Herkese selam.
Arkadaşlar çok çok özür dileyerek bir konu hakkında fikrinizi istiyorum. Özellikle kamuda çalışan türbanlı arkadaşlardan. Benim için çok önemli düşünceleriniz çünkü kimsenin ahını almak istemem.
Okulda çok sorun yaşıyorum. 2 tane erkek öğretmen bana taktılar kafayı ve sürekli benimle uğraşıyorlar. En son bir toplantı yapıldı okulda ve resmen beni ağlattılar. İdare benim yanımdaymış gibi gözüküyor fakat aslında durum hiç de böyle değil.
Bugün gerekli uyarıları yaptım fakat hiç de oralı değiller. Ben de onları öyle bir köşeye sıkıştırmalıyım ki ama nasıl diye düşünüyorum.
İmam hatipte çalışıyorum ve bugüne kadar kızların türbanlarını sorun etmedim hatta bayan öğretmenlerin bile. Fakat şuan için bir tek bunu öne sürebilirim. Öğretmenleri türbanla derse aldıklarını yani.
Yapmalı mıyım bunu? Bayan arkadaşlarımı da seviyorum, onlara bunu yapmak istemiyorum fakat başka da bir yol gelmiyor aklıma.
Herkese selam.
Arkadaşlar çok çok özür dileyerek bir konu hakkında fikrinizi istiyorum. Özellikle kamuda çalışan türbanlı arkadaşlardan. Benim için çok önemli düşünceleriniz çünkü kimsenin ahını almak istemem.
Okulda çok sorun yaşıyorum. 2 tane erkek öğretmen bana taktılar kafayı ve sürekli benimle uğraşıyorlar. En son bir toplantı yapıldı okulda ve resmen beni ağlattılar. İdare benim yanımdaymış gibi gözüküyor fakat aslında durum hiç de böyle değil.
Bugün gerekli uyarıları yaptım fakat hiç de oralı değiller. Ben de onları öyle bir köşeye sıkıştırmalıyım ki ama nasıl diye düşünüyorum.
İmam hatipte çalışıyorum ve bugüne kadar kızların türbanlarını sorun etmedim hatta bayan öğretmenlerin bile. Fakat şuan için bir tek bunu öne sürebilirim. Öğretmenleri türbanla derse aldıklarını yani.
Yapmalı mıyım bunu? Bayan arkadaşlarımı da seviyorum, onlara bunu yapmak istemiyorum fakat başka da bir yol gelmiyor aklıma.
bence bol bol dua et Yüce Yaradana samimiyetle sığın O'na havale et
sana zararı olmayan insanların da ahını alma
bence idarenin başka usulsüzlükleri , yolsuzlukları varsa onları araştır ve üzerine git
ayrıca tam olarak sana kafaya taktıkları durum nedir?
seni niçin ne deyip de ağlattılar ?
farmasi senin ankarnın bağlarını açtım kocam pek mutlu oldu daha önce açaymışım
karşılıklı iki göbek atıverseydiniz gariiiii
Herkese selam.
selincim öyle oluyo bizde oğlumda yapardık hatta eşim ultrason kağıdını işyerine götürüp arada sırada cebinden çıkarıp bakıp öpermiş.
sene başında aramızda bir tartışma geçti bunlardan biriyle.
bu ilk olaydan sonra adam adımı söylemeden direk beni hedef alan cümleler kurmaya başladı. Yani bana laf sokuyor aklınca. ben cevap versem olay çıkardı ama hiç vermedim.
En son toplantı yapıldı orada da resmen beni hedef alan cümleler kurdu ve aramızda soğuk savaş çıktı.
Adam çok tehditkar konuşuyor herkesle, hepimiz nefret ettik artık okuldan onun yüzünden. fakat idare adamdan nedense tırsıyor hiçbir şey yapmıyor.
Loveli eşim geldi bugün okula. müdürle konuştu, kurumunuza karışmak istemem ama anladığı dilden konuşturmasın beni demiş. ama ortada birşey yok, çözülen.
Bir de dün bu adam bir erkek öğrenciye sınıfta ruj sürmüş. Çocuğun babası okula gelmiş küfürler savurarak. Bizden olayı sakladı idare. daha doğrusu benden. Bir şikayet olmasın diye. fakat ben öğrendim olayı da öğrencinin kim olduğunu da. eşim akşam gitti veliyle konuşmaya. Emniyetten geliyorum demiş hemen eşim. İsterseniz savcı beyi hemen arayayım olayla ilgili demiş ama yok yok yok adam şikayetçi değilim, ama o adam özür dileyecek demiş.
