Kirli Çıkılar )))

inşallahhhhh... :)
altın almak için değil de,artık turşusunu kurduğum dolarların, mürüvvetini görmek için istiyorum bunu... :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar

umarım herkes afiyettedir
meyraa kitap yazma düşünceni inşaallah gerçekleştirirsin :))

senfat evet fatih çelik dün ben ismimi kabataslak adresimi yazmıştım

evacım ne yapayım gizli saklım yok deyiverdim gitti işte
seyyah kızı korkutma içine şimdiden yerleşmesin o panik duygusu Allah dost başına vermesin AMİN

ah biliyorum biliyorum da
hani biz kol kırılsın yen içinde kalsın deriz ya
doktor rezillik çıkacak seviyeye gelirse artık bırak rezillik çıksın dedi
dönemiyorum bi raddeye gelince
allah yardım etsin kimseye vermesin demen gibi

inşallahhhhh... :)
altın almak için değil de,artık turşusunu kurduğum dolarların, mürüvvetini görmek için istiyorum bunu... :))

dolar turşusu

malzemeler

bol miktarda dolar

yapılışı dolarları atın bankaya ucuzdan aldıklarınızı dolar yükseldikçe satışa çıkarın
eğer altınla arbitraj yapıyorsanız altını düşükten alıp yüksekten satın
dolara geçin dolarınız artmış olur :))))

yapma be brütüs
çok merak ederiz bak hep beraber (bknz... bikaç gün öncesi )
ipucu ver bari

acabası gezi kitabı mı dicem
ilk mi yazılacak ki çok ver dicen
belki farklı bi tarz olabilir

sen iste,değil ipin ucunu,ipin kendisini verem ama......
konu dışında,tarz,tür vs. hiçbirşey belli değil....
aslında hepsini harmanlayıp,ortaya karışık yapmak istiyorum....:))
isteyen istediğini alsın babından.....
bi de benim kitabım için,şu tarz, bu tarz diyemesinler...
aaaa, bu ne tarz acaba diye sorsunlar istiyorum.... :))
tıpkı benim gibi,karmakarışık olsun yani.... :))))
bi de ara ara ipuçları vermeye başladım sizlere,satır aralarında.... :))
ömrümüz vefa eder,birlikteliğimiz de devam ederse,inşallah, 5-10 sene sonra,bütün ipuclarını bir araya topladığınızda,her birinize ayrı ayrı,hemi de imzalı, gönderirim,birer tane.... :))

kardeşim kafa mı buluyorsun bizle diyecem olmayacak onun yerine;
meyra hanımcığım ne zaman başlıyorsunuz çalışmalara kısmet ise

günaydın kirli çıkılar bugünlerde sarıkızdan pek ses çıkmaz ve bu durum yılbaşına kadar da gider malum meri krismıstan ötürü.

farmasi sen hangi bankayla çalışıyorsun? Döviz hesabında hesap işletim ücretini ne kadar alıyorlar senden?

Şu bedelliyi tek düşünen benim eşim hiç oralı bile olmuyor

meyra demek kitap yazacaksın hadi bakalım şimdiden kolay gelsin manevi olarak destekçinim tatilde nereye gitmeyi düşünüyorsun?

eee,tamam hayal gibi görünüyor ama.....
hayallerden olmadan gerçekler olur mu?

ben yaşadığım herşeyi, önce hayal ettim....
sonra da aaaa hayallerim gerçek oldu,dedim... :)))
bi de,hayalim ne kadar büyükdüyse,kavuştuklarım da o denli büyük oldu... :))
büyük derken,büyüklendiğimi sanmayın sakın haaa..... :)
tebessüm hayal ettim,kahkaha yaşadım, gibi....
ne örnek ama.... :))

meyra senin benim kariyerime kastın mı var hergün bişey atıyosun ortaya beni kilitliyorsun topiğe
ceo olacağım burayı ele geçireceğim diyorum niye köstek oluyorsunuz bana

size bedava ilaç veririm ama hemi de kırmızı reçeteli olanlarından dermişim

heee,ben boş gezenin ,boş kalfasıyım ya.... :)))
spontane (hiç hoşlanmam,şu yabancı kelimelerin,bizim güzel cümlelerimizin arsında gezinmesinden :) )gelişti canım,ben bişey yapmadım... :)
ayrıca, Allah ilaca muhtaç etmesin hiçbirimizi....
senin de işsiz kalmana gönlüm razı olmaz,güzellik iksirleri falan alırız artık senden... :))

seyyahalemi başta haydi gönlü olsun diye esnetiyoruz kuralları ama çocukların hep daha fazlasını isteme durumları höşgörümüzü tam tersine çeviriyor.
akşam tartışma yaşayan tek sen değilsin,hem fen hem türkçe yazılısı var büyüğün,biraz yardım ettim çalışmasına,ama ben gireceğim sınava sanki,en az 10 kere kısa bir tekrar yapmasını istedim,hiç umursamadı,sesler ve sinirler yükseldi evde,bütün gece başım tuttu,kolay sinirlenmem,asla kolay bağırmam,ufaklık ta beni ilk kez böyle görüyor,çocuğun ödü patladı,başladı ağlamaya.kaç haftanın birikimiydi,yanlıştı yaptığım,farkındayım,bağırmayla birşey çözülmez.hala elim ayağım titriyor,çocuklarımla böyle bir ilişkim olsun istemiyorum.ne yapacağımı bilmez durumdayım.çıkmazdayım.
hayırlı olsun,yazarlık çok zordur,ne yazacağını bilsen bile,nasıl yazacağın sorunu var,bir çok deneme,geri dönüş.gerçi tek bir hikaye değil de çok bölümlü,deneme tarzı bir kitap olacaksa işiniz bir az daha kolay olur.
teknoloji bana çalışıyor
philips de çorbacı çıkarmış
evet ben de gördüm.daha neler çıkacak bakalım.:44:
erkekler son dakikaya kadar sallar işleri,sonra da ne yapacaktık diye sorarlar..
yolun değil, kalbimin götürdüğü yere,inşallah.... :)

benim hayalim italya,avrupayla sınırlı kalırsam.
atıl durumda paslanan ingilizcemi kurslarla destekleyip öyle gitmek istiyorum.ilk adım turla olur ama sonra kendimiz gideriz diyorum.eşim iki kere gitti iş için.gerçekten güzel diyor.tarihi dokusu beni de çeken.yoksa doğal güzellikleri türkiyenin eline su dökemez..

Son düzenleme:

çocuklarla ilgili serzenişlerinde,kendimi gördüm...
bende de var iki tane,çok şükür... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…