o nasıl söz.. Ben de biraz çalışıp vicdan rahatlatmaca yapsam iyi olacak
kolay gelsin
çocuklarla ilgili serzenişlerinde,kendimi gördüm...
bende de var iki tane,çok şükür... :)
ahaaasen iste,değil ipin ucunu,ipin kendisini verem ama......
konu dışında,tarz,tür vs. hiçbirşey belli değil....
aslında hepsini harmanlayıp,ortaya karışık yapmak istiyorum....:))
isteyen istediğini alsın babından.....
bi de benim kitabım için,şu tarz, bu tarz diyemesinler...
aaaa, bu ne tarz acaba diye sorsunlar istiyorum.... :))
tıpkı benim gibi,karmakarışık olsun yani.... :))))
bi de ara ara ipuçları vermeye başladım sizlere,satır aralarında.... :))
ömrümüz vefa eder,birlikteliğimiz de devam ederse,inşallah, 5-10 sene sonra,bütün ipuclarını bir araya topladığınızda,her birinize ayrı ayrı,hemi de imzalı, gönderirim,birer tane.... :))
bi arakdaş yılbaşında bi dukkanın vitrininde NICE YILLAR yazısını okuyorgünaydın kirli çıkılar bugünlerde sarıkızdan pek ses çıkmaz ve bu durum yılbaşına kadar da gider malum meri krismıstan ötürü.
farmasi sen hangi bankayla çalışıyorsun? Döviz hesabında hesap işletim ücretini ne kadar alıyorlar senden?
Şu bedelliyi tek düşünen benim eşim hiç oralı bile olmuyor
hani o caminin ordaki çeşmenin yanından dönüyon bakkalın karşısındaadresini yolla canım.... :))
ben şöle beni pambık gibi yapacasından bol gevşeteninden bi dene alayım canımmeyra senin benim kariyerime kastın mı var hergün bişey atıyosun ortaya beni kilitliyorsun topiğe
ceo olacağım burayı ele geçireceğim diyorum niye köstek oluyorsunuz bana
size bedava ilaç veririm ama hemi de kırmızı reçeteli olanlarından dermişim
her birine görev verelimbugün sayfalar coşacak diyor içimden bir ses
seyyahalemi başta haydi gönlü olsun diye esnetiyoruz kuralları ama çocukların hep daha fazlasını isteme durumları höşgörümüzü tam tersine çeviriyor.
akşam tartışma yaşayan tek sen değilsin,hem fen hem türkçe yazılısı var büyüğün,biraz yardım ettim çalışmasına,ama ben gireceğim sınava sanki,en az 10 kere kısa bir tekrar yapmasını istedim,hiç umursamadı,sesler ve sinirler yükseldi evde,bütün gece başım tuttu,kolay sinirlenmem,asla kolay bağırmam,ufaklık ta beni ilk kez böyle görüyor,çocuğun ödü patladı,başladı ağlamaya.kaç haftanın birikimiydi,yanlıştı yaptığım,farkındayım,bağırmayla birşey çözülmez.hala elim ayağım titriyor,çocuklarımla böyle bir ilişkim olsun istemiyorum.ne yapacağımı bilmez durumdayım.çıkmazdayım.
hayırlı olsun,yazarlık çok zordur,ne yazacağını bilsen bile,nasıl yazacağın sorunu var,bir çok deneme,geri dönüş.gerçi tek bir hikaye değil de çok bölümlü,deneme tarzı bir kitap olacaksa işiniz bir az daha kolay olur.
evet ben de gördüm.daha neler çıkacak bakalım.:44:
erkekler son dakikaya kadar sallar işleri,sonra da ne yapacaktık diye sorarlar..
benim hayalim italya,avrupayla sınırlı kalırsam.
atıl durumda paslanan ingilizcemi kurslarla destekleyip öyle gitmek istiyorum.ilk adım turla olur ama sonra kendimiz gideriz diyorum.eşim iki kere gitti iş için.gerçekten güzel diyor.tarihi dokusu beni de çeken.yoksa doğal güzellikleri türkiyenin eline su dökemez..
günaydın kirli çıkılar bugünlerde sarıkızdan pek ses çıkmaz ve bu durum yılbaşına kadar da gider malum meri krismıstan ötürü.
farmasi sen hangi bankayla çalışıyorsun? Döviz hesabında hesap işletim ücretini ne kadar alıyorlar senden?
