Kirli Çıkılar )))

papatya seyyahalemi dertleriniz her neyse bir an evvel kurtulur ve düze çıkarsınız inşallah.. kişiye kendisi değil de başkasının ettiği dualar Allah katında daha kabul görür olurmuş...

Ben bu bedelliyi baya kafama taktım bugün girdim hesapladım krediler çok mantıklı geliyor ama eşimi ikna edemiyorum gidip ben başvursam eşi olarak halletsem kendi başıma kabul ederler mi ki acaba?:44:

saolasın canım
sanmam ki etsinler

başvurudan önce bankaya ödeme yapıp dekont götürülüyor sanırım.
aşama aşama yazıyor nette
ilk 15ooo bin ödersen, dekontu eline ver, mecbur kalır.

başvurudan önce bankaya ödeme yapıp dekont götürülüyor sanırım.
aşama aşama yazıyor nette
ilk 15ooo bin ödersen, dekontu eline ver, mecbur kalır.
bu sefer 30 binin hepsini birden alıyorlarmış tek seferde ikna çabalarına devam edecem olmazsa aileleri araya sokacağım.
kızlar yarın oğluma beyin pişireceğim. öneriniz var mı
şöyle yapın diye
benim de buzluğumda beyin vardı kurbanımızdan; unutmuşuum bak sen diyince aklıma geldi ben hiç pişrmedim ama annem bize önce haşlardı sonra da soğanla kavurur ve yumurta kırardı beyin çok lezzetli olur ben bayılırım

kızım şu anda sinir krizi geçiriyor
ve o kadar sinirliyim ki bakmıyorum
eğer yanına gidersem çok kötü şeyler olacak
senfat oralarda mısın
ben şimdi ne yapayım

Son düzenleme:
güüünaayyydıınnnn kirli çıkılaar hepinize hayırlı günlerr
farmasi bugün açılış benden olsun (baktım da senin yerini hiç tutmadı)

kızım şu anda sinir krizi geçiriyor
ve o kadar sinirliyim ki bakmıyorum
eğer yanına gidersem çok kötü şeyler olacak
senfat oralarda mısın
ben şimdi ne yapayım

neden kiiii bu durumda sessiz kalmak cevap vermemek en doğrusu benim 2 yaşındaki oğlum bile yapıyor ben de sessiz bırakıyorum onu

Kızlar garantide altının gramı alış 93 satış 98 şimdi biz alırken 98e mi alıyoruz 93 e mi satıyoruz yoksa tam tersi mi

günaydın kızlar.inanın size imreniyorum,gece vakti ne işim ne gücüm bitiyor,oturup iki cümle yazamıyorum.işim bittiğinde de pilim bitiyor.
kızlar ne olur benim içi dua edin. bu aralar çok duaya ihtiyacım var. canım çok sıkılıyor...
allah yardımcınız olsun inşallah,ne sıkıntınız varsa gidersin.

seyyahalemi,çekene çile çok derdi rahmetli annem.derdimizden utandıracak neler çekenler var,bir ölümün çaresi yok,sen bu sıkıntılarına rağmen şükrü bırakmıyorsan,rabbim de senden ümidini kesmemiş demektir.
Orhan Gencebay - Dertler benim olsun - YouTube

ben o. gencebayı çok severim. hamileliğimde çok dinledim. oğluma da ninni olarak onu ve volkan konağı çalıyorum
orhan gencebay mı dedi biri,hastalık derecesinde fanı olan küçük ağabeyimin sayesinde tüm şarkılarını ezbere biliyorum.ama seviyorum da,dün dokunma yı dinledim mesela,resminle ağladım da favorilerimdendir.
Kızlar garantide altının gramı alış 93 satış 98 şimdi biz alırken 98e mi alıyoruz 93 e mi satıyoruz yoksa tam tersi mi

en yüksek rakam hep bankaya aittir maalesef.

kızlar benim komşum doğum yaptı.
allah bağışlasın,ben de doğum hediyesi götüreceğim,adettendir.
giysi vs. yerine oyuncak almayı düşünüyorum,giysi dediğin 3-5 ten sonra atılıp gidiyor,hızlı büyüyor bebekler ilk bir yılda.
kızıma da kullandığım uzun soluklu oyuncaklardan düşünüyorum ama kararsız da kaldım,abes kaçmasın..

inşallah canım. teşekkür ederim. askerlik işi çok uzak olduğumuz bir mesele. allah yardımcınız olsun.

bir üstekiyazımda seyyah alemine alıntı yapmıştım. amma velakin cevabı yanlış satıra yazmışım...idare ediniz artık...

Bence olmaz canım tutku unisexs bi isim değil çünkü.Ama kız olursa tutku güzel.

günaydın arkadaşlar..
keyifler yerindedir umarım.... :)

iki arkadaş (carefully,monaroza galiba :) )sormuş,biz miyiz diye,ı ıh siz de değilsiniz...

seyyah üzdün beni yaaaa....
sonuç itibariyle,bir imtihan dünyasındayız...
herkesin imtihanı farklı...
bazılarımızın imtihanı daha ağır elbette...
mükafatı da, aynı oranda büyük olacaktır....
tabi sabredebilir,isyan etmezsek....
o nedenle ben hep şöyle düşünürüm....
eğer sağlıklıysak ve evlatlarımızla imtihan olmuyorsak (büyük hastalıklar,sakatlıklar vs.... yoksa evlat başlı başına,her şeyiyle bir imtihan zaten)
gerisini çok da takmamak, akışına bırakmak lazım.....
bazen ölümü düşünürüm,o zaman herşey o kadar boş gelir ki....
çok zengin olsan da,çok mutlu olsan da,çok güzel olsan da,herşeyin dört dörtlük olsa da,ölümü ve ebedi hayatı düşününce....
dünya hayatının, okyanusta bir katre dahi olmadığını düşününce.....
ebedi hayat için çalışan,oraya götürmek için elinde sermaye biriktiren insanlar dışında,kimseye gıpta etmem,kıskanmam...
ha diyeceksin ki,senin tuzun kuru,uzaktan konuşmak kolay....
birçok nimete sahip olup,şükredemeyenle, hiçbir şeye sahip olmayıp, isyan eden arasında çok fark yok,emin olabilirsin....

evet ama 11 aydır evimin hanımıyım
benden başka ev hanımları kimler bakayım sunny66 ve derfat mı

Evettt canım bende hamile kalana kadar çalıştım ama hamilelikte çıkmak zorunda kaldım 4 senedir ev hanımıyımAma bazen çalışmak istiyorum evde çok bunalıyorum.Tabiki 2.çocuğu düşününce vazgeçiyorum tekrar çalışmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…