Kirli Çıkılar )))

sen bebek için izin kullanmayacak mısın
izin kullanırsan hedefin tutmaz.
diikkat ettiysen bir allrightın bir de seyyahaleminin kızı var, onun haricinde herkes de erkek
allfirght buraya takılmaya devam ederse oğlan olur ikincisi

erkek anaları
senfat, farmasi, yusum, loveli, sunyy66, meyra (emin değilim), sevimsiz25, papatya....

bize net satan esnaf üst komşumuz. sözleşmeyi imzalatmış ve eşime demiş şifreyi bize de verir misiniz.
eşimde söz verdiği için şifreyi vermiş
sonra apartmandaki diğer komşulara şifre vermiş.
herkes bizden kullanıyor ücretsiz
sen de gel canım bizim apartmana

satarken 39.90 demiş ama her ay 52 tl geliyor. 17 tl de telefon ama akşam 7 sabah 7 bedava konuşma varmış. bizde de bir telsiz telefon vardı taktık. evi ne arayan var, ne soran.

Son düzenleme:

evet kullancam doğum iznimi 4 ay:)
geçen temmuzda çıkan bi kararla dogum iznindeykende döner alabiliyorum yani zinde olsam bileeeeee maaşım azalmıcak ücretsiz izne ayrılmıcam tatlım:)
dünden bakmaya razı koşa koşa gelck bi kaynanam var
hatta bugün konuştum bidaakine kız olur dedi
bende ben kotamı doldurdum sıra diğerlerinde dedim
oda sen doğur ben gelir bakarım arkanda dağ gibi ben varım dedi
utanmasa şimdiden gelcek bakmaya:)
ama şöyle bi durumda var benim annem çalışıo memlekettende gelemez kaynanayada muhtacım reddetmek gibi lüksüm yok
anlaşamayız ama tencere kapak gibiyiz ayrılamıoruz birbirimizden..................:))))))

madem kendisi net satıyomuş kendinede alsaymış oh maşallah ne beleşci insanlar var şifrenizi değiştirsenize sinir olurum öle insanlara
hadi kendin kullanıon millete ne diye dağıtıosun dimi ama .....
Ben gelsem ortak olurdum size:)

bugunkü gündem:
öğrenim kredisi borcu
ttnet faturaları

gecenin gündemi:
kk ile nasıl tanıştınız

hakikaten nasıl tanıştık
haaaaa şimdi hatırladım doğum kontrol hapıyla ilgili araştırma yapıyordum nasıl bırakmalıyım sonra ne yapmalıyım sonra bebek çalışmalarıesnasında topiğin birine takıldım sabırsız kızlarıydı adı hala ordan arkadaşlarımla görüşüyorum giriş 2008 hey gidi günler hey

bacım bende varım erkek anası olarak

İyi akşamlar hanımlarr ne kadar uzunmuş oku oku bitiremedim aklında ne kaldı diye sorarsanız otur kalk otur kalk pek bişey kalmadı.
aklımda kalanları hemen yazayım akıllıbıdıkçım bende diğer arkadaslar gibi düşünüyorum biran önce ödemeye başla size kalmış bi borç sonuçta eşinlede konus birdaha senden gizli bi iş yapmasın çok üzüldüm inş herşey yoluna girer.
farmasicim geçmiş olsun canım.
karanfilcecim yeni cicilerin hayırlı olsun güle güle giy.
selincim maşallah bebişine cinsiyeti içinde ben hala içimden kız diye geçiriyorum.
netten bahsetmişsiniz bizde ttnet sınırsız 69 ödüyoruz ama 3 ortağız toplamda kişi başı 23 tl düşüyo ve ev tl 22s sanırım sabit ödüyoruz kapattırmak istedik ama 2 ayımız var bitmesine taahütün bide laptop almıştık 3sene taksitle ttnetten 1 senesi kalmış ev tlfda kullanmıyoruz yani boşuna ödüyoruz.

çok beğendim güle güe giy

bugün sayfalar ne çabuk ilerledi. sizi bir ara toplantımın başlamasını beklerken okudum. eve geldikten sonra da biraz okudum. aslında laıntı yapıp cevaplamak istediğim kısımlar vardı ama neyse...senfat yazmıştı galiba...evet benim de 7 yaşında bir oğlum var...
altına ne oluyor böyle ya. gerçi topu topu 10 gram altınım var ama olsun.
ben kk ile nasıl tanıştım. üyelik tarihim 2009. nette cilt bakım ürünleri ararken bir topiğe rastlamıştım. sonra üye oldum. ve hala hayıflanırım. keşke hamileyken ve oğlum bebekken de bilseymişim burayı. eminim bana çok faydalı olurdu.

Selin ya mobilyalarını çok beğendim markasını sorsam bayıldım kaçtır bakıyorum beyaz oluşu o taşları çok güzel böyle güzel bir mobilyayı nerden aldın merak ett,m sakıncası yoksa

Selin ya mobilyalarını çok beğendim markasını sorsam bayıldım kaçtır bakıyorum beyaz oluşu o taşları çok güzel böyle güzel bir mobilyayı nerden aldın merak ett,m sakıncası yoksa

mobilyalarımı rönesans mobilyadan aldım maskodan:) fakaaaaaaaaaat her sorna söylüorum hiç hiç hiç memnun diilim beyaz mobilyadan çok memnunum çok güzel iki ay tozunu almim banamısın demez hiç belli olmaz yani elimi sürmedikçe :) fakat o taşları yokmu delirtiyo beni işte insan alırken anlamıo malesef taşların aralarına neler neler girmdiki çocuklar çikolata dökmüşler kulak pamuklarıyla temizledim ama geçmedi tozunu alırken mavi camsil damladı bi tarafı mavileti gene geçmedi amaaaaan çıldırmamamk elde diil
alcaksan mavi al okey ama böle parıltılı pullu şeyler alma dümdüz beyaz al çok kullanışlı:)

bende kk ile evlilik hazırlıkları yaparken tanışmıştım kendime çeyiz topiklerimi açmadım neler neler paylaşmıştım o çeyiz topiğinde ama ne kadar gereksiz şey varsa genede aldım
keşke daha önce tanışasymışım ben ilk girdiğimde sadece evlilik hazırlıkları ve evim güzel evime bakıp çıkıodum daha sonra diğer yerlerde neler var diye dolanırken tabi evlendikten sonra :) çeyiz topiğiyle işim bittikten sonra burayı buldum ekonomi finans borsa bölümünü müptelası oldum:)

nasıl oldun bakayım
geçmiş olsun
Allah razı olsun bitanem
şükür iyi olmaya çalışıyorum işte

şifreyi hemen değiştiriverin
farmasicim geçmiş olsun canım.

çok teşekkürler bitanem

arkadaşlar benim gibi öğrenim kredisi ödeyen var mı?
ben ve eşiminkini ödüyoruz 3 ayda bir 1100 tl

ödemesi gerekirken ödemeyen var benim gibi..

bu öğrenim kredisini ben daha uzun süre ödeyemeyeceğim, yapacak bişey yok , genel seçim öncesi vergi affı çıkarırlar maliyeye gider taksitlendiririm ve anca o zamana öderim ama kafaya takmamaya çalışıyorum , erkek arkadasım da öyle yaptı şimdi ödüyor o mezun olalı baya bi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…