Kirli Çıkılar )))

Herkese selam.
Arkadaşlar çok çok özür dileyerek bir konu hakkında fikrinizi istiyorum. Özellikle kamuda çalışan türbanlı arkadaşlardan. Benim için çok önemli düşünceleriniz çünkü kimsenin ahını almak istemem.

Okulda çok sorun yaşıyorum. 2 tane erkek öğretmen bana taktılar kafayı ve sürekli benimle uğraşıyorlar. En son bir toplantı yapıldı okulda ve resmen beni ağlattılar. İdare benim yanımdaymış gibi gözüküyor fakat aslında durum hiç de böyle değil.

Bugün gerekli uyarıları yaptım fakat hiç de oralı değiller. Ben de onları öyle bir köşeye sıkıştırmalıyım ki ama nasıl diye düşünüyorum.

İmam hatipte çalışıyorum ve bugüne kadar kızların türbanlarını sorun etmedim hatta bayan öğretmenlerin bile. Fakat şuan için bir tek bunu öne sürebilirim. Öğretmenleri türbanla derse aldıklarını yani.

Yapmalı mıyım bunu? Bayan arkadaşlarımı da seviyorum, onlara bunu yapmak istemiyorum fakat başka da bir yol gelmiyor aklıma.

bence bol bol dua et Yüce Yaradana samimiyetle sığın O'na havale et

sana zararı olmayan insanların da ahını alma

bence idarenin başka usulsüzlükleri , yolsuzlukları varsa onları araştır ve üzerine git
ayrıca tam olarak sana kafaya taktıkları durum nedir?
seni niçin ne deyip de ağlattılar ?

Son düzenleme:

nasıl taktılar eğer çok rahatsız oluyorsan eşine söyle gitsin adamlara kendini göstersin ayıptır bir bayana ortamı huzursuz etmek ben olsam eşime derim o da gider eşime tek kelime edene selamımı yollarım der anladın tabi kimse beni hiçbir konuyla ilgili rahatsız edemez
haaaa başın açık diye yapıyorlarsa bunu milli eğitim müdürlüğüne taşı derim diğer arkadaşlara da durumu anlat üzgün olduğuğn ama başka seçeneğin kalmadığını anlat

farmasi senin ankarnın bağlarını açtım kocam pek mutlu oldu daha önce açaymışım

evet canım benim de kafama o takıldı.
sana niçin taktılar??
sana taktıkları konuda bi açık bulsan daha güzel olur gibi geldi bana.

tatlım sana naptıklarını tam olarak anlamadım anlamadığım bişe daha var senin canını sıkan 2 erkek öğretmense türbanlı bayanlarla olayın ilişkisi ne?
kusura bakm lütfen olayı tam anlamadığım için soruorum ?

selincim öyle oluyo bizde oğlumda yapardık hatta eşim ultrason kağıdını işyerine götürüp arada sırada cebinden çıkarıp bakıp öpermiş.

benim zavallı oğlumun hiç usg fotosu yok.
sadece 32. haftada 3 adet 4 boyutlu yüz usg si var.
ve aynı dogdu, kaşlar çatıktı
durun ekleyim size

sene başında aramızda bir tartışma geçti bunlardan biriyle.

bu ilk olaydan sonra adam adımı söylemeden direk beni hedef alan cümleler kurmaya başladı. Yani bana laf sokuyor aklınca. ben cevap versem olay çıkardı ama hiç vermedim.

En son toplantı yapıldı orada da resmen beni hedef alan cümleler kurdu ve aramızda soğuk savaş çıktı.

Adam çok tehditkar konuşuyor herkesle, hepimiz nefret ettik artık okuldan onun yüzünden. fakat idare adamdan nedense tırsıyor hiçbir şey yapmıyor.

Loveli eşim geldi bugün okula. müdürle konuştu, kurumunuza karışmak istemem ama anladığı dilden konuşturmasın beni demiş. ama ortada birşey yok, çözülen.

