Kirli Çıkılar )))

Canım bence oyuncak olur ama yanına bişey daha ilave et derim sanki biraz basit gibi kalır diye düşündüm.

Günaydın hanımlarrrr nasılsınız?Benim bugün kasıklarım ağrıyor anlamadım nedense.
Dertlerden bahsetmişsiniz meyranın dediği gibi herkesin derdi,imtihanı farklı bizimde başımızda var ailevi bi sorun hemde o kadar büyükki burda anlatamıyorum tam 2 senedir gittikçe kötüye gitti şimdide dahada beter oldu bi ailenin yaşayacağı acı şeyleri yaşadık ama hepimiz ayakta durmaya çalışıyoruz seyyahında dediği gibi iş,para vs. bunlar çözüleek şeyler ALLAh kimseyi evladıyla sınamasın bizi sınadı o kadar acıki gece yine dayanamadım eşimin yanında ağlamayacağım dedim ama sıktım sıktım kendimi dişlerim acıdı ne kadar sıktıysam bıraktım sonunda rabbim bizede yardım etsin.Burda sizlerle gülüyoruz,sohbet ediyoruz,evde yiyorum,içiyorum,gezmeye gidiyorum bişeylerle oyalanıyorum ama gece olunca aklımdan çıkmıyo neden diyorum neden ALLAH'ım ve yardım alacağım sanırım altından kalkamıyroum çünkü

günaydın canlar çok özledim sizleri

akşamları giremiyorum atılıp gidiyorum hastalıktan
ama yavaş yavaş toparlanıyorum inşaallah

okumam gereken bir sürü sayfa var okuyup cevap yazmam gerekenlere cevap yazacağım

Allah'a emanet olun şimdilik
güzel bir gün dileğiyle ....

Günaydın farmasicim bizde seni çok özledik canım nasıl oldun?

Canım bence oyuncak olur ama yanına bişey daha ilave et derim sanki biraz basit gibi kalır diye düşündüm.

evet ben de o yüzden kararsız kaldım,bir yandan da oyuncak derken fisher-price ,playgro gibi markaları düşünüyorum,bebek oyuncakları 25-30 dan başlıyor,çok dayanıklılar,2.5 yıldır pilleri bile bitmedi benim aldıklarımın.
hem kirli çıkı olacağız değil mi,50 tl yi geçmeyeyim diyorum.

kasık ağrısı üşütmeden olabilir,geçmezse bir baktırın..
yazdıklarınıza üzüldüm,lütfen neden diye sormayın,çünkü o öyle uygun görmüş,sorgulamak bize düşmez,evlatlarla ilgili durumlar en zoru dertlerin,inşallah çözümü olan,atlatılabilecek bir şeydir.yardım ihtiyacı duyuyorsanız alın,ihmal etmeyin.

vayyy seyyah gadasını aldığım ayıp ettin baktım siz kpss mpss dalmışsınız ben de napiim yattım uyudum

sen yeterki iste ben gerekirse filmlerdeki gibi yaradana sığınıp
dermişim

Son düzenleme:

Kasık ağrımı bilemedim canım sabah çok kötüydüm bide regl olmadım ondanda olabilir diye düşündüm.
Neden diye soruyorum canım çünkü onun uygun göreceği bişey değil yaptıkları,kendinede bizede yaşattıkları.Ahhh keşke burda anlatabilsem işte o kadar doluyum ki belki rahatlarım ama yeri değil anlatabileceğim gibi değil işte.

Günaydın kirli çıkılar
Maşallah ne çabuk ilerliyorsunuz artık sayfalara yetişemiyorum

Canım ben lazer yaptırdım. Çok da memnundum yaptırırken. Kıl-tüy derdi bitmişti. Ama hamile kalınca iki katıyla geri geldi çoğu bölge Doğumdan sonra döküleceğini söylüyor yaptırdığım yerdeki doktor. İnşallah öyle olur.

Sarı tüylere dokunmanı önermem.Lazer o tüyleri güçlendirip siyahlaştırabilir, çok uğraşırsın. En iyisi alex cihazı. Tenin beyazsa ve kıllar siyahsa gerçekten çok etkili. BEnim dudak üstü bölgem bitti ve geri gelmedi. Bacaklarımda da çok bariz fark var. Çoğu gitmiş.

En güzeli kışın yaptırman. Yazın cildi güneşten korumak zor.

