Kirli Çıkılar )))

Biz Superonline kablosuz, telefonsuz , kotası sınırsız internet kullanıyoruz. Ayda 49 tl ye. Ayrıca TTNET'den geçtiğimiz için sözleşme uyarınca TTNET'e ödediğimiz parayı Superonline faturalarından düştük. Üstelik de daha hızlı, sorunsuz bağlanabiliyoruz internete.

arkadaşlar benim gibi öğrenim kredisi ödeyen var mı?
ben ve eşiminkini ödüyoruz 3 ayda bir 1100 tl

Ben :) Yüksek lisansa her ay 399 tl, lisansa üç ayda bir 558 tl ödüyorum 14 milyardı kredi borcum, üçünü evlenmeden ödemiştim. Kalanları da bir yıldır ödemeye devam ediyorum. Son 3600. Haziran'da bitecek inşallah :)
Alırken sonrasını düşünmüyoruz tabii:) Allah ödeme kolaylığı versin.

2014 nisana kadar 16 ay var 17 liralık ev telefonuyla hesaplandığında 272 lira yapıyor senden cayma bedeli olarak istedikleri fark 160 lira caymak daha mantıklı gibi. Ama yalın ADSL de mantık yok. Biz 2010 ekiminde (hoş o zaman yalın ADSL mahkemedeydi kullanıma açılmamıştı ama) onun yerine bir ev telefonu hattı bir de 4 gb kotalı internet paketi aldık telekomdan yanında bize kablosuz modem hediye ettiler 12 ay da çıkmayız diye taahütte bulunduk ilk 6 ay 19 lira ödedik sonra 24 e çıktı şimdi ise 38 lerde. Ancak bizim siteye bu yaz superonline fiber internet geldi şimdi sürekli arayıp duruyorlar ev telefonu (300 dk hediyeli) ve sınırısız fiber internet 60 lira.biz şu anki haliyle 28 lira ev telefonu 38 lira da kotalı yavaş internete aynı parayı veriyoruz bizim de gündemimizde superonline fiber e geçmek var.

merhaba kirli çıkılar.sizi hergün takip ediyorum ama yazmak şimdiye nasip oldu. paylaşımlarınız çok güzel faydasını çok görüyorum.bende artık daha bilinçli birikim yapmak istiyorum. öğrenim kredisi borcu benimde başımda . her ay yüksek lisans için 400 3 ayda birde lisans için 550 ödüyorum. alırken böyle zorlanmamıştım. geri ödemek ne kadar zor. seline uyarak bende yıllık aylık kalkınma planları yapmaya karar verdim.

azaltmışsınız epey. bizim 2 yıl bitti. daha 3 yıl daha ödeyeceğiz. pöffff

Ben lisansta aldığım öğrenim ve katkı kredi borcumu işe girdiğim yıl ödeme planı geldiğinde nakit olarak kapattım katkıda indirim bile oldu ama nasıl odlysa öğrenimde cezaya girmişim. Yüksek lisansta da bulaşmadım

benim eşim de doktorasını yapıp askere gitmişti
2 ay sonra bedelli geldi ve yaşı da tutuyordu
bilemedik tabi gitmişti bir kere çok üzüldü
ama 1 sene ve merkezi bir askeri hastanede yaptı
iyiki bedelli benden sonra gelmiş yoksa o kadar parayı ödeyecektim diyor
hekim olduğu için tehlike arz eden bir yere gitmemişti

amaaa 6 ay er olarak gidecekse ben olsam o parayı öder göndermezdim
hele ki çocuğunuz var ise...
kredi ya da altınlar mı sorarsan sana kalmış canım
çok zarar ettirmeyecekse kredi de çekebilirsin

allright krediye girersek 12-18 ay arasında kapatabiliriz aslında hem eşimin de kariyerinde önünde askerlik engeli kalmamış olur. Çocuğumuz şimdilik yok ama eşimin askere gideceği dönemde muhtemelen olacaktır.

yani tahaddütüm bitmeden süperonline geçebilirmiyim tam anlayamadım..........

öğrenim kredimi bende ödüorum bu ay başladık her ay 400 ödüoruz ağustosta bitcek toplamda 3.500 tl :) öderken hakkaten evlat acısı gibi koyyo:)
kalkınma planı yapmak benim açımdan süper ben plansız yaşayamayan bi insanım planım yoksa kendimi çok kötü hissediorum ve hiç güvende olamıorum....

kalkınma planını tebrik ederim

evlenince ben de yapacagım

farmasi sarıkız düşüyor hem de daha londra piyasası kapanmadan (bu benim için iyi bir şey) nerdesin yorumunu merak ediyorum

Ne güzel. Benim mezun olduktan iki buçuk sene sonra işe girdiğim ve hemen çeyiz hazırlıklarına başladığım için öyle bir imkanım olmadı malesef :) İşe başladıktan sekiz ay sonra da evliydim :)

yani tahaddütüm bitmeden süperonline geçebilirmiyim tam anlayamadım.......... .

Evet Selin, sana ttnet ten bir fatura çıkaracaklar cayma bedeli olarak , sen onu ödeyeceksin. Ancak faturayı superonline a faksladığında ödediğin bedeli faturalarından düşecekler. Yakınlarda bir superonline şubesi varsa daha detaylı bilgi alabilirsin. Daha sağlam olur. Telefon içinse nasıl bir şey uygulanabilir bilmiyorum bizim ttnet de telefonsuzdu çünkü.

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sölemeyi unuttum size bugün 2 'li test için dr.. gitmiştim bebiş çok iyiymiş bize el salladı ultrasondan baya büyümüş sıpa:)
ve dr.cinsiyet tahmininde bulundu ''erkek gibi görünüo ama kesin bişey sölemek için 1 ay beklememiz lazım didi::)

altın düşüyor kızlar daha ne kadar düşecek ki? kademeli almak en mantıklısı sanırım hepsini birden almayalım

oy kuzum el sallamış bi de maşallahhhhh miniğe

altın iyice düşmüş kızlarrrrr 1654 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…