kızlar benim komşum doğum yaptı.
allah bağışlasın,ben de doğum hediyesi götüreceğim,adettendir.
giysi vs. yerine oyuncak almayı düşünüyorum,giysi dediğin 3-5 ten sonra atılıp gidiyor,hızlı büyüyor bebekler ilk bir yılda.
kızıma da kullandığım uzun soluklu oyuncaklardan düşünüyorum ama kararsız da kaldım,abes kaçmasın..
günaydın arkadaşlar. nasılsınız, keyifler nasıl?
günaydın canlar çok özledim sizleri
akşamları giremiyorum atılıp gidiyorum hastalıktan
ama yavaş yavaş toparlanıyorum inşaallah
okumam gereken bir sürü sayfa var okuyup cevap yazmam gerekenlere cevap yazacağım
Allah'a emanet olun şimdilik
güzel bir gün dileğiyle ....
Canım bence oyuncak olur ama yanına bişey daha ilave et derim sanki biraz basit gibi kalır diye düşündüm.
Günaydın hanımlarrrr nasılsınız?Benim bugün kasıklarım ağrıyor anlamadım nedense.
Dertlerden bahsetmişsiniz meyranın dediği gibi herkesin derdi,imtihanı farklı bizimde başımızda var ailevi bi sorun hemde o kadar büyükki burda anlatamıyorum tam 2 senedir gittikçe kötüye gitti şimdide dahada beter oldu bi ailenin yaşayacağı acı şeyleri yaşadık ama hepimiz ayakta durmaya çalışıyoruz seyyahında dediği gibi iş,para vs. bunlar çözüleek şeyler ALLAh kimseyi evladıyla sınamasın bizi sınadı o kadar acıki gece yine dayanamadım eşimin yanında ağlamayacağım dedim ama sıktım sıktım kendimi dişlerim acıdı ne kadar sıktıysam bıraktım sonunda rabbim bizede yardım etsin.Burda sizlerle gülüyoruz,sohbet ediyoruz,evde yiyorum,içiyorum,gezmeye gidiyorum bişeylerle oyalanıyorum ama gece olunca aklımdan çıkmıyo neden diyorum neden ALLAH'ım ve yardım alacağım sanırım altından kalkamıyroum çünkü
bizimle hiç ilgilenmedin
daha beni sarsıp kendime getirecektin titretecektin
omzunda ağlacaktım
memur öğretmenin yanına geliyor diye biliyorum ama üniversite ve belediyerlede evet hareket edemiyorlar
ben hiç korkmam yeni yerlerden yeni evlerden yeni işlerden yeni hayatlardan yeni insanlardan
ama çok korkarım köpekten yıldırımdan doğaüstü şeyler
deli miyim neyim:26:
kasık ağrısı üşütmeden olabilir,geçmezse bir baktırın..
yazdıklarınıza üzüldüm,lütfen neden diye sormayın,çünkü o öyle uygun görmüş,sorgulamak bize düşmez,evlatlarla ilgili durumlar en zoru dertlerin,inşallah çözümü olan,atlatılabilecek bir şeydir.yardım ihtiyacı duyuyorsanız alın,ihmal etmeyin.
Canım ben lazer yaptırdım. Çok da memnundum yaptırırken. Kıl-tüy derdi bitmişti. Ama hamile kalınca iki katıyla geri geldi çoğu bölgeteşekkürler canım Rabbim şifalar versin inşallah herşey gönlünce olur
benim yüzüm de çok cılız sarı ayvacıklar var onlara ne yapılır ki ?
pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum
İnşallah tez zamanda hayaline kavuşursun. Ben de bebeğim olursa iki yıl izin alıp onu büyütmeyi kafama koymuştum. Ama şu an sadece bir yıl alabilecek gibiyim, durumlar öyle gösteriyoryaaa ben de istiyorumm
şöyle eşimin bizi geçindircek maaşı olsun. hoş ev ödememiz olmasa geçiiniriz çok şükür.
bi evladım olsa 2 yıl ücretsiz izin alsam. yaz tatiliyle şusu busuyla 3 yılı bulur.
sonra bi daha doğursam sahalardan 6 yıl ayrı kalsam
hayali bile güzel
eşin haklıeşime göre tüm fatihler efendi, sorumluluk sahibi, akıllı ve zeki olurlarmış, fatih fethedenmiş kalpleri fetherdemiş
kendisine pay çıkarmaya çalışmak için tüm fatihlerin böyle oldugu konusunda genelleme yapıyor.
