Kirli Çıkılar )))

evet cogu zaman kisa programi kullaniyorum.Belki de normaldir ama son zamanda cok gozume batti.dedigim gibi bir yemek yapmaya girisince cok esya kullaniyorum,yoksa makinanin her alanini degerlendiririm.tesekkurler cevabin icin :)

Son düzenleme:
bi yandan hapşırıp bi yandan okuyorum sizleri
hastalığın kollarına teslim oldum bugün itibariyle:2:
tl olarak biriktirebilenlere hayranım
gerçi ben de biriktirebiliyorum ama eşim yapamıyor malesef
harcadığı zaman da "sanki kendime mi harcıyorum diyor, ev için harcıyorum"
bi bakıma haklı ne diyeyim
allright ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederim
yazın yazlıga gidiyor. turistlik yerlere. deniz falan..

siz nasıl birikim yapıyonuz kızlar:)
bi kaç tüyo alayım:)
sabit bi gelirin var mı
gerçi olsun ya da olmasın, sana kumbara yöntemini tavsiye ederim
kendimi bildim bileli kumbaram var ve de süper bi kaynak bence
kızlar da tavsiyede bulunurlar yine
ben mesela çok yağlı olmayan ve çok yer kaplayan kap kacakları koymam makineye
yani diyelim ki küçük mutfak kapları var ya (leğen misali), sebze yıkadım diyelim, onu da hemen musluğun önünde yıkar kaldırırım
ya da makarna süzülen süzgeç mesela
biz iki kişiyiz, makine iki güne anca doluyor
çamaşır makinesi de haftada bir renkli, bir beyaz olm.üz.iki kere çalışır
renklilerim az ise kısa programa atarım hatta
beyaz da çok olmuyor aslında
eşimin iki gömleği, benim önlüğüm, beyaz çamaşılar, birkaç havlu, anca doluyor bazen.

yaklaşık 30-40 sayfa var net bağlantımda çok yavaş sayfalar açılmas süresini de akleyince yaklaşık 100 sayfa gibi oluyor umarım çok önemli şeyler kaçırmamışım muhabbet hızlı akmış özet geçecek olan var mı acaba raica etsem eminm benim gibi takip edemeyen çookkk kişi vardır

evet cogu zaman kisa programi kullaniyorum.Belki de normaldir ama son zamanda cok gozume batti.dedigim gibi bir yemek yapmaya girisince cok esya kullaniyorum,yoksa makinanin her alanini degerlendiririm.tesekkurler cevabin icin :)

ben de çok bulaşık çıkarırım özellikle anneme göre.
ama ben su içtiğim bardakları filan elimde durular bulaşık selesine koyarım. büyük şeyleri de koymam. zaten tahta ve teflonları da koymam.

ben de çok bulaşık çıkarırım özellikle anneme göre.
ama ben su içtiğim bardakları filan elimde durular bulaşık selesine koyarım. büyük şeyleri de koymam. zaten tahta ve teflonları da koymam.

Ben gun icinde cok cay kahve icerim,nedense kullandigimin bir daha kullanmam,hemen makineye girer,su ictigim bardakta sorun yok.tahta yi bende koymam makineye,ama diger butun herseyi koyarim,buna tencere ve teflonda dahil.Ben sinir oluyorum buyuk tencereleri yikamayla ugrasmaya,o yuzden atiyorum makinaya.Bugun biraz dikkat ettim,insallah daha da devami gelir:26:

ben mesela çok yağlı olmayan ve çok yer kaplayan kap kacakları koymam makineye
yani diyelim ki küçük mutfak kapları var ya (leğen misali), sebze yıkadım diyelim, onu da hemen musluğun önünde yıkar kaldırırım
ya da makarna süzülen süzgeç mesela
biz iki kişiyiz, makine iki güne anca doluyor
çamaşır makinesi de haftada bir renkli, bir beyaz olm.üz.iki kere çalışır
renklilerim az ise kısa programa atarım hatta
beyaz da çok olmuyor aslında
eşimin iki gömleği, benim önlüğüm, beyaz çamaşılar, birkaç havlu, anca doluyor bazen.[/QUOTE]

hah iste sen gibi olabilsem iyi olacak :)) bugun dikkat etmeyee calistim,umarim hep böyle devam eder.benim tek sorunum yagsiz hatta bazen temiz denecek durumda olsa bile yikamaya calisiorum,hani muslugu acinca daha cok su gider ya,o yuzden ben de makinaya atiyorum...

