Kirli Çıkılar )))

Benim annemde tusil kullanırdı ilk evlendiğimde tursil aldık ben beğenmedim arielide pek beğenmedim omoya geçince çamaşırlarım daha güzel olmaya başladı bidahada bırakamadım vee annemide omoya alıştırdımHatta dün annemle alışverişe gittik omo 5 kg indirimdeydi yanında plastik saklama kabı hediyesiyle 29 tlden 19 a düşmüştü anneme aldık benim var şimdilik genelde indirimde oldukça alıyorum vazgeçemiyorum işte içim rahat etmiyo canım tavsiyen için sağol denemeye çalışacağım bakalım uyabilecekmiyim.

canım benim bi fikrim yok ama bence diyanet işlerine bi sor istersen yanıltmak istemem ben.

Bende sabah erken uyandım eşim erken gitti işe yatmadım yemeklerimi yapayım dedim hemen bi mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yaptım evleri topladım birazdanda ütü yapacağım ve sigara böreği yapacağım dolaba atıcam birazda anneme götürcem.Akşam için çayın yanına bişeyler yapayım diyorum ama ne yapsam bulamadım.Oğlumu banyo yaptırmayı düşünüyorum ama bugünde bayağı bi soğuk.

merhabalar kızlar.iyi pazarlar herkese.hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun.ev işi yapanlar kolay gelsin.ben debirazdan sarma sarıcam.yarına hazır olsun diye

ahahhaha
ona yaşlılık deniyor canım
ben 3 aydır aralıksız hastayım bazen daha ağır bazen daha hafif
oy tirabzon tirabzon babamın memleketi

bir bilene sormak lazım diyaneti ara bence de

acabası neden bana kimse cevap vermiyor
loveliden başka

günaydıııııııınlar

merhaba arkadaşlarr

farmasi geçmiş olsun iyiyce dinlen belki tam dinlnmemediğin için geçmiyordur
bende yaklaşık 10 gündür grip gibiyim ama ne tam iyileşiyorum, nede tam hasta oluyorum, kızım da hasat çocuğum tam iyileşmeden tekrar hastalandı, dün gittik bir nebilizatör aldık, evde buhar veriyorum ilaçlı, biraz iyi geliyor, doğal olarak bende bir haftadır doğru düzgün uyku çekmediğim için çok gergindim dün akşamm, çok bağıdrdım kızıma, uymuyor ağlıuyor ne yapıyorsam susmuyor, üstünü örtüyorum atı veriyor battaniyeyi, ama terli, 2 den 5 kadar böyle boğuştuk en son bağırdım el kadar çocuğagbu bu hafta bir kaç kere tekrarladı , sonrada çokk ama çokkk üzüldüm, biliyorum hasta anlatamıyor derdini, ama bende bittim bir haftadır, eşimede gitmiyor o alıyor kucağına bizimki daha çok bağırıyorrt

deterjanlardan bahsetmişsiniz
ben çamaşır makinası için ariel aldım, daha önce alo almıştım, çok bir fark yok sanki ama ariel biraz daha iyi gibi, yumuşatıcı olarak bazen bingo, bazen vernel alıyorum, ama genelde pek kullanmıyorum, kızım için sabun tozu kullanıyorum, onun kıyafetlerine yumuşatıcı koymuyorum, hatta 2 kere duruluyorum
bulaşık makinası colgonit kullanıyordum, ama benim bardakları cam tabakları görseniz o kadar kötü oldularki, yazın eve kim gelmişse, Migrosun sıvı bulaşuk deterjaını almış, bende şimdi onu kullanıyorum zaten bulaşıklar çok kötü, misafir için olanları elde yıkıyorumm

akılıbıdıkcım

1bulasık makınaısna akolgonır guantum
2camasır mak rınso renklı , beyazlara da arile leke cıkarıcı vanıs cosla pembe bidonlu ( cocugu olanlara önerıyorum- kullanım talımatının aksıne lekelı kıyafete sıkın camasır sepetıne atın. haftasonu yıkanınca lekeden eser yok ne lekesı olursa olsun ayrıca kullanma talımatında camasır ustunde kurutmayın yazıyor da)
3yumusatıca yumos ve vernel var su an bulutta kulnadım selının dedıgı gıbı koku önemlı bence evı şöle mis gıbı kokutmalı

kızıma gecmıs olsun dıyen arkadslara tesekurler edıyorumm

bu arada camasırlarım yıkandı ama kurumadı utu yapılacak ve ev supurulecek toz almıycamm

çocugu olan anneleer soru

3.5 yasında bır kızım var ve tam bır cımcıme kreste olsun gıttıgmz yererde

hayal dunyası cook genıs. krese kayda gıtmıstık 3 ay önce .
mudure hanım dedıkı "benımde kızım var ama gıttı bılıyomuusn "
bende dedımkı "nereye gıtmıs sorsana annecım "
kızımda diyorki" kötü bir ormana gıtmıs olmalı" güldük tabi
butun cevapları hayal dunyası cevresınde

ama oyun oynuyor hep kendı kendıne konuusyor. bırlıkte oynıyoruz bazen babasıyla oynuyor ama kendı kendıne de oynuyor ve konusarak oraya gıt ordan gel ben suraya gıdıyorum bebegın alıyor vs vs

kucukken bende yapardım ama kıızmnkı normalmı ya bilginz varmı

çok çok normal. bu dönemde gerçekle hayal dünyası birbirine karışır

çok normal benimki 10 yaşında hala yapıyor
bikaç tane ev alıyor mahalle yapıyor bebekleri o evlerde yaşayan komşular yapıyor onlar birbirine gidiyor bahçede oturuyor falan
hatta hayvanları bile seslendiriyor
psikiyatrist normal olduğunu söylüyor
aslında oyun yaşları sistem onları derse zorluyor diyor

Bence normal canım benim oğlumda tam konusamıyo ama eline tlf gibi bişey alıp babasıyla filan konusuyo bişeyler anlatıyo bye bye deyip kapatıyo kendince oyun oynuyo gizli gizli çok izledim ama etrafımda bu tarz çok duyunca anormal olmadığını anladım bende küçükken yapardım:)

seyyahcım hepimiz öyle konusmalar yapıyoruz ama ne kadar doğru yapıyoruz dersen benimde bi fikrim yok bende senin gibi çok kullanırım.

senfat ben pek anlamıyorum ama eşime sordum eğer önceki dönemlerden tutamadığın kaza orucunsa bu orucunu bozmayacakmışsın ama bunun için de bir kaza orucu tutacakmışsın ama nafile orucuysa bunu bozabilirmişsin ama kaza tutmalıymışsın; yanisi kaza her halükarda tutacakmışsın ama sen yine de diyaneti arayıp oraya sorsan iyi olur

kızlar benim de bir sorum var; aranızda SPSS kullanan var mI? Yarına kadar acil bir dosya açıp içindeki datalara bakmam lazım da dosya sadece spss de açılıyor ama SPSS için de IBM lisans istiyor

seyyahalemi bencede kaan karışık olduğu için böyle cümlerler kuruyorsundur, bende yaparım bazen, sınıfta özellikle diyelim bişey anlatıyorum, biri dikkatimi dağıtıur ve ben cümleyi unuturum, çoğu zamanda tersten söylerim devrik cümleler kurarım ve gülüşürüz

ama senin kızın biraz daha küçük model alarak büyür çocuklar kızınla konuşurken biraz daha dikkat edebilirsin belki nacizene fikrim, tabi senfat daha iyi bilir bu konularıı

karanfilce gelince anlatır canım o bilgisayarcı

spss bizde var. nasıl göndercem sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…