Kirli Çıkılar )))

evet altın baya bir alım fırsatı yarattı bu günlerde tl ile 5 gram aldım ama dolarım olaydı eyiydi ons daha güzel göz kırpıyor alım için:)

öğrenim kredisi hepimizin belası olmuş demek:)
öğrenciyken ne de dadlıydı oysaki:) geçen yıl 8bin ödedim içim kan ağlayarak neyse ki bitti kurtuldum elhamdülillah, darısı ödemesi bitmeyenlerin başına

Altının fiyatını görünce gözlerime inanamadım. Biraz daha aldım ortalamam düştü.

Bu arada cinsiyetimiz belli oldu arkadaşlar. Oğlum olacak inşallah

ne diyorsun ben 4 yıl önce öğrenim kredimi nakit kapattım ama bildirim kağıdı bana gelmemişti geç kalmışım faize binmişti o ödediğim faizle zamanında iyi bir ayakkabı markasından sezon çizmesi kapabiliyordum

Selam kızlar valla garantiden suan altın yerleri öpüyorken alsam mı diye düşünmekteyim..Ne diyorsunuz ?

iki etaplı satış yapmıştım..Birisi 100,01 den digeri 95,81 'den di...

Kârdayım suan ama alım için beklemeli miyim bilmiyorum

hehee:)
biz kadınlar alışveriş aşkımızdan hiç vazgeçemiyoruz, ne garip bende yediğim kazıkların hep kıyafet ayakkabı ve çanta olarak ederini düşünüyorum üzülerek:)
bende 800tl kadar zarar ettm öğrenimden 2 yıl faize girmişm:)

aynı cümleyi bana da söylemişlerdi
nooldu 1 ay sonra baktı baktıııııııı
pipiyi göremedi

kızlar yazılanları detaylı okumadım
sadece cümleler arasında farmasi yazılmış mı baktım

sirkencubin soru sormuşsun onu gördüm

ben tl dolar ve altındayım

onsun düşeceği inancıyla kademeli alım yapıyorum

bugün de bir miktar alım yaprım az önce

Daha düşer mi bilemiyorum ama 1630 ları görebiliriz gibi geliyor bana. Kademeli alacağım. Dolarla altına geçerken kademeli geçmemiştim şimdi onun acısı var biraz ama olsun bakalım.

Daha düşer mi bilemiyorum ama 1630 ları görebiliriz gibi geliyor bana. Kademeli alacağım. Dolarla altına geçerken kademeli geçmemiştim şimdi onun acısı var biraz ama olsun bakalım.

ben 1620 - 1600 leri bekliyorum
daha karpuz keseceğiz onsla :)))))))))))))

tabiki ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…