Şu bedelliyi tek düşünen benim eşim hiç oralı bile olmuyor
heee,ben boş gezenin ,boş kalfasıyım ya.... :)))
spontane (hiç hoşlanmam,şu yabancı kelimelerin,bizim güzel cümlelerimizin arsında gezinmesinden :) )gelişti canım,ben bişey yapmadım... :)
ayrıca, Allah ilaca muhtaç etmesin hiçbirimizi....
senin de işsiz kalmana gönlüm razı olmaz,güzellik iksirleri falan alırız artık senden... :))
18 dolardı sanırım yıllık ama garantide de makas çok yüksek acaba makas daha düşük olan bir yer varsa oraya mı geçsem diye düşünyordum sizlere danışayım dedimgarantibank
hesap işletim ücretini unuttum
18 dolardı sanırım yıllık ama garantide de makas çok yüksek acaba makas daha düşük olan bir yer varsa oraya mı geçsem diye düşünyordum sizlere danışayım dedim
bir de hanımlar nemlendirici danışayım size yüzüme nemlendirici bir krem almam lazım neye göre karar vermem gerekiyor? eva bu sorum özellikle sana :)
18 dolardı sanırım yıllık ama garantide de makas çok yüksek acaba makas daha düşük olan bir yer varsa oraya mı geçsem diye düşünyordum sizlere danışayım dedim
bir de hanımlar nemlendirici danışayım size yüzüme nemlendirici bir krem almam lazım neye göre karar vermem gerekiyor? eva bu sorum özellikle sana :)
bu gece seyyahla ben el atmamış diye topiğe yazan olmamış
hamileleri düşündük galiba, bizi yaklalayabilsin diye
şaka bir yana beyni haşladım ilk defa. banusultan dediğin gibi beyin güzel olurdu sanırım kavurmalı falan. bebeğe uygun olarak haşladım, limon sıktım. zaten bu yaşta damak zevki tuzlu ve ekşilerden yana. tatlı sevmiyor. bugun kabak tatlısı yemedi, sütlacı da yememişti. 11 aylık patlamış mısıra bayılıyor. acılı şalgam suyu seviyor (çocuğa işkence mi yapıyorsunuz diyeceksiniz biliyorum) benim oğlan keş olacak galiba
banusultan sanırım arkadasına hediye alacaktı, oyuncak iyi düşünülmüş. yatağa asılan dönence olabilir, belki ailesi almıştır. erkekse playskolun ilk arabamı var, 60 tl ve büyük bir hediye olarak görülür, yanına kıyafet almana gerek kalmaz. dokun, hisset kitap serisi de olur, çok öğretici ancak ebat olarak küçük, göze küçük gelebilir.
farmasi soyadınız da çelik miydi? fatih çelik???
seyyah kızın gece o saatte uyanık mı? yoksa uykudan uyanıp mı ağlıyor, görmezden gelmen işe yarıyor mu? allah kolaylık versin.
monarazza ben de bazen senin gibi düşünüyorum. Allahım sadaka, zekat, fitre veriyoruz diyorum ama her ay hesapta olmayan bişeyler mutlaka çıkıyor. eşim ağustosta tel. almıştı ve bu ay şu iphone 5 alacak. bu adamın teknolojik ürün merakı hiç bitmiyor, öldürüyor beni.
günaydın kızlar;
sayfaları çok hızlı geçtim. sadece meyranın kitap yazma fikri takıldı gözüme...hayırlı olsun inşallah. hem de kolay gelsin.
belki hatırlarsınız bir ara namazla ilgili şeyler yazmıştım. ben sabahları normalde 06:35 de kalkıyorum. meğer sabah namazının zamanıymış. bu sabah 06:20 de kalktım. namazımı kıldım. allah kabul etsin.size çok teşekkür ederim. böylelikle uzun zamandır ara verdiğim namazıma yeniden başlamış oldum. çok şükür...
eva ÜREDERM LİPO %10 100 MG 200 GR LOSYON
bir arkadaş yüzü nemlendirmek için bunu önermişti
piyasadaki satılan kremlerin içeriğinde bulunan bir sürü etken madde açısından karşılaştırıldığında neredeyse daha zararsız diye
sence doğru mu bu yorum ?
amin canım aslında benim kızım çok duygusaldıraynı benim eşim
bizimki de tablet peşinde şu sıralar neymiş iş yerinde kullancakmış.
parası olsa emin ol sırada iphone olurdu..
gerçi kızıyor şu an apple çok geriden geliyor diye ama kalitesini de beğeniyor..
bu arada seninki iphone almazsa olmaz canım iphonu olmayan doktor pek yoktur çoğu bir çok özelliğini kullanamasa bile
selincim, evliliğin ilk zamanları paranın pek bereketi olmaz hele bekarkenn hiçç olmaz, siz bir yılı geçin her şey yerine oturacaktırki zaten burayı erken keşfetmişsin..
monaroza, inşallah ev ekonomi idare işleriniz en kısa zamanda istediğiniz düzene girer
seyyah, çocuk psikoloji gerçekten zor Allah hepinizin yardımcısı olsun çok güzel karakterli nesiller yetirebilmenizi diliyorum
meyracım hayırlı olsun kitap fikrin.. şimdiden bize göndereceğin imzalı kitapları beklemeye başladım
farmasi ve meyraa turşu kuran kurana
en yakın zamanda güzel fırsatlarınız doğar inşallah.
allah kabul etsingünaydın kızlar;
sayfaları çok hızlı geçtim. sadece meyranın kitap yazma fikri takıldı gözüme...hayırlı olsun inşallah. hem de kolay gelsin.
belki hatırlarsınız bir ara namazla ilgili şeyler yazmıştım. ben sabahları normalde 06:35 de kalkıyorum. meğer sabah namazının zamanıymış. bu sabah 06:20 de kalktım. namazımı kıldım. allah kabul etsin.size çok teşekkür ederim. böylelikle uzun zamandır ara verdiğim namazıma yeniden başlamış oldum. çok şükür...
aynı benim eşim
bizimki de tablet peşinde şu sıralar neymiş iş yerinde kullancakmış.
parası olsa emin ol sırada iphone olurdu..
gerçi kızıyor şu an apple çok geriden geliyor diye ama kalitesini de beğeniyor..
bu arada seninki iphone almazsa olmaz canım iphonu olmayan doktor pek yoktur çoğu bir çok özelliğini kullanamasa bile
selincim, evliliğin ilk zamanları paranın pek bereketi olmaz hele bekarkenn hiçç olmaz, siz bir yılı geçin her şey yerine oturacaktırki zaten burayı erken keşfetmişsin..
monaroza, inşallah ev ekonomi idare işleriniz en kısa zamanda istediğiniz düzene girer
seyyah, çocuk psikoloji gerçekten zor Allah hepinizin yardımcısı olsun çok güzel karakterli nesiller yetirebilmenizi diliyorum
meyracım hayırlı olsun kitap fikrin.. şimdiden bize göndereceğin imzalı kitapları beklemeye başladım
farmasi ve meyraa turşu kuran kurana
en yakın zamanda güzel fırsatlarınız doğar inşallah.
amin canım aslında benim kızım çok duygusaldır
vicdanlıdır
dayak yer gelir ama ben vursaydım arkadaşım üzülürdü der
bebeklere dayanamaz
yaşlıları çok sever otobüste minübüste görünce kendini kaybeder anneeee yanaklarını sıkıcam der
annemin dokuz torunu var hadi bacaklarıma masaj yapın var kimse dönüp bakmaz hemen koşar bi de anne onlar çok kötü dimi der
sosyal yönden de iyidir aslında
ahahha
nerde ezik bi çocuk bulsa onunla arkadaş olur anne üzülüyolar kimse onlarla oynamıyo diye der ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum valla üzüm üzüme baka baka sonuçta
hayvanları kurbağası hamamböceği ayırt etmeden çok sever
zarar verenlere kızar konuşmaz onlarla
bebekken bile tvde bebek ağlardı elindeki çikolatayı uzatırdı tvye
genel kültürü çok iyidir
sosyal derslerle çok sorunu yok
ama işte şu sorumluluk meselesine gelince
söz dinlememe
delirdiğim nokta
ama doktor da elinde olmadığını söylüyor işte
napalım elde olan bu demişti bi arkadaş
bizim de elde olan bu işte
idare ediyoruz
ha bi de aramız iyiyken şey der
anne kalbimde kelebekler uçuşuyo içimden sevgi taşıyo gel senin kalbini doldurayım der
yıvışık oldum der (ne demekse=)) ) kalbi yumuşamış artık onu anlatıyor
tepeme çıkar sarılır öper bacaklarını bana dolar paket yaptım der
kötüyken aramız gözüme baka baka yapar
yan gözle hep beni takip eder bi de coşkun gibi sırıtır
ahahha iyiyken iyi kötüyken çok kötüyüz hakkımızda hayırlısı
aslında bu kadar duygusal olması iyi mi kötü mü bilmiyorum çünkü ben de böleydim
inanmazsınız ortaokulda falan dilencileri görmemek için sokağa çıkmadığım olurdu
noldu
hep hayatta ben acı çektim ben ezildim
aslında kötü mü olmak lazım bilmiyorum
amin canım aslında benim kızım çok duygusaldır
vicdanlıdır
dayak yer gelir ama ben vursaydım arkadaşım üzülürdü der
bebeklere dayanamaz
yaşlıları çok sever otobüste minübüste görünce kendini kaybeder anneeee yanaklarını sıkıcam der
annemin dokuz torunu var hadi bacaklarıma masaj yapın var kimse dönüp bakmaz hemen koşar bi de anne onlar çok kötü dimi der
sosyal yönden de iyidir aslında
ahahha
nerde ezik bi çocuk bulsa onunla arkadaş olur anne üzülüyolar kimse onlarla oynamıyo diye der ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum valla üzüm üzüme baka baka sonuçta
hayvanları kurbağası hamamböceği ayırt etmeden çok sever
zarar verenlere kızar konuşmaz onlarla
bebekken bile tvde bebek ağlardı elindeki çikolatayı uzatırdı tvye
genel kültürü çok iyidir
sosyal derslerle çok sorunu yok
ama işte şu sorumluluk meselesine gelince
söz dinlememe
delirdiğim nokta
ama doktor da elinde olmadığını söylüyor işte
napalım elde olan bu demişti bi arkadaş
bizim de elde olan bu işte
idare ediyoruz
ha bi de aramız iyiyken şey der
anne kalbimde kelebekler uçuşuyo içimden sevgi taşıyo gel senin kalbini doldurayım der
yıvışık oldum der (ne demekse=)) ) kalbi yumuşamış artık onu anlatıyor
tepeme çıkar sarılır öper bacaklarını bana dolar paket yaptım der
kötüyken aramız gözüme baka baka yapar
yan gözle hep beni takip eder bi de coşkun gibi sırıtır
ahahha iyiyken iyi kötüyken çok kötüyüz hakkımızda hayırlısı
aslında bu kadar duygusal olması iyi mi kötü mü bilmiyorum çünkü ben de böleydim
inanmazsınız ortaokulda falan dilencileri görmemek için sokağa çıkmadığım olurdu
noldu
hep hayatta ben acı çektim ben ezildim
aslında kötü mü olmak lazım bilmiyorum
allah kabul etsin
dualarında bizi de hatırla
teknoloji manyağı kocalarınıza
okulda bi arkadaş vardı
uzun süre evsiz kaldı konyada ev bulmak zordu malum öğrenci olunca
orda burda arkadaşlarda idare etti üç ay
sonra bir telefon almaya karar vermiş malum o zamanlar da teller yeni çıktı (o kadar da yaşlıyım)çok pahalı
anlatıyor işte şöle resim çekiyor böle video çekiyor şu oyunlar var bu özellikler var
o böle anlatırken bi arkadaştan gayet ciddi bi şekilde döndü arama da yapıyor mudiye sordu
çocuk bi şok sonra anladı
evler 100lira falan telefon 1000 lira
ev bulamıyor telefonu aldı
neyse sonra bu bi ev buldu
evler 100 lira ya hani bunun bulduğu ev 300 diyelim
anlatıyor yine evi şöle böle diye
aynı arkadaş dedi bu sefer ahırı da var mı
çocuk yine böle
niye ki diye sordu
ee dedi arkadaş o evi tutacak eşeğe bi de ahır lazım
fark ettim yaşamayınca komik olmuyor ama hadi anlatmış oldum
ben aklıma gelince çoook güldüm
oh bugün de güldük yarına allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?