dş<nbsaljbfkldjs
Sınıfı uyarmış idare, bu olay buradan dışarı çıkmasın kimse duymasın diye. Ama beni seven bir öğrencim sayesinde öğrendim durumu.yusumcum eğer sana başın açık diye sorun çıkarmıyorlarsa hiç o mevzuyu açma
o ruj olayı çok çirkin bence milli eğitime gitmeden önce eğer üstüne gelirlerse durumu milli eğitime söylerim de ne de olsa orda çalışıyorsun hala şimdi onlar da senden açık bekliyor ona göre
Sağolasın canım benim. İnşallah işi hiç bu noktaya getirmeden çözerim.canım senin niyetin o adamdan ve hareketlerinden kurtulmak anladığım kadarıyla.
sen başörtü olayından girdiğinde karşına sadece o adamı değil idareyi de alacaksın hatta o adamı değil sadece direk idareyi alacaksın. işler iyice birbirine girer. idarenin zulmü daha kötü olur söyleyeyim.(tabi bu dışardan bi bakış açım sana faydalı olabilecek şekilde) kalbimden geçen ise bu konuyu kesinlikle açmaman.
çünkü bu dinle ve vicdanla alakalı bir durum.
manevi açıdan söylüyorum. sen diyceksin ki "bayanlar okula başörtüyle giriyor", sen neyi şikayet etmiş olacaksın?? Allahın emrettiği bir şeyi evet ülkemizde yasak mı yasak ama o Allahın emri. ben öğrencilerime dersten 5 dk önce eşarp yapmak için izin aldıklarında hayır diyemiyorum kendim yapsam ya da yapmasam da çünkü Allahın emrine yasak vurmak bize yakışmaz. yani bu tamamen vicdani bi durum içine sindirme meselesi.
bir diğer mesele şu sıralar başörtüsüyle ilgili şikayetler için soruşturma vs açılmıyor. bırak imamhatipi diğer yerlerin bile çoğunda öyle.. dikkate alınmayabilir.
seni nasıl sevdiğimi bilirsin hakkında hayırlısını diliyorum inşallah sağ salim çıkarsın bu işin içinden.
Özür dilerim telefonla konuştuğum için yazamadım =(
ayy kızlar pardon hemen yazayım olayları.
İlk olayda bu adam öğretmenler odasına lisein en belalı öğrencisini sokmuş. Fotokopi çekiyordu. Ben de o sırada yerimden kalktım dışarı çıkacağım çocuk önümde duruyor resmen, ben de geçeyim bir dedim demez olaydım çocuk resmen geç diye saygısızca bağırdı ve bir de bakışını görmeniz lazım resmen beni dövecek gibiydi. Ben de çık öğretmenler odasında dedim bunu dışarı koydum. Bu adam da vay efendim sen benim yanımdaki öğrenciyi nasıl dışarı atarsın diye bağırmaya başladı. Ben ısrarla hocam çocuk bana böyle böyle yaptı diyorum ama adam dinlamiyor en son ben de bağırdım ve ipler koptu tabi.
Bu olaydan sonra bu adam ara ara beni hedef alan cümleler kurmaya başladı. ama bana söylemiyor bunları ortaya atıyor. Amacı beni sinir etmek istiyorlardı fakat hiç cevap vermiyordum.
En son toplantıda da şu oldu:
Bizim okulda 5.sınıf öğrencileri de var bu yıl.Bu adam dedi ki bu kılık kıyafet yönetmeliğinden sonra okul çok kötü bir hal aldı. 5.sınıflara bakıyorum da kızlar türbanlarını çıkartmışlar, kot giymişler bu böyle olmaz imam hatipliye yakışmaz diye bir laf etti. Ben de tabi kayışlar koptu, burada bulunan kimse o bebelere karışamaz dedim. Onlar daha çok küçük kimse zorlayamaz onları dedim. Eğer zorlayan 1 kişi çıkarsa şikayeti direk yazarım dedim. Tabi adam buna dellendi gözleri yerinden çıktı, sonra beni hedef alan cümleler kurdu. 1-2 defa tuvalette içtiğim sigarayı görmüş. yönetmeliklere aykırı bilmem ne demeye başladı. Sonra diğeri döndü ben geçen gün fotokopi gönderdim siz onu çekmemişsiniz diye saçma sapan cümleler kurmaya başladılar. Ardından sınıf defterinde şu yapılıyor bu yapılıyor diyerek oradan buradan saldırmaya kalktılar. Tam anlatamıyorum ama resmen 2 köpek üzerime saldırmış gibiydi. Çok çok kötüydü ve idare ses etmedi bu maruz kaldığım duruma.
