dün gece canım çok sıkıldı aslında saçma sapan bişey yüzünden.........
ben interneti 52 tl sınırsız net aldım ben aldıgımda telefonsuz internet yoktu sonrada çıktı ve tabi telefon hattıda almak zorunda kaldım 17 tl de bu benim canımı bu telefon çok sıkıyo o parayı her ay boştan yere vermek istemiorum gıcık oluyorum ben geçen nisan ayında tahaddütüm 12 aylık sanıodum imza atarken hiç dikkat etmemişim o zmanlar birikim tasarruf hak getire neyse dün gece aradım telefonu iptal ettircem tahaddütüm ne zaman bitio diye adam 2014 nisan ayı demezmi gıcık oldum iyce...
peki dedim şimdi telefonu iptal ettirisem telefonsuz internete geçersem ne fark etcek dediki ''52 liralık faturanıza ek 15 lira daha fark bedeli ödiceksiniz''
hobaaaaaa ne farketti o zman
peki dedim tahaddütü iptal edersem nolur? o zmanda dedi'' 160 lira ödeyip kapatırsınız ''yahu o kadar parayı niye sokağa dökim''
dedim ki adama varya hiç yaş tahtaya basmıosunuz:) güldü iyi akşamlar dedi....
ben ev telefonuna gıcık olduğum için telefonu iptal ettirip tümünü faturayla ödim diorum siz ne diosunuz:)?
bide evde internet paketiniz nedir?
arkadaşlar benim gibi öğrenim kredisi ödeyen var mı?
ben ve eşiminkini ödüyoruz 3 ayda bir 1100 tl
2014 nisana kadar 16 ay var 17 liralık ev telefonuyla hesaplandığında 272 lira yapıyor senden cayma bedeli olarak istedikleri fark 160 lira caymak daha mantıklı gibi. Ama yalın ADSL de mantık yok. Biz 2010 ekiminde (hoş o zaman yalın ADSL mahkemedeydi kullanıma açılmamıştı ama) onun yerine bir ev telefonu hattı bir de 4 gb kotalı internet paketi aldık telekomdan yanında bize kablosuz modem hediye ettiler 12 ay da çıkmayız diye taahütte bulunduk ilk 6 ay 19 lira ödedik sonra 24 e çıktı şimdi ise 38 lerde. Ancak bizim siteye bu yaz superonline fiber internet geldi şimdi sürekli arayıp duruyorlar ev telefonu (300 dk hediyeli) ve sınırısız fiber internet 60 lira.biz şu anki haliyle 28 lira ev telefonu 38 lira da kotalı yavaş internete aynı parayı veriyoruz bizim de gündemimizde superonline fiber e geçmek var.dün gece canım çok sıkıldı aslında saçma sapan bişey yüzünden.........
ben interneti 52 tl sınırsız net aldım ben aldıgımda telefonsuz internet yoktu sonrada çıktı ve tabi telefon hattıda almak zorunda kaldım 17 tl de bu benim canımı bu telefon çok sıkıyo o parayı her ay boştan yere vermek istemiorum gıcık oluyorum ben geçen nisan ayında tahaddütüm 12 aylık sanıodum imza atarken hiç dikkat etmemişim o zmanlar birikim tasarruf hak getire neyse dün gece aradım telefonu iptal ettircem tahaddütüm ne zaman bitio diye adam 2014 nisan ayı demezmi gıcık oldum iyce...
peki dedim şimdi telefonu iptal ettirisem telefonsuz internete geçersem ne fark etcek dediki ''52 liralık faturanıza ek 15 lira daha fark bedeli ödiceksiniz''
hobaaaaaa ne farketti o zman
peki dedim tahaddütü iptal edersem nolur? o zmanda dedi'' 160 lira ödeyip kapatırsınız ''yahu o kadar parayı niye sokağa dökim''
dedim ki adama varya hiç yaş tahtaya basmıosunuz:) güldü iyi akşamlar dedi....
ben ev telefonuna gıcık olduğum için telefonu iptal ettirip tümünü faturayla ödim diorum siz ne diosunuz:)?
bide evde internet paketiniz nedir?
Ben :) Yüksek lisansa her ay 399 tl, lisansa üç ayda bir 558 tl ödüyorum 14 milyardı kredi borcum, üçünü evlenmeden ödemiştim. Kalanları da bir yıldır ödemeye devam ediyorum. Son 3600. Haziran'da bitecek inşallah :)
Alırken sonrasını düşünmüyoruz tabii:) Allah ödeme kolaylığı versin.
Kızlar size danışmak istediğim konu şu: basından duymuşsunuzdur bedelli askerlik yine gündeme geldi; haliyle bizim evde de ...önceki dönemde arabamızın borcu vardı ve durumumuz yoktu ciddi düşünememiştik. Şimdi de eşim gider yaparım 6 ayda maaşım 30 bin olmuyor ki kendini karşılasın diye düşüneyim diyor çok para diyor ama dünyanın her türlü hali var ben de kredi çeker en geç 18 ayda kapatırız diyorum. Sizce birikimlere (altın) dokunmadan banka kredisi çekip askerlikten muaf olmak doğru mu? Bu arada eşim akademisyen askerliğe doktorası bitince gidecek ve evimiz kira değil. biraz karışık anlattım sanırım
arkadaşlar benim gibi öğrenim kredisi ödeyen var mı?
ben ve eşiminkini ödüyoruz 3 ayda bir 1100 tl
Biz Superonline kablosuz, telefonsuz , kotası sınırsız internet kullanıyoruz. Ayda 49 tl ye. Ayrıca TTNET'den geçtiğimiz için sözleşme uyarınca TTNET'e ödediğimiz parayı Superonline faturalarından düştük. Üstelik de daha hızlı, sorunsuz bağlanabiliyoruz internete.
merhaba kirli çıkılar.sizi hergün takip ediyorum ama yazmak şimdiye nasip oldu. paylaşımlarınız çok güzel faydasını çok görüyorum.bende artık daha bilinçli birikim yapmak istiyorum. öğrenim kredisi borcu benimde başımda . her ay yüksek lisans için 400 3 ayda birde lisans için 550 ödüyorum. alırken böyle zorlanmamıştım. geri ödemek ne kadar zor. seline uyarak bende yıllık aylık kalkınma planları yapmaya karar verdim.
öğrenim kredimi bende ödüorum bu ay başladık her ay 400 ödüoruz ağustosta bitcek toplamda 3.500 tl :) öderken hakkaten evlat acısı gibi koyyo:)
kalkınma planı yapmak benim açımdan süper ben plansız yaşayamayan bi insanım planım yoksa kendimi çok kötü hissediorum ve hiç güvende olamıorum....
Ben lisansta aldığım öğrenim ve katkı kredi borcumu işe girdiğim yıl ödeme planı geldiğinde nakit olarak kapattım katkıda indirim bile oldu ama nasıl odlysa öğrenimde cezaya girmişim. Yüksek lisansta da bulaşmadım
yani tahaddütüm bitmeden süperonline geçebilirmiyim tam anlayamadım.......... .
az önce 48 i gördümoy kuzum el sallamış bi de maşallahhhhh miniğe
altın iyice düşmüş kızlarrrrr 1654 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?