heeyy noluyo çok fransız kaldım burdaa...
sirkeci sen genetik mi okudun biyolog musun:44:anlayamadım..
bu arada evacım eczacılara sevgim bi kat daha arttı..
bi kaç gün önce doktorum çıldırtacaktı beni. bi ilacın kullanımını anlatmıyo sanki mübarek adama ilacın kullanımı hakkında istisas ver diyoruz.
neyse eczacı sağolsun bi güzel anlattı adamım yaa
bu kadın doğumcular da bi alem senfat duymasın
prenatal tanı daha büyük problemleri saptamada aktif oluyor benim bildiğim. biyologlar değil de tıp doktorları hasta ile haşır neşir olma yetkisine sahip oldukları için genetik uzmanı olan doktorlar bilir bu mevzuyu. önemli birşey değildir inşallah.
gerçekten de embriyoloji,genetik vs zor işler
tabi öyle canım ama biz daha çok çocuk ayak ortopedistleri ile görüşüyoruz
ama genetik geçişini hala deli gibi merak ediyorum
yok çok şükür ciddi boyutta değil
hiç bir sıkıntısı yok
sadece kız çocuğu olduğu için açık ayakkabı giyerken estetik anlamda sıkıntı yapabilir
büyüyünce çok isterse ameliyat ettireceğiz
ama sorsan çocuğunun en çok neresine canın kaynıyor dersen eğri başparmağı derim..
nazarboncuğu o benim aşkımın çok çok öperim ben onun parmaklarını
anne olma da, ne olursan ol.... :))
anne olma da, ne olursan ol.... :))
moleküler biyoloji diyince aklıma ne geldi.teşekkür ederiz karanfilcecim inşallah hep iyileriyle karşılaşırsın da sevmeye devam edersin bizi
sirkeci biyolog ama yüksek lisansını moleküler biyolojiyle ilgili yapmış galiba
bir de moleküler biyoloji ve genetik diye bir bölüm var epey yüksek puanlarla giriliyor.
senfat duymasın bence de
ayy herşeye cevap verdim
tabi öyle canım ama biz daha çok çocuk ayak ortopedistleri ile görüşüyoruz
ama genetik geçişini hala deli gibi merak ediyorum
yok çok şükür ciddi boyutta değil
hiç bir sıkıntısı yok
sadece kız çocuğu olduğu için açık ayakkabı giyerken estetik anlamda sıkıntı yapabilir
büyüyünce çok isterse ameliyat ettireceğiz
ama sorsan çocuğunun en çok neresine canın kaynıyor dersen eğri başparmağı derim..
nazarboncuğu o benim aşkımın çok çok öperim ben onun parmaklarını
yazın ne iş yapıyor enişten
gelir inşallah paran
kızz bacımmmmmmmmmmm öyle deme sonsuz şükürler olsun bize annelik duygusunu verdiği için Rabbime
anne olmak offf offf herşey olmak çocuklarınla arkadaş, sırdaş,dost herşey herşey işte
karanfilce ben biyoloji lisanslıyım; lisansı moleküler biyoloji ve genetik olanların türkiyede pek yapabileceği şeyler yok direk yurt dışına çıkış yapıyorlar.
moleküler biyoloji diyince aklıma ne geldi.
bi kızla tanışmıştım eşimin akrabası.
eşimin teyzelerinde aynı evde 2-3 gün yaşama fırsatımız olmuştu.
çok zenginlerdi, sırf yaşadıkları şehirde 80 daireleri varmış.
kız gitmiş özelde molküler biy.genetik okumuş.
kız benle hiç muhabbet etmedi sadece tıp okuyan eşimin kuzeniyle arada da eşimle konuştu.
Allahım ne kasıntıydı.
aynı yıl girmişiz öss ye konu puanlardan açıldı.
Allahım kız diyor hayır sen o puanla o sıralamada olamazsın ne kadar küçümsediyse artık içnde..
ne bilim biz anadolu memur çocuğuyuz, ama dayım vardır zengindir çocukları çok başarılıdır ama pırlanta gibidirler. kimseyi küçümsemezler. İlk defa ömrümde öyle bi olay yaşamıştımhiç unutamadım anlatıyım dedim.
ya da ne biliyim suizan yapmıyım belki de bana öyle geldi
küçük kardeşimle aramızda 10 yaş var.
onunda kolunda az büyükçe bi ben vardı nasıl severdim beniniöperdim
şimdi o benine kendisi sinir olsa da
benim öyle pek börtü böcekle işim olmadı en fazla kurbağa kestimbenim de ev arkadaşlarım hep biyoloji okuyordu.
böcekleri öldürüp köpüğün üstüne iğneliyolardı
bu bahsettiğim kız o sıralar işsizdi. ben 3. yılımı çalışan bi öğretmendim.
zannetmiyorum ona yetecek bi iş bulsun Türkiyede. öğrenciyken kv şahit olmuş baba bana az bi para lazım oldu 1000 tl atıver demiş düşün kaç yıl önce.
ne diyim Allah yolunu açık etsin.
benim öyle pek börtü böcekle işim olmadı en fazla kurbağa kestim
kasıntı davranmış ama sonrasında da bozulmuş karanfilce hem de hiç ummadığı yerden
benim de kardeşimle aramda 10 yaş fark var resmen küçük anne gibi davranırdım annemin de en çok hoşuna gideni daha minicikken konuşamazken annem bana kızdığında ııııı diye hemen beni kendince savunmaya çalışırdı kuzum sonra o büyüdü bir olduk anneme birlikte çemkirdikkardeş sahibi olmak güzel bir şey bak özledim kardeşimi
benim bi tane daha kardeşim var onla aramızda 2 yaş var.. onla hala böyleyiz
ama bu küçük bambaşka benim için çoook istedim ve annemler istemiyordu 3. yü
diyorum benim duam kabul oldu diye
guzum diye severim hala yakında lise bitcek
bazen eşime ablam, kardeşime de aşkım diyiveririm hayatta kanım kaynayan iki kişi.karıştırıyorum bazen
ben tek olacaktım; feryat figan ağlayarak zorla kardeş sahibi olanlardanımbu minikle anlaşmanıza diğer itiştiğin kardeşinin yorumu ne oluyor? alakasız ama aklıma geldi bizde sabah kahvaltılarını ( h içi ) eşim hazırlar beni öyle uyandırırdı yeni evliyken uyku sersemi çok kez baba 5 dk daha uyuyacam lütfen bir rahat ver dediğim çok olmuştur.
merhaba arkadaslar ben pek yazmasamda ,surekli takipteyim....simdi size bir soru,biz iki kisi oldugumuz halde,bazi seylere dur diyemiyorum bazen.Dikkat etsemde uyduramiyorum.simdi soyleki,bir mutfaga girince,mutfakta ne var ne yok nerdeyse makinanin icine girer,bir turlu cok bulasik cikarmadan,yemek yapmayi beceremedim,ikinci hassas konum ise camasir yikama olayi,nerdeyse haftada 4-5 makinayi buluyor camasir yikama fasli...sizin bu konuda tecrubeleriniz,puf noktalariniz nedir?paylasirsaniz cok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?