Kirli Çıkılar )))

kayınpederin çok hoşmuş keşke onların dediği gibi olsa. biz büyükşehirde yaşıyoruz köyde yaşayanlar onlar kadar harcamamız oluyor sanıyorlar. onların ne düşündüğü çokda umurumda değil sadece hayırlısıyla borçlarımız bitsin istiyorum. 17 yıldır devam eden kısır döngüyü kırmak istiyorum... umutluyum

ayrıca selincim sen çok akıllı bir kızsın ben eminim kirli çıkılarla tanışmamış olsan da para yönetimini iyi yapardın ama kirli çıkılar bizler için büyük şans... tekrar teşekkürler farmasiii

yok canım ya diorum ya ben burayı çeyiz hazırlarken yada evlilik planları yaparken ne bilim eşya halı vs alırken keşfetseydim ne biçim kar yapcaktım aldığım o kadar o kadar çok gereksiz şey varki ohoooooo:)))))
hele o nişan alışverişi denen ve alınan hiçbişeyi kullanmadığım tonlarca paramızın gittiği tören:))))))

buraya temmuz ayında geldim ağustos ayında ilk bildirimimi yaptım ondan önceki aylarda tuttuğum notlara bakıorum neyi nereye ne kadar harcamışım diye temmuzla ağustos arasında o kadar fark varki..... uçurum gibi temmuz ayında mutfağa 650 lira harcamışım:)))) ağustostan sonra 350 yi geçmemiş mesela yada elektrik falan temmuz ayında bu formdaki tüm topikleri hatmettim burayada abone oldum farmasinin izinden gidiorum bazen taklitde ediorum ama ben ona daha çok örnek almak diorum:)))))

bu gece seyyahla ben el atmamış diye topiğe yazan olmamış
hamileleri düşündük galiba, bizi yaklalayabilsin diye

şaka bir yana beyni haşladım ilk defa. banusultan dediğin gibi beyin güzel olurdu sanırım kavurmalı falan. bebeğe uygun olarak haşladım, limon sıktım. zaten bu yaşta damak zevki tuzlu ve ekşilerden yana. tatlı sevmiyor. bugun kabak tatlısı yemedi, sütlacı da yememişti. 11 aylık patlamış mısıra bayılıyor. acılı şalgam suyu seviyor (çocuğa işkence mi yapıyorsunuz diyeceksiniz biliyorum) benim oğlan keş olacak galiba

banusultan sanırım arkadasına hediye alacaktı, oyuncak iyi düşünülmüş. yatağa asılan dönence olabilir, belki ailesi almıştır. erkekse playskolun ilk arabamı var, 60 tl ve büyük bir hediye olarak görülür, yanına kıyafet almana gerek kalmaz. dokun, hisset kitap serisi de olur, çok öğretici ancak ebat olarak küçük, göze küçük gelebilir.

farmasi soyadınız da çelik miydi? fatih çelik???

seyyah kızın gece o saatte uyanık mı? yoksa uykudan uyanıp mı ağlıyor, görmezden gelmen işe yarıyor mu? allah kolaylık versin.

monarazza ben de bazen senin gibi düşünüyorum. Allahım sadaka, zekat, fitre veriyoruz diyorum ama her ay hesapta olmayan bişeyler mutlaka çıkıyor. eşim ağustosta tel. almıştı ve bu ay şu iphone 5 alacak. bu adamın teknolojik ürün merakı hiç bitmiyor, öldürüyor beni.

Son düzenleme:
seyyah öpüyorum seni

o evler göze çok kalabalık görünüyor, her şey ortada. sıcak evler aslında. ben kantri, ingiliz ve rustik tarzı seviyorrum. kantri biraz yakın aslında senin evlere

günaydın arkadaşlar....
açılış benden galiba bugün.... :))
kitap yazmaya karar verdim... gülmeyin.... :)))
bi de 15 tatilde yurtdışı seyahati düşünüyorum....
oğlum okula başladı,ben de tatillerimi,okul tatillerine göre ayarlamaya başladım...çok çabuk havaya girdim... :)))
önceden hiçbir anlam ifade etmeyen yarıyıl tatili,artık çok anlamlı.... :))
öpüyorum hepinizi,nanaktan..... :))

günaydın kızlar..
senfat ben de çok sevindim sayfaların çok artmamasına,muhabbetin dışında kalıyorum,kıskanıyorum.
benim gecelerim mutfağı topla,büyüğün ödev ve projelerine yardım et,çay-meyve-çerez servis et,küçükle oyna,onları yatır,tekrar etrafı topla derken bitiveriyor.
yastığa kafamı koyar koymaz dalıp gidiyorum genelde.
ama benim için bu yoğunluk çok iyi,zor bir dönemden geçiyorum,düşünecek uzun saatler hiç işime gelmiyor..