Araştırıp güzel bir yere git. Bitene kadar, paket vs. kampayaları iyice diidkle. Genelde kandırmaca oluyor. Herkesin bünyesi farklı olduğu için bölgelerin bitme süresi de farklı, başkalarının 5 seansta bitti,3 seansta gitti gibi laflarını çok önemseme.

İnşallah tez zamanda hayaline kavuşursun. Ben de bebeğim olursa iki yıl izin alıp onu büyütmeyi kafama koymuştum. Ama şu an sadece bir yıl alabilecek gibiyim, durumlar öyle gösteriyor

Garanti den 99,50 tl ye 130gr altin aldim sanirim 1 ay bile olmadi altin dipte 94-95 seviyelerini gordu bense zararda

eşin haklı

oğlumun ismini Fatih Sultan Mehmet'e ithafen o niyetle vermiştim
çok hırslı başarılı inatçı
tıpkı
'' ya ben istanbul'u alırım ya da istanbul beni '' dediği kadar var yani
hiç yenilgi başarısızlık kabulümüz değil

ama hayatta herşeyin insanoğlu için olduğuiçin olduğunu ifade edip bazı yönlerini törpülemeye çalışıyorum

koptum gene
annemin cümlesini bi insan birebir kurabilirmiydi yahu:) aynen tıpkısının aynısı oldu :) anne lafı değmiş gibi:)
eeeeeeeeeeeeeeee ben bir anneyim olacak o kadarlık
yanıt için teşekkürler bitanem
farmasi lazeri arkadaşıma sordum.süresi ve fiyatı kıl köküne göre değişiyormuş.kendiis 6 ay gitmiş seansa göre.
yanıt için çok teşekkürler
Eki Görüntüle 586540 Eki Görüntüle 586541 Eki Görüntüle 586542

size tadımlık asılları kendi topiğimde
haydin afiyet olsun
çok güzeller
çok güzeller ,bayıldım
çok sağol canımmmmmmmmmm
kız valla burnumun direği sızladı
kızlar ne olur benim içi dua edin. bu aralar çok duaya ihtiyacım var. canım çok sıkılıyor...
canım benim kıyamam
hayrola sorun nedir?
Allah yardımcın olsun bitanem

yanıt için sağol bitanem
iyi olmaya çalışıyorum var gücümle

Merhaba kızlar. 1,80 den 100 dolar aldım az önce. Allah bereket versin inşallah.
Bazen deşifre olma korkusunu bende yaşıyorum. Eee sonuçta benim öğrencilerim aktif olarak bilgisayar kullanabilen kocaman insanlar. Ama bakıyorum 282,000 üye var. Kim kime dum duma....
Farmasicim sorun arkadaş çevresi, daha önce yazmıştım birşeyler. Bazen umursamaz oluyorum. Bazen zoruma gidiyor işte.
Yeniden anlatıp sıkmak istemiyorum kimseyi.

çocuk sormuş; "babacığım, Medine neden bu kadar sıcak?"
babanın cevabı; "evladım, Medine'de iki tane güneş var da, ondan!"

canım arkadaşım. hayırdır? çağanıma bir şey mi oldu ?

birazdan derse gideceğim ama nasıl bilmiyorum inan ağlamaktan gözlerim şişti
sen beni bugün öldüreceksin
canım ya Allah yardımcın olsun keşke elimden gelen birşey olsa seyyah

canım hiç düşünme
seyyahın dediği gibi
yiğidin malı meydanda

aha da ismimi yazıyorum

satı çelik ben uşak banazlıyım yolunuz düşerse beklerim kızlar

kızlar yarın oğluma beyin pişireceğim. öneriniz var mı
şöyle yapın diye
tuzlu suda haşla

ben limonlu çok severim
afiyet olsun kuzucuğa

güüünaayyydıınnnn kirli çıkılaar hepinize hayırlı günlerr
farmasi bugün açılış benden olsun (baktım da senin yerini hiç tutmadı)
canım ablammmmmmmmmmmmm hiç olur mu öyle şey
geçmiş olsun bitanem adetin yaklaştığından olabilir üşüttüysen de iltihap varsa olur

Rabbim derdin neyse alsın başından

canım anlatmaktan hiç çekinme sıkılma aynı şeyler olsa bile
sana terapi gibi gelir rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…