renkli çamaşırlarını kısa programda yıkamayı denesen???
bulaşık için bişey diyemiycem ama makineye düzgün yerleştirme çok öenmli.
düzgün yerleştirdiğin zaman dolu gibi görünen makinenin kapasitesini iki katına çıkarabilirsin.
tl olarak biriktirebilenlere hayranımaltn dolar vs alanların birikimleri bereketli olsun inşallah.
ben tl biriktiyorum inanır mısınız kendi maaşıma hiç dokunmuyorum eşiminkinden bile arttırıyoruz Allahın izniyle..
hal böyle oldukça tasarruf yapmayı daha da çok seviyorum
allright ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederimcanım benim eşim dişeti hastalıkları uzmanı
ben hamileyken bana gargara kullandırmadı
eser miktarda da olsa alkol bileşeni var diye..
kanamanın şuanki sebebine gelinceeee...
insan vücudu çok akıllıdır yabancı cisimleri vücutta barındırmayan bağışıklık sistemi dahilinde katil hücreleri mevcuttur
biz hamile kalınca çocuğu 9 ay sağ salim nasıl barındırıyoruz??
tabiki bağışıklık sistemimin ve hücrelerimiz baskılanarak
vücut bir şekilde bu canlının barınabilmesi için saldırgan hücrelerini dizginliyor..
sevgili anne adayımızın hastalıklara yatkın olma sebebi de budur çünkü vücut bir nevi savunmasızdır..
bir de üzerine içinde bulunduğun karmaşık hormon dengesi eklenince..
dişeti enfeksiyonları oluşuyor..
diş çürümesinden bahsetmiyorum senin kalsiyum dediğin diş mineral yapısını güçlendirmek için..
dişeti farklı bir doku..
bunun tek ve tek yolu
çok güzel diş fırçalama diş ipi kullanmadır en az 3-4 kez
kanamanın üzerine gitmelisin
çoook çok dikkat etmelisin
okula da fırçanı götürmelisin
çok özen göstermelisin
hala geçmiyorsa dişeti hastalıkları uzmanına gitmelisin sana en doğru teşhis ve tedaviyi onlar verirler..
sabit bi gelirin var mıyazın yazlıga gidiyor. turistlik yerlere. deniz falan..
siz nasıl birikim yapıyonuz kızlar:)
bi kaç tüyo alayım:)
ben mesela çok yağlı olmayan ve çok yer kaplayan kap kacakları koymam makineyemerhaba arkadaslar ben pek yazmasamda ,surekli takipteyim....simdi size bir soru,biz iki kisi oldugumuz halde,bazi seylere dur diyemiyorum bazen.Dikkat etsemde uyduramiyorum.simdi soyleki,bir mutfaga girince,mutfakta ne var ne yok nerdeyse makinanin icine girer,bir turlu cok bulasik cikarmadan,yemek yapmayi beceremedim,ikinci hassas konum ise camasir yikama olayi,nerdeyse haftada 4-5 makinayi buluyor camasir yikama fasli...sizin bu konuda tecrubeleriniz,puf noktalariniz nedir?paylasirsaniz cok sevinirim...
evet cogu zaman kisa programi kullaniyorum.Belki de normaldir ama son zamanda cok gozume batti.dedigim gibi bir yemek yapmaya girisince cok esya kullaniyorum,yoksa makinanin her alanini degerlendiririm.tesekkurler cevabin icin :)
ben de çok bulaşık çıkarırım özellikle anneme göre.
ama ben su içtiğim bardakları filan elimde durular bulaşık selesine koyarım. büyük şeyleri de koymam. zaten tahta ve teflonları da koymam.