Bir de dün bu adam bir erkek öğrenciye sınıfta ruj sürmüş. Çocuğun babası okula gelmiş küfürler savurarak. Bizden olayı sakladı idare. daha doğrusu benden. Bir şikayet olmasın diye. fakat ben öğrendim olayı da öğrencinin kim olduğunu da. eşim akşam gitti veliyle konuşmaya. Emniyetten geliyorum demiş hemen eşim. İsterseniz savcı beyi hemen arayayım olayla ilgili demiş ama yok yok yok adam şikayetçi değilim, ama o adam özür dileyecek demiş.

Pazartesi milli eğitime gidip durumu anlatayım diyorum oraya hafif türbanı çıtlatayım diyorum ama kararsızım hala işte.

yusumcum eğer sana başın açık diye sorun çıkarmıyorlarsa hiç o mevzuyu açma
o ruj olayı çok çirkin bence milli eğitime gitmeden önce eğer üstüne gelirlerse durumu milli eğitime söylerim de ne de olsa orda çalışıyorsun hala şimdi onlar da senden açık bekliyor ona göre

canım senin niyetin o adamdan ve hareketlerinden kurtulmak anladığım kadarıyla.
sen başörtü olayından girdiğinde karşına sadece o adamı değil idareyi de alacaksın hatta o adamı değil sadece direk idareyi alacaksın. işler iyice birbirine girer. idarenin zulmü daha kötü olur söyleyeyim.(tabi bu dışardan bi bakış açım sana faydalı olabilecek şekilde) kalbimden geçen ise bu konuyu kesinlikle açmaman.
çünkü bu dinle ve vicdanla alakalı bir durum.
manevi açıdan söylüyorum. sen diyceksin ki "bayanlar okula başörtüyle giriyor", sen neyi şikayet etmiş olacaksın?? Allahın emrettiği bir şeyi evet ülkemizde yasak mı yasak ama o Allahın emri. ben öğrencilerime dersten 5 dk önce eşarp yapmak için izin aldıklarında hayır diyemiyorum kendim yapsam ya da yapmasam da çünkü Allahın emrine yasak vurmak bize yakışmaz. yani bu tamamen vicdani bi durum içine sindirme meselesi.

bir diğer mesele şu sıralar başörtüsüyle ilgili şikayetler için soruşturma vs açılmıyor. bırak imamhatipi diğer yerlerin bile çoğunda öyle.. dikkate alınmayabilir.

seni nasıl sevdiğimi bilirsin hakkında hayırlısını diliyorum inşallah sağ salim çıkarsın bu işin içinden.

yusumcum bencede türban olayını açma derim kimsenin ahını alma derim.Ruj olayına gelince müdür hiçbişey yapmadımı bu olayda?

bu durumu meb söylese bence onu okulundan ayırırlar, en kolay çözüm kendilerince.
valla eşin tam bir adanalı gibi yaklaşmış duruma.
benim eşim öyle işlere hiç karışmaz

ama erkek öğretmenlerin kadın gibi üstüne vazife olmayan her işe burunlarını sokmasından ve bunu idareye yaranmak ve bundan nemalanmak adına seni kullanmaları (ki devlet dairelerinde çok olur) sinir oluyorum.

eşim çok sakindir kolay kolay ses çıkarmaz hatta kafasını vur ekmeğini al gibi biri gibi görğnğr ama sinirlenirse o an korkarım

valla canım iyi mi yaptım, kötü mü yaptım çekmekle bilmem:44: sonuçta koca bir ömür geçti iyisiyle kötüsüyle.

