hepimiz aynıyız canım
bi gün görümcem geldi günümüze dedi ki ne kadar sesli konuşuyorsunuz.
dedim kendimizi sınıfta zannediyoruz galiba
size bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar aslında konu ile alakası yok ama en hızlı cevaplar burda veriliyor
biraz peynir var evde ucuz diye fazla almıştım bu sabah baktım biraz daha kalşırsa bozulacak, diyorum yarın yufka alıp siğara böreği yapıp atayım difrize, ama daha önce bir defa yapmıştım, somra açamamıştım siğara böreklerini, suya koymuştum bu defada hamur olmuştu, şimdi bir öneriniz varmı difrize atarken nasıl atmalıyım ki biribirne yapışmadan durabilsin
sağol bitanemm seni buralarda görmek güzel takıl bizeçok beğendim güle güe giy
senfat komşuna çok fena sinir oldum nasıl bi fırsatçılıktır öylebize net satan esnaf üst komşumuz. sözleşmeyi imzalatmış ve eşime demiş şifreyi bize de verir misiniz.
eşimde söz verdiği için şifreyi vermiş
sonra apartmandaki diğer komşulara şifre vermiş.
herkes bizden kullanıyor ücretsiz
sen de gel canım bizim apartmana
satarken 39.90 demiş ama her ay 52 tl geliyor. 17 tl de telefon ama akşam 7 sabah 7 bedava konuşma varmış. bizde de bir telsiz telefon vardı taktık. evi ne arayan var, ne soran.
öğrenim kredisi hepimizin belası olmuş demek:)
öğrenciyken ne de dadlıydı oysaki:) geçen yıl 8bin ödedim içim kan ağlayarak neyse ki bitti kurtuldum elhamdülillah, darısı ödemesi bitmeyenlerin başına
size bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar aslında konu ile alakası yok ama en hızlı cevaplar burda veriliyor
biraz peynir var evde ucuz diye fazla almıştım bu sabah baktım biraz daha kalşırsa bozulacak, diyorum yarın yufka alıp siğara böreği yapıp atayım difrize, ama daha önce bir defa yapmıştım, somra açamamıştım siğara böreklerini, suya koymuştum bu defada hamur olmuştu, şimdi bir öneriniz varmı difrize atarken nasıl atmalıyım ki biribirne yapışmadan durabilsin
selam kirli çıkılılar
işten gelince hemen yemek sonra da spora geçtim bugün bir görevli gelmişti tanıtıma vücudumdaki kas yağ ve su oranı nasıl baktılar; 9 kilo fazla yağım 8 kilo da kas eksiğim çıktı. Bakalım ne kadar sürede düzeltebilceğim:44:
kk ile nasıl tanıştığımız sorulmuş ben bekarken adet düzensizliği yaşıyordum ve gitiğim dr dkh vermişti burda kullananlar nasıl ne şekilde vs diye baya bir süre misafir takıldım sonra da üye oldum.
börekleri suya batırıp batırıp ısla sonra suyunu süz ve tek kat olarak tepsiye diz(altına buzdolabı poşeti ser) bu şekilde dondur sonra onları kıtır kıtır ayırarak poşetle.
selin evini şimdi gördüm çok güzel görünüyor her şey; mutfakta filtre kahve makinesi gördümkahve delisi biri olarak sorayım hangi kahveyi kullanıyorsun?
:) sanırım bunu evime gelenlerde dahil kimse bu nedir diye sormamıştı:) algıda seçicilik:) jacobs kullanıorum biraz ağır ama napim zaten son 3 aydır pekde içemiorum bebişe zararı olmasın diye:) sen ne kullanıosun daha hafif bişeler varsa ondanda kullanabilirim aslında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?