Ben gun icinde cok cay kahve icerim,nedense kullandigimin bir daha kullanmam,hemen makineye girer,su ictigim bardakta sorun yok.tahta yi bende koymam makineye,ama diger butun herseyi koyarim,buna tencere ve teflonda dahil.Ben sinir oluyorum buyuk tencereleri yikamayla ugrasmaya,o yuzden atiyorum makinaya.Bugun biraz dikkat ettim,insallah daha da devami gelir:26:
hah iste sen gibi olabilsem iyi olacak :)) bugun dikkat etmeyee calistim,umarim hep böyle devam eder.benim tek sorunum yagsiz hatta bazen temiz denecek durumda olsa bile yikamaya calisiorum,hani muslugu acinca daha cok su gider ya,o yuzden ben de makinaya atiyorum...
canım al benden de o kadar. ipin ucu kaçtı. yakalayamadım da...lisans mezuniyet muhabbeti yapılmış. seyyahın kızıyla ilgili konuşulmuş ama ne olduğunu anlayamadım. gerçekten biri özet geçse süper olacak...yaklaşık 30-40 sayfa var net bağlantımda çok yavaş sayfalar açılmas süresini de akleyince yaklaşık 100 sayfa gibi oluyor umarım çok önemli şeyler kaçırmamışım muhabbet hızlı akmış özet geçecek olan var mı acaba raica etsem eminm benim gibi takip edemeyen çookkk kişi vardır
canım al benden de o kadar. ipin ucu kaçtı. yakalayamadım da...lisans mezuniyet muhabbeti yapılmış. seyyahın kızıyla ilgili konuşulmuş ama ne olduğunu anlayamadım. gerçekten biri özet geçse süper olacak...
özeti ben geçim hatılayabildiğim kadarıyla o zman:)))) özetci başı oldum :))))
seyyah kadınlar klübünü her zamanki gibi coştudu hatun bi geyik toğiğnde bi burda herşeye her konuya cevabı var kızı çok özel insnai duyguları geşilmiş bi çocuk bi gece ufak bi problem yaşamış canı sıkılmış bu yaklaşık bi 5-6 sayfa var
evada az diil:)))) arada giri topiği hareketlendiriyo gidio işleri çok yoğunmuş çalışıomuş çalışıomuş çalışıomuş Allah çalışma kolaylığı versin kazancını artırsın
sirkencubincimde işiyle ilgili yeri gelmiş teknik bilgiler vermiş eğitim alanıyla ilgili allighrith 'la konuşmuş ismleri yanlış yazmış olabilirim kusura bakmyın lütfen((
sonra senfatcim teknoloji manyaklarından bahsetmiş ve sırf hava olsun diye elinde teknik hiçbi özelliğini ilmediği halde milyarlarca liralık telefonlarla gezenlerden bahsetmiş hepimiz hakeverdik:)))
lovelicimde yeni yeni birikimlerine başlamış Allah bereket versin onun sevincini paylaştı bizimle
farmasicim her konuda anne yaklaşımıyla yaklaştı:))) ve yeniden hayranlığımı kazandı çok akıllı kadın
sevimsiz ve ben hamileleikten mide yanmalarından bahsettik biraz
aramıza yeni katılan banucumun fikirleri konuşamaları olaylara yaklaşımıda farmasininkine yakındı kendinden emin anaç tavırlar sergiledi
karanfilcecim gezmeye gitti gidersem ne alsam diye düşündü bi yaşpasta fırtınası döndü seyyahın canı çekmiş kalbi temizmiş akşama misafirleride ona getirdi
sonna gezmeden dönerken yaşadıklarını anlattı:)))
meyra da kitap çıkarmaya karar vermiş bu fikrini paylaştı bizimle
atladığım unuttuğum varsa kusura bakmasın ekleme yapsın bu kadarını hatırladım(((((
size yaklaşık 50-60 sayfanın özeti oldu:)))
akıllıbıdıkçım sana ve papatyacım sana:)))
özeti ben geçim hatılayabildiğim kadarıyla o zman:)))) özetci başı oldum :))))
seyyah kadınlar klübünü her zamanki gibi coştudu hatun bi geyik toğiğnde bi burda herşeye her konuya cevabı var kızı çok özel insnai duyguları geşilmiş bi çocuk bi gece ufak bi problem yaşamış canı sıkılmış bu yaklaşık bi 5-6 sayfa var
evada az diil:)))) arada giri topiği hareketlendiriyo gidio işleri çok yoğunmuş çalışıomuş çalışıomuş çalışıomuş Allah çalışma kolaylığı versin kazancını artırsın
sirkencubincimde işiyle ilgili yeri gelmiş teknik bilgiler vermiş eğitim alanıyla ilgili allighrith 'la konuşmuş ismleri yanlış yazmış olabilirim kusura bakmyın lütfen((
sonra senfatcim teknoloji manyaklarından bahsetmiş ve sırf hava olsun diye elinde teknik hiçbi özelliğini ilmediği halde milyarlarca liralık telefonlarla gezenlerden bahsetmiş hepimiz hakeverdik:)))
lovelicimde yeni yeni birikimlerine başlamış Allah bereket versin onun sevincini paylaştı bizimle
farmasicim her konuda anne yaklaşımıyla yaklaştı:))) ve yeniden hayranlığımı kazandı çok akıllı kadın
aramıza yeni katılan banucumun fikirleri konuşamaları olaylara yaklaşımıda farmasininkine yakındı kendinden emin anaç tavırlar sergiledi
karanfilcecim gezmeye gitti gidersem ne alsam diye düşündü bi yaşpasta fırtınası döndü senfatında canı çekmiş kalbi temizmiş akşama misafirleride ona getirdi
atladığım unuttuğum varsa kusura bakmasın ekleme yapsın bu kadarını hatırladım(((((
moleküler biyoloji diyince aklıma ne geldi.
