bilmem hatırlar mısın senin ilk konunda çok demiştim ben sanaseyyah yazdıklarını okuyunca biran kendimi çok kötü hissettim
senin derdin dertmidir benim derdim yanında gibi bir durum aldı kendi halimi dert sanmışım
rahat batmış resmen bana
umarım hayırlısıyla daimi bir işin düzenli bir bir evin grıgırlı muhabbetli dostların kahkahan şen olur
sars beni titretseyyah nettin sen ya
senin gibi neşeli esprili pozitif birinden bunları duymak beni şaşırttı
omuzlarından tutup sarsmak istiyorum seni
seyyah 1000. mesajımı sana yazmışım.
kendime çiçek veriyorum
kızlar biz eşimle sevgiliykene karar verdik eğer evlenmeyi başarabilirsek bide üstüne çocuk yapabilirsek ki o zmnalar mucize gibi bişeydi:) adını TUTKU koycaktık kızda olsa erkekte olsa
şimdi bana herkes tutku kız adı diyo sizce tutku erkeğe olmazmı?
şükür deyip bekliyoruzseyyahcım sen iç dünyanı burada paylaştında benim mi gözümden kaçtı tamamen fransız gibi hissettim
nedir seni bu kadar yıpratan durumherşeyin ya bir derdi yada bir tesellisi vardır ha ikiside yok kayda değer bir yanıda yoktur deriz hep birlikte
hep böyle avunuyoruz ama bunun da bi zamanı vardır hanş 35 yıl değildir diye düşünüyor insanne kadar zor zmanlar geçirirsek üstüne ne kadarda aksilik denk gelirse lafın tam anlamıyla ne kadar dibe batarsak sıçrayışımızda o kadar kuvvetli olur:)))))
sen zaten o kuvvetle bi çok şeyi aşmışsın ki zaman senden o kadar şey almış verdiklerinin yanında....
500. mesajdasın
şükür deyip bekliyoruz
hep böyle avunuyoruz ama bunun da bi zamanı vardır hanş 35 yıl değildir diye düşünüyor insan
neyse isyan etmeyeyim de
istatikçi misin psikolog mu karar ver
aaa senfat psikolog musun kiiiiii eğer öyleysen yuhhhh bana kaöç zamandır burada görüşüyoruz ama ben herkesten bi habermişim
yuh yuhhhh bana bu kadar mı ilgisizim sizinle halbuki herkesi az çok tanıyordum
ama ama ama neden oldu söyleyim size bende ilk kodlamalar kolayına değişmez şimdi önce herkesi hayali tanıdık sonra resimler paylaşıldı kim kimdi diye iyice hayal dünyamız allak bullak oldu sonrada isimler girdi devreye eeee benimkide resmen kısa devre olduu
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
evet ama 11 aydır evimin hanımıyım
benden başka ev hanımları kimler bakayım sunny66 ve derfat mı
inşallah ama puanı sanki bölümüne göre iyi değil miseyyahcım biz de eşime tercihte bulunduk bakalım hayırlısı 86 puanı var ama zannetmiyorum yine de atanacağını.
hayırlısı olsun işi var rahatı yerinde çok şükür. olursa da mutluyuz olmazsa da
inşallah sen de atanırsın canım
kızlarr dün bi kahve yaptım o kadaar köpüklü oldu ki şok oldum
benimki keş kahvesi gibi oluyordu arkadaş demişti nasıl olur bilmiyom ama köpüksüz zannımca)
inşallah ama puanı sanki bölümüne göre iyi değil mi
şimdi olmasa da 3 atama var daha
67 bin memur alıncakmış güya şansı artar en azından
67 milyon alınsa da bizim halimiz belli bu sistemde bu zihniyette yerimiz yok
düşünüyorum da olabileceğim hiç bir şeyi olamadım
olamayacağım her şeyi oldum(zorunda kaldım)
önünde 400 kişi var canım ve 4 atamada 100 ü bulmuyor alım sayısı
3 atamayla 4001den girebilir canım onu da değerlendirin
ne olursa olsun kamudan iyisi yok artık
yok canım onların puanı daha da yüksekten kapatıyor.
sözleşmeli alımlara da bakıyor arada.
tabi devletten iyisi yok ama olmayınca da çok zorlayamıyoruz napalım her şeyin bi sınırı var. nasipten öteye yol gitmiyor.
en azından birimiz devletteyiz şükrediyoruz yine de
canım bebekten dolayımıydı ev hanımı olman
yok canım onların puanı daha da yüksekten kapatıyor.
sözleşmeli alımlara da bakıyor arada.
tabi devletten iyisi yok ama olmayınca da çok zorlayamıyoruz napalım her şeyin bi sınırı var. nasipten öteye yol gitmiyor.
en azından birimiz devletteyiz şükrediyoruz yine de
geçen sene 80e indi
bu kadar çok alım olursa ki olur seçim geldi bence atanır ama siz kaçırmayın tercihleri iyi puan yanmasın
eşin ne mühendisi
arkadasın eşi 84 le afyon merkeze atandı, haziran son atamalarıydı sanırım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?