Kirli Çıkılar )))

merhaba arkadaşlar, 2 gündür okuyorum ama bir türlü yazamıyorum, neyse umarım herkes iyidir
farmasi geçmiş olsunn
ailelerden bahsedilmiş, bir çok ailede vardır böyle yiyiciler, önemli olan uyanık davarnııp fırsat vermemek ama insan bilemiyor bazen ne yapacağını,

altın düşmüş dedinzi bend ebir ara baktım 95,68 falandı sanırım 2 gr altın aldım, ama sanırım sonra dahada düşmüş
bu arada bende evin idaresini alacam sanırımi ev için ben krdei çektim dolayısıyla kredi benim hesaptan çekilecek doğal olarak bende para kalmayacak, faturalarımız eşimin hesabından ödeniyor, dedim sen faturalar için bir miktar bırak hesapta gerisini benim hesaba aktar ben idare edeim, oda tamam dedi zaten ben beceremiyom falan dedi, umarım ben beceririm, önümüzdeki aydan itibaren başlıyor kredimiz bakalım nasıl olacak, umarım üstesinden gelirizz

bu arada bende kk ile hamileyken tanıştım, 2011 şubat, bir arkadaşım önermişti, sizler daha eskisiniz sanırım, sonra diyet topiklerine takılmaya başladım geçen baharden beri, halada bakıyorum, sonra burası, sonra aylık yemek topiği flaan bakınıyorum arad yeni sayfalar görüyorum yok yok kk da

bu arada bende kız annesiyim 16 aylık bir kızım varr

Bende kk ile hamileyken tanışmıştım 2009 yılında banada kese var bebek yok demişlerdi onu araştırıyodum netten kendimi burda buldum bende keşke daha önce keşfetseydim diyorum çok ama çok şey öğrendim kk dan ,sizlerden.KK yada sizlere çok çok teşekkür ederim iyiki tanımışım sizleri.

size bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar aslında konu ile alakası yok ama en hızlı cevaplar burda veriliyor
biraz peynir var evde ucuz diye fazla almıştım bu sabah baktım biraz daha kalşırsa bozulacak, diyorum yarın yufka alıp siğara böreği yapıp atayım difrize, ama daha önce bir defa yapmıştım, somra açamamıştım siğara böreklerini, suya koymuştum bu defada hamur olmuştu, şimdi bir öneriniz varmı difrize atarken nasıl atmalıyım ki biribirne yapışmadan durabilsin

selam kirli çıkılılar
işten gelince hemen yemek sonra da spora geçtim bugün bir görevli gelmişti tanıtıma vücudumdaki kas yağ ve su oranı nasıl baktılar; 9 kilo fazla yağım 8 kilo da kas eksiğim çıktı. Bakalım ne kadar sürede düzeltebilceğim:44:

kk ile nasıl tanıştığımız sorulmuş ben bekarken adet düzensizliği yaşıyordum ve gitiğim dr dkh vermişti burda kullananlar nasıl ne şekilde vs diye baya bir süre misafir takıldım sonra da üye oldum.

börekleri suya batırıp batırıp ısla sonra suyunu süz ve tek kat olarak tepsiye diz(altına buzdolabı poşeti ser) bu şekilde dondur sonra onları kıtır kıtır ayırarak poşetle.

selin evini şimdi gördüm çok güzel görünüyor her şey; mutfakta filtre kahve makinesi gördüm kahve delisi biri olarak sorayım hangi kahveyi kullanıyorsun?

