herkes de erkek
allfirght buraya takılmaya devam ederse oğlan olur ikincisi
erkek anaları
senfat, farmasi, yusum, loveli, sunyy66, meyra (emin değilim), sevimsiz25, papatya....
bize net satan esnaf üst komşumuz. sözleşmeyi imzalatmış ve eşime demiş şifreyi bize de verir misiniz.
eşimde söz verdiği için şifreyi vermiş
sonra apartmandaki diğer komşulara şifre vermiş.
herkes bizden kullanıyor ücretsiz
sen de gel canım bizim apartmana
satarken 39.90 demiş ama her ay 52 tl geliyor. 17 tl de telefon ama akşam 7 sabah 7 bedava konuşma varmış. bizde de bir telsiz telefon vardı taktık. evi ne arayan var, ne soran.
bugunkü gündem:
öğrenim kredisi borcu
ttnet faturaları
gecenin gündemi:
kk ile nasıl tanıştınız
sen bebek için izin kullanmayacak mısın
izin kullanırsan hedefin tutmaz.
diikkat ettiysen bir allrightın bir de seyyahaleminin kızı var, onun haricinde herkes de erkek
allfirght buraya takılmaya devam ederse oğlan olur ikincisi
erkek anaları
senfat, farmasi, yusum, loveli, sunyy66, meyra (emin değilim), sevimsiz25, papatya....
kızlar sormayın ne oldu? bugün istediğim ayakkabıya en yakın olanını buldum. eşime söyledim o da ben iş çıkışı bakalım dedi. kendi başıma almayı sevmiyorum ve eşimin zevkine güveniyorum çünkü.
ben de işletmeleri gezdim ama eve gelmedim eşimle çıktık.
aynı zamanlarda kabana da bakıyorum ya ben dur şu strms e bi gireyim dedim indirim devam ediyo mu.
hakkaten ediyo%50.
millet bilse varya ne biçim sinirlenir çünkü indirimde iğne atsan yere düşmüyordu. ve şimdi yeni ürünler gelmiş. biz de eşimle hem beğendiğim kabanı hem de ayakkabıyı aldık. çizme inşallah sağlam çıkar deri dediler ama ne kadar doğru bilmiorum.
çizme 80, kaban 170 TL
aldıklarım;
Eki Görüntüle 581873
Kabanımın rengi bile aynı katalogla
Eki Görüntüle 581874
Selin ya mobilyalarını çok beğendim markasını sorsam bayıldım kaçtır bakıyorum beyaz oluşu o taşları çok güzel böyle güzel bir mobilyayı nerden aldın merak ett,m sakıncası yoksa
Allah razı olsun bitanemnasıl oldun bakayım
geçmiş olsun
şifreyi hemen değiştiriverinbize net satan esnaf üst komşumuz. sözleşmeyi imzalatmış ve eşime demiş şifreyi bize de verir misiniz.
eşimde söz verdiği için şifreyi vermiş
sonra apartmandaki diğer komşulara şifre vermiş.
herkes bizden kullanıyor ücretsiz
sen de gel canım bizim apartmana
satarken 39.90 demiş ama her ay 52 tl geliyor. 17 tl de telefon ama akşam 7 sabah 7 bedava konuşma varmış. bizde de bir telsiz telefon vardı taktık. evi ne arayan var, ne soran.
farmasicim geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?