Kirli Çıkılar )))

yazdıklarını okumadan önce bir fikir vereyim

gazeteler sansasyonel olaylara bayılır.

imam hatip lisesinde erkek öğrenciye ruj sürdü, 18 yaş altı (ki öğretmen ceza da lır) öğrenciyi rezil etti falan. bu durumdan soruşturma açılır. öğrencilerde evet öyle oldu der. kesinlikle bir yeri tel. ile arayıp haber ver. doğan haber ajansı olabilir.
senin olayın olmasa bile bir erkek çocugunun onuruyla bu şekilde oynanmaması gerekiyor. başı ağrısın onunda.

yerel gazetede olabilir ama adamın arkası varsa yayınlamazlar, ulusal gazete olsun.

bizim müdür ile yerel gazetenin biri uğraşıyordu, bir sürü haber yayınlandı. hakkında şikayet olunca gazetedeki olaylarda soruldu.

Sınıfı uyarmış idare, bu olay buradan dışarı çıkmasın kimse duymasın diye. Ama beni seven bir öğrencim sayesinde öğrendim durumu.
Şimdi pazartesi bu olayla idareyi sıkıştırayım diyorum olmadı başka yol bulurum artık.

Sağolasın canım benim. İnşallah işi hiç bu noktaya getirmeden çözerim.
Ben ki okulda türban takan ama türbandan nefret eden, açılmak isteyen öğrencilere bile hayır çıkartmayın işte ne güzel takıyorsunuz türbanınızı namazınızı da kılın, bu dünyaya aldanmayın vs diyorum. İşte bu adamlar beni çığrımdan çıkarttı. Sanki bir garezleri var bana ama ne olduğunu anlamıyorum bile.

canım sen kararını vermişsin hayırlısı olsun.

yusum sen bu ruj olayını kesinlikle açma
eşin gazeteyi arasın haber versin
olayın senden çıktıgını bilmesinler
bilmiyormuş gibi davran

Valla bizim müdüre kesin inme iner böyle birşey yapsam.

Veli demiş ki sen nasıl öğretmensin de ruj sürüyorsun çocuğa sınıfta. O salak öğretmen de ne var bunda diyormuş. Ben böyle eğitim aldım gibi saçma bir cümle kurmuş. Ama adam hala şikayetçi değil, benim oğluma yapsa biri bunu dünyayı zindan ederim ona.

çocuklara kötü muameleye girer bu ve şikayete bağlı olmaksızın savcı soruşturma açabilir diye biliyorum

......................................................

%&778((.................................

dş<nbsaljbfkldjs

jkbsnfalhjabfljbczödbsskjbndzsşlıhjfn

c<kjfzbdcjkxb mxnzvçkjbf

arkadaşım konuşmak istiyorsan konuş böyle saçma sapan mesajlarla doldurma sayfayı gözünü seveyim

yusum sen bu ruj olayını kesinlikle açma
eşin gazeteyi arasın haber versin
olayın senden çıktıgını bilmesinler
bilmiyormuş gibi davran
senfat bu gerçekten aklıma yatıyor. Yerel gazete var burada ama bilmiyorum yazarlar mı bunu. Yine de konuşsun bir eşim.
Benim aklımda BİMER var aslında ama silsileyi bozdum diye uyarı alırım diye çekiniyorum.Bu konuda bilgin var mı senin senfat?

ben geçen yıl sigara içen bi kızı müd. yard. sına söyledim. velisine söyle hocam adamın haberi olsun dedim.aslında söylemezdim ama kızın gözleri sapsarıydı işin açığı içtiğinin sigara mı başka bişey mi olduğundan emin olamadım.

bi gün gelmiş veli.
bana diyor ki benim kızımı sigara içerken gördüğüne yemin et.
şok geçirdim adam köpürüyor. hiç sevmediğim müd. yard. da yalakanın önde gideni.
müdürüm kalktı gitti sen öğretmenime bunu diyemezsin diye.
baktım bizim yalaka hala yalakalanıyor.
ıyyhh bi de o gitse de kurtulsak gerçi yaptığı hareketler beni sıkıntıya sokmuyo sallamıyorum çünkü.

ne veliler var oğluna ruj süreni şikayet etmez, kızın sigara içiyor diye haber veren öğretmeni şikayet etmeye kalkar..
ufff ya nelerle uğraşıyoruz. insanoğluyla uğraşılmayan bi meslek var mı bilg. müh. mi olsaydım acaba

hayret bişey ya bi de eğitimci olacak bu adam. öküz herif kendisi nasibini alamamış eğitimden. tövbe tövbe yaa.
bence de sen istifini bozma kimseye çaktırma ama şikayet et bu adamı.şu sabahları irfan değirmenci mi ne var ya ona mail falan atın bence.

yuh dirum!!!!!!!! bi kere okula makyaj malzemsi sokmak yasak diilmi nerden bulmuş bu adam ruju sınıfta ve öğrenciye neden sürmüş??????
benim kızıma bile yapılsa sinir olurum ne haklaa üstelik erkek öğrenci bu bide ne öğretmenler var hatta şöyle demeliyim kusura bakmayın ne insanlar var bunun öğretmenlikle eğitimle cezayla hiç bi hiç bi ilgisi yok vicdanla ilgisi var acaba biri kendi oğluna böle yapsa napardı ? yusumcum bence türban şikayet edebileceğin son şey olsun evet elinde bi koz bulunsun onları şikayet etmekle tehdit edebilirsin ama kullanabileceğin en önemli koz eline geçmiş zaten erkek öğrenciye ruj!!!!!!!!!!

benim eşim bimere şikayette bulundu emniyette çalışıo işle ilgili bişeler sölemiş onların amirleri biraz gıcık
ve uyarı cezaası aldı :)
bende bimere şikayette bulundum hemde iki kere maaşlarla ilgili ama bana bişe olmadı ki benden başka arkadaşlarda hastanedeki usulsüzlüklerle ilgili şikayette bulunmuş
sağlık bakanlığında uyarı falan olmadı
ama eğitimde nasıldır bilemem?
şunuda sölim şimdi eşime sordum bimeri oda dediki tecrübeli biri olarak kendi tc'sini kullanmasın eşinin tc siyle sanki eşi şikayet ediomuş gibi yazsın sonuçta kişinin kendi bozmuyo silsileyi dışardan bi vatandaş şikayet ediyo o zman uyarı almaz dedi:) aklında bulunsun

bimerde kimliğini yazıyorsun ve şikayet valiliğe, mebe falan geliyor

sen herhangi bir veli gibi valiliğe de dilekçe yazabilirsin. çocugumun sınıfında böyle bir olay yaşanmış diye yaz ama bir öğretmenin ağzından cıkmış gibi olmasın, anlamasınlar

ya adam bir ceza almasa bile başı ağrısa, bugun sana yaşadıklarını yaşasa yeter.

ama yerel gazeteler yazmaz bence. zaten meb in il müdürünü tanıyorlardır, her gün onlarla ilgili övücü haberler yapıyorlardır

sen doğan haber ajansını ara. senin ilinde temsilcisi olur.

sen olayları uzaktan izle sadece. aaa öyle mi olmuş diye şaşır. önce ilinizden bir müfettiş geliyor gerekli görürse bakanlık müfettişi geliyor. senin bilgini almak isterlerse aa evet böyle bir olay duydum bir öğrenciden dersin.

yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…