Kirli Çıkılar )))

yaa benimde bardaklarım çizildi hep tuzdan mı acaba, bardak tabak çok kötü oldu, sanki böylr yağlı yağlı gibi lekelendiler, sen hangi bölgede yaşıyon ki, buranın suyu çok kreçli
ben ankarada yaşıyorum

senfat çok şaşırdım evinizi nasıl bulmuşlar

ne çabuk saat dört olmuş hiç bereketi yok şu haftasonlarının :26:

Bizim arabanın kaskosu 1600tl imiş. eşim öyle söylemişti. sizin araba sıfır üstelik, bizimkisi 2007 model. Neden bu kadar yüksek ki bizim kasko?

türban konusunu açtıgında aranın iyi oldugu bayan arkadaslarınla da çatışmaya girer, okul senin için daha çekilmez hale gelir. ve idare de seni karşısına alır. dediğin gibi bu sorunu müdür çözmeliydi. ortada seviyesiz bir konuşma geçiyor ve arkadaslar toplantıyı dağıtmayın demiyor.

ayrıca suçu olmayan kişilerin ahını almış olursun diğer arkadasların dediği gibi

Allah senin karşına ruj olayını çıkarmış, tam bu sırada. bu olay özellikle senin eline koz olsun diye Rabbim karşına çıkarmış, bunu kullan. istesen adamın açığını bulamazdın.

Bizim arabanın kaskosu 1600tl imiş. eşim öyle söylemişti. sizin araba sıfır üstelik, bizimkisi 2007 model. Neden bu kadar yüksek ki bizim kasko?

yusum bizimki de yüksekti.bizde sormuştuk.yaşınız 30un altı ve 60ın üstü olunca yüksek olur dediler.ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Müdür pazartesi dumura uğrayacak kesin, ruj meselesinden dolayı =)

yusum bizimki de yüksekti.bizde sormuştuk.yaşınız 30un altı ve 60ın üstü olunca yüksek olur dediler.ne kadar doğru bilmiyorum ama.
evet eşim 30 altı. Bu yüzden olabilir. ama sizinkinde bir tuhaflık var o kesin.

kasko da arabanın modeli, yaşı, hasarsızlığı yanında büyükşehir olması, sürücünün sürekli kaza yapma riskinin olması, geçen yıl aynı şirketten kasko yaptırmak da kasko bedelini etkilediği gibi

ölümlü kazalarda karşı tarafa ödenecek tutar (kimi şirket 20 bin öderken, kimi 60 bin ödüyor), doğal afetlere karşı kaskolanması da etkiliyor.

bir de en yüksek anadolu sigortanın galiba.

biz bir ara garantiye yaptırıyorduk daha ekonomik.

bizim yenge kasko yapınca bir ara ona uygun bişey yap dedik. zürih sigortadan yaptı. 1800 fiyat verenlere rağmen o 1000 lira fiyat vermişti.

Araba benim üzerimeydi ve ben bu yıl yeni 29 oldum; araç kaskolarında bulunulan şehir de önemli ve arabanın hacmi modeli
bizimkisi 1.3 astra hatchback gerçekten şaşırdım. Geçen yılki poliçeye baktım orda ilk yıl için % 30 hasarsızlık indirimi olur yazıyor yada arabayı aldığımz yer bizim üzerimizden sağlam prim almaya çalışıyor. Az baktım ağustos ayından bu yana kaskolarda artışlar başlamış hatta yılbaşından sonra yine zam geliyormuş.
güzel ülkemin güzel vergileri zamları

mutfaktaki çekmecemde kavanoz içine makarna vardı kavanozun altı çıkmış(kırılmş) tüm çekmeceye makarnalar yayılmış;erişte geçen yıldandı; üstten biraz almaya çalıştım ama dibindeki çöpe atmak zorunda kaldım Allah affetsin:26: bir de çekmede bitki çayı varmış son kullanma tarihi ekim 2012 görünüyor atmalı mıyım atmasam bir şey olur mu?

bence benimkini kimse bilemez:)
sen selinsin bi kere

400 euro mu
bodruma değil oraya mı taşınsam acaba
zaten kapadokyada bizim 5e yaptığımızı alıp 50ye satardı mağazalar
yerini bulursan çok güzel para var inşallah biz de nasipleniriz
nasılsa tablo
ölçüsü ,konusu ,en son kaça düşürebildin
iş durumundan dolayı askıya aldım burdaki ablümde sadece boyamalar var aslında en kötüsü diyebilirim
ama ben asıl çamur seviyorum inşallah en kısa zamanda nasip olur
amiiiiin

günaydın desem ayıp olur heralde artık iyi akşamlar diyeyim
hiş boş bırakmaya gelmiyosunuz gene alıp başınızı gitmişsiniz
ve ben hala hastayım sanırım 3 ay falan oldu
pepeti farmasi geçmiş olsun

