Kirli Çıkılar )))

bir derdim var kızlar
fark edenleriniz olmuştur belki ben pek iyi cümle kuramam
bi yerden grip başka bi yerden çıktığım anlamsız ya da kendini tekrar eden cümlelerim oluyor
bunu çok fazla şey düşünmeme kafamın karışık olmasına bağlıyorum
kızımla da böyle konuşuyorum
kızım yemek hazır diye seslenmiyorum da
kimin en tatlı kızının annesi yemek yapmış diyorum mesela
amaan diyorum düz mantık büyümeyecek en azından
bazen de diyorum ne saçmalıyorsun
yanlış mı yapıyorum acaba:26:

kızlarr dediniz dediniz en sonunda yaaptım.
kardeşim arabaşı istedi.
az önce hamurunu yaptım kardeşim gelince de çorbasını yapcam. hamurunu ilk defa yaptım bu arada fena görünmüyor.
bilirsiniz o gece yenir.
ayy beraber olaydık da yiyeydik değil mi

Yine sayfalar almış başını gitmiş ama selincim pek güzel özetlemiş...teşekkürler selin...
Biraz okudum ama şu isimlerin açıklandığı sayfayı kaçırdım sanırım.
Bugün işlerim vardı dışarıda. Markete gittim. 91 lira ile çıktım. Haaa bu arada eşime bir marketin çekilişinden elektrik süpürgesi çıkmış...bayağı kullanışlı birşeye benziyor.

afiyet olsun cnm.hamuru tutturmak zor diyorlar.çorbasını da yaparsın

3 gündür yazılanları okuycam diye canım çıktı
ama sıkılmadım tabi her zamanki gibi
belki birçok şeye cevap yazmak geldi içimden
fakat ne mümkün, 100 sayfa falan ilerlemiş galiba

farmasi inşallah daha iyisindir
tabi ben bunca sayfayı okuyana kadar uzun bir zaman geçti
sen iyileşmişsindir bu arada
selinin özetini önceden görebilseydim bu kadar vakit kaybetmezdim

meyra negatiflikten bahsedince ben de kendimi düşündüm
zaten ismim de yeterince negatif
normal hayatta da ilk tanıştığım kişiler pek pozitif elektrik almazlar benden
ama konuyu kapattım demişsin
şansımı zorlamıyayım fazla
üstelik her gün girerim buraya, al bi kanıt daha

geçen hafta burada kendime söz vermiştim derli toplu olcam diye
bi hafta boyunca bunu %90 başardım
şimdi de ortada ne görsem hemencecik onu kaldırıyorum yerine

dün akşam eşimle çarşıya çıktık
kendime bir çift çizme aldım,150 tl
bugün de 11 gibi evden çıktık, ben kermese gittim
bi saat falan orda durduk
sonra kızkardeşimle çarşıyı gezdik, bi hamile elbisesi aldım 80 tl
3-4 hafta sonra giyerim galiba
normal kıyafetlerim halen oluyor çünkü şu an
yemeği de dışarıda yedik
çamaşır işini de halletim bugün
çoğu kurudu, akşam da evi süpürdüm
yarın ütü, toz alma ve banyo tuvalet temizliği var
performans ödevlerini okumam lazım bir de.

aklıma gelenler bunlar
haa bu arada, biraz yavaşlayın yahu
yetişemiyorum

olsun canım geçmişi iyiki okumuşsun.
yoksa benim gönderdiğim kokulu öpücüğü alamıycaktın
aldıklarını güle güle giy canım.
bu arada yarın kendini çok yorma

günaydın canlar
son 2-3 senedir gripleri çok ağır atlatır oldum
demekki yaşlanıyorum artık

üniversitedeyken grip olacağımı anladığımda 1 yemek tabağı soyulmuş portakalı yemem yetiyordu 4 gündür ne oluyor bana anlamıyorum

ah karadeniz ah trabzon ev arkadaşım trabzonluydu en yakın arkadaşlarımız da trabzonlu onlara gitmiştik 2 yaz önce çok güzeldi tek hayalimiz az paramız olsun refaha erelim yine gitmek çok güzeldi çok
aha meyracım yazmayan bir ben kaldım
ben her gün burdayım demek ki benim
ama olsun demek ki sonunda pozitife dönmüş
ben seni seviyorum hehehehe
canım benim sütüm ilk hafta gelmedi kaşıkla mama verdik aptamil sütüm geldi ama çok olmadı neler yapmadım ki kaynarlar içtim tencere tencere
her gün pilav soğan yedim dereotu bitki çayı malt içeceği baktım yok artmıyor ama kesmedim her gün 1 lt süt içtim dr önerdi süt sütü getirir dedi bari sütün kalitesi artsın dedim
ben de 4 aylıkken başladım işe o bakıcım mama veriyordu ben de yatmadan veriyordum
bi de bir memeyi hiç vermiyordum gün içerisinde bir meme ile bir defalık mama ile geçiriyorduk sonra dolu memeyi veriyordum gece doya doya anne sütü içsin diye oğlum emdikten sonra makineyle sağıyordum ne kadar çıkarsa biriktiriyordum buzdolabında ertesi akşama kadar sonra onu sıcak su dolu bir kapta ılıtıp veriyordum benim makinem medelaydı elektrikli sakın manuel alma bileğin ağırıyor sütü çıkaracam diye strese sokuyor adamı
sana tavsiyem sütün olunca stokla anne sütü için buzdolabı poşetleri var onlarda 1 yıla kadar kalabiliyor azcık sütümü bile bu şekl,de de muhafaza ettim sonraki zamanlarda kullandım bir damla bile ziyan etmedim herkesin bebeği 1 kiloya yakın kilo alırdı oğlum 5oogr ancak alırdı dert ermedim hiç anne sütü alıyor mu evet sağlıklı mı oğlum sağlıklı aldığı kiloya takılmadım hatta 3 aylıkken kahvaltılık veriyordun merciimek tanesi kadar peyniri veriyordum yumurta veriyordum pekmez veriyordum ihtiyacın oldukça sor bir sürü tecrübeli anne var
bu şekilde 6 aya kadar devam ettim ek gıdaya erken başladım bu yüzden ama emzirmeyi kesmadim 20 alylık olana kadar emdi bir arkadaşım da oğlu emmiyordu o da 20 aylık olana kadar makineyle sağdı verdi pes etmeden devam etmek önemli
ben bint kullanıyorum bimin ürünü memnunum
valla alo kullanıyorum bime gitmiştim deterjan almaya baktım omo var yanında da art var amam ben artı alo diye okudum ve aldım yani şu an art kullanıyorum ve fena değil toz kullanıyorum canım
bingoyu seviyorum konsantre ama farmasi gibi yapıcam 6 lt alıp 12 lt çıkarıcam onu
persilden memnunmusun farmasi ondan alayım diyorum ama etrafımda kullanan yok nasıl bilmiyorum
senfatçım öğreniyorlar valla hastanede tanıdığı varsa kolay bu işler tel numarasını da bilirler
deterjanlarımız hemen hemen aynı
yok bence hayata renk katar böyle söylemler bence devam et

