ama amaaa ben hepinize bişey gösteriyim dedim.
ben sıkılırım öyle bilgisayarda saatlerce bişey aramaya..
arayanlara da üzülürüm
bilgisayarcılık tembelliktir
yok ya burda kullanmıcam ama çok sevdimburda kallanacaksan vermem:)
ama kulitanın topiclerinden birinde buldum
hangisi hatırlamıyorum epey bir almıştım çünkü
hoşgeldin sefalar getirdinhayırlı akşamlar hanımlar.
maşallah muhabbet almış yürümüş,allah arttırsın.
ben de artık buralı olacağıma göre kendimi tanıtayım;
yaş 35,ev hanımı,2 kız çocuk annesi,okumayı,sakinliği,yer yer muzipliği çok seven bir hatunum.
birikim konusunda herkesin öğreneceği bir şeyler var,bu konuda da desteklerinize güveniyorum.
sizi bir süredir takip ediyorum,hepinizi yazdıklarınızdan bayağı tanıyorum ama şartlar yeni olgunlaştı extra birikim için.
çocuklarım için yaptıklarım hariç bu kendi adıma olacak.
altın hesabı açtım garantiden,uzun soluklu düşünüyorum,allahın izniyle,belli bir hedefim yok,ev,araba gibi.
gerçi para biriksin de yeri bulunur değil mi..
hay allah razı olsun ya hemen çalayımcanım eğer bi foto çok hoşuna gidersse, muhtemelen pc nde win7 kuruludur.
başlat programlar donatıların içinde ekran alıntısı aracı var. onunla hemen fotosunu çek masaüstüne kaydet.
sonra google da görselleri aramada sağda "görselle ara" var.ordan istediğin fotoyu bulursun aslını.
*balık tutumayı gösteriim dedim
ekran alıntı aracı benim elim ayağım yazılı hazırlarken size resim eklerken her zaman..
ayy alemsin canım hakkını helal et çok güldüm
bak şimdi çatlarım neydi kiiiben de senin takipçinim seyyahalemi. geçen gün yaptığın bi espri aklıma geldikçe gülüyorum
ben bu işleri yapsam kadın mıyım kız mıyım insan mıyım o bile anlaşılmazben ne yazcam ben yazcam diodum kafamı karıştırdınız:)
kadınkızım lafını annanem kullanır benim:)
anlamıda şudur: genelde evliler için kullanılır ben hiç bekar için kullandığını görmedim:)
elinden her iş gelen on parmağında yirmi marifet olan ve erkek gibi odun kıran traktör süren tarlaya giden eve gelip ekmek yapıp bide üstüne 3 çocuk doguran kişi için kullandığını çok net hatırlıorum :)
yane hem içerde kadın gibi kadın dışardada erkek gibi kadın olan becerikli maharetli kadınlar için kullanırdı annanem:)
anlamı güzeldir:) :98:
ben bişi yapmadım örtmeniiiimalma farmasinin ahını çıkar 2 aya kalmaz
ay çok güldüm
desene yine en iyisi anam babam borcam..
eşim hep alay eder "paşabahçe en son borcamı 25 yıl önce üretmiş. 25 yıldır herkes birbirine aynı borcamları götürüyormuş"
hoşgeldin sefalar getirdin canım memnun olduk çok
seyyah seramiklerine resm arıyo olabilir..
o zaman telif hakkını isteriz seninle
ama ama yemek yiycez kocişler geldiiiayyyyyyy herkesler burda azişim varkaybolmayın sakınnnn
tabi kocam yine almış elinne pcyi demezse geliyoprum gidene beden eğitiminden 0 veririm 1000 mekik 1000 şınav veririm diyim
borcam iyidir candır:)
şaka bi yana aslında ben hediye listesi yapmak istedim ama herkes ayıp olur olurmu öle şey dedi.....
mesela yeni bebek dogcak atıorum biiiiiiirsürü gereksiz şey gelcene
bi liste yapsa anne hediye almak isteyen kişilerde o listeden bütçelerine uygun olanı seçip alsa mis gibi olur aynı şey ev eşyası içinde geçerli yada doğum günüde olabilir vs.. vs..:)
ama bizde hala gelenksek kurallar var :) belki torunlarımız yapar:)
ama ama yemek yiycez kocişler geldiii
virmem kiii
tatile gelirim bende karşılığında
bodrum yolları taşlı geliyor kalem kaşlı
daha sen gitmeden parkonla ben rezervasyon yaptık
gelin geliiin
çok severim misafiri gezmeyi gezdirmeyi
keşke gitsem de ahh bu ihtimal
ağrı da olabilir o da bi ihtimal
bakalım o zaman gelecek misiniz
kıslar çıkıorum ben:) yemek memek falan insani işlerim var:)
gelin geliiin
çok severim misafiri gezmeyi gezdirmeyi
keşke gitsem de ahh bu ihtimal
ağrı da olabilir o da bi ihtimal
bakalım o zaman gelecek misiniz
herkese hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu güzel bir akşam dileğiyle canlarrrrrrrrrrrrr hepinizi öptüm
Serdar Ortaç - Ne Bu Nese (Yeni 2012) Serdar Ortaç 2012 Ray Yeni Albüm Full - YouTube
bu da adamım serdar'dan sizlere hoppaaaaaaaaaaaaa
farmasi giderayak boş durmamışsın. sağolasın
farmasi giderayak boş durmamışsın. sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?