Kirli Çıkılar )))

Hayırlı akşamlar canım hoşgeldin aramıza.Kızlarını ALLAH bağışlasın.Birikimlerin hayırlı olsun.

onu kovayım da ben nolcam..
ama yedim yemeğimi kendime geldim..
pırasayı daha 2 yıl önce yemeye başladım daha önce tadına bile bakmadım önyargı işte yazık olmuş 24 yıla

bence direk boşa
ben de aynı şeyi mercimek için düşünüyorum
nasıl onca yıl mercimek köftesiz yaşamışım ben 30 yıl

selincim öyle oluyo bizde oğlumda yapardık hatta eşim ultrason kağıdını işyerine götürüp arada sırada cebinden çıkarıp bakıp öpermiş.

pek hızlı gördüm kendimi eve geldim yemek yedim geçmişi okudum
ben de bir şarkı paylaşayım yeni keşfettim sayılır dinlediğim radyo progrmında çalıyor her sabah
Esref Vakti - Tekirdagin üzümü - YouTube
eve geçerken galeriden aradılar zorunlu trafik sigortası için 24 üne kadar ödeme yapmamız gerekiyormuş bir de kasko için fiyat verdi ama geçen yıla göre daha yüksek çıktı aslında hasrsızlıktan dolayı daha uygun olmalıydı yanılıyor myum?
spora geçiyorum

Hani nerde mercimek köftesi bayılırım hatta bugün evim şahanedeki kadında yaptı içim gitti yaaa bende istiyorum

Akşama ev yapımı pizza yapıyorum kalkıp malzemelerini hazırlamam lazım ama bugün üşengeçliğim üstünde belimde çok ağrıyo oturduğum yerden hiç kalkasım yok

kızlar merhaba;
ne çok şey yazılmış yine.sizi takip etmekte zorlanıyorum.
bugün aylardır beklediğim proje danışmanlık paramın haftaya yatacağını öğrendim. 700 tl. nasıl değerlendirsem bilmiyorum. ocak ayında ders ücretim olmayacak. bu parayı sanki ücret almışım gibi düşünüp aylık gelirin içine koysak diyorum.
bugün avm ye gitmiştim.
24 tl ye rimel
30 tl ye öğrencime doğum günü hediyesi
12 tl ye arkadaşımın çocuğuna hediye aldım.
bu arada altın ne kadar düşmüş. opluma aldığım gramlar vardı. 101 den. insan sinir oluyor. zarar ettim bile şimdiden.

banusultan hoşgeldin aramıza...bende 2 aydır takılıyorum kızlara. ama hepsi süperler...

[QUOTE=Papatya;27896219]kızlar merhaba;
ne çok şey yazılmış yine.sizi takip etmekte zorlanıyorum.
bugün aylardır beklediğim proje danışmanlık paramın haftaya yatacağını öğrendim. 700 tl. nasıl değerlendirsem bilmiyorum. ocak ayında ders ücretim olmayacak. bu parayı sanki ücret almışım gibi düşünüp aylık gelirin içine koysak diyorum.
bugün avm ye gitmiştim.
24 tl ye rimel
30 tl ye öğrencime doğum günü hediyesi
12 tl ye arkadaşımın çocuğuna hediye aldım.
bu arada altın ne kadar düşmüş. opluma aldığım gramlar vardı. 101 den. insan sinir oluyor. zarar ettim bile şimdiden.[/QUOTE]

uzun vadede altın kazandırır bitanem sıkma canını

hala okuyorum bitmedi siz kaybolmadan yazayım oğluma oyuncak lptop aldık 9.90 kapıdan girdik eşim sadece pilini taktı verdi oğlana oğlan almasıyla çalışmıyor bu deyip fırlatması bir oldu çalışmadı tabi sonra kapağını kırdı attı bi köşeye içim cız etti gitti 9.90 kendime saç boyası aldım oğlan uyusun boyayayım saçımı

bimi ben de seviyorum bugün bimden 3 tane oje aldım hehehehe okulda odada habire oje sürüyoruz eee odada 2 bayan olunca dimi yaaaaaaaaaaaa
bi de kaydırmaz banyo örtüsü mü ne ondan aldım bi de bulaşıklık örtü olanlardan uygundu valla tost makinesini gördüm alsam mı dedim aldığımı hiç kullanmadım kayınvalideme vermişştim alsam eşimin dilinden kurtulamam

ben de istiyorum bi tot makinesi ama sanayi tipi
ben okul kantinin yaptığı tosta bayılıyorum ev tipleri kurutuyor.
benim yakınımda bim yok ne acı dimi
geçen mail attım bime inşallah sesimi duyarlar hatta yer bile verdim kafamdan
okul yolumun üstünde bi plaza var yeni yapıldı her yerinde kiralık yazıyor ordan tutun dedim sanki bana sorcaklar
git kocişini öp yuvanız huzurla dolsun
bizden kötülük gelmez heheheheehehe
birleştirici , bütünleştirici rol oynarız

ayyy sağoll canım benim
başüstüne

ankaranın bağlarını oğlum çok seviyor duyunca hemen kollar havaya oynuyor yaramaz çok sevişyorum ya o şarkıyı eeheheh abimin nişanında istek yaptık ailecek oynadık buna çok eğlenmiştik
aminnnn animmm
kurbik çok komik yaaaaaa,

sarma mı sarma mıııbayılırımmmmm

ay çok güldüm seyyahalemi o melun haaaa

seyyahalemi nereye gittinnnnnnnnnnnnnnnn gene
seyyahalemi kayboldu gören bilen var mı eşgalini veriyorum

güzel gözlü şirin sözlü tatlı dilli komedinin orta göbeğinde oturur
[/]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…