vücut direncin düşmüştür
sana bir çay tarifi vereyim barış mançonu şarkısı var ya nane limon kabuğu olan işte ordaki malzemeleri bir taşım kaynat balla kaşırtır ve iç iyi gelir canım geçmiş olsun

Merhabalar mutlu hafta sonları herkese :)

Farmasi tekrar tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Selin bir şey sormuştun cevaplamıştım ama sanırım görmedin tekrarlıyorum şayet görmemişsen:

Akıllıbıdık , benim de merak ettiğim bir soruyu sormuşssun özellikle deterjanımdan memnun değilim, çamaşır makinesinden kaynaklıyor olabilir mi acaba ?

Bulaşık makinesinde Pril Multi Perfect
Çamaşır makinesinde deterjan olarak Ariel, yumuşatıcı olarak da Bingo kullanıyorum. Ama ne Ariel'den ne de Bingo'dan memnunum maalesef.

canım benim gördüm fakat dediğin doğru süperonline aradım böle böle süperonline a geçmek istiorum faturan düşülüomuş didim kadında evet bulundugunuz yerde fiberonline varmı dedi bilmiorum dedim
adresten baktı benim bulundugum ilçenin hiçbir yerinde fiberonline olmadığı için ne yazıkki geçemiourum((((

1.bulaşık makinesi deterjanım calgonit finish
2.çamaşır makinesi deterjanım renklidede,beyazdada omo matik
3.yumuşatıcım yumo konsantrematik yabani orkide canım.
finish için böyle bi yorum yapmışsın ama ben memnnunum.

kızlar merhaba
ben de çamaşır için ariel, bulaşık için pril kullanıyorum. memnunum aslında. yani şikayetçi değilim.
çamaşırları katladım, yerine koydum, ütülenecekleri ayırdım. yarın ütülenir. fincan keki yaptım bugün. etli patlıcan yemeği ve kıymalı gözleme yapayım diyorum akşama. az sonra da oğlumu kursa götüreceğim.

fincan kekini ben de yaptım, olmadı. suyunu çok koydum galiba. fincanın ortasındaki kek patlamış, fincandan taşmıştı. yapabiklirsem öğrencilere öğretmeyi düşünüyordum. öğrencievlerinde fırın bulmak zor. fincan kek ve tava pizza öğrenci evleri için harika

annem de hep omo kullanır. anneme sürekli değiştirmesi için baskı yaparım. tek maaşlı niye omo kullanıyorsun diye. omo kullanan ve diğerleini denemeyen omodan başka deterjanın lekeleri çıkarmayacagını düşünüyor. bence sen de daha ucuz deterjan deneyebilirsin. artan para da kumbaraya

kızlar ben de bişey soracagım. gece oruca niyetlendim. bir ara uyandım, hava karanlıktı. mutfaktaki saatin pili bitmiş. suyumu içtim. salona geçtim ve saate baktım. imsak vaktini geçmiş. şimdi yanlışlıkla orucumu bozdum mu, açayım mı, tutmaya devam edeyim mi
fikri olan var mı

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar nasılsınız bugün?
Dün yoktum bayağı sayfalar birikmiş sonunda bitirdim ama:)
Meyracım negatif enerji pozitife dönüşmüş sevindim canım konuda kapanmış ne güzel sende vesile olmuşsun belli.
selincim bende oğlumu sütüm olmadığı için hep bebelac mamayla büyüttüm bende emzir sütün hatta işyerinde filan sütünü sağ derim eğer sütün yetmezse mama ver derim ama pirinç unu filan hiç verme diyenlerdenim.
pepeti çok geçmiş olsun canım boğaz enfeksiyonu olabilir bizdede var ateşimiz 42 ye kadar çıkıyo inatçı ateş oluyo bi dr göster derim eğer enfeksiyonsa antibiyotik kullanmadan geçmiyo çünkü.
farmasicim çok geçmiş osun canım bol bol dinlen haa bide narda bol c vitamini varmış istersen özellikle bu dönemde bol bol nar ye.
sevimsiz canım güle güle giy aldıklarını kaçıncı haftadasınız şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…