Selin türbanla şöyle ilgisi var. Bu adamlar beni her fırsatta deli etmeye çalışıyor. Okul idaresi bunu engellemek için bu adamlara yaptırım uygulamıyor. Ve üstüne üstlük bu adamlara sürekli yardımcı oluyor. Ki bu kişilerden okulda herkes illallah etti artık. En sakin arkadaşımızı bile seliye çevirdiler, adam elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum diyor artık düşün o noktaya geldik. Ama dediğim gibi idare hiç hiç birşey yapmıyor bunlara. Biz yediğimiz lafla kalıyoruz. İşte bu beni deli ediyor artık ve idareyi de köşeye sıkıştırmalıyım ki bunlara dur desinler artık. Bunu da sadece türban meselesi ile yapabilirm. Yani okuldaki bayan öğretmenlerin türbanla derse girmelerine izin veriyorlar diye şikayet etsem hepsi siner.
yazdıklarını okumadan önce bir fikir vereyim
gazeteler sansasyonel olaylara bayılır.
imam hatip lisesinde erkek öğrenciye ruj sürdü, 18 yaş altı (ki öğretmen ceza da lır) öğrenciyi rezil etti falan. bu durumdan soruşturma açılır. öğrencilerde evet öyle oldu der. kesinlikle bir yeri tel. ile arayıp haber ver. doğan haber ajansı olabilir.
senin olayın olmasa bile bir erkek çocugunun onuruyla bu şekilde oynanmaması gerekiyor. başı ağrısın onunda.
yerel gazetede olabilir ama adamın arkası varsa yayınlamazlar, ulusal gazete olsun.
bizim müdür ile yerel gazetenin biri uğraşıyordu, bir sürü haber yayınlandı. hakkında şikayet olunca gazetedeki olaylarda soruldu.
Valla bizim müdüre kesin inme iner böyle birşey yapsam.
Veli demiş ki sen nasıl öğretmensin de ruj sürüyorsun çocuğa sınıfta. O salak öğretmen de ne var bunda diyormuş. Ben böyle eğitim aldım gibi saçma bir cümle kurmuş. Ama adam hala şikayetçi değil, benim oğluma yapsa biri bunu dünyayı zindan ederim ona.
......................................................
%&778((.................................
dş<nbsaljbfkldjs
jkbsnfalhjabfljbczödbsskjbndzsşlıhjfn
c<kjfzbdcjkxb mxnzvçkjbf
senfat bu gerçekten aklıma yatıyor. Yerel gazete var burada ama bilmiyorum yazarlar mı bunu. Yine de konuşsun bir eşim.yusum sen bu ruj olayını kesinlikle açma
eşin gazeteyi arasın haber versin
olayın senden çıktıgını bilmesinler
bilmiyormuş gibi davran
Valla bizim müdüre kesin inme iner böyle birşey yapsam.
Veli demiş ki sen nasıl öğretmensin de ruj sürüyorsun çocuğa sınıfta. O salak öğretmen de ne var bunda diyormuş. Ben böyle eğitim aldım gibi saçma bir cümle kurmuş. Ama adam hala şikayetçi değil, benim oğluma yapsa biri bunu dünyayı zindan ederim ona.
hayret bişey ya bi de eğitimci olacak bu adam. öküz herif kendisi nasibini alamamış eğitimden. tövbe tövbe yaa.Valla bizim müdüre kesin inme iner böyle birşey yapsam.
gelirim ya ayıpsın adresin neresi topiğin mi var senin deeva benim eve de gel
peşime takıl sesime gel
topikcek buyrun
geyikte
senfat bu gerçekten aklıma yatıyor. Yerel gazete var burada ama bilmiyorum yazarlar mı bunu. Yine de konuşsun bir eşim.
Benim aklımda BİMER var aslında ama silsileyi bozdum diye uyarı alırım diye çekiniyorum.Bu konuda bilgin var mı senin senfat?
senfat bu gerçekten aklıma yatıyor. Yerel gazete var burada ama bilmiyorum yazarlar mı bunu. Yine de konuşsun bir eşim.
Benim aklımda BİMER var aslında ama silsileyi bozdum diye uyarı alırım diye çekiniyorum.Bu konuda bilgin var mı senin senfat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?