papatya seyyahalemi dertleriniz her neyse bir an evvel kurtulur ve düze çıkarsınız inşallah.. kişiye kendisi değil de başkasının ettiği dualar Allah katında daha kabul görür olurmuş...
Ben bu bedelliyi baya kafama taktım bugün girdim hesapladım krediler çok mantıklı geliyor ama eşimi ikna edemiyorum gidip ben başvursam eşi olarak halletsem kendi başıma kabul ederler mi ki acaba?:44:
papatya seyyahalemi dertleriniz her neyse bir an evvel kurtulur ve düze çıkarsınız inşallah.. kişiye kendisi değil de başkasının ettiği dualar Allah katında daha kabul görür olurmuş...
Ben bu bedelliyi baya kafama taktım bugün girdim hesapladım krediler çok mantıklı geliyor ama eşimi ikna edemiyorum gidip ben başvursam eşi olarak halletsem kendi başıma kabul ederler mi ki acaba?:44:
bu sefer 30 binin hepsini birden alıyorlarmış tek seferde ikna çabalarına devam edecem olmazsa aileleri araya sokacağım.başvurudan önce bankaya ödeme yapıp dekont götürülüyor sanırım.
aşama aşama yazıyor nette
ilk 15ooo bin ödersen, dekontu eline ver, mecbur kalır.
benim de buzluğumda beyin vardı kurbanımızdan; unutmuşuum bak sen diyince aklıma geldi ben hiç pişrmedim ama annem bize önce haşlardı sonra da soğanla kavurur ve yumurta kırardı beyin çok lezzetli olur ben bayılırımkızlar yarın oğluma beyin pişireceğim. öneriniz var mı
şöyle yapın diye
evet ama 11 aydır evimin hanımıyım
benden başka ev hanımları kimler bakayım sunny66 ve derfat mı
kızım şu anda sinir krizi geçiriyor
ve o kadar sinirliyim ki bakmıyorum
eğer yanına gidersem çok kötü şeyler olacak
senfat oralarda mısın
ben şimdi ne yapayım
alış senin sattığın fiyat satışları da senin aldığın fiyat olur.Kızlar garantide altının gramı alış 93 satış 98 şimdi biz alırken 98e mi alıyoruz 93 e mi satıyoruz yoksa tam tersi mi
allah yardımcınız olsun inşallah,ne sıkıntınız varsa gidersin.kızlar ne olur benim içi dua edin. bu aralar çok duaya ihtiyacım var. canım çok sıkılıyor...
papatya ben burda gülüyorum konuşuyorum ya
bir anlatsam
10 yıldır aralıksız başım ağrıyor
ben eskiden gülünce 2 sokak öteden duyulurdu
gamzelerim vardı benim artık yok izleri kayboldu
bir derdim vardaki konuları okuyorum çoğuna cevap bile yazmıyorum çünkü o kadar boş ki
çok samimi birkaç dostum var bana diyorlar ki senden sonra hiç dostumuz olmadı
çünkü o kadar boş ki anlattıkları konuştukları dertleri
seni tanıdıktan sonra onlar dinlenmiyor diyorlar
senin dertlerin ne bilmiyorum
ama şu topicdeki bir çok arkadaşın dertleri inan en kötü görünenler bile aslında çözümsüz değil
ama bişey yazmak istemiyorum destekten başka
çünkü herkesin kendine göre büyük derdi
ama şundan eminim her zaman şükredecek bir şey var
benimse inan çok az
seyyahalemi,çekene çile çok derdi rahmetli annem.derdimizden utandıracak neler çekenler var,bir ölümün çaresi yok,sen bu sıkıntılarına rağmen şükrü bırakmıyorsan,rabbim de senden ümidini kesmemiş demektir.şunu da ekleyeyim
30 kilo aldım saçlarım beyazladı yarısı döküldü tırnaklarımı yiyorum
kızım da dahil olmak üzere insanlara tahammülüm kalmadı 5 dkda bir değişik ruh hallerine bürünüyorum
orhan gencebay mı dedi biri,hastalık derecesinde fanı olan küçük ağabeyimin sayesinde tüm şarkılarını ezbere biliyorum.ama seviyorum da,dün dokunma yı dinledim mesela,resminle ağladım da favorilerimdendir.Orhan Gencebay - Dertler benim olsun - YouTube
ben o. gencebayı çok severim. hamileliğimde çok dinledim. oğluma da ninni olarak onu ve volkan konağı çalıyorum
Kızlar garantide altının gramı alış 93 satış 98 şimdi biz alırken 98e mi alıyoruz 93 e mi satıyoruz yoksa tam tersi mi
inşallah canım. teşekkür ederim. askerlik işi çok uzak olduğumuz bir mesele. allah yardımcınız olsun.papatya seyyahalemi dertleriniz her neyse bir an evvel kurtulur ve düze çıkarsınız inşallah.. kişiye kendisi değil de başkasının ettiği dualar Allah katında daha kabul görür olurmuş...
dertler derya olmuş ben de bi sandal
savrulup duruyoruz işte
sen de anlatsana
geçenki gibi dış etkenlerdense hç moralini bozma onlar gelir geçer
sağlıksa çok şükür büyük hastalıklar dışında onun da kolayı var
kariyerse hepimiz biliyoruz ki bu işler hep böle
hayat böyle
aslında yine aynı konular.çok şükür sağlığımız yerinde.ama bizim ortam çok karışık. tam bir cadı kazanı. tekrar anlatıp canınızı sıkmak istemem.
hiç param yok
hepsini yiyorum
kızlar biz eşimle sevgiliykene karar verdik eğer evlenmeyi başarabilirsek bide üstüne çocuk yapabilirsek ki o zmnalar mucize gibi bişeydi:) adını TUTKU koycaktık kızda olsa erkekte olsa
şimdi bana herkes tutku kız adı diyo sizce tutku erkeğe olmazmı?
evet ama 11 aydır evimin hanımıyım
benden başka ev hanımları kimler bakayım sunny66 ve derfat mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?