1. bulaşık maikesine bimdeki toz deterjandan kullanıorum ölçümde 1 tatlı kaşığı
2.çamaşır makinesine siyahlara perwol kullanıorum orta ve beyazlara ariel kullanıodum israil malı oldugunu öğrenene kadar o yüzden tursilmatik kullanıorum toz deterjan bingo da denicem ama aklımda bide o var bidaha kullanmıcam markalar ariel,persil,alo.....
3. yumuşatıcı çokda farkeden bişe diil bence o yüzden burda efor market var kendi ürünleri var kalyon markalı bende onun yumuşatıcısını kullanıorum benim için kıstas güzel kokması:)

seyyahalemi bir de yalan söyledim yeni evliyim balayındayım evim için ilk defa bir aksesuar alacam lütfen biraz indirim yapın diye ama kadın tutturdu madem evinize alıyorsunuz bu özel bir şey o yüzden 400 dedi yoksa 450 lerde filandı. Elim dar olmasaydı kesin alırdım Tabloya gelince çok büyük bir şey değildi beğendiklerim seramikten her yeri puzzle gibi düşün ama ortasından bir yüz çıkıyor puzzle ın bir de ona benzer yine minik minik seramikten örtü (15 taneydi sanırım) gibi şeylerin altından insan yüzleri çıkıyordu. Keşke eşime fotografını çektirseydim sen öyle bir şey yapsan var ya ilk alıcın ben olurum

almadın mı sonunda
o dediklerin örtü gibi olanlar deri
çok güzel duruyorlar ama temizlemesi çok zor deri sertleştiği için
bende de var ama evime kendim için

ah bi başlasam bi otursam başına
bende daha ne numaralar var daaaaa

3 doğum yaptım,bende tüyodan bol birşey yok.
ilk iş sütünün çok bol olacağını düşüneceksin,hatta öyle çok olacak ki fazlasını sağıp dökeceksin gibi..
olumlu düşünce , bol sıvı beslenme sütü ve kalitesini arttırıyor canım.
yardımcı olarak malt içeceği ve anne sütünü arttırcı doğal çaylar var,onları alabilirsin.
küçük bir manuel süt pompası hemen doğum sonrası uygulandığında sütün hızlı gelmesini sağlar..
ilk günler çok sık emzirmelisin ki hem sütün artsın,hem bebek sarılık olmasın.bebeğin her istediğinde ver.
ilk doğduğunda bebeğinin midesi bilye kadar olacak,nasıl doyururum stresi yapma o yüzden.
tüm yaptıklarına rağmen sütün gelmezse en sağlıklı mamadan kaşıkla vermeye çekinme,yeter ki biberon almasın.
başka soruların olursa seve seve yanıtlarım.
bu arada hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.

prilin sıvı bulaşık mak.deterjanı güzel gibi.kalıntı bırakmıyor,istediğin kadar sıkıyorsun.hiç bir temizlik maddesinin konsatresini kullanmıyorum,arınması daha zor diye düşündüğüm için.
vernel favorim yumuşatıcıda..

bayatlamış olursa tadı güzel olmaz,bence bir tanesini deneyip,karar verin.

bu arada iyi akşamlar,sayfalar kaçmadan alıntılarımı yazayım dedim,malum gündem hızlı değişiyor burada..
pazarı,marketi hallettim,geldim,yoruldum ama bir çok iş çıktı aradan.tüm işleri bitirip yarın bir yerlere kaçsak çoluk çocuk çok güzel olacak..

canım benim için organiklik ön planda ben ersağ kullanıyorum çamaşırlarda. yumuşatıcı da kullanmıyorum.
bul. makinesinde şu an finish hepsi bir arada ama yakında ersağa geçcem deneyince söylerim.

hah evet bak öyle olunca da komik oluyor. tekerleme gibi oluyor
ben de tek soy isim kullanıyorum. kendiminki de güzeldi eşiminki de. ama ikisi de uzun.
bir ailede herkesin aynı soyisim olmasından yanda bi fikrim vardı. ama daha hala iki kişinin dışına çıkamadık ailede
heee o anda pireler uçuşuyordu
tek kelimeyle süper başka bişey diyemiyorum

hayır alamadım ve aklım kaldı; birdaha gidersem mutlaka alacağım. Deri değildi seramikti ama kağıt hani yerden kaldırırken katlanır gibi olur ya onun gibi duruyordu. Bir ara fırsatım olursa kağıda çizer çizimli anlatırım sana. Temizlik konusunu hiç düşünmedim alayım bir şekilde temizlerim diye düşünmüştüm. (o aralar buharlı temizleyicilere merak salmıştım nasılsa kolayca temizlenir diye düşünüyordum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…