Kirli Çıkılar )))

yeterrrrrrrrrrrrr

durunnnnnnnnnnnnnnnn

yetişemiyorummmmmmmmmmmmm

ayıppppp

günahhhh

azıcık susun be. kadın oldugunuzu her yerde belli ediyorsunuz

canım benim yerim onu ben kıyamam

seyyah senin kızın yaşı ne benim büyük oğlan için dünürcü olayım

vicdanlı olur biz yaşlanınca mı diyon canım
ama diyor ki ben seni bırakmam hiç
sen evleneceksin ben yalnız kalabilirim arada ziyarete gel diyorum olmaz
diyor
sen de benimle yaşayacaksın bırakırım kocayı seni istemezse diyor
sen beni ister misin ya
bi tanıdık vardı kulakları çınlasın
avukattı durumu iyiydi 3 katlı bi evi vardı
birinde eşiyle kendi
birinde annesi
diğerinde kayınvalidesi yaşardı
bahçesini de küçük bi hayvanat bahçesi yapmıştı
oyalanıp giderdi onlarla

kızımın bir de planı var
bi koca bulacakmışım
bebek yapacakmışım
sonra bi gece kocayı bırakıp bebeği alıp kaçacakmışız

aynı sınıftalar ya canım 3deler
9 yaşında

oyy
hemen atanıp onu kurslara falan verip oyalamam lazım
öle şeyler düşünmeye fırsatı enerjisi kalmasın

evacım sen neden yüzüne nemlendirici kullanmıyorsun zararlı diye mi:26:
ben çok fazla kullanıyorum günde 3 kere filan.
hatta nerdeyse her elimi yüzümü yıkadıktan sonra.
öyle kuru bi cildim var ki. kolumda dirseklerimin üstleri çatır çatır. oralara şu sıralar vazelin sürmeye başladım bileklerim hakeza yine öyle oralara ersağ nemlendirici sürüyorum.
yüzüme de cireaseptin in koyusu var ya nemlendirici değil ondan sürüyorum.
bi insanın t bölgesi bile yağsız ve çatır çatır kuru olur mu benim öyle işte.

yoo bence de komik olmuş canım. ahır meselesini bende anlamadım sonra anladım çok kötü olmuştur o arkadaşın

seyyahalemi maşallah çevredeki olan biten şeylere duyarlı bir çocuğun varanlattığın olay da fıkra gibiymiş; telefon demişken aklım gidiyor telefonum arızalanır da yeni nesil akıllı telefonlara muhtaç kalırım diye.

Ben bir güneş kremi almıştım yanında eşentiyon nemlendirici vermişlerdi vichy nin o baya gitti sonra bitince alamadım bir türlü ama kış olsun yaz olsun çantamda devamlı güneş kremim olur onu sürüyorum sanırım nemlendirme özelliği de vardır

ohooo
siz daha beni atanıp insana dönünce görün
30 kilo vericem 18 yaşında olucam
daha mutlu daha eğlenceli olucam
yeterrrrrrrrrrrrr

durunnnnnnnnnnnnnnnn

ayıppppp

günahhhh

sankim kendimiz için yapıyoz
kendimizi düşünüyosak namerdiz sırf senin için
hani yakınıyodun ya ses yok diye
iyilik de yaramıyo

yok kız yüzsüzdü o hiç takmazdı zaten anlamazdı da

afbuyur cahillik çok kötü ya t bölgesi de ne

benim dirseklerim simsiyah oldu dediğin gibi çatır çatır
doktora gittim kadın bana dedi masada mı çalışıyorsun
oldum evet ders çalıyorum ondan olmuş nasırlaşmış
artık düşünün ne kadar kpss çalıştım
bi de oturduğum kanepe var oturduğum köşe tamamen çöktü inanmazsınız
koltuk sapasağlam köşe çökük

yeterrrrrrrrrrrrr

durunnnnnnnnnnnnnnnn

ayıppppp

günahhhh

teknoloji gelişmeden önce kazılarda falan cesetlerin çenesine bakarlarmış cinsiyet belirlemek için
gerçekten