hepimiz aynıyız canım
bi gün görümcem geldi günümüze dedi ki ne kadar sesli konuşuyorsunuz.
dedim kendimizi sınıfta zannediyoruz galiba

ahahha
öğretmenlerde farkettiğim bir durumda herkes birbirinin sözünü keser
sürekli sınıfta söz sahibi olmaktan kaynaklı sanırım
öle ki bazen öğretmenler odasında birbirimizi anlayamayız

doktor hanım teşekkürler efenim
ben sigaradan dolayı clynomin kullanıyorum ama fırçaladıkça beyazlıyor başka bir numarası yok gibi geliyor
aletlerin de gelirin de hayırlı bereketli olsun canım
bak eskiyen bişey olursa atmıyorsun ha bana lazım biliyorsun

farmasi geçmiş olsun 1 haftadır çekiyorum o hastalığı hala geçmedi

selin daha elli kere değişir o cinsiyet kızım doğana kadar bırak cinsiyeti sağlığını bile bilmiyorduk,göremiyorduk
bu arada ben kız annesi değil bücürük bir maymun annesiyim

allahtan bana kredi neyim çıkmamış ödemesi çok zor yahu uvvv acaip koyardı bana

şimdi doktorlar kızacak ama sirkencubin bi kocakarı ilacı söyleyeyim sana afta çok iyi geliyor
bildiğin lokum kendini ye tozunu ağzında dolandır o toz geçiriyor
allahıma şükür hayatımda ne arpacık ne uçuk ne aft gördüm
allah göstermesin de
bu askerlik meselesi çok izafi bir durum
tamam vatan borcu falan ama gencecik çocukların pisi pisine öldüğü bu devirde ben de oğlumu falan göndermek istemezdim
baba parasıyla fink atanlar başka ama işinde gücünde eğitiminde insanlar için bi şekilde çözümler bulunmalı
bence bedelli gitsin de nasıl giderse gitsin
niyeyse senin benim kocam oğlum kardeşim koruyor vatanı sadece
milleti birbirine kırdıranlar göndersin biraz da oğullarını da görelim

inanmayacaksınız ama ben kkyla altın araştırması yaparken tanıştım
hala daha altın birikim topiclerindeyim
ama bi numara yok
benim bikaç aydır sürüncemede olan bir iş durumum var o yüzden herşeyi askıya aldım
seramiği de erteledim bu süreçte malzemeler öle duruyor
bekliyorum bakalım hayırlısını
ve dularınızı

Son düzenleme:

konular birikince cevaplar böle unutuluyor işte
ben de sirkencubin gibi yapışacak şeyleri köfte börek gibi tepside poşete birbirine değmeden koyup donduruyorum sonra da hepsini bi poşete at bişicik olmaz

çok beğendim güle güe giy
sağol bitanemm seni buralarda görmek güzel takıl bize
senfat komşuna çok fena sinir oldum nasıl bi fırsatçılıktır öyle

eğer imkanınız varsa tavsiyem kablolu tv interneti.
sınırsızı 30, 4 gb 19 tl. 3-4 tl de kablolu tv tutuyor sanırım.
ve biz 15 tl ye getiriyoruz interneti :))

ben başıma gelecekler o zamandan anlamıştım.
kredi çekmedim ne olursa olsun çekmiyecem dedim.
buranın belediyesinden ve şehirdeki bazı derneklerden burs aldım.
zor günlerdi. yolllarda üzgün süzgün, burs veren vakıflara belge doldur, sıralarda bekle bazen adamlarla çirkefleş(ben her yıl başvuruyorum durumu iyi olanlara veriyorsunuz bana niye çıkmıyo diye adama çıkıştım, adam benim belgemi aşağı biyerlere koymuş çıkmış bana aradılar nerdesin ikinci aylığı vercez nerdesin.)

Allah yardım etti çok şükür babam 3 kardeşi okuttu ama bana da burslar çıktı aileme muhtaç olmadan okudum 4 yıl.

altın da düşmüş kızlar ben gidince..
neyse belliydi zaten yarın nasbimiz olduğu kadar nasibimiz olan fiyattan biz de alırız altınlarımızı..

