Hanımlar bu arada benim sizlere bi sorum olacak ben birikim için çeyrek altın alıyorum sizler kadar beceremiyorum ama bişe dikkatimi çekti 165 ten aldım bozdururken geçen bskn yazmıştı 156 dan bozdurmuşlar o zaman ben zarar etmiş olacağım çeyrek yerine ne alsam daha az zarar etmiş olurum?
aslında ben acele etmeseydim daha yükseğe satabilirdimama kısmet bu kadaraymış.
ist da kulplu kulpsuz farketmiyor, ama yeni tarihli yani 2012 tarihli altını daha yüksek fiyata satıyorlar.
aynı şekilde alırken eski tarihli çeyrek dersen (kiii aynı sene içinde bozdurmayacaksan eski tarih olacak) 2 3 lira daha ucuza alınıyor, bozdururken az zararlı oluyor.
yalovada ise; kulplular farklı fiyat, kulpsuz yani jelatin içinde olanları farklı fiyat. burda da tarih ayırt etmiyor. altın altındır diyorlar. sadece kulp parası düşüyorlar
sizin orada durum nasıl bilmiyorum. bir sor istersen
küçük altın almak mı daha avantajlı yoksa bankadan mı dersen, bence herkesin yoğurt yiyişi farklıdır
yatırım yatırımdır sonuçtaAllah bol bereket versin inşallahh
farmasi birşey sorabilir miyim
şimdi ben geçen ay bildirim yapmadım ve listede yokum.
düğünden sebep altınlarım var, ama birikimim değil onlar :44: yani tabiki birikim ama benim biriktirdiğim birşey değil
bir de biz bir miktar bozdurduk. bir miktarda diğer ay bozdurmak zorunda kalıcaz gibi gözüküyor. (umarım kalmayız da )
o altınları hiç gözönüne almayıp biriktirdiklerimi mi bildirim yapsam? yoksa onları da bildirim yapayım mı?
bu ay kenara koyamadım da... ne yapayım, fikir almak istedim.
yanına bir de kıyafet alırsın bence güzel olur aslında ekonomisine bağlı sanırım iyiyse oyuncak değilse ikisini al gibikızlar benim komşum doğum yaptı.
allah bağışlasın,ben de doğum hediyesi götüreceğim,adettendir.
giysi vs. yerine oyuncak almayı düşünüyorum,giysi dediğin 3-5 ten sonra atılıp gidiyor,hızlı büyüyor bebekler ilk bir yılda.
kızıma da kullandığım uzun soluklu oyuncaklardan düşünüyorum ama kararsız da kaldım,abes kaçmasın..
allah yardımcın olsun derdini suya anlat su gibi aksın gitsin inşallahGünaydın hanımlarrrr nasılsınız?Benim bugün kasıklarım ağrıyor anlamadım nedense.
Dertlerden bahsetmişsiniz meyranın dediği gibi herkesin derdi,imtihanı farklı bizimde başımızda var ailevi bi sorun hemde o kadar büyükki burda anlatamıyorum tam 2 senedir gittikçe kötüye gitti şimdide dahada beter oldu bi ailenin yaşayacağı acı şeyleri yaşadık ama hepimiz ayakta durmaya çalışıyoruz seyyahında dediği gibi iş,para vs. bunlar çözüleek şeyler ALLAh kimseyi evladıyla sınamasın bizi sınadı o kadar acıki gece yine dayanamadım eşimin yanında ağlamayacağım dedim ama sıktım sıktım kendimi dişlerim acıdı ne kadar sıktıysam bıraktım sonunda rabbim bizede yardım etsin.Burda sizlerle gülüyoruz,sohbet ediyoruz,evde yiyorum,içiyorum,gezmeye gidiyorum bişeylerle oyalanıyorum ama gece olunca aklımdan çıkmıyo neden diyorum neden ALLAH'ım ve yardım alacağım sanırım altından kalkamıyroum çünkü
günaydın canlar çok özledim sizleri
akşamları giremiyorum atılıp gidiyorum hastalıktan
ama yavaş yavaş toparlanıyorum inşaallah
okumam gereken bir sürü sayfa var okuyup cevap yazmam gerekenlere cevap yazacağım
Allah'a emanet olun şimdilik
güzel bir gün dileğiyle ....
