ben ankarada yaşıyorumyaa benimde bardaklarım çizildi hep tuzdan mı acaba, bardak tabak çok kötü oldu, sanki böylr yağlı yağlı gibi lekelendiler, sen hangi bölgede yaşıyon ki, buranın suyu çok kreçli
kızlar meyra konunun kapanacagını düşünüyor ama bu konu kapanmayacak burada
her gün sorulacak sana meyra hanım
ben de hümeyra diye düşünmüştüm ama değilmiş.
Bizim arabanın kaskosu 1600tl imiş. eşim öyle söylemişti. sizin araba sıfır üstelik, bizimkisi 2007 model. Neden bu kadar yüksek ki bizim kasko?kızlar benden de size bir soru bu yıl zorunlu trafik sigortalarınız ne kadar çıkıyor? Gerçi yaşanılan şehre göre değişiyor sanırım bize 272 lira çıkarmışlar. Asıl ilginci kasko geçen yıl sıfır oluşunda bile 880 lira ödemiştik bu yıl 893 lira diyormuş en düşük yer arabayı aldığımız yer öyle diyor ne dersiniz bu işte bi bit yeniği yok mu? Kaza yapmadığımız için hasarsızlık indirimi olması gerekmez mi?
akıllıbıdık
bulaşık makinemde sıvı deterjan kullanıyorum calgonit finish; marketlerde indirimde 11.90 liraya satılıyor denk geldiğimde alır stoklarım tuz zaten kullanmam bulunduğum bölgede tuz kullanırsam bardaklarım çizilirimiş gerek yokmuş.
çamaşırda perwollerim var onların da 4 l sini indirimli gördüğümde (hem beyaz için hem renkli için olanlarını) alıp stokluyorum; bir de beyazlar için toz ariel im var.
yumuştacıda da konsantre kullanıyorum yumuoştu sanırım.
iyi birşeye vesile oldun o zaman =)
hangi konu canım? :))
Bizim arabanın kaskosu 1600tl imiş. eşim öyle söylemişti. sizin araba sıfır üstelik, bizimkisi 2007 model. Neden bu kadar yüksek ki bizim kasko?
Müdür pazartesi dumura uğrayacak kesin, ruj meselesinden dolayı =)türban konusunu açtıgında aranın iyi oldugu bayan arkadaslarınla da çatışmaya girer, okul senin için daha çekilmez hale gelir. ve idare de seni karşısına alır. dediğin gibi bu sorunu müdür çözmeliydi. ortada seviyesiz bir konuşma geçiyor ve arkadaslar toplantıyı dağıtmayın demiyor.
ayrıca suçu olmayan kişilerin ahını almış olursun diğer arkadasların dediği gibi
Allah senin karşına ruj olayını çıkarmış, tam bu sırada. bu olay özellikle senin eline koz olsun diye Rabbim karşına çıkarmış, bunu kullan. istesen adamın açığını bulamazdın.
evet eşim 30 altı. Bu yüzden olabilir. ama sizinkinde bir tuhaflık var o kesin.yusum bizimki de yüksekti.bizde sormuştuk.yaşınız 30un altı ve 60ın üstü olunca yüksek olur dediler.ne kadar doğru bilmiyorum ama.
sen selinsin bi kerebence benimkini kimse bilemez:)
sona kalan donakalır derler ya kaçırdığını ilk farkeden benim sanırım
seyyahalemi profiline girince orda seramiklerim albümünde görünce aklıma geldi bu yaz mikonosta seramikten tablolar satan bir dükkan vardı çok orjinal şeyler satıyordu tabiri caizse resmen çingene pazarlığı yaptım istediğim tabloya 400 eurodan aşaı fiyat vermemişti
artık bu son soruşum olacak kızlar
1.bulaşık makinesi deterjanınız hangisi
2. çamaşır makinesi deterjanınız hangisi sıvı mı toz mu
3.yumuşatıcı markanız hangisi konsantre mi normal mi
son olarak bulaşık makinesinde finish mi birdaha tövbeler tövbesi
seyyahalemi bir de yalan söyledim yeni evliyim balayındayım evim için ilk defa bir aksesuar alacam lütfen biraz indirim yapın diye ama kadın tutturdu madem evinize alıyorsunuz bu özel bir şey o yüzden 400 dedi yoksa 450 lerde filandı. Elim dar olmasaydı kesin alırdımTabloya gelince çok büyük bir şey değildi beğendiklerim seramikten her yeri puzzle gibi düşün ama ortasından bir yüz çıkıyor puzzle ın bir de ona benzer yine minik minik seramikten örtü (15 taneydi sanırım) gibi şeylerin altından insan yüzleri çıkıyordu. Keşke eşime fotografını çektirseydim sen öyle bir şey yapsan var ya ilk alıcın ben olurum
öyle bir şey yapsan var ya ilk alıcın ben olurum
3 doğum yaptım,bende tüyodan bol birşey yok.kızlar özellikle bebkleri olanlara sorcam bunu:
ben bebeğim oldugunda hazır mamalarla beslemk istemiorum içindeki o katkı maddelerini düşününce, sütümüde inek sütü alcam hazır süt kullanmamyı düşünüorum
ama bunu nasıl yapcam? yani şimdi öyleki hazır mama olmadıgında sanki çocuk aç kalcak diye düşünenleri bile tanıorum
daha erken biliorum ama bebk mama yemezse ne yer ki?