seyyah öpüyorum seni

o evler göze çok kalabalık görünüyor, her şey ortada. sıcak evler aslında. ben kantri, ingiliz ve rustik tarzı seviyorrum. kantri biraz yakın aslında senin evlere
ooo gezmelere gelmişsin topiğime ama ses vermeden gittin
küserim
bi de taşın sana gelicem derdin
ben büyük girişli evler seviyorum bi taraf oturma bir taraf çalışma bi taraf kütüphane bi tarafa da atelye yaparım artık
sadece yatak odaları kapalı olacak
tabi koca bi şömine de olmazsa olmaz
ve de bahçe
bakalım kısmet inşallah bi 50 yaşında falan olur =)))

he ya kismelerden ses yok
dürtüklemek lazım arada

kızım 9da yatması gerekirken o saatte ayaktaydı
barbie eşyaları yapılan bikaç video izledi
hatta ben de izledim onunla çok güzelmiş hafta sonu yapalım beraber dedim
ama sanki ben öle demedim
kumaş çıkardı ip çıkardı yaydı salona yapmaya başladı
etamin kumaşıyla yapıyor kızım o olmaz dağılır yok dinlemiyor
etamin ipiyle yapıyor kızım o olmaz iğneden geçmez yok dinlemiyor
bakalım nereye kadar gidecek diye bekledim
1 buçuğa kadar dayandı yatmadı
sonunda ben cinnet geçirdim tabi
bbağırdım çağırdım zorla kaldırdım
tartışınca bu tabi korktu bu sefer o panik atak krizi gibi krize girdi
anne ölücem boğulucam oram ağrıyor buram şişti
git yat geçer dedim korkudan yatamıyor
ama gitmedim daha da sinirlenecektim
öle bi gece geçirdik işte

ahahahaha
biz evde tıkılı kalırken küçük çocuğu olan arkadaşlarım böle gezerdi okula başlayınca bi dumur olurlardı
ben gördünüzmüüüüü
kartopu alıp ördünüüüüüüüüüüz mü diye dalga geçerdim
ahahahhahaha
sölemesi ayıp biraz kıskancımdır da

loveli saolasın canım tarif için

iyi dileklerniz için teşekkürler atladığım arkadaşlar varsa

günaydın herkeslere güzel sağlıklı paralı bereketli bir gün olsun inşallah

Son düzenleme:
herkese günaydınnn.kalınkaselin ben de senin gibi burayla tanışmadan önce boş boşuna nerelere harcamışım paracıkları.ama zararın neresinden dönsek kardır.burada bizle paylaşımda bulunanlara tekrar teşekkür.meyraa bizde çok istiyoruz yurt dışını.kısmet bakalım.önce biraz daha borçları azaltmak lazım tabi

yazın ne iş yapıyor enişten

gelir inşallah paran

meyra seni gördükçe aklıma dağlar kızı reyhan geliyor

kitap mı?
vampir kurtadam serileri çok moda o kervana mı katılacaksın?

teknoloji bana çalışıyor
philips de çorbacı çıkarmış

korkunç ivanın abisiyle beraber osmanlı sarayında yıllarca esir olup
ülkesine dönünce intikam amacıyla türklere işkence ettiğini biliyor muydunuz

Günaydın kirli çıkılar

Farmasi ben dün bildirim yapmıştım ama Kasım diye yazmışım, aralık olacak tabi ki

Sarıkız bugünlerde yeni alım fırsatlarıyla karşımıza çıkacak sanki

ekonomi kitabı bence

sağol canım,almıyım.... :))
içim,dışım,sağım,solum,önüm, arkam,ekonomiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... :))
artık sayısalcılıktan sıkıldım,liseden beri mat_fen,gına geldi artık... :))
biraz da sözelleşelim,sosyalleşelim,güzelleşelim.... :))
şaka bir yana, yazacağım kitap ( tabi yazabilirsem :))) ) dünyada ilk,tek ve son olacak.... :)

yapma be brütüs
çok merak ederiz bak hep beraber (bknz... bikaç gün öncesi )
ipucu ver bari

acabası gezi kitabı mı dicem
ilk mi yazılacak ki çok ver dicen
belki farklı bi tarz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…