çevrendeki fatihlere dikkat et öyleler, ismiyle müsammalar der
ssen de oğlunun tüm yönlerine vurgu yapmıştın. söyledikleri doğru galiba
demek alkolik ... ney olayına benzeyen bir şey anlatayım.
ben de yıllar önce istanbula gitmiştim. arkadaşla gezerken kuleli askeri lisesi çok güzeldir bilirsiniz. ben de makinemle uzaktan fotografını çektim. nöbet tutan asker düdük çalıp, eliyle beni çağırıyor.yakınlaşınca sen neden ordan foto çekiyorsun dedi. ben de ona dogru yaklaşınca okulu da ortalamıştım. askere döndüm ve burdan mı çekeyim dedim. o bana neden ordan çekiyorsun deyince, ben buradan daha güzel burdan çek anladım. ne salağım.
askeriyenin oldugu yerde görüntü alınmaz halbuki
eeeeeeeeeeeeeeee ben bir anneyim olacak o kadarlıkannemin cümlesini bi insan birebir kurabilirmiydi yahu:) aynen tıpkısının aynısı oldu :) anne lafı değmiş gibi:)
yanıt için teşekkürler bitanemmerhaba arkadaşlar,
3 gündür hızınıza yetişmeye çalışıyorum ama şikayet olarak almayın ne kadar çok yazsanız o kadar hoşuma gidiyor. daha öncede demiştim sizleri okumayı seviyorum
biraz geriden geleceğim ama
aklımda kalanlar;
sevgili meyra,ben senden her zaman pozitif enerji aldım, duygular karşılıklıdır diye umuyorum ve hiç üzerimi alınmıyorum
sevgili papatya ve selin, eşleriniz güle güle güzel günlerde kullansınlar aldıklarınızı. iyi etmişsiniz almakla sonuçta dış görünüşümüze de dikkat etmeliyiz, üstelik o kadar çalışmayı arada bir ödüllendirmek lazım, hepimizin şımarmaya hakkı var
sevgili farmasi, lazer epilasyon gerçekten büyük rahatlık. yalnız canım çok yandı ağladığımı bilirim. gerçi ben ağrıya fazla dayanıklı değilim birde makineden makineye de fark ediyormuş canım. ama sakın yüzüne uygulama ayva tüyleri hepimizde var o kadarda olsun boşver
sevgili seyyahalemi, şansıma takdir, aşk ve para çıktı. hepsini seve seve kabul ediyorum ve sana da öpücükler gönderiyorum
yanıt için çok teşekkürlerfarmasi lazeri arkadaşıma sordum.süresi ve fiyatı kıl köküne göre değişiyormuş.kendiis 6 ay gitmiş seansa göre.
çok güzeller ,bayıldımEki Görüntüle 586540 Eki Görüntüle 586541 Eki Görüntüle 586542
size tadımlık asılları kendi topiğimde
haydin afiyet olsun
çok güzeller
çok sağol canımmmmmmmmmmyazılanları bitirmedim daha.lazer konusuna değinmişsin.bn de yazayım dedim.bn koltukaltı bölgesine gidiyorum.şahsen bn çok memnunum ama yine de endişelerm var gerçekten tamamen bitiriyor mu bilmiyorm.bugün 5. seansa gittim.tüylerde azalma var.bununla birlikte ince çıkıyor artık.bi de bn daha önceden jiletle alıyordum uzun bir süre.sonra ağdayla devam ettim ama acemilik işte aynı bölgeyi 2-3 defa üst üste yapınca kararma oldusonra kuzenim eldivenle al dedi.öyle devam ettim ama arada sırada jilet/ağdayla alıyordum.üni. okurken yazın bize verilen krediyle epilatör cihazı aldım.bununla devam ettim.taaa bu sene şubata kadar
şubatta başladım.kullanılan cihaz adı senin yazdığın gibi alexandrite.2 ayda bir gidiyorum.zamanla dökülüyor ve gerçekten geç çıkıyor.normalde bnm kıllarım 2 haftaya kadar çıkardı.acısı oluyor mu?evet ama inan bana bu ağdanın yanında hafif kalır.zaten anlık bir acıma oluyor.fiyata gelince şıbat ve nisan 80, temmuz 70,eylül 60.bugün 50 ödedim.şubat/martta gidecem bakalım duruma göre.