ben 2 yöntem deniorum:)
1. börekleri sarıp düz bi küçük tepsiye dizip mümkünse cam olmasın çatlıyo buzlukta gayet aralıklı dizdikten sonra dondurucda 1-2 saat dondurup takır takır olduktan sonra aynı buzdolabı poşetine koymak donduktan sonra yanyana konulursa bişe olmaz
2.dondurma kapları yada plastik katların zeminine donduru poşetlerini dümdüz olcak şekilde kesiorum kabın altına poşet koyyorum sonra bi tane börek koyyorum poşeti üstünden atlatıorum bi börek daha koyyorum bu sefer börek poşetin üstünde kalıo yane poşeti bi alttan bi üstten gelcek biçimde geçiriorum zik zak şimdi netten resim bulmaya çalışım umarım anlatabilmişimdir....

ben tam bu şekilde diil ama poşetin üstüne bi sigara böraği koyyorum sonra diğerini yanına poşetin altına diğerini poşetin üstüne diğerini poşetin altına gelcek şekilde kaba diziorum en altada tabi yine buzdolabı poşeti seriorum........
bu yardımcı olur inş:)

:) sanırım bunu evime gelenlerde dahil kimse bu nedir diye sormamıştı:) algıda seçicilik:) jacobs kullanıorum biraz ağır ama napim zaten son 3 aydır pekde içemiorum bebişe zararı olmasın diye:) sen ne kullanıosun daha hafif bişeler varsa ondanda kullanabilirim aslında:)

kahve makinemi yeni aldım metal filtresi var o yüzden ben daha yeniyim eskiden hep o çözülebilir kimyasallardan tüketiyordum ama artık kabak tadı vermeye başlamıştı kahve olarak starbucks un krem rengi paketlerinden aldım sert değil tadı tam keyif ...250 gram var keşke daha küçük olsaydı da taze taze bittikçe tekrar alabilseydim; ofiste kullanmak için almıştım(bu arada ben işyerimde tek çalışıyorum ) ofisimde kahve yaptığımda tüm koridoru kahve kokusu kaplıyor içime müthiş bir mutluluk ve huzur geliyor

bebek beklerken ben nasıl kahvesiz durabilrim ki :26:çok zor olacak

kızlar cevaplar için teşekkür ederim, selin bide üşenmemiş resim eklemiş teşekkür tatlım
aslında bende köfteleri böyle yapıyorumm, siğara böreğini böyle yapmak niye aklıma gelmediyse
köfteleri böyle yapmayıda burdan öğrenmiştim gerçii

bizde bu aralar netten muzdaribiz, benim eşimin faturalara bakma alışkanlığı yoktur, br baktım internet faturası son 4 aydır hep fazla gelmiş aşmısız kotayı, bide ev telefonu var, inanın no sunu sorsanız bilmem sırf net için almıştık, dün konuştuk iptalmi ettrisek falan diye ama eşimin bazı arkadaşları var yurtdışında onlar arıyor bazen, bend deim sor daha uygun bir tarife varsa ona geçelim diye bu gün d-smart a sormuş, 63 demişler 17 de ev tel 80 oluyor, bakalım uygun bişey varsa ona geçerlim diyorum ama biraz araştırmak lazımm

ben tek tek donduyuorum tepsi içinde donunca poşete ben de burdan öğrenmiştim

ya bu internet bizde de sorun bizimki sınırsız ttnet fiber internet 6 ay tivibu hediyeli 39 liraydı ilk ay 24 lira 2. ay 45lira 3. ay 60 lira 2. faturada eşim aradı abıne olduğumuz (ama bizim haberimiz yok tabi yerler varmış )onları iptal ettirdik ve her defasında kayıt açıyorlar heralde her ay 3-5 kayıdımız ooluyor eşim çok araştırırı çünkü bu ay da 60 geldi nasıl aşıyoruz sınırsızı anlamıyorum ev telefonu zaten kullanmıyoruz oturma odasında öyleeeeee bekliyor yazık faturası geliyor sadece valla iyice sinir olduk süperonlineye geçmeyi düşünüyoruz

hayırlı cumalar kızlar

cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun ,Rabbim rahmet ve merhametiyle muamele etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…