bi kızla tanışmıştım eşimin akrabası.
eşimin teyzelerinde aynı evde 2-3 gün yaşama fırsatımız olmuştu.
çok zenginlerdi, sırf yaşadıkları şehirde 80 daireleri varmış.
kız gitmiş özelde molküler biy.genetik okumuş.
kız benle hiç muhabbet etmedi sadece tıp okuyan eşimin kuzeniyle arada da eşimle konuştu.
Allahım ne kasıntıydı.
aynı yıl girmişiz öss ye konu puanlardan açıldı.
Allahım kız diyor hayır sen o puanla o sıralamada olamazsın ne kadar küçümsediyse artık içnde..
ne bilim biz anadolu memur çocuğuyuz, ama dayım vardır zengindir çocukları çok başarılıdır ama pırlanta gibidirler. kimseyi küçümsemezler. İlk defa ömrümde öyle bi olay yaşamıştımhiç unutamadım anlatıyım dedim.
ya da ne biliyim suizan yapmıyım belki de bana öyle geldi
küçük kardeşimle aramızda 10 yaş var.
onunda kolunda az büyükçe bi ben vardı nasıl severdim beniniöperdim
şimdi o benine kendisi sinir olsa da
karanfilce o kız halt etmiş benim kastettiğim moleküler biyoloji genetik mezunları boğaziçi odtü tayfasıydı bizim şirkette var bi tane zehir gibi maşallah. ilk 500'e girmiş zaten öss'de
ama asıl olay şu ki nereyi bitirirsen bitir ne olursan ol önce insan olacaksın
selin günün hatta haftanın bütün alkışları sana gelsin ne kadar güzel özetlemişsin.özeti ben geçim hatılayabildiğim kadarıyla o zman:)))) özetci başı oldum :))))
karanfilcecim gezmeye gitti gidersem ne alsam diye düşündü bi yaşpasta fırtınası döndü seyyahın canı çekmiş kalbi temizmiş akşama misafirleride ona getirdi
ya canım daha çok su gidecek diye düşünme de, mesela ben yağsız rende limon sıkacağı su bardağı gibi şeyleri sudan kısık suda çok açmam tabi geçiririm.
böylelikle en azından onlar deterjanın içine girmemiş, daha sağlıklı olmuş oluyor.
biliyosun ne kadar durulasak da deterjan kalıyor.
haa bi de yarım tablet kullan
ben öyle yapıyorum..
bu arada kızlar bana misafir gelmese benim makina 3 günde dolar
kızlar yarım edin ya bi fikriniz var mı bilmiyorum ama kızım 6 yaşında kasıkları agrıyo şuanda 5 den sonra başaladı sabahtan beri karnıda agrıyodu ama şimdi çok fena sancılanıyo va ateşi var enfeksiyon gibi şimdi acile gitmek istemedim babası yok 1 haftalıgına gitti sabah çocuk dok. gidicez ateş düşürücü verdim ne yapmalıyım sistit gibi degil idrar yaparken agrısı yok.napıcamı şaşırdım kötü bişey olabilir mi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?