senfat mıydı bilmiyorum, vücut derken koltukaltı+bacak+özeli mi kastettin?
papatya, senin fiyatların bana uygun geldi.bu bitsin sırada başka bir bölge var.gerçekten büyük rahatlık katılıyorm.geç çıkıyor bnde daha ne olsun
kız valla burnumun direği sızladıanam babam ilkokula anca gitmiş çiftçi insanlardı yaz geldi mi hemen köydeki eve giderleri bir sürü işleri olurdu fındığın ben okula başladığımda abim üniversiteye başlamıştı ablam evlenmişti diğer ablamla kalırdık evde zaten o da anca ilköğretimi bitirmişti bana bi faydası yoktu
zaten benim ihtiyacım da yoktu okula gitmeden kendim öğrenmişim her şeyi kimse çalış da demezdi
kitap dergi nerde vardı varsa alınması gerektiğini bilen yoktu
okulun yanında bi büfe vardı ordan öğretmenimiz bize dergi aldırırdı köye giderken haftasonları bile götürür okurdum
farmasi bilir bu hikayeyi çocukların topiğinde anlatmıştım
ben hala o büfenin kokusunu hissederim her kitapta en sevdiğim börek talaş böreğidir o büfede satılırdı
kağıt kokusuyla o böreğin kokusu karışırdı her kitap alışımda elime o kokuyu duyarım
kitap okumayı ben öyle öğrendim
sonra çuvallarla kitap götürdük evden kütüphaneye o kadar çok kitabımız olmuştu
abim izmirde validen kütüphaneden en çok kitap alıp okuyan kişi olduğu için ödül almıştısaatti hatta
annem babam her telefonda her gelişlerinde öğretmenini üzme diye tembih ederlerdi
zaten hiç dayak yemedim de okulda,yesem bi de evde yerdim heralde
öğretmen bi şey ister bi şey der alınacak ,babam köyden kalkar gelirdi almaya parasını vermeye
bu ne parası ne için istediler neye lazımmış demezlerdi
sen bunu niye yaptın niye ettin hiç demezlerdi
el pençe durulardı öğretmenlerin yanında
ama öğretmenlerde aynı şekilde dururdu
saygı da karşılıklıydı sevgi de
ey gidi günler eyyyyyyy
canım benim kıyamamkızlar ne olur benim içi dua edin. bu aralar çok duaya ihtiyacım var. canım çok sıkılıyor...
Ben geldim kızlarr geçmişi okudum ancak bitti.
Selincim eşin aldıklarınızı güle güle giysin.İyi yapmışsınız canım kabansız,montsuz kış geçmez.
Papatya hayırdır ne oldu canım?
farmasicim ben gitmedim lazere ama bi arkadasım koltuk altına gitmişti çok memnun kalmıştı ama ne kullandıklarını bilmiyorum canım.Bu arada nasıl oldun?
Seyyah fotodaki görüntüler süper aç karnınada pek bi canım çekti
senfatcım ismini ne koyacaksın bebeğin?
Akıllıbıdıkcım işin evet zor çocuklarla uğraşmayı ,işini seviyosun ama velileri tahmin edebiliyorum hakkında hayırlısı olsun canım.
Günaydın hanımlarrrr nasılsınız?Benim bugün kasıklarım ağrıyor anlamadım nedense.
Dertlerden bahsetmişsiniz meyranın dediği gibi herkesin derdi,imtihanı farklı bizimde başımızda var ailevi bi sorun hemde o kadar büyükki burda anlatamıyorum tam 2 senedir gittikçe kötüye gitti şimdide dahada beter oldu bi ailenin yaşayacağı acı şeyleri yaşadık ama hepimiz ayakta durmaya çalışıyoruz seyyahında dediği gibi iş,para vs. bunlar çözüleek şeyler ALLAh kimseyi evladıyla sınamasın bizi sınadı o kadar acıki gece yine dayanamadım eşimin yanında ağlamayacağım dedim ama sıktım sıktım kendimi dişlerim acıdı ne kadar sıktıysam bıraktım sonunda rabbim bizede yardım etsin.Burda sizlerle gülüyoruz,sohbet ediyoruz,evde yiyorum,içiyorum,gezmeye gidiyorum bişeylerle oyalanıyorum ama gece olunca aklımdan çıkmıyo neden diyorum neden ALLAH'ım ve yardım alacağım sanırım altından kalkamıyroum çünkü
canım arkadaşım. hayırdır? çağanıma bir şey mi oldu ?
birazdan derse gideceğim ama nasıl bilmiyorum inan ağlamaktan gözlerim şiştipapatya ben burda gülüyorum konuşuyorum ya
bir anlatsam
10 yıldır aralıksız başım ağrıyor
ben eskiden gülünce 2 sokak öteden duyulurdu
gamzelerim vardı benim artık yok izleri kayboldu
bir derdim vardaki konuları okuyorum çoğuna cevap bile yazmıyorum çünkü o kadar boş ki
çok samimi birkaç dostum var bana diyorlar ki senden sonra hiç dostumuz olmadı
çünkü o kadar boş ki anlattıkları konuştukları dertleri
seni tanıdıktan sonra onlar dinlenmiyor diyorlar
senin dertlerin ne bilmiyorum
ama şu topicdeki bir çok arkadaşın dertleri inan en kötü görünenler bile aslında çözümsüz değil
ama bişey yazmak istemiyorum destekten başka
çünkü herkesin kendine göre büyük derdi
ama şundan eminim her zaman şükredecek bir şey var
benimse inan çok az
sen beni bugün öldüreceksinşunu da ekleyeyim
30 kilo aldım saçlarım beyazladı yarısı döküldü tırnaklarımı yiyorum
kızım da dahil olmak üzere insanlara tahammülüm kalmadı 5 dkda bir değişik ruh hallerine bürünüyorum
canım hiç düşünmeslm herkese
kızlar karşılıklı yazıp yazıp ilerliyorsnuz okumaya yetişemiyorum. hep ziyaretçi gibi köşeden sizi izliyorum. ama yazıp yazıp sildiğim son anda göndermekten vazgeçtiğim mesajlarımda olmadı değil yani ! deşifre olmam an meselesi kk yı ilk keşfettiğimde birçok arkadaşıma önerdim şimdi onlarda soruyor nikin neydi falan diye geçiştiriyorum .o yüzden bir adım uzakta kalıyorum.
meyranın negatif elektrik aldığı kişi ben de olabilrim gibime geliyor ama öyleyse de ne diyebilrim ki ?
siz yazın ben evin miskin kedisi misali köşede öylece dururum. arada kafamı okşayın olur mu
tuzlu suda haşlakızlar yarın oğluma beyin pişireceğim. öneriniz var mı
şöyle yapın diye
canım ablammmmmmmmmmmmm hiç olur mu öyle şeygüüünaayyydıınnnn kirli çıkılaarhepinize hayırlı günlerr
farmasi bugün açılış benden olsun(baktım da senin yerini hiç tutmadı)
geçmiş olsun bitanem adetin yaklaştığından olabilir üşüttüysen de iltihap varsa olurGünaydın hanımlarrrr nasılsınız?Benim bugün kasıklarım ağrıyor anlamadım nedense.
Merhaba kızlar. 1,80 den 100 dolar aldım az önce. Allah bereket versin inşallah.
Bazen deşifre olma korkusunu bende yaşıyorum. Eee sonuçta benim öğrencilerim aktif olarak bilgisayar kullanabilen kocaman insanlar. Ama bakıyorum 282,000 üye var. Kim kime dum duma....
Farmasicim sorun arkadaş çevresi, daha önce yazmıştım birşeyler. Bazen umursamaz oluyorum. Bazen zoruma gidiyor işte.
Yeniden anlatıp sıkmak istemiyorum kimseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?