eskiden annanem sanki kardeşime pirinçunlu bişeler yapıodu ama onunda besleyici değeri yok gibi gelio hani arada bi olabilir ama bebek hazır mamasız nasıl beslenir:)?
prilin sıvı bulaşık mak.deterjanı güzel gibi.kalıntı bırakmıyor,istediğin kadar sıkıyorsun.hiç bir temizlik maddesinin konsatresini kullanmıyorum,arınması daha zor diye düşündüğüm için.artık bu son soruşum olacak kızlar
mutfaktaki çekmecemde kavanoz içine makarna vardı kavanozun altı çıkmış(kırılmş) tüm çekmeceye makarnalar yayılmış;erişte geçen yıldandı; üstten biraz almaya çalıştım ama dibindeki çöpe atmak zorunda kaldım Allah affetsin:26: bir de çekmede bitki çayı varmış son kullanma tarihi ekim 2012 görünüyoratmalı mıyım atmasam bir şey olur mu?
canım benim için organiklik ön planda ben ersağ kullanıyorum çamaşırlarda. yumuşatıcı da kullanmıyorum.artık bu son soruşum olacak kızlar
ben de tek soy isim kullanıyorum. kendiminki de güzeldi eşiminki de. ama ikisi de uzun.hah evet bak öyle olunca da komik oluyor. tekerleme gibi oluyor
heee o anda pireler uçuşuyordu
sağolasın canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm
elinde bardakla mı dinlemiş
sağolasın canımmmmmmmm
çok teşekkürler canımmmmmmm
çok teşekkürler
miniğe de geçmiş olsun
enişte seni ayağında sallasaydıyaramaz bebek
gülemkten koptum
süper özet olmuş
tek kelimeyle süper başka bişey diyemiyorumben sana 40 sayfayı özetlerim canım benim:)
senfat eva ve seyyah alemi dün ortalığı karıştırdı:)
isim yazıp silmişler gece sabah görenler merak etsin diye entrikaya bak sen:)
yaklaşık bi 30 sayfa buydu:)
diğer 10 sayfada havadan sudan şeyler badezuzumun profil resmi ,yusumun küçük bi sorunu varmış okulla ilgili ve dün meyranın ortalığa attığı enerjiyle ilgili şeyler:)
asıl önemli nokta eva,sunny abla,karanfilce,senfat,eva ismini açıkladı ama biz görmedik:)
meyranında negatif enerji odağını hala bulamadık:)
yusumda okulla ilgili napcana karar verdi:) özet olarak
bide aramıza 2 yeni arkadaş katıldı
hayır alamadım ve aklım kaldı; birdaha gidersem mutlaka alacağım. Deri değildi seramikti ama kağıt hani yerden kaldırırken katlanır gibi olur ya onun gibi duruyordu. Bir ara fırsatım olursa kağıda çizer çizimli anlatırım sana. Temizlik konusunu hiç düşünmedim alayım bir şekilde temizlerim diye düşünmüştüm. (o aralar buharlı temizleyicilere merak salmıştım nasılsa kolayca temizlenir diye düşünüyordumalmadın mı sonunda
o dediklerin örtü gibi olanlar deri
çok güzel duruyorlar ama temizlemesi çok zor deri sertleştiği için
bende de var ama evime kendim için
ah bi başlasam bi otursam başına
bende daha ne numaralar var daaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?