yanına bir de kıyafet alırsın bence güzel olur aslında ekonomisine bağlı sanırım iyiyse oyuncak değilse ikisini al gibi
allah yardımcın olsun derdini suya anlat su gibi aksın gitsin inşallah
söylediğim çayı böyle durumlarda iç çok iyi geliyor ben oğluma onu içiriyorum öksürür gibi burnu akar gibi oldu mu içiriyorum hemen etki ediyor
iyi bak kendine
seyyahcım enerjin çok yüksek ki biz seni nasıl desem sorunu olmayan neşeli bir sanıyorduk tabiii herkesin sorunu var ama hani basit sorunlardır diye düşünüyordum ama değilmiş seni senden etmiş rabbim yardımcın olsun
hemen vereyim barış mançonun şarkısı var ya nane limon kabuğu bir tutam zencefil ben kök olnadan bir tane atıyorum biraz tarçın ister çubuk ister toz birazcık çörek otu ve limon ne kadar istersen ben minik bir parça atıyorum oğlana ekşi gelmesin diye bir taşım kaynatıyrum 5 dk dinlendirip balla karıştırıp içiriyorum tadı güzelllllllllll ve etkili bi de zencefil şurubu yaptım oğluma o da güzel zencefili ufak parçalara böldüm taze olsa rendelenir de kök olunca olmuyor ufaltım ben de içine bir limon ve bal bunu buzdolabıında bir gece bekletiyorsun sonra ihtiyacın olduğunda süzüp ister çay olarak tüket ister bir kaşık yut iyi geliyor ben çay olarak veriyoeumsaolasın canım
o hangi çay ben kaçırdım mı acaba:26:
eniştem aldı 8 tane cumhuriyetimi el aldıgı için..
ödermi bilmiyorum. eskiden çok güvenirdim enişteme. ama şuanki hal ve hareketleri ya ödemer mi diye içimden geçmiyor deil:26::26:
ablamaada kıyamıyorum söylemeye:26::26: bakalım ne olcak
ablan var ne yapar eder verdirir
aslında ben acele etmeseydim daha yükseğe satabilirdimama kısmet bu kadaraymış.
ist da kulplu kulpsuz farketmiyor, ama yeni tarihli yani 2012 tarihli altını daha yüksek fiyata satıyorlar.
aynı şekilde alırken eski tarihli çeyrek dersen (kiii aynı sene içinde bozdurmayacaksan eski tarih olacak) 2 3 lira daha ucuza alınıyor, bozdururken az zararlı oluyor.
yalovada ise; kulplular farklı fiyat, kulpsuz yani jelatin içinde olanları farklı fiyat. burda da tarih ayırt etmiyor. altın altındır diyorlar. sadece kulp parası düşüyorlar
sizin orada durum nasıl bilmiyorum. bir sor istersen
küçük altın almak mı daha avantajlı yoksa bankadan mı dersen, bence herkesin yoğurt yiyişi farklıdır
yatırım yatırımdır sonuçtaAllah bol bereket versin inşallahh
farmasi birşey sorabilir miyim
şimdi ben geçen ay bildirim yapmadım ve listede yokum.
düğünden sebep altınlarım var, ama birikimim değil onlar :44: yani tabiki birikim ama benim biriktirdiğim birşey değil
bir de biz bir miktar bozdurduk. bir miktarda diğer ay bozdurmak zorunda kalıcaz gibi gözüküyor. (umarım kalmayız da )
o altınları hiç gözönüne almayıp biriktirdiklerimi mi bildirim yapsam? yoksa onları da bildirim yapayım mı?
bu ay kenara koyamadım da... ne yapayım, fikir almak istedim.
bu ay sürekli masraf çıktı en sonda bugün araba 750 lira masraf çıkardı. söz verdiğim gibi son 3 aydır kendime bişey almadım. sadece çocukların ihtiyaçları vardı onları aldık ama hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. sürekli böyle oluyor. eşimde bende yıllardır çalışıyoruz, ömrümüz borç ödemekle geçti ortada bişey olsa bari, halada aynıyız... bu aralar bu durum çok canımı sıkıyor kızlar, çok şükür hiç bir zaman malda mülkte gözüm olmadı ama bu kadar beceriksiz olmama kızıyorum. çift maaş olduğumuz için millet haklı olarak bizden evler arabalar bekliyor ama nerdee... böyle yakındığıma bakmayın benimki birazda özeleştiri, içimi dökmek istedim derdimiz para olsun Allahım başka dert keder vermesin... 750 yi duyunca daraldım ama
bir arkadaşta söylemişti kalkıp inşirah suresini okuyayım
ben de sanıyorum ki sayfalar birikmiştir ben okumaya yetişemem kimsecikler uğramamıi buraya.
papatya mobbing in alası akademik ortamda oluyor hem kendimden hem de eşimden biliyorum; güya eğitimli insanlar olunca daha farklı bir ortam bekliyorsun ama alakası yokyardımcı olmaya çalışırsın birine gelir iki gün sonra senden öğrendiğini sana satar galiba en doğrusu bencil olmak...
monnarozza sen böyle diyince annem geldi bir an gözümün önüne o kadar kazanıyorsunuz nereye gidiyor bu paranız diyor o da bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?