burdaki dedikoduyu bende çok seviyorum. kah birinin kv'desine saydırıyoruz kah görümce kah iş arkadaşı.
bi mükemmel biziz ya

ben de ben de kirli çıkılar en mükemmel

farmasi'cim çok sağol güzel sözlerin için insan 7'sinde de 70'inde de aynı eşim yine bol kese, ben yine kirli çıkı

ben de aynısını yapıyorum canım, galete unu köfteye, kızartmaya güzel oluyor

bim'den ben de çok alışveriş yapıyorum epeydir birçok ürününden de çok memnunum

evet selin'cim para gitti, benim çocuklarımın hakkı, eşimin onca emeği gitti. ama ben yine de onlardan çok eşime kızıyorum. sonuçta zorla kimse almadı ondan bişey

banusultan hoşgeldin bence bir hedef koy kendine daha güzel birikim yaparsın:13:

Özür dilerim telefonla konuştuğum için yazamadım =(

ayy kızlar pardon hemen yazayım olayları.
İlk olayda bu adam öğretmenler odasına lisein en belalı öğrencisini sokmuş. Fotokopi çekiyordu. Ben de o sırada yerimden kalktım dışarı çıkacağım çocuk önümde duruyor resmen, ben de geçeyim bir dedim demez olaydım çocuk resmen geç diye saygısızca bağırdı ve bir de bakışını görmeniz lazım resmen beni dövecek gibiydi. Ben de çık öğretmenler odasında dedim bunu dışarı koydum. Bu adam da vay efendim sen benim yanımdaki öğrenciyi nasıl dışarı atarsın diye bağırmaya başladı. Ben ısrarla hocam çocuk bana böyle böyle yaptı diyorum ama adam dinlamiyor en son ben de bağırdım ve ipler koptu tabi.

Bu olaydan sonra bu adam ara ara beni hedef alan cümleler kurmaya başladı. ama bana söylemiyor bunları ortaya atıyor. Amacı beni sinir etmek istiyorlardı fakat hiç cevap vermiyordum.

En son toplantıda da şu oldu:
Bizim okulda 5.sınıf öğrencileri de var bu yıl.Bu adam dedi ki bu kılık kıyafet yönetmeliğinden sonra okul çok kötü bir hal aldı. 5.sınıflara bakıyorum da kızlar türbanlarını çıkartmışlar, kot giymişler bu böyle olmaz imam hatipliye yakışmaz diye bir laf etti. Ben de tabi kayışlar koptu, burada bulunan kimse o bebelere karışamaz dedim. Onlar daha çok küçük kimse zorlayamaz onları dedim. Eğer zorlayan 1 kişi çıkarsa şikayeti direk yazarım dedim. Tabi adam buna dellendi gözleri yerinden çıktı, sonra beni hedef alan cümleler kurdu. 1-2 defa tuvalette içtiğim sigarayı görmüş. yönetmeliklere aykırı bilmem ne demeye başladı. Sonra diğeri döndü ben geçen gün fotokopi gönderdim siz onu çekmemişsiniz diye saçma sapan cümleler kurmaya başladılar. Ardından sınıf defterinde şu yapılıyor bu yapılıyor diyerek oradan buradan saldırmaya kalktılar. Tam anlatamıyorum ama resmen 2 köpek üzerime saldırmış gibiydi. Çok çok kötüydü ve idare ses etmedi bu maruz kaldığım duruma.

Selin türbanla şöyle ilgisi var. Bu adamlar beni her fırsatta deli etmeye çalışıyor. Okul idaresi bunu engellemek için bu adamlara yaptırım uygulamıyor. Ve üstüne üstlük bu adamlara sürekli yardımcı oluyor. Ki bu kişilerden okulda herkes illallah etti artık. En sakin arkadaşımızı bile seliye çevirdiler, adam elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum diyor artık düşün o noktaya geldik. Ama dediğim gibi idare hiç hiç birşey yapmıyor bunlara. Biz yediğimiz lafla kalıyoruz. İşte bu beni deli ediyor artık ve idareyi de köşeye sıkıştırmalıyım ki bunlara dur desinler artık. Bunu da sadece türban meselesi ile yapabilirm. Yani okuldaki bayan öğretmenlerin türbanla derse girmelerine izin veriyorlar diye şikayet etsem hepsi siner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…