hayırlı akşamlar hanımlar.
maşallah muhabbet almış yürümüş,allah arttırsın.
ben de artık buralı olacağıma göre kendimi tanıtayım;
yaş 35,ev hanımı,2 kız çocuk annesi,okumayı,sakinliği,yer yer muzipliği çok seven bir hatunum.
birikim konusunda herkesin öğreneceği bir şeyler var,bu konuda da desteklerinize güveniyorum.
sizi bir süredir takip ediyorum,hepinizi yazdıklarınızdan bayağı tanıyorum ama şartlar yeni olgunlaştı extra birikim için.
çocuklarım için yaptıklarım hariç bu kendi adıma olacak.
altın hesabı açtım garantiden,uzun soluklu düşünüyorum,allahın izniyle,belli bir hedefim yok,ev,araba gibi.
gerçi para biriksin de yeri bulunur değil mi..
onu kovayım da ben nolcam..
ama yedim yemeğimi kendime geldim..
pırasayı daha 2 yıl önce yemeye başladım daha önce tadına bile bakmadım önyargı işte yazık olmuş 24 yıla
oh şükür geldim yetiştim sayfalara:)
meyranın negatif enerjisini açıklaması şu mayaların enerjisinin meşhur oldugu güne denk gelmiş en çok buna güldüm:)
öyleki kimse mayalardan falan bahsetmemiş aklına bile gelmemiş hoş bende takmıodum zaten ama acabamı diyede aklımda bi soru işaretide yok diildi? %10 luk bi kısımla:)
bende bugün evdeydim yattım kalktım dinlendim ohhhhhh yarında temizliğimi yapcam pazar günü benim günüm yaşasısııııııııııın:)
hediye konusunda dediğiniz o kadar doğruki yeni evliyim her gelen elinde süs eşyasıyla geldi:) saolsunlar düşünmüşler almışlar ama o kadar alakasız şeyler varki içinde bazen bakıp bakıp anlam bile veremediğim oluyo:)
kızlar bebişin ultrason fotosu orta sehbada gidip gelip öpüyoruz kokluyoz kağıdı ne tuhaf bişey:) halbuki hayalet gibi bi görüntü aşzı sana bpenziyo burnu bana benziyo muhabbetleri:)
ayrıca bugün baktım meyra herkese cık sen diilsin hayır sen diilsin demiş ama ama ama ama selinde diil dememiş o zman benim demekki(((((( 43:
banusultan hoşgelmişsinbence direk boşa
ben de aynı şeyi mercimek için düşünüyorum
nasıl onca yıl mercimek köftesiz yaşamışım ben 30 yıl
bence direk boşa
ben de aynı şeyi mercimek için düşünüyorum
nasıl onca yıl mercimek köftesiz yaşamışım ben 30 yıl
arada kovsun kafası götürmediği zamanlarda
ama boşamasın lazım olur
hayırlı akşamlar hanımlar.
maşallah muhabbet almış yürümüş,allah arttırsın.
ben de artık buralı olacağıma göre kendimi tanıtayım;
yaş 35,ev hanımı,2 kız çocuk annesi,okumayı,sakinliği,yer yer muzipliği çok seven bir hatunum.
birikim konusunda herkesin öğreneceği bir şeyler var,bu konuda da desteklerinize güveniyorum.
sizi bir süredir takip ediyorum,hepinizi yazdıklarınızdan bayağı tanıyorum ama şartlar yeni olgunlaştı extra birikim için.
çocuklarım için yaptıklarım hariç bu kendi adıma olacak.
altın hesabı açtım garantiden,uzun soluklu düşünüyorum,allahın izniyle,belli bir hedefim yok,ev,araba gibi.
gerçi para biriksin de yeri bulunur değil mi..
ahahha
ben yalnız olunca yanıma yandaş arıyorum
diyorum arkadaşlara boşayın
yuvamızı yıkıcan diyolar
arada kovsun kafası götürmediği zamanlarda
ama boşamasın lazım olur
süpersiniz yaaa
ben de istiyorum bi tot makinesi ama sanayi tipihala okuyorum bitmedi siz kaybolmadan yazayım oğluma oyuncak lptop aldık 9.90 kapıdan girdik eşim sadece pilini taktı verdi oğlana oğlan almasıyla çalışmıyor bu deyip fırlatması bir oldu çalışmadı tabi sonra kapağını kırdı attı bi köşeye içim cız etti gitti 9.90 kendime saç boyası aldım oğlan uyusun boyayayım saçımı
bimi ben de seviyorum bugün bimden 3 tane oje aldım hehehehe okulda odada habire oje sürüyoruz eee odada 2 bayan olunca dimi yaaaaaaaaaaaa
bi de kaydırmaz banyo örtüsü mü ne ondan aldım bi de bulaşıklık örtü olanlardan uygundu valla tost makinesini gördüm alsam mı dedim aldığımı hiç kullanmadım kayınvalideme vermişştim alsam eşimin dilinden kurtulamam
git kocişini öp yuvanız huzurla dolsun
bizden kötülük gelmez heheheheehehe
birleştirici , bütünleştirici rol oynarız
ankaranın bağlarını oğlum çok seviyor duyunca hemen kollar havaya oynuyor yaramaz çok sevişyorum ya o şarkıyı eeheheh abimin nişanında istek yaptık ailecek oynadık buna çok eğlenmiştik
aminnnn animmmkız sen mi ısıracaksın hep azıcık da biz ısıralım o tombağı
benimkiler kartlaştılar
hamileler hayırlısıyla çıkarın kurbicikleriiiiiiiiiiiiiiiii de sevelimkurbicik nerden aklıma geldiyse
ohh mis gibi süt kokulu kuzucuklar
Rabbim karanfilceye ve de akıllıbıdıkcığıma da nasip et AMİN
var ya anamın gönderdiği sarmayı ocağa koyayım dedim
hep çoklu alıntı yapıyodum şimdi iki dkda bunlardan bi numara çıkmaz dedim
cevap sayfaları açmaya başladım
abooov gene almış başınızı gitmişsiniz sayfalardan pc dondu yahu
kesin o negatif benim hangi topiğe gitsem kıran giriyo
2 dk kaybolayım muhabbet alıp başını gidiyo
benim ben o melun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?