Pazartesi milli eğitime gidip durumu anlatayım diyorum oraya hafif türbanı çıtlatayım diyorum ama kararsızım hala işte.
nasıl taktılar eğer çok rahatsız oluyorsan eşine söyle gitsin adamlara kendini göstersin ayıptır bir bayana ortamı huzursuz etmek ben olsam eşime derim o da gider eşime tek kelime edene selamımı yollarım der anladın tabi kimse beni hiçbir konuyla ilgili rahatsız edemez
haaaa başın açık diye yapıyorlarsa bunu milli eğitim müdürlüğüne taşı derim diğer arkadaşlara da durumu anlat üzgün olduğuğn ama başka seçeneğin kalmadığını anlat
benim zavallı oğlumun hiç usg fotosu yok.
sadece 32. haftada 3 adet 4 boyutlu yüz usg si var.
ve aynı dogdu, kaşlar çatıktı
durun ekleyim size
bu durumu meb söylese bence onu okulundan ayırırlar, en kolay çözüm kendilerince.
valla eşin tam bir adanalı gibi yaklaşmış duruma.
benim eşim öyle işlere hiç karışmaz
ama erkek öğretmenlerin kadın gibi üstüne vazife olmayan her işe burunlarını sokmasından ve bunu idareye yaranmak ve bundan nemalanmak adına seni kullanmaları (ki devlet dairelerinde çok olur) sinir oluyorum.
Sunny sende de evliya sabrı varmış maşallah. Ben sana göre daha yeniyetmeyim, bizim nesil öyle çekmiyor kocayı faan. Takdir ettim seni.
Ben de israfa çok karşıyım ama bazen oluyor. Yemeklerimiz artmaz genelde, ekmek konusunda biraz sıkıntım var. Hemen değerlendiremiyorum sonra küfleniyor çok üzülüyorum.
burdaki dedikoduyu bende çok seviyorum. kah birinin kv'desine saydırıyoruz kah görümce kah iş arkadaşı.
bi mükemmel biziz ya
hahahaahahahah meyranın negatif elemanı ben değilim üzerime hiç alınmıyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))9
ağlayanın malı gülene yaramaz
sizler gerçekten çok muhterem insanlarsınız abla
ama eniştenin aklı varsa bundan böyle sözünden hiç çıkmasın
kesin ben değilim sayın negatif yüklü baksanıza yana döne beni arıyor
canımmmmmmmmmmmmmmmmsen o üzgün suratı hayatın boyunca hiç bulama emi sana üzülmek değil gülmek yaraşır
bacımmmmmmmmmmmmmm bu topikte banlamak yasak
evet evettttttttttttttt kesinlikle o ben değilim
yetttimmmmmmmmmmmmmm bacımmmmmmmmm
uyuyordum
dinlendim geldim dur bi sarılayım pozitif enerjin geçsinnnnnnnn
bayat ekmeklerini çay tepsinin içine ufak ufak parçala
1-2 gün mutfakta beklet, kurumuş oluyor
elinle ya da rondoda un ufak et ve köftelerine kullan
bu şekilde buzdolabında saklarsan köfte yapmak için her daim ekmeğin olur.
bir de akşam ekmeği yedikten sonra kalan parçayı dondurucuya da atabilrisin, ekmeği çıkardığında aynı tazelik ve yumuşaklıkta oluyor.
bimi seviyorum yaaa
daha önce gitmediğim hatta önyargılı olduğum bir market şimdi bana niye böyle hoş geliyor??
taşınınca eve en yakın market bim oldu
aktüellerini seviyorum. ne zamandır tost makinesi gelse diyordum geldi..
şimdi de yer tahtası bekliyorum
bazen oturma odasında yerde yiyoruz sofrabezinde
hem sıcak hem de tatlı oluyor..
temizlik malzemelerini de seviyorum
yumurtasını sütünü de
hele üzümlü sultana bayılıyorruum..
tavsiye ederim
ablacım ya inan giden paraya falan diilde eşinin sağlığına çok üzüldüm ... tamam para önemli ama yerine geliyoda sağlık gelmiyoki.... neyse şimdi iyiymmiş sonunda oh dedim....
aileye yardım adı altında giden paralara en azından yabancıya gitmemiş gözüyle bakıorum artık ...... bu insanlar dış kapının en en en dış mandalı ......... resmen yıllarca verdikleri parayı geri almışlar sonuç ortada verilen emekler boşa giden onca yıllar .... ne diyimki sanki hayrını görceklermi o paranın? aslaaaaa misli misli çıkar....
hayırlı akşamlar hanımlar.
maşallah muhabbet almış yürümüş,allah arttırsın.
ben de artık buralı olacağıma göre kendimi tanıtayım;
yaş 35,ev hanımı,2 kız çocuk annesi,okumayı,sakinliği,yer yer muzipliği çok seven bir hatunum.
birikim konusunda herkesin öğreneceği bir şeyler var,bu konuda da desteklerinize güveniyorum.
sizi bir süredir takip ediyorum,hepinizi yazdıklarınızdan bayağı tanıyorum ama şartlar yeni olgunlaştı extra birikim için.
çocuklarım için yaptıklarım hariç bu kendi adıma olacak.
altın hesabı açtım garantiden,uzun soluklu düşünüyorum,allahın izniyle,belli bir hedefim yok,ev,araba gibi.
gerçi para biriksin de yeri bulunur değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?