bazen diyorum değişmesin
ama bazen de işte ezilecek diye üzülüyorum

kızımla ilgili bişey daha söyleyip noktayı koyayım farmasi hatırlar belki anlatmıştım daha önce
doktor buna dedi mimarlık iç mimari gibi alanlarda başarılı olabilir o yöne yönlendirilmeli
bizimki oyun oynuyor garson oluyor temizlikçi tezgahtar oluyor
kızım dedim çocuklar oyunda doktor öğretmen oluyor sen oyunda bile sapıtıyosun
çocuğun ruhu mütevazi
anası gibi

senfat çok yavaşsın
ben şimdiye 50 sayfa okumuştum
hala gelemedin

inşallah bu yıl emeklerinin karşılığını alırsın canım

T bölgesi alnım ve burnum canım.
ben anlıma bile koyu kremlerden sürerim yoksa çatlar.

süper loto yu kazandığını ama bileti yıkandığı için alamadığını iddia eden bir adam vardı ya olay düzmeceymiş; gerçek talihli ortaya çıkmış

üroderm, reçete ile satılan bir krem bilfdiğim. yuva ve yurtta hemşire çocuklar için yazdırıyordu, bolca sürerdik ellerine, güzel nemli bir şey. yüze de olur sanırım. ben el kremi olarak bir ara epey mümessiller getirmiş onlardan kullanıyorum. yüzüme ise ne indirimde ise onu alıyorum. evanın cildi kru değilse ve yaşı da küçük yüzüne kullanmıyor olabilir. 28 den sonra çok gerekli oluyor. roc ürünlerini hep ablam kullanır, çok memnun ben kullanmadım.

papatya Allah kabul etsin, inşaallah devamı gelir. ben de burada vesile olan arkadaşlardan Allah razı olsu diyeceğim. aşure günü konuşulurken oruç borçlarım vardı. aşure cumartesiye geliyordu, ben perşembe başladım oruca, 4 gün regl, ir gün kahvaltıya gitmiştik, onun haricinde hep tuttum ve bu gün 30. gün. Allah kabul ederse, bitti çok şükür. pazar günü de imsaktan sonra su içmiştim yanlışlıkla ve bozmadım ama onu da kaza edeceğim. bilen varsa söylesin lütfen. diyaneti de aramadım. ben eskiden ezan okununcaya kadar yenilir sanıyordum. geceleri mutfağı toplarken 11-12 gibi sahur yapıyorum. yarın kazanın kazası tutulacak, sonra bu yaz emziriyordum onun oruçları var.

karanfilce benimki tablet istemiyor çok şükür, sevmiyor onu. eşim tam bir hasta diyeyim. telefonun kullanmadıgı özelliği yok. şimdiki de android işlemci ve 5 aydır bir şeyler yüklüyor, gece 2 ye kadar bilgisayrdan tele bir özellik indirir uğraşır, forumları takip eder, eee ne işine yarayacak, ne gerek var derim, sen ne anlarsın diye bir de aşağılanırım bir sürü özellik gösterir, ekranda değişik şeyler. ben de elime lap top alırım sinirlendiğimde. ben telde konuşmasını bile sevmem, mesaj en son eşime sevgiliyken göndermişimdir, bana hiç merakım yok diye şaşırır. sürekli benim telimi değiştirmek ister, ben izin vermem. dokunmatik tele bile zor alıştım. işte kamerası iyi olsun, oğlumu çekeyim arada yeter.

meyra ben bir kirli çıkıyım ve kitaba para vermiyorum uzun süredir. kardeşim çok kitap alır ondan okurum, arkadaslardan ve en son kayınpederimden aldım. bedava vereceksen okurum kitabını. kitabın türünün ilk olacagı dogrudur ama nerden biliyorsun son olacağını. senden sonra yayınevleri böyle bir tür kitap yayınlamama kararı mı alacak .

seyyah kızının o gece istekleri çok doğal geldi, çocuklar her istedikleri hemen yerine getirilsin isterler ve isteklerinin ertelenmesinden hoşlanmazlar. ama ben olsam ben de dayanamazdım. gece 1 e kadar saatlerce nasıl uğraşmış. ayrıca çok insani yönleri olan bir çocuk. bu zamanda bu özellikleri kazandırmak zor, maşallah diyeyim. o geceki davranışlarını görmezden gelmek benim ilk yapacagım şeydir. davranış da demeyim, üzgün ve sinirli oldugunu dile getirmek yerine bedensel yakınmalarını kullanıyor. çocuk yetiştirme konusunda ahkam kesmek istemiyorum çok fazla. karşıma ne çıkacagı belli değil. bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor. herkesin çocuğu hayırlı bir evlat olur bu ülke ve aileleri için inşaallah.

seyyah ben burada eklediğin resimlere göre yorum yapmıştım, ayrı bir topiğin mi var? ayrıca ben öyle sebze meyve süslemekle uğraşamam, ver eline elmayı katır kutur yesin, dişleri de keskinleşir bu gün kapuska yapacagım, eşim yemeyecek kesin. neyse dünden kalanları yesin.

farmasi biz de çelik'iz. arçelik

ohhhhhh ben de yazdım uzun uzun okuyun bakalım.

inşallah bu yıl emeklerinin karşılığını alırsın canım

T bölgesi alnım ve burnum canım.
ben anlıma bile koyu kremlerden sürerim yoksa çatlar.
inşallah
eşin için de hayırlısı oolur
süper loto yu kazandığını ama bileti yıkandığı için alamadığını iddia eden bir adam vardı ya olay düzmeceymiş; gerçek talihli ortaya çıkmış

vay canına
ben de o karıyı boşarım diyorum
millette ne hinlikler var ya
cık cık cık

ne güzelreglin 4 gün sürüyormuş benim 10 bir de orucun bi başına bi sonuna denk geldi mi tamam..

eşin anlayanlar grubundanmış canım. benim eşimin eski iş yerindeki doktorun da iphonu vardı adam hiç anlamazdı.
şimdiki doktoru da eşim gibiymiş program indir yükle netten film dizi indir izle.. o adam da teknoloji meraklısıymış nasıl anlaşıyorlar sorma kanki de oldular tabi ortak noktaları var
ama çoğu doktor teknolojiden bi haber benim geçen gittiğim kadın doğumcu benim rahim filmini açamadı pc den adam geri tuşuna basmayı bilmiyor kapatıyor dosyayı yeniden açıyor. kesinlikle küçümsemiyorum ama bazen onun gibiler srf hava olsun diye teknolojiye dünyanın parasını veriyor.
mesela bizim okulda memurla bi öğretmen 1500 tl civarında bi telefon almışlar. sordum ne özellikleri var bilmiyoruz dediler bi de gülüyorlar yani ben de içimden güldüm tabi. bazı insanlar öyle..
ama yine de teknoloji merakı da iyi bi şey değil en azından çok pahalı
evliliğimizin ilk yılı çok pahalı bi telefon aldı eşim.geçen yıl işe götürmek için netbook aldı bu yıl tablet sevdasındayız, bakalım seneye ne çıkcak.

sindire sindire okuyorum.

bu arada senin kzı sen gibi deli (psikoloğum ya tanıyı koydum)

evlencen çocuk doğurcan , çocugu alıp kaçacaksınız buna çok güldüm

allah bozmasın diyelim kız nazar değmesin

geyikte topiğim var canım beklerim
çıkın çıkın gelin

düşünüyorum hayatı kolaylaştıracak her şey var
daha ne çıkabilir diyorum
yarın yine bi şey bi şey yapılmış
işin ilginci çoğu da işe yarıyor:26:

kızlar akşama geçmişolsuna gitcez eşim kuru pasta al dedi ama kuru pasta da hiç yenmiyor en aızndan bizim evde yaş pasta alsam olmaz mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…