bulaşık çıkarma konusunda eh işte sayılırım makinamı hergün olmasa bile iki günde bi mutlaka çalıştırırım dolmuyo çünkü neden?
mesela salata yaptım rendeyi leğeni bıçağı tahtayı elimde yıkıorum hemncecik, yemek yarken bi tabak kulandım ve o bulaşık tezgahta duruo hemen çalkalayıp bi sonraki ihtiyaçta yeniden o tabağı kaşığı yada bardağı kullanıorum yeniden kaşık bulaştırmıorum mesela çorba piştimi tenceresini yıkarım hemen gibi....

çamaşır olayına gelince beyazları uzun programda ama renkli ve orta renklileri 1 saat 60 derecede yıkıorum:)))) ki her haftada genelde makinem dolmaz 2 haftada bi açarım... makineyi dolmuyo çünkü üstelik dolsun diyede havlu bornoz yıkadımda elime ne geçersede atarım içine yane...

ben de sevmem tencere yıkamayı. ama benim makinede büyük tencerelerden bi tane anca olur. ya da düdüklü.
geri kalanı şunlarla dolar zaten iki kişiyiz şu tavalar öyle kullanışlı ki minik minik.

benim çeyiz setinkiler büyük ama bunlar bazen hepsini koysam bile doldurmaz makineyi.

ya canım daha çok su gidecek diye düşünme de, mesela ben yağsız rende limon sıkacağı su bardağı gibi şeyleri sudan kısık suda çok açmam tabi geçiririm.
böylelikle en azından onlar deterjanın içine girmemiş, daha sağlıklı olmuş oluyor.
biliyosun ne kadar durulasak da deterjan kalıyor.
haa bi de yarım tablet kullan
ben öyle yapıyorum..

bu arada kızlar bana misafir gelmese benim makina 3 günde dolar

canım al benden de o kadar. ipin ucu kaçtı. yakalayamadım da...lisans mezuniyet muhabbeti yapılmış. seyyahın kızıyla ilgili konuşulmuş ama ne olduğunu anlayamadım. gerçekten biri özet geçse süper olacak...

özeti ben geçim hatılayabildiğim kadarıyla o zman:)))) özetci başı oldum :))))

seyyah kadınlar klübünü her zamanki gibi coştudu hatun bi geyik toğiğnde bi burda herşeye her konuya cevabı var kızı çok özel insnai duyguları geşilmiş bi çocuk bi gece ufak bi problem yaşamış canı sıkılmış bu yaklaşık bi 5-6 sayfa var
evada az diil:)))) arada giri topiği hareketlendiriyo gidio işleri çok yoğunmuş çalışıomuş çalışıomuş çalışıomuş Allah çalışma kolaylığı versin kazancını artırsın
sirkencubincimde işiyle ilgili yeri gelmiş teknik bilgiler vermiş eğitim alanıyla ilgili allighrith 'la konuşmuş ismleri yanlış yazmış olabilirim kusura bakmyın lütfen((
sonra senfatcim teknoloji manyaklarından bahsetmiş ve sırf hava olsun diye elinde teknik hiçbi özelliğini ilmediği halde milyarlarca liralık telefonlarla gezenlerden bahsetmiş hepimiz hakeverdik:)))
lovelicimde yeni yeni birikimlerine başlamış Allah bereket versin onun sevincini paylaştı bizimle
farmasicim her konuda anne yaklaşımıyla yaklaştı:))) ve yeniden hayranlığımı kazandı çok akıllı kadın
sevimsiz ve ben hamileleikten mide yanmalarından bahsettik biraz
aramıza yeni katılan banucumun fikirleri konuşamaları olaylara yaklaşımıda farmasininkine yakındı kendinden emin anaç tavırlar sergiledi
karanfilcecim gezmeye gitti gidersem ne alsam diye düşündü bi yaşpasta fırtınası döndü seyyahın canı çekmiş kalbi temizmiş akşama misafirleride ona getirdi
sonna gezmeden dönerken yaşadıklarını anlattı:)))
meyra da kitap çıkarmaya karar vermiş bu fikrini paylaştı bizimle
atladığım unuttuğum varsa kusura bakmasın ekleme yapsın bu kadarını hatırladım(((((

size yaklaşık 50-60 sayfanın özeti oldu:)))
akıllıbıdıkçım sana ve papatyacım sana:)))

Son düzenleme:

selincim süpersin. ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi
arada bana da giydirmişsin ama neyse canın sağolsun

insan sohbetin içinde olunca özetleyemiyo..
ayrıca senin özeti okumak sohbetten bile daha zevkli

karanfilce o kız halt etmiş benim kastettiğim moleküler biyoloji genetik mezunları boğaziçi odtü tayfasıydı bizim şirkette var bi tane zehir gibi maşallah. ilk 500'e girmiş zaten öss'de
ama asıl olay şu ki nereyi bitirirsen bitir ne olursan ol önce insan olacaksın

kesinlikle katılıyorum canım
ama psikolojim bozuldu güya tatile gitmiştik hani şu erzurumdaki kış olimpiyatlarına.
çünkü ben hiç öyle aşırı zengin tiplerle bi arada durmamıştım. ama annesini çok sevmiştim kızın çok asil çok hanımdı.

biliyorum o bölümü lisede benim arkamda oturan bi ahmet vardı gıcık ahmet o bölüme gitcekti gece gündüz onu sayıklardı.
ömrümde onun kadar hırslı birini hatırlamıyorum. azimli değil yalnız hırslı
tıp bilmem ne derken gitti mat. öğretmenliğine onu da atanamadı
geçen yıl kardeşimle bi düğünde karşılaşmışlar ablan ne ballı demiş.
bunlar benden iyiydi hatta ben sınıfta 10. sıradaydım. senin gibi eczacı da çıktı şu an annemlerin ilçede eczanelerini açtılar
ama çoğu onca puanı heder etti müh. gittiler yazık oldu yaa şimdi kaldırım taşlıyorlar.
bu hayatta gerçekçi olmak lazım o kadar puan almışsan git tıpa, eczacılığa, diş hekimliğine olmadı fizik tedaviye(sayısallar için konuşuyorum yalnız )

kızlar yarım edin ya bi fikriniz var mı bilmiyorum ama kızım 6 yaşında kasıkları agrıyo şuanda 5 den sonra başaladı sabahtan beri karnıda agrıyodu ama şimdi çok fena sancılanıyo va ateşi var enfeksiyon gibi şimdi acile gitmek istemedim babası yok 1 haftalıgına gitti sabah çocuk dok. gidicez ateş düşürücü verdim ne yapmalıyım sistit gibi degil idrar yaparken agrısı yok.napıcamı şaşırdım kötü bişey olabilir mi:18:

selin günün hatta haftanın bütün alkışları sana gelsin ne kadar güzel özetlemişsin.

uygulamaya calisacagim dediklerini,tableti bolerek kullnamayi burdan ogrendim zaten,kim bulduysa fikrine saglik...onceden alti cukurumsu bardaklarin icinde deterjan kalintilari olurdu,tableti boldugumden beri yok onlar,bir de kullandigim yarim limonu atmiyorum,makinaya koyuyuorum,hem bulasiklar hem makinayi parlatiyor,ve guzel kokmasini sagliyor,dunde sirke doktum bos makineye 30 dk ayarlayip yikattim,mis gibi oldu,hani varya su makina icin özel jel temizleyidden cok pahali onlar yaa,iki kere almistim bir daha almadim,sirke daha saglikli gibime geliyor,mikroplari kirdigi icin...

Son düzenleme:

idrar yolu sorunu olabilir..madem cok agrisi var bence hemen simdi alip acile getirrin...cok gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…