Kirli Çıkılar )))

çocuklarla ilgili serzenişlerinde,kendimi gördüm...
bende de var iki tane,çok şükür... :)

bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor.yıllarca kazandırmaya çalıştığın değerler arkadaş ortamı ve çevre sayesinde buharlaşınca çok üzülüyorsun.
bu benim çocuğum mu diye sorguluyorsun,ergenlik çok başkaymış çocukluktan,bir de daha başındayız.of ki ne of.allah hepsine akıl fikir versin,kötülerle karşılaştırmasın,inşallah.

ahaaa
ünlü bir arkadaşımız olacak desene
hemi de imzalı kitabımız olacak
kitaplığımda baş köşeye koyucam
bi arakdaş yılbaşında bi dukkanın vitrininde NICE YILLAR yazısını okuyor
amaan diyor ne salaklar niye yarısını ingilizce yarısını türkçe yazmışlar ne aptalca falan diyor
meğer adamlar türkçe yazmış da nicenin noktası düşmüş
adresini yolla canım.... :))
hani o caminin ordaki çeşmenin yanından dönüyon bakkalın karşısında
ben şöle beni pambık gibi yapacasından bol gevşeteninden bi dene alayım canım
çok ihtiyacım var
bugün sayfalar coşacak diyor içimden bir ses
her birine görev verelim
sayfayı coşturmak onun görevi olsun
kop da gel kop da gel sabahe kadeer dans yapalım

ben çözümü buldum canım
çocuk yapmayıvericen olacak bitecek

garantibank
hesap işletim ücretini unuttum

sana boşsun demedim ki keza bişey atıp çekiliyorsun boşa vakit harcayan biz oluyoruz dedim
di mi ama bunlar güzellik iksiri dersem gerçekçi de durur hani kelin ilacı olsa başına sürer demezler
onu kastetmiştin di mi meyracım

garantibank
hesap işletim ücretini unuttum
18 dolardı sanırım yıllık ama garantide de makas çok yüksek acaba makas daha düşük olan bir yer varsa oraya mı geçsem diye düşünyordum sizlere danışayım dedim

bir de hanımlar nemlendirici danışayım size yüzüme nemlendirici bir krem almam lazım neye göre karar vermem gerekiyor? eva bu sorum özellikle sana :)

roc'un ürünleri güzel oluyor canım eczanelerde çok rahat bulabilirsin

evet eva yüzdeki ayvacık tüylerini kudurtmayacak ne önerirsin ?

eva ÜREDERM LİPO %10 100 MG 200 GR LOSYON
bir arkadaş yüzü nemlendirmek için bunu önermişti
piyasadaki satılan kremlerin içeriğinde bulunan bir sürü etken madde açısından karşılaştırıldığında neredeyse daha zararsız diye

sence doğru mu bu yorum ?

aynı benim eşim
bizimki de tablet peşinde şu sıralar neymiş iş yerinde kullancakmış.
parası olsa emin ol sırada iphone olurdu..

gerçi kızıyor şu an apple çok geriden geliyor diye ama kalitesini de beğeniyor..

bu arada seninki iphone almazsa olmaz canım iphonu olmayan doktor pek yoktur çoğu bir çok özelliğini kullanamasa bile

selincim, evliliğin ilk zamanları paranın pek bereketi olmaz hele bekarkenn hiçç olmaz, siz bir yılı geçin her şey yerine oturacaktır ki zaten burayı erken keşfetmişsin..

monaroza, inşallah ev ekonomi idare işleriniz en kısa zamanda istediğiniz düzene girer

seyyah, çocuk psikoloji gerçekten zor Allah hepinizin yardımcısı olsun çok güzel karakterli nesiller yetirebilmenizi diliyorum

meyracım hayırlı olsun kitap fikrin.. şimdiden bize göndereceğin imzalı kitapları beklemeye başladım

farmasi ve meyraa turşu kuran kurana
en yakın zamanda güzel fırsatlarınız doğar inşallah.

günaydın kızlar;
sayfaları çok hızlı geçtim. sadece meyranın kitap yazma fikri takıldı gözüme...hayırlı olsun inşallah. hem de kolay gelsin.
belki hatırlarsınız bir ara namazla ilgili şeyler yazmıştım. ben sabahları normalde 06:35 de kalkıyorum. meğer sabah namazının zamanıymış. bu sabah 06:20 de kalktım. namazımı kıldım. allah kabul etsin.size çok teşekkür ederim. böylelikle uzun zamandır ara verdiğim namazıma yeniden başlamış oldum. çok şükür...

Allah kabul etsin devamını getirsin makbul olunan namazlardan etsin inşallah..

sabah namazları harika bişeydir.
gündüz namaz kılmadığım zamanlarda bile sabahleyin o ezan sesini duydum mu vicdanım rahat etmez kalkar kılardım. demek ki gündüz vakti kalpler iyice dünyaya meylediyor.

bu arada ilk kılınan namazlar çok kıymetlidir huşu açısından kıymetini bil

ben de kullandım ondan eşantiyon gelmişti bi yerlerden ama el için kullanıyordum çok güzel bir nemlendirici . yüzüme kullanmadım açıkçası
yüzüme nemlendirici pek kullanmam
ellerimi hiç ihmal etmem ama özellikle de kışın
o nemlendiricinin etken maddesini hatırlamıyorum hiç o yüzden bilemedim farmasicim ne desem kendim kullanmamıştım yüzüme

Son düzenleme:
amin canım aslında benim kızım çok duygusaldır
vicdanlıdır
dayak yer gelir ama ben vursaydım arkadaşım üzülürdü der
bebeklere dayanamaz
yaşlıları çok sever otobüste minübüste görünce kendini kaybeder anneeee yanaklarını sıkıcam der
annemin dokuz torunu var hadi bacaklarıma masaj yapın var kimse dönüp bakmaz hemen koşar bi de anne onlar çok kötü dimi der
sosyal yönden de iyidir aslında
ahahha
nerde ezik bi çocuk bulsa onunla arkadaş olur anne üzülüyolar kimse onlarla oynamıyo diye der ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum valla üzüm üzüme baka baka sonuçta
hayvanları kurbağası hamamböceği ayırt etmeden çok sever
zarar verenlere kızar konuşmaz onlarla
bebekken bile tvde bebek ağlardı elindeki çikolatayı uzatırdı tvye
genel kültürü çok iyidir
sosyal derslerle çok sorunu yok
ama işte şu sorumluluk meselesine gelince
söz dinlememe
delirdiğim nokta
ama doktor da elinde olmadığını söylüyor işte
napalım elde olan bu demişti bi arkadaş
bizim de elde olan bu işte
idare ediyoruz

ha bi de aramız iyiyken şey der
anne kalbimde kelebekler uçuşuyo içimden sevgi taşıyo gel senin kalbini doldurayım der
yıvışık oldum der (ne demekse=)) ) kalbi yumuşamış artık onu anlatıyor
tepeme çıkar sarılır öper bacaklarını bana dolar paket yaptım der

kötüyken aramız gözüme baka baka yapar
yan gözle hep beni takip eder bi de coşkun gibi sırıtır

ahahha iyiyken iyi kötüyken çok kötüyüz hakkımızda hayırlısı

aslında bu kadar duygusal olması iyi mi kötü mü bilmiyorum çünkü ben de böleydim
inanmazsınız ortaokulda falan dilencileri görmemek için sokağa çıkmadığım olurdu
noldu
hep hayatta ben acı çektim ben ezildim
aslında kötü mü olmak lazım bilmiyorum

Son düzenleme:
allah kabul etsin
dualarında bizi de hatırla

teknoloji manyağı kocalarınıza

okulda bi arkadaş vardı
uzun süre evsiz kaldı konyada ev bulmak zordu malum öğrenci olunca
orda burda arkadaşlarda idare etti üç ay
sonra bir telefon almaya karar vermiş malum o zamanlar da teller yeni çıktı (o kadar da yaşlıyım)çok pahalı
anlatıyor işte şöle resim çekiyor böle video çekiyor şu oyunlar var bu özellikler var
o böle anlatırken bi arkadaştan gayet ciddi bi şekilde döndü arama da yapıyor mu diye sordu
çocuk bi şok sonra anladı

evler 100lira falan telefon 1000 lira
ev bulamıyor telefonu aldı

neyse sonra bu bi ev buldu
evler 100 lira ya hani bunun bulduğu ev 300 diyelim
anlatıyor yine evi şöle böle diye
aynı arkadaş dedi bu sefer ahırı da var mı
çocuk yine böle
niye ki diye sordu
ee dedi arkadaş o evi tutacak eşeğe bi de ahır lazım

fark ettim yaşamayınca komik olmuyor ama hadi anlatmış oldum
ben aklıma gelince çoook güldüm
oh bugün de güldük yarına allah kerim

canım benim yerim onu ben kıyamam

seyyah senin kızın yaşı ne benim büyük oğlan için dünürcü olayım

taze çıktı sıcak sıcak

şu buzluk işi çok güzel olmuş elmalar da çocuklar için harika fikir

ayyy ne tatlı bi kızın var seyyahcım yaa..
maşallah ona, sen de bazı hallerini görmezden gel annesi o kadarı kadı kızında da olur

hepsi bi yana canım bu hayat iyisi de olacak kötüsü de tartışma da olacak mutluluk sıcaklık da..

ben de öyle bi ortamda yetiştim sanki annemiz bize hiç mi kızmadı hiç mi terlik fırlatmadı.
sorun öyle çocuklarda çıkmıyor ne yazık ki..
sadece o anlık kötü anların hiç düzelmediği sürekli kavga ve üzüntüünün olduğu aileler de var işte o ailelerin çocuğu derslerde çook başarısız, sürekli bayılan ya da sevgiyi başkalarında arayıp 18 yaşını doldurduğu günün ertesi sevgilisiyle evi terketmekte bulan çocuklar oluyor.

valla fıkra gibisin seyyah şiştim gülümsemekten

çocuklar şu an sınav oluyorlar patlayacağım delirdi bizim öğretmen diyecekler
neyse temelin fıkrasında olduğu gibi
küstüğü dursunun fıkralarına gülememek için aklında tutup bombayı evde patlattığı gibi ben de aklımda tutayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…