- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
2010la son atama hani hazirandaki 80e indir4001 mi 80 e indi?
geçen yıl puanı 80 di zaten.
biz hiç 80 görmedik ama?? özel şartlar da olmasın içinde kpds filan?
kimya mühendisi canım.
sağlık meslek lisesinden öss de ilk 1000 e girip de sadece oraya puanı yeten birisi.
eee şimdi de yaş ilerleyince artık daha fazla puan yapamıyor insan.
inşaatlar filan çok atanıyor benim zamanımda kimse gitmiyordu inşaata filan
kardeşim de elektronik mühendisi, bakalım bi gözümüz de onda ama o düşük aldı askerden gelir gelmez girdi 70 lerde puanı.
dertler derya olmuş ben de bi sandalkızlar çok teşekkür ederim. iyi dilekleriniz ve dualarınız için...
seyyahcım nedir derdin. rabbim yardımcın olsun. istediğin dilediğin ne varsa tez zamanda sana gelsin inşallah, seninle olsun...
sen böyle yazınca düşündüm belki de küçük birşey ama işte kalbimi sıkıyor, beni ağlatıyor...
kızlar kenara attıgınız paraları ne olarak degerlendiriyorsunuz.altınsa nerde saklıyorsunuz bankada mı??
2010la son atama hani hazirandaki 80e indir
arkadaşım 79 küsürle 0.6 gibi bi puanla kaçırdı
ama 4001
bu seneki sınav daha zordu puanlar daha kıymetli
gerçekten 67 bin kişi alırlarsa bence girer
onun için de hayırlısı olsun
canım biz aşırı uzak ve benim yanıma gelme ihtimali hiiiçç olmayan yerleri pek yazmadık. mesela ünv. memurlukları filan atama olmuyor sanırım.
belki de öyle bi yerdir.
bu işlerle eşim ilgileniyor.
yok düşmedi diyor ya o göremiyor bilmiyorum ki aartık
ama inanmayıp kendim de baktığım çok oldu ben de görememiştim. hep 90 lardaydı. 80 lerde olan işletme iktisat mezunlarınıki filandı.
bu sene iyi takip lazım
inşallah olur
sen kimya gibi bi bölümü bitir kafa patlat
neyse sinirim zıplıyor yine
bizimle hiç ilgilenmedinherkese iyi geceler
zamanında çook sinirim zıpladı ama bıraktım artık insan bi süre sonra gerçekten yoruluyor.
ben kpss ye çalıştım ki konyaya atanayım diye. şimdi eşimin uzaklara gitmesi bana çok ürkütücü geliyor o gelemezse ben gidersem onca emeğim çöpe gitmiş olacak ona bile üzülüyorum. gerçi ne şerlerin arkasında hayır vardır bilemeyiz ama ne biliyim çok yerleşik yapım var değişikliklere çok uzağım yani sadece doğu oarak düşünme tercihlerinde eşime istanbul izmir ankarayı hiç yazdırmam.
sanırım cvp verilecek kadar eski degilim:)
sanırım cvp verilecek kadar eski degilim:)
bizimle hiç ilgilenmedin
daha beni sarsıp kendime getirecektin titretecektin
omzunda ağlacaktım
memur öğretmenin yanına geliyor diye biliyorum ama üniversite ve belediyerlede evet hareket edemiyorlar
ben hiç korkmam yeni yerlerden yeni evlerden yeni işlerden yeni hayatlardan yeni insanlardan
ama çok korkarım köpekten yıldırımdan doğaüstü şeyler
deli miyim neyim:26:
slm herkese
kızlar karşılıklı yazıp yazıp ilerliyorsnuz okumaya yetişemiyorum. hep ziyaretçi gibi köşeden sizi izliyorum. ama yazıp yazıp sildiğim son anda göndermekten vazgeçtiğim mesajlarımda olmadı değil yani ! deşifre olmam an meselesi kk yı ilk keşfettiğimde birçok arkadaşıma önerdim şimdi onlarda soruyor nikin neydi falan diye geçiştiriyorum .o yüzden bir adım uzakta kalıyorum.
meyranın negatif elektrik aldığı kişi ben de olabilrim gibime geliyor ama öyleyse de ne diyebilrim ki ?
siz yazın ben evin miskin kedisi misali köşede öylece dururum. arada kafamı okşayın olur mu
üye adını değiştirsene bir kere değiştirme hakkın var rahat edersinslm herkese
kızlar karşılıklı yazıp yazıp ilerliyorsnuz okumaya yetişemiyorum. hep ziyaretçi gibi köşeden sizi izliyorum. ama yazıp yazıp sildiğim son anda göndermekten vazgeçtiğim mesajlarımda olmadı değil yani ! deşifre olmam an meselesi kk yı ilk keşfettiğimde birçok arkadaşıma önerdim şimdi onlarda soruyor nikin neydi falan diye geçiştiriyorum .o yüzden bir adım uzakta kalıyorum.
meyranın negatif elektrik aldığı kişi ben de olabilrim gibime geliyor ama öyleyse de ne diyebilrim ki ?
siz yazın ben evin miskin kedisi misali köşede öylece dururum. arada kafamı okşayın olur mu
hmmm durum anlaşıldı
ben kimseye önermedim
face de 4 tane arkadaşım kk nın hayranı görünüyor. ama denk gelir miyiz bilmiyorum
estağfirullah
seninki daha iyi bişey.
3 yıldır aynı evde oturuyorum.
kurada evim çıksa ona bile çekiniyorum yeni bi düzene alışcam diye
yaa arada dedikodu yapıyoruz ya ben o yüzden tanınmak istememüye adını değiştirsene bir kere değiştirme hakkın var rahat edersin
boşver canım
yiğidin üyeliği meydanda olur
harekette bereket vardır
yeni bir heyecan olur atraksiyon olur öle deme
daha çok gençsin belki neler nereler göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?