- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
henüz etmiş sayılmaz amerika piyasasını beklemek lazım ordan bir toparlanma gelebilir. Beni esas şaşırtan ons düşerken doların kendini sabitlemesi ...satış:94.650
alış:93.67 inanamıorum sarıkız intihar etti:)
ne diyorsun ben 4 yıl önce öğrenim kredimi nakit kapattım ama bildirim kağıdı bana gelmemişti geç kalmışım faize binmişti o ödediğim faizle zamanında iyi bir ayakkabı markasından sezon çizmesi kapabiliyordumöğrenim kredisi hepimizin belası olmuş demek:)
öğrenciyken ne de dadlıydı oysaki:) geçen yıl 8bin ödedim içim kan ağlayarak neyse ki bitti kurtuldum elhamdülillah, darısı ödemesi bitmeyenlerin başına
ne diyorsun ben 4 yıl önce öğrenim kredimi nakit kapattım ama bildirim kağıdı bana gelmemişti geç kalmışım faize binmişti o ödediğim faizle zamanında iyi bir ayakkabı markasından sezon çizmesi kapabiliyordum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sölemeyi unuttum size bugün 2 'li test için dr.. gitmiştim bebiş çok iyiymiş bize el salladı ultrasondan baya büyümüş sıpa:)
ve dr.cinsiyet tahmininde bulundu ''erkek gibi görünüo ama kesin bişey sölemek için 1 ay beklememiz lazım didi::)
Daha düşer mi bilemiyorum ama 1630 ları görebiliriz gibi geliyor bana. Kademeli alacağım. Dolarla altına geçerken kademeli geçmemiştim şimdi onun acısı var biraz ama olsun bakalım.kızlar yazılanları detaylı okumadım
sadece cümleler arasında farmasi yazılmış mı baktım
sirkencubin soru sormuşsun onu gördüm
ben tl dolar ve altındayım
onsun düşeceği inancıyla kademeli alım yapıyorum
bugün de bir miktar alım yaprım az önce
Daha düşer mi bilemiyorum ama 1630 ları görebiliriz gibi geliyor bana. Kademeli alacağım. Dolarla altına geçerken kademeli geçmemiştim şimdi onun acısı var biraz ama olsun bakalım.
Kızlar elimde 8940 tl para var kaça bölüp kademeli alım yapayım öneriniz nedir ?
ablam sen o parayı direkt benim hesaba yollayıver
--
şaka bir yana ne kadar düstü altın ya.
kumbaramı acayım aksama
ahaha yolliyim be ablası kurban :))
Ya kafam çok karıştı benim off..
eğer 1650 de sabitleyemezse 20leri bile görebiliriz ama akşama dikkat.Daha düşer mi bilemiyorum ama 1630 ları görebiliriz gibi geliyor bana. Kademeli alacağım. Dolarla altına geçerken kademeli geçmemiştim şimdi onun acısı var biraz ama olsun bakalım.
Şu an tepki artışı yaptı alım olunca. Son olarak 94,35 ten 5 gram alabildim. HEr zaman kademeli alıp kademeli satmak lazım. En karlı ve en garantilisi bueğer 1650 de sabitleyemezse 20leri bile görebiliriz ama akşama dikkat.
ahaha yolliyim be ablası kurban :))
Ya